Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

Kuva
Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Tonttu » 08.12.2010 00:10

Otetaampa tähän alkuun nyt teille kaikille lyhyt info väärinkäsityksien välttämiseksi. Pelicansin aktiivisimmat kannattajat kantaa nimeä Ääriliike, joka pitää sisällään jäseniä 'paut 30. Ja tämä ryhmä on se fanien ns. keulakuva joka näkyy ja kuuluu katsomoissa.
Tässä lisäinfoa Ääriliikkeestä.
Turhan moni meneekin harhaan siinä, että kaikki negatiivinen, ja miksei positiivinen syötetään aina Ääriliikkeen taakaksi. Se on tuomittavaa, sillä useimmiten Ääriliike toimii asiallisesti, ja muut pölvästit tulevat tämän ryhmän ulkopuolelta.
Sitten on myös Flying Pelicans, joka toimi "Liikettä" ennen, mutta fanitoiminta käytännössä loppui 2005 kun Liike perustettiin. Nykyisin Flying Pelicans muunmuassa järjestää fanimatkat.

Olen itsekin Ääriliikkeen "mukana" (kuulumatta siihen) pyörinyt jo muutaman kauden ajan. Joka kausi on tämän pääryhmän ympärille tullut uusia kasvoja kannattamaan ja fanitoiminta on kehittnyt huimasti joka osa-alueella ja omia on tuettu tilanteessa kuin tilanteessa. Ja seuraavalle lainaukselle Ääriliikkeen sivuilla on ollut katetta.

" Ryhmän ideologia kiteytyy kolmeen perustettaessa päätettyyn sanaan:
Asenne – Uskollisuus - Ylpeys. Se merkitsee 100-prosenttista sitoutumista toimintaan katsomossa ja sen ulkopuolella. Uskollisuutta joukkueen tukemiseen kaikkina aikoina riippumatta menestyksestä tai menestymättömyyestä. Ylpeyttä Pelicansista, Lahesta ja lahtelaisuuesta – Suomen paras mesta ja meiän joukkue, kaikki mitä tarvitset. Muu on turhaa ja yhentekevää. "


Syy miksi nyt faneihin kantaa otan, löytyy mm. ylläolevasta lainauksesta. Meneillään oleva kausi on näistä omista muutamasta kaudesta, sanotaan nyt vaikka kolmas.
Tältä aikavälillä Pelicansin pelillinen tilanne on nyt ensi kertaa todella huono ja sekava tulokselliselta kantilta katsottuna.
Ja tämän huomaa myös siellä pyhimmässä eli kannattajien, Ääriliikkeen keskuudessa.
Erittäin negatiivista kuin se onkaan kertoa, mutta yllämainitussa ideologiassa mainitaan mm. seuraavaa.

"..Uskollisuutta joukkueen tukemiseen kaikkina aikoina riippumatta menestyksestä tai menestymättömyyestä."

Ilmeisesti tämän ymmärtämiseen tarvisi jonkunlaista Ääriliike-Suomi sanakirjaa, sillä tätä nykyä suurimman kiiman kannattajien keskuudessa aiheuttaa omien pelaajien haukkuminen, ja se, että kaikki Pelicansin tekeminen tuntuu olevan negatiivista. Ja mm. viimeiseen kolmeen-neljään otteluun Ääriliike ei ole käytännössä laulanut laulun laulua.

Ymmärrän kyllä fanien kannanoton huonoihin esityksiin, mutta en tuossa määrin. Yksi toive toteutui kun Mika Toivola lähti, mutta kyllähän tuo touhu muuttunut jo liian ankaraksi joukkuetta kohtaan.
Esimerkiksi pelaajille huuteluissa voisi otta faktat kehiin. Esim. Mike York, joka on saanut tuta, siksi että mies on "laiska" tai "flegmaattinen" yms. Suurin osa ei näytä tietävän että miehen polvi ei ole täydessä iskussa. Ei ole Yorkin vika ! Huutakaa sitten mielummin Nurmiselle, että miksi hankki puolikuntoisen ex-NHL tähden ilman minkään valtakunnan lääkärintarkastusta. York on kyllä kaikkensa antanut kentällä.

Hyvään kannatukseen kuuluu joukkueen tukeminen, ylä-ja alamäissä. Sekä hyvän meiningin ylläpitäminen katsomossa. Näitä Pelicans nyt tarvitsisi kun alhaalla ollaan, mutta näyttää siltä ettei tähän pystytä.

Haukkuminen ja huutelu, eivät ainakaan luo lisämotivaatiota omille pelaajille, eihän ? Vaan pikemminkin pelaajien, varsinkin uusien pelaajien arvostus omia faneja kohtaan laskee rankasti.

Eli tuo yllämainittu ideologia, missä pelaa ?!

Ja jottei koko kiveä vieritetä kyseisen ryhmän niskaan, niin on pakko sanoa että Lahtelaiset kiekkokatsojat ovat, kuin kirkkoon tulisivat Isku-Areenan ovista sisään astuessaan. Mitään te ette tee tunnelman parantamiseksi, ja käytännössä katsoen ainoat aplooditkin annatte Pelicansin maalien jälkeen, ja mahdollisen voiton varmistuttua, ihme muniinpuhaltelijoita. EI NÄIN !
Puhumattakaan näistä lukemattomista pikkupojista ja tytöistä lisättynä lukemattomilla muilla muniinpuhaltelijoilla, jotka tulevat tumput suorina seisomaan kannattajakatsomoon, ihan vaan sen takia että se on kannattajakatsomo. Pelkkää katselua ja seisomista varten on seisomakatsomot.

Tämä on mielipiteeni, ja olen nuo yhteen nivaskaan itse koonnut. Mutta tiedän että juuri samoin ajattelee todella moni muukin, lisäkseni. Myös niitä jotka on kannattajakatsomossa ollut mukana huutamassa, ja kannattamassa hyvinäkin hetkinä. Puhumattakaan monista ja monista muista Lahtelaisista kiekkojännäreistä.

Itsekin kuuluin aluksi tuohon porukkaan, joka huuteli ja haukkui omia. Mutta kun kuulin negatiivisen ja fanitoiminnan kyseenalaistavan mielipiteen tuosta toiminnasta henkilöltä jota suuresti arvostan, niin kyllähän sitä rupesi miettimään että tottahan se on, ettei tuo ketään auta, ja mitään sillä ei voita.

Ennenkaikkea toivon että Pelicans rupeaa tekemään tulosta kaukalossa, mutta myös että fanitoiminta nostaisi hiukan päätään palaten joukkueen taakse, ja saavuttaakseen taas ideologiansa.

Kiitos ja anteeksi.
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Friiku » 08.12.2010 12:00

Tässä tekstissä voi laittaa Pelicans sanan lähes minkä tahansa joukkueen nimen ja teksti olisi totuudenmukainen.. ainoastaan ehkä ylisuorittavissa joukkueissa kuten esim Ässissä tilanne on eri.

Teillä sylkykuppina on näköjään York ja meillä Essi sekä AJ.

(Teidän) kauden avausmatsissa oli Jaffalassa ainakin hieno meno ja tuohan se aina vähän lisädesibeliä omaan huutoon kun vastapäästä kuuluu jotain.. harmi että ainoastaan Kärpät, Blues ja Pelicans nyt nopealla ajattelulla ovat tälläsiä viime vuosina Areenalla ollut (offtopiciksi menee)..

Onkohan teillä samanlaista menoa kuin meillä ennen, että Ääriliikeen (yleistystä, anteeksi) törttöilyiden takia jotkut ihmiset paheksuvat teitä ja eivät näin kehtaa huutaa mukana.. :fuckyou: tälläisille ihmisille!

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 18.12.2010 09:17

Hyvä kirjoitus, ketjun aloittajalla, ihan oikeasti, näinhän se pitäisi olla.

Meidän talous (iskä+äiskä+poika) ei taida silti pystyä kykenemään. Pojalla on toki fanipaita, iskä taputtaa jos on kaljoissaan, mutta äiskä on mukana vain säälistä (ei jymmärrä pelistä mitään).

Lohduttautukaa te Oikealla tavalla kannattajat sillä, että luuserit kuitenkin tuovat jossain määrin valuuttaa joka mahdollistaa toimintanne.

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Micro » 06.04.2011 09:23

Osahan tämän on varmaankin lukenut tuolta jatkoajan puolelta, mutta on tämä niin hupaisaa (Lue: mielenkiintoista) tekstiä, että pakko se on laittaa tännekin: http://aariliike.com/node/358
Eli siinä eräs Ääriliikkeen jäsen kertoo syistä tähän tämän kauden vaitonaisuuteen. Ihan ymmärrettävää tekstiä ja kunnioitettavaa, että omia tuetaan noin vankasti. Muutama asia tuosta pisti ilkeästi silmään:

Niitä elämyksiä joita kannattajatoiminta ja urheilu ylipäätään tarjoaa, on usein lähes mahdotonta kokea tavallisen elämän parissa. Kuka edes haluaa elää tavallista ja tasaista elämää? Ehkä joku, en minä.

Joo, voithan odottaa että löydät joskus hamassa tulevaisuudessa ns. elämäsi rakkauden, menette naimisiin ja hankitte lapsen. Fine, tee niin jos ne ovat maalisi elämässä ja siten ehkä korvaavat kymmenen vuoden nyhjäämisen. Toivottavasti ne lämmittävät myös niinä iltoina kun olette eronneet ja huoltajuuskiistan jälkeen olet yksin himassa, takaisin lähtöpisteessä


Nuo sanat nakersivat aikalailla kaiken pohjan tekstiltä paljastettuaan kirjoittajan lapsellisuuden. 1.) Eikö joku voisi samalla tavalla sanoa, että lapsenlapset lämmittävät iltaisin, kuin taas 20v päästä konkurssiin ajautuva urheiluseurasi ei? Aivan samankaltainen yleistys.
2.) Jääkiekko on pelaajillekin "vain jääkiekkoa". Uskon kyllä, että kannatustoiminta tuo paljon sisältöä elämään (kuten mikä tahansa harrastus), jääkiekko on todella hieno laji ja tunnelma katsomossa on parhaillaan ekstaattista. Jotenkin tuosta tekstistä välittyi viesti, että porukka tekee tätä toimintaa lähinnä itsensä takia eikä seuran.

Taitaa kyllä tulla hieman myöhään tämä viesti, kun kausikin on jo ohi, mutta pieni tietoisku niille jotka eivät ääriliikkeen hiljaisuuden syitä tienneet.

e: muokkasin lainausta fiksummaksi
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 06.04.2011 11:11

Minulle tuli ajatus, kun tässä on lukenut noita ongelmia seurajohdon kanssa, että voisimme (voisivat) rekrytoida esim, Jantusen/kakko/joku vastaava fanien yhteyshenkilöksi tai ns. kunniajäseneksi joka voisi olla välillisesti mukana kun jotain seuralta pyydetään ja myös toisinpäin! :)

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Friiku » 06.04.2011 11:53

Micro kirjoitti: jääkiekko on todella hieno laji ja tunnelma katsomossa on parhaillaan ekstaattista. Jotenkin tuosta tekstistä välittyi viesti, että porukka tekee tätä toimintaa lähinnä itsensä takia eikä seuran.

Se on mahdotonta harrastaa tuota tekemistä sekä itsensä että seuran takia? Kyllähän allekirjoittanut seuraa jääkiekkoa (Jokereita) sen takia että se tuottaa itselle järjettömän hyviä/paskoja tunteita. Toki meidänkin katsomossa on henkilöitä joista näkyy ettei se Jokereiden kannustaminen ole pääasia vaan itse kannustaminen on se ja tätä en kyllä ymmärrä. Se on kuitenkin äärettömän hieno tunne kun koette samoja tunteita ihmisten kanssa jotka ovat seuranneet samaa rakasta seura jo monta vuotta ja kuljette läpi helvetin ja taivaan noitten samojen ihmisten kanssa.. se on jotain hienoa.

Tästä viestistä ei kyllä tullut nyt yhtään mitään järkevää kun en oikeen saanut tähän siirettyä omia ajatuksia, mutta ihan sama.. pahoittelut :roll:

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Micro » 06.04.2011 13:31

Friiku kirjoitti:Se on mahdotonta harrastaa tuota tekemistä sekä itsensä että seuran takia?


Tuosta kaikesta valittamisesta vain välittyi kuva, että seurasta ei ole juuri mitään hyvää sanottavaa. Sen takia tuli sellainen vaikutelma, että ihan vain harrastamisen ilosta siis kannattavat. Ja ei, se ei tietenkään ole mahdotonta vaan aivan luonnollista.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Tonttu » 06.04.2011 15:39

Tjlinko kirjoitti:Minulle tuli ajatus, kun tässä on lukenut noita ongelmia seurajohdon kanssa, että voisimme (voisivat) rekrytoida esim, Jantusen/kakko/joku vastaava fanien yhteyshenkilöksi tai ns. kunniajäseneksi joka voisi olla välillisesti mukana kun jotain seuralta pyydetään ja myös toisinpäin! :)

Tuo olisi ideana ihan toteuttamisen arvoinen, sillä nykyisellä järjestelyllä seuran ja kannattajien välinen yhteys pätkii ja pahasti.

Juurikin tuollainen Lahtelaista kiekkoa paljon nähnyt ja vastikään vielä pelannut vahva Lahtelaispersoona olisi hyvä tuollaiseen tehtävään, sillä sieltä suunnalta saattaisi irrota myös näkemystä siitä, minkälaisena pelaaja kentällä haluaa nähdä/kuulla oman joukkueen kannattajaryhmänsä.

Nuo lukuisat tekemättä jääneet pikkuhommat ovat jääneet seuran puolesta hoitamatta, puhumattakaan vähän suuremman luokan lupauksista, jotka ovat osoittatuneet täysin katteettomiksi, nakertaa kannattajan pääkopassa. Tiedän sen. Itsekin olen kirjallisesti avautunut noista kannattajien tekemisistä negatiiviseen sävyyn (mm.topicin alussa), mutta nyt pidempään ja tarkemmin ajateltuna voi huomata että osasyy piilee juurikin seurassa joka on jättänyt hommia hoitamatta.

Jokainen voi tahollaan sitten miettiä miltä kannattajasta tuntuu, kun ensin luvataan loistavat "faciliteetit" kannattajakatsomolle = koko päätykatsomo ja tuloksena on nurkasta siihen nähden pieni pläntti nurkasta. No, suunta sekin on parempaan verrattuna edelliseen paikkaan, mutta mites ne lupaukset..
Tätä seuran tekemättömien töiden listaa voisi vaikka jatkaa vaikka, erinäisillä kaiteilla johon banderolleja voi ripustaa, tai lippujen yms. säilytyskaappeja. Joo ei oo näkyny...

Ensi kaudeksi on kumminkin tulossa näillä näkymin kannattajatoimintaan hiukan uudistuksia, sekä erinäisiä kehityskeskusteluja varmaankin kesän aikana seuran ja Ääriliikkeen välillä.
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Micro » 06.04.2011 15:55

Tjlinko kirjoitti:Minulle tuli ajatus, kun tässä on lukenut noita ongelmia seurajohdon kanssa, että voisimme (voisivat) rekrytoida esim, Jantusen/kakko/joku vastaava fanien yhteyshenkilöksi tai ns. kunniajäseneksi joka voisi olla välillisesti mukana kun jotain seuralta pyydetään ja myös toisinpäin! :)


Olisi se ex-pelaajalle aika arvon alennus kun uusi nimike olisi kannattajien luottohenkilö, mutta ideana tuo on ihan hyvä.

Ja jos seura todella on jättänyt lupauksia pitämättä, ymmärrän täysin kannattajien närkästyksen. Imago syistä Ääriliikkeen kuitenkin kannattaisi ehkä vähän miettiä, kenen antaa toimia äänitorvenaan... Kyllä noista asioista voi aina ilmoittaa sivistyneestikin. Sillä tavoin kannattajat saisivat sympatiat, jotka heille kuuluu.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 29
Liittynyt: 27.03.2011 13:05
Suosikkijoukkue: n/a

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Squirrel » 07.04.2011 11:14

Micro kirjoitti:Nuo sanat nakersivat aikalailla kaiken pohjan tekstiltä paljastettuaan kirjoittajan lapsellisuuden. 1.) Eikö joku voisi samalla tavalla sanoa, että lapsenlapset lämmittävät iltaisin, kuin taas 20v päästä konkurssiin ajautuva urheiluseurasi ei? Aivan samankaltainen yleistys.
2.) Jääkiekko on pelaajillekin "vain jääkiekkoa". Uskon kyllä, että kannatustoiminta tuo paljon sisältöä elämään (kuten mikä tahansa harrastus), jääkiekko on todella hieno laji ja tunnelma katsomossa on parhaillaan ekstaattista. Jotenkin tuosta tekstistä välittyi viesti, että porukka tekee tätä toimintaa lähinnä itsensä takia eikä seuran.


Ehkäpä kirjoittaja tarkoitti, että kannattamisesta saa iloa juuri nyt ja huomennakin. Se, että saat iloa ja hauskuutta nyt, ei tarkoita sitä etteikö olisi hauskaa lapsenlapsien ja/tai omien lapsien kanssa. Eivät nuo ole toisiaan poissulkevia asioita. Ja jotkut eivät edes halua lapsia, niin tokihan näillä sitten on omat ilonlähteensä (toivottavasti). Kenties "fanittaminen" on henkireikä sille, että jaksaa sit taas entistä enemmän lapsien kanssa leikkiä.

Ja kyllä on järkevintä fanittaa itsensä takia ei seuran. En mä mene matsiin sen vuoksi että seuralla olisi kivaa vaan sen vuoksi että itsellä on kivaa.

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Micro » 07.04.2011 18:37

Squirrel kirjoitti:
Micro kirjoitti:Nuo sanat nakersivat aikalailla kaiken pohjan tekstiltä paljastettuaan kirjoittajan lapsellisuuden. 1.) Eikö joku voisi samalla tavalla sanoa, että lapsenlapset lämmittävät iltaisin, kuin taas 20v päästä konkurssiin ajautuva urheiluseurasi ei? Aivan samankaltainen yleistys.
2.) Jääkiekko on pelaajillekin "vain jääkiekkoa". Uskon kyllä, että kannatustoiminta tuo paljon sisältöä elämään (kuten mikä tahansa harrastus), jääkiekko on todella hieno laji ja tunnelma katsomossa on parhaillaan ekstaattista. Jotenkin tuosta tekstistä välittyi viesti, että porukka tekee tätä toimintaa lähinnä itsensä takia eikä seuran.


Ehkäpä kirjoittaja tarkoitti, että kannattamisesta saa iloa juuri nyt ja huomennakin. Se, että saat iloa ja hauskuutta nyt, ei tarkoita sitä etteikö olisi hauskaa lapsenlapsien ja/tai omien lapsien kanssa. Eivät nuo ole toisiaan poissulkevia asioita. Ja jotkut eivät edes halua lapsia, niin tokihan näillä sitten on omat ilonlähteensä (toivottavasti). Kenties "fanittaminen" on henkireikä sille, että jaksaa sit taas entistä enemmän lapsien kanssa leikkiä.

Ja kyllä on järkevintä fanittaa itsensä takia ei seuran. En mä mene matsiin sen vuoksi että seuralla olisi kivaa vaan sen vuoksi että itsellä on kivaa.


Tietenkin jokainen menee hallille itsensä takia, ihminenhän on kaikissa asioissa aina itsekäs. Mutta kyllä itse kannatan Pelicansia muistakin syistä kuin pelkästä kannattamisen ilosta ja että siitä olisi tullut tapa.

Eivät ne sulje toisiaan pois, mukavaahan se on oma poika tutustuttaa rakkaan lajin pariin. Itse tulkitsin RV:n tekstin melkoisen eri tavalla.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 15.09.2011 22:46

Meinasin unohtaa!

Fanikatsomo osoititte loistavaa elettä lakanallanne! Ei tainnut joka kunnalla olla aikaa muistella tapausta. Tulin peliin viime tipassa oliko hallissa hiljaista hetkeä?? Ei tainnut olla missään pelissä tänään!?! Outoa, ehkä häpeällistä! Vai onko se vaan nyt nii hektistä tää elämä että viikon jälkeen asiat unohtuu. Ei siinä, eteen päin pitää mennä, mutta kuitenkin!

Loppuun vielä linkki uutiseen!
http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/2011/09/1391399/lahtelaisyleiso-muisti-khl-lentoturman-uhreja---katso-kuva

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Micro » 16.09.2011 12:31

Vaikka tuo lentoturma olikin järkyttävä tapahtuma, ei niitä hiljaisia hetkiä tarvitse joka käänteessä pitää. Sellainen pidettiin liigaristeilyllä, harjoituspeleissä jne.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 16.09.2011 12:45

Micro kirjoitti:Vaikka tuo lentoturma olikin järkyttävä tapahtuma, ei niitä hiljaisia hetkiä tarvitse joka käänteessä pitää. Sellainen pidettiin liigaristeilyllä, harjoituspeleissä jne.Nii no katsos kun ei sattunut osumaan kohalle, että seuraava peli oltais pelattu Lahessa tapaturman jälkeen! No asia olkoon tässä! Olisin voinut vetää yhen hiljaisen hetken vielä kiellon päälle ;)

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Keskustelua Pelicansin kannattajien tekemisistä

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 17.09.2011 06:49

Joskus pientä sielua ihmetyttää, mihin näillä "hiljaisilla hetkillä" pyritään.

Vainajat ovat kuolleita. Ei ne kuule vaikka kuinka hiljaa ollaan.

Ymmärrän, jos halutaan osoittaa kunnioitusta ja nöyryyttä jonkin tietyn uskonnon auktoriteettia kohtaan ettei vain itselle tapahtuisi mitää kamalaa. Mielestäni kuitenkin näissä tapauksissa kannattaisi jäähallien sijaan suunnata askeleensa jonnekin muualle.

Kyllä kaikki, jotka onnettumuuden ovat noteeranneet, ovat omat "hiljaiset hetkensä" viettäneet.

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa