Radek Smolenak Pelicansiin

Kuva
Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Tonttu » 30.01.2012 16:51

Luodaan nyt tähänkin uusi topicci.

Eli Radek Smolenak kiinnitetty siis loppukaudeksi Turkoosinuttuun. Virallista vahvistusta odottaessa vielä.

**

Hyvä kiinnitys kaikkiaan laituriosastolle, ei näiden hankintojen jälkeen voi ainakaan itkeä ettei mitään yritetä menestyksen eteen. Tomas Netikkiä tavoiteltiin, mutta länsinaapurista tuli liian kovaa kilpailua ja päädyttiin Smolenakkiin.

Tämän myötä joukkue on valmis loppukauteen, ellei toiseen suuntaan liikettä tapahdu.
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Lehväs » 30.01.2012 17:02

Tämäkö on se iso kala? What a disappointment. Ei kyllä ole mikään sateentekijä ainakaan, jollaista kyllä vähän odotin. Leveyttä kyllä tuo vähäsen lisää.
...

Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Tonttu » 30.01.2012 17:10

Ketunkolo kirjoitti:Tämäkö on se iso kala? What a disappointment. Ei kyllä ole mikään sateentekijä ainakaan, jollaista kyllä vähän odotin. Leveyttä kyllä tuo vähäsen lisää.

Ei tosiaa mikään sateentekijä ennalta arvaten. Netikistä kilpailtiin Växjön kanssa viimeiseen asti, mutta sieltä tuli niin kova tarjous ettei lähdetty mukaan.
Tämä on vähän tällainen high risk/high reward, jos isoon rooliin laitetaan.

Tähän kumminkin kannatti tarttua, sillä markkinat eivät pullistele pelaajista, niin huonolla tuurilla oltaisiin jääty tyhjin käsin. Siihen nähden hyvin toimittu.

14 maalia kumminkin tällä kaudella. Se oikeuttaa niin Pelicansin kuin Ässienkin maalipörssin kakkospaikalle, eli ei tässä lähtökohtaisesti kovin heikoillekkaan jääty. Koko liigassakin sijalla 14. tehdyissä häkeissä.

EDIT... Niin ja toisaalta, paljon mielummin Smolenak kuin rampa Timo Pärssinen :D
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Viestit: 12
Liittynyt: 21.10.2011 20:36
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja sulzeer » 30.01.2012 17:38

Virallinenkin vahvistus asialle: http://www.pelicans.fi/radek-smolenak-v ... pukaudeksi

Heti alkuun ei herätä huraa-huutoja, mutta toisaalta luotan Suikkaseen, että saa miehestä vielä ripauksen enemmän esiin mitä Ässissä on tähän asit esittänyt. Varsinkin omaan pään pelaamista tunnutaan arvostelevan. Tuskin tehottumuudesta johtuu "potkut", sillä 14 maalia on kuitenkin uhan kelpo saldo.

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 30.01.2012 17:42

Tässä markkinatilanteessa näkisin Smolenakin sopimuksen ihan positiivisena liikkeenä.

Jos ja kun Smolenak sijoitetaan Hodarin vierelle saanee Justinkin ansaitsemaansa statusta syöttöpisteiden määrässä. Wärn niistä jo tekikin yhden kauden maaliennätyksensä ja nyt jopa Sopanenkin on alkanut lapioimaan verkkoa tötterölle. Todellakin mielenkiinnolla odotan mitä "so called" maalintekijä tarjoiluistaan aikaan saa.

Mutta pääasia on, että käsittääkseni Radek on kohtuullisessa määrin terveiden kirjoissa. Ja jos ei muuta niin saahan Jyri nyt kilpailijan pukukoppiin mitä ilmapiirin pilaamiseen tulee.

Pidätän oikeuden vaihtaa mielipiteeni parempaan.

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Laviols » 30.01.2012 18:05

Hidas,kankea eikä kovin taitavakaan ja asenteessakin aika suuria ongelmia. Siltikin kaveri osasi olla aina oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja tehdä maalin ja alivoimallakin mies hoiti homman vaikka touhu näytti siltä ettei homma kiinnosta hiton vertaakaan. Tosin miinuspuolena sitten se että suurimmassa osassa peleissä mies luisteli niin sanotusti kananmunat kainalossa pelin aikana ja odotti että jotain tapahtuisi ilman että itse tekisi asian eteen mitään.

Katsotaan mitä Suikkanen saa miehestä irti.

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Kauppila » 30.01.2012 19:11

Ei tämä signaus mitään hurraahuutoja saa aikaan, vaikka ihan kelvollinen haku on. Tuossa edellä palstaveljet ovat todenneet, että Smolenakista ei ole sateentekijäksi, ja tästä olen itse aivan samaa mieltä heidän kanssaan. Smolenak tuo kuitenkin sopivasti syvyyttä Pelicansin hyökkäysosastoon. Nyt Suikkasen ja kumppanien pitää todella ruoskia ja motivoida tätä kaveria, että miehestä saadaan maksimaalinen hyötytaso esille. Ei Smolenakista saa tekemälläkään mitään Hodgmanin tai Laschin tyyppistä otteluidenratkojaa tai MVP:tä.

Kiinnostavaa nähdä mihin ketjuun Smolenak sijoitetaan. Hodgmanin vierellä saisi nauttia A-luokan pelinrakentajasta ja huipputarjoilusta, mutta hidasliikkeisenä kaverina voi ajoittain tippua vähän Hodgien kyydistä. Jos nyt vaikka Wärniin verrataan, niin en millään usko, että Smolenak pystyy vastaamaan täysikuntoisen Maxin nopeuteen. Mallu on kuitenkin todella luisteluvoimainen äijä kokoisekseen.

Veikkaan, että huomenna nähdään jo vahvasti osviittaa siitä, että mikä on Smolenakin työmoraali, motivaatio ja suorittamisen taso.
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Dev » 31.01.2012 15:57

Ihan mielenkiintoista tekstiä löytyy nyrkkiä leukaperiin palstalta tuosta Smolenakista. Nimimerkki Phaneuf#3 joka on äärimmäisen hyvin perillä Ässien asioista kirjoittaa seuraavaa:

"Kyllä Ryanin kanssa oli tämä mutta viimeisin tapaus on smolenak-zaborsky. Ei ole videokuvaa mutta tietoa on. Smolenak oli lyönyt zaboa rintaan ja taistelu oli jatkunut kaikilla kielillä joita herrat osaavat."

http://www.nyrkkialeukaperiin.com/forum ... 5&start=75

Saa nähdä saako Suikkanen kytkettyä tuon asennevamman kaverilta veks. Tiedä sitten onko tuossa vähän Slaavilainen veri kuohahtanut, kun Slovakki Zaborsky on se joukkueen ykköstähti ja Tshekki Smolenak ei.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Micro » 31.03.2012 19:14

Otsikon voisi vaihtaa Radek Smolenak - Liian hyvä Ässille. Tällaisia maaleja tarvittiin ja näitähän tässä Backlund on tarjoillut koko sarjan ajan pomputellessaan käsittämättömästi kiekkoja. Iso käsi Pikkunakille!
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Viestit: 46
Liittynyt: 26.04.2011 18:41
Suosikkijoukkue: mastokaupungin Pelicans

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja NilsPeca » 31.03.2012 20:55

Ainakin tässä ottelusarjan 6:nnessa pelissä tuli toteennäytetyksi se taannoinen urheilusivun juttu verkko-Etlarissa. Siinähän Smole sanoi osaavansa pelata Kärppiä vastaan. Laskettakoon 2 maalin tekeminen tässä lauantaiottelussa tuoksi mainituksi osaamiseksi. Kiitos Smolenak, kiitos Pelicans.

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 01.04.2012 08:43

Voittomaali jatkoajalla ehkä Pelicansin historian tähän saakka tärkeimmässä pelissä saa ainakin minut unohtamaan kaikki virheensä mitä on edellisissä peleissä tai ylensäkään elämässään tehnyt. Kävi huomisessa pelissä miten kävi. Ehkä en ihan paidan hankintaa vielä vakavasti harkitse, mutta kuitenkin.

Liput oli muuten todella tiukassa huomiseen peliin vaikka kuinka olin hereillä 9:00. Toki kaksi kappaletta taisteltuani sain.

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 01.04.2012 09:13

Huhhuh! Hieno nousu hienoon paikkaan. Kova suoritus slaavilta! Taas nähään huikea draamaa:Kolmannessa pelissä Oulussa rysty sutaisu osui ylärimaan ja kaikkia syletti! Eilen sitten juurikin samasta kohasta muutama sentti alemmas ja pelin voittomaali jatkoerässä! Aivan mahtavaa!

Avatar
Viestit: 69
Liittynyt: 11.08.2012 19:27
Suosikkijoukkue: Pelicans - Peliitat

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Haisuli47 » 28.08.2012 13:59

Manager kirjoitti:
sulzeer kirjoitti:Tänään "Riemukas Sopimusuutinen" kirjoittaa Hoki Vatanen Facebookissa. Kehen kirjaimset R. S. sopivat? Radek Smolanek?No voi vee. Mies ilman jalkoja.

Eipä se siitä jäänyt kiinni viime kevään Play-Offeissakaan. Sanottakoon että ilman Radek Smolenakia joka nosti meiät Oulussa sillasta, niin oltaisiin tiputtu Kärpille ekalla kierroksella.

Leksa Komarovin jälkeen meikäläisen ehdoton suosikkipelaaja ja hienoimpia miehiä jota tiedän :cool:

Viimeisen finaalin jälkeiset hopeajuhlat kaupungilla ja Club Chicagolla Radekin kanssa tampatessa nevö föget niin sanotusti :tuoppi: :Thumb up:
Lahti- Kiekkokaupunki

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 28.08.2012 14:33

Tervetuloa takaisin! Olisi tämänkin voinut helpommin tehdä. Hinnan takia Smolenak jäi alun perin rannalle joukkueesta. Nyt loukkaantumiset "pakottavat" hommaamaan hänet joukkueeseen. Mutta iloinen jos kaveri jatkaa siitä mihin jäi ja on onnistunut pitämään kuntoa yllä. Murehditaan sitten kun syyskausi on ohi ja katsotaan kuka syrjäytetään joukkueesta, jos ja kun Radek onnistuu olemaan korvaamaton.

Avatar
Viestit: 5
Liittynyt: 07.05.2011 16:57
Suosikkijoukkue: Leijonat

Re: Radek Smolenak Pelicansiin

ViestiKirjoittaja sniper65 » 29.08.2012 18:46

"Oli mun mielestä pirun hyvä. Oli pikkuinen yllätys, että liikkuu noinkin hyvin kun mittaa on 190 senttiä ja yli 90 kiloa, ja aika vittumainen jätkä muutenkin." Näin kommentoi Kai Suikkanen Smolenakia viime keväänä,eikä väärässä tainnut olla. Olemme saaneet Pelicansiin todella tärkeän pelaajan. Huolimatta Kaarnan lausunnoista,että Smolenakin tulisi osoittautua "korvaamattomaksi" (hinta tuntuu olevan Kaarnalle liikaa),uskon sopimuksen jatkon olevan muodollisuus syyskauden jälkeen.Kaikki näkivät, mitä Radek saa aikaan kevään loppupeleissä...Ymmärrän rahan olevan tiukalla Pelicansissa.Silti en hyväksy kaikkia toimitusjohtaja Kaarnan kommentteja. Ikävöin kovasti Pasi Nurmisen läsnäoloa.

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa