Jan Platil Pelicansin takalinjoille

Kuva
Avatar
Viestit: 966
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja ode16 » 29.01.2012 19:58

IS: Pelicans värväsi Tappara-hylkiön puolustukseensa

SM-liigaseura Pelicans on löytänyt korvaajan lauantaina loukkaantuneelle Aaron Brocklehurstille.
Pelicans värväsi Tapparassa tryoutin jälkeen hylätyn Jan Platilin. Platil, 28, pelasi Tapparassa 13 ottelua aiemmin tällä kaudella.

Siirto ei jääne Pelicansin viimeiseksi ennen tiistaita ja siirtoikkuna sulkeutumista. Ostoslistalla on vielä kärkiketjuihin mahtuva hyökkääjä. Lahtelaiset ovat yrittäneet hankkia Timo Pärssistä, mutta hänen joukkueensa on vielä ainakin toistaiseksi Elitserienin Timrå.

Mainiota kautta pelaavat pussinokat ovat SM-liigassa toisena.


Mielestäni ihan ok-haku Brocklehurstin paikalle. Pelannee oman pään ainakin paremmin kuin Brocklehurst, mutta hyökkäyspään avuja mieheltä tuskin hirveästi löytyy. Tervetuloa! Seura itse ei ole vielä varmistanut siirtoa, mutta todennäköinen se on.

Edit: Pelicans varmistaa: http://www.pelicans.fi/jan-platil-pelic ... lustukseen
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Viestit: 34
Liittynyt: 24.01.2012 15:12
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja Lahest » 29.01.2012 20:28

Ei vakuuta.

Viestit: 1
Liittynyt: 28.01.2012 17:22
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja Veriohukainen » 29.01.2012 20:34

Täähän on tälläinen hätähaku jolla paikataan Aaronin paikka. Toivotaan että viimeiset siirtopäivät tuavat hyökkäykseen maalinteko voimaa. Keskiviikkonahan ne infoo jos on jotain infottavaa.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja Lehväs » 29.01.2012 20:49

Ei kyllä korvaa lähtökohtaisesti Brocklea, ainakaan pisteissä. Puolustuspäässä parempi, mutta ei pelin avaajana ole samaa tasoa. Laukaus on käyttökelpoinen. Jos tällä yritetään Brocklehurstia korvata, niin metsään meni niin että rytisi. Jos halutaan laajuutta puolustusosastoon, niin ihan ok haku.
...

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja Jartsa » 29.01.2012 22:37

Joo, kuten tuolla huhuissa mainitsin, pidin tämän miehen otteista Tapparassa ja toivotaan, että paikat kestää. Peruspakki kakkos-kolmospariin.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja Snoga » 30.01.2012 08:29

Hieman pettynyt fiilis nähdä Platil takaisin SM-liigassa muun seuran paidassa, sillä hän sai lyhyen visiittinsä aikana vakuutettua ainakin fanit puolelleen, mutta seurajohto ei sitten nähnyt kaverille mitään käyttöä enää. Platil toi jokaisessa vaihdossa äijämäisyyttä kentälle pelaamalla aina aggressiivisesti omassa päässä jaellen taklauksia vähän sinne ja tänne. Maalinedushässäköissä Platil pelasi pientä sikaa ja tarjoili omaa hanskaansa vastustajan hyökkääjille, josta ainakin fanit tykkäsivät katsomossa. Kaveri omaa myös kovan lämärin, jolla tehtiin yksi maali 12:ssa pelissä, mutta kaikki varmasti tietävätkin, että Platil ei todellakaan ole pisteitä tekevä pakki, vaikka pisteet juniorivuosilta kertovatkin muuta. Platilin +/- saldo ansaitsee myös pienet kunnianosoitukset, sillä tuolloin Tapparan peli oli tosi sekaisin (kuten koko kaudella) ja jos siinä joukkueessa sai pidettyä oman tehotilastonsa edes lähellä nollaa, niin tyytyväinen saa olla. Platil pelasikin usein vastustajan kärkihyökkääjiä vastaan, joka vain korostaa tuota saavutusta. Täälläkin jo kertaalleen mainittu helpon avaussyötön antamisen Platil myös hallitsee, joten lyhyesti sanottuna Platilia voisi kutsua kovaa pelaavaksi puolustajaksi, joka osaa antaa helpon avaussyötön.

Heikkouksina taasen täytyy mainita tietenkin noin isokokoiseksi pelaajaksi heikko liike, joka tuottaa ongelmia nopeita ja liukkaita hyökkääjiä vastaan. Sijoittumisen kanssa Platililla oli myös välillä ongelmia varsinkin hänen ensimmäisissä matseissa SM-liigassa ja kukapa tuota voi moittia, kun kaveri pelasi aikaisemmin kaudella jossain Itävallan liigassa, joka nyt ei ole ihan samantasoinen sarja kuin kotoinen SM-liiga. Aiemmin kehuin tuolla Platilin kovaa lämäriä, mutta kyllä sen virittämisessä kestää melko kauan. Ylivoimalla en näe teillä Platilille olevan käyttöä, mutta alivoimalla uskon, että kaveri pystyy loistamaan.

Yhteenvetona voisi vielä sanoa, että Platil on melkeinpä Olli Malmivaarasta aggressiivisempi vaihtoehto. Platilista ei saa mitenkään Brocklehurstin korvaajaa tehopisteiden osalta, mutta puolustuspäähän kaveri onkin sitten jo aivan eri kalibeerin pelaaja. Perinteiseen tapaan toivotan onnea Platilille loppukauden osalta ja samalla annetaan täältä suunnasta pienet sympatiat Pelsuja kohtaan kevättä ajatellen, kun tuo oma joukkue ei nyt ole ihan siellä kärkipään kamppailuissa mukana. :roll:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja Kauppila » 30.01.2012 10:34

Aiheuttaa ainakin meikäläisessä pientä hilpeyttä, kun jotkut manailevat tai surkuttelevat tätä hankintaa. Aika sokea saa olla, jos ei tajua, että tällä hankinnalla haettiin nimenomaan leveyttä ja tietynlaista stay at home -puolustajaa. Platil on hyvä lisäys kolmosparin pakiksi. Tuossa edelläkin mainittiin juuri nämä laadukkaat fyysiset ominaisuudet. Sen lisäksi pystyy tarvittaessa pelaamaan isompiakin minuutteja ja valmennus voi heittää hänet pelaamaan myös alivoimaa. Brocklehurstilta puuttui kaikki nämä edellä mainitut ominaisuudet.

Tietenkin tässä mietityttää hiukan, että kuinka Platil sopeutuu Pelicansin pelityyliin, jossa puolustajiltakin vaaditaan hyvätasoista jalkatyöskentelyä ja nopeutta. Uskon, että kuitenkin pienen totuttelu- ja opetteluvaiheen jälkeen sopeutuu joukkueeseen mainiosti.
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 30.01.2012 11:08

Jos olen oikein ymmärtänyt Platil on kärsinyt loukkaantumisista koko kauden. Siinä mielessä sopii hankintasapluunaan. Pelannee ensimmäisen ottelunsa ehkä viiden viikon päästä.

No ei vaiskaan, annetaan reilu näytön paikka. Brockle oli ajoittain hasardi omassa päässä joten hyvä tilkki sinänsä sille kohtaa. Toki silti Aaronin olisi suonut terveiden kirjoissa pysyvän.

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Jan Platil Pelicansin takalinjoille

ViestiKirjoittaja NiksuP » 30.01.2012 15:10

Onnea huikeasta kaverista omassa päässä ja maalinedustalla. :Thumb up: Pelaisipa edelleen Tapparassa. :thumb_down:
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa