Aleksi Laakso lainalle Pelicansiin

Kuva
Avatar
Viestit: 403
Liittynyt: 19.08.2009 15:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Vancouver Canucks

Aleksi Laakso lainalle Pelicansiin

ViestiKirjoittaja SPeri » 28.10.2010 09:50

Aleksi Laakso lainasopimuksella Pelicansiin!
Bluesissa kuluvalla SM-liigakaudella yhdeksän ottelua ja niissä tehot 1+1 tekaissut puolustaja Aleksi Laakso, 20, siirtyy lainalle Pelicansiin.

Nyt kuitenkin kiekollisesti lahjakkaan puolustajan tie vie valmennuskuvioitaan järjestelleen lahtelaisjoukkueeseen, jossa Laakso on määrä pelata toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.


Odotetunlainen kaappaus Pelicansilta tähän väliin. Edullinen, mutta hommansa osaava kaveri juuri sopiva tähän saumaan Jyri Marttisen ja Henrik Blomqvistin ollessa loukkaantuneena.

Pelaa jo tänään Tapparaa vastaan Tampereella ja myös ensi lauantaina Jokereita vastaan, johon Pelicans saa jo ruotsalaispuolustajan Henrik Blomqvistin mukaan. Sopimus voimassa siis toistaiseksi, joten kaveri hiihtää luultavasti takaisin Vaasaan Marttisen palauduttua pelikuntoon.

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Aleksi Laakso lainalle Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Kauppila » 28.10.2010 10:29

Ihan hyvä paikkaus Pelicansilta. Laakson kaltaista pakkia hiukan tarvitaankin nyt tuonne alakertaan. Kiekollista voimaa on poissa pahasti nyt, kun Jyssy ja Henkke ovat poissa kokoonpanosta. Nyt on ylivoimallekkin heittää viivamiehen paikalle joku oikeasti siihen soveltuva jamppa, ettei tarvi Jalvantia tai Fogua siellä peluuttaa sentään.

Käsittääkseni pelannut ihan OK tuolla Espoossa, mutta jostain syystä mies sitten pistettiin lainalle ja Sane Heiskanen pidettiin kokoonpanossa. Laaksolle olisi ehkä parasta antaa vierelle joku puolustavampi pakki, koska omassa päässä tämä kyseinen herra ei ole vahvimmillaan. Kiekollisena pakkina tuo luultavasti Räsäsen pelityylin mukaista panosta syöttöpeliin ja hyökkäävänä pakkina kuvittelisin miehen soveltuvan tuohon joukkueeseen hetkeksi ihan napakasti. Saa nähdä miten käy.
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa