Angelo Esposito Pelicansiin

Kuva
Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Nestori » 25.07.2012 20:13

Pittsburghin entinen ykkösvaraus Pelicansiin

Ilta-Sanomat kertoo asian olevan varma, joten uskallan avata miehelle oman ketjun.

Polvivammoja on ollut, mutta siltikin uskon, että mies tulee olemaan tosi kova sana ensi kauden liigassa. Onnittelut Pelsuille huippusainauksesta.
Oulun Kärpät

Viestit: 390
Liittynyt: 23.06.2011 17:12
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Heki, sympatiat Saipalle

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Tukaani » 25.07.2012 20:18

En oikein tiedä pitäisikö olla iloinen tästä uutisesta? Polvivammat vähän arveluttavat. Onneksi on kuitenkin nuori kaveri, eikä eläkerahoja tienaamassa. Haluaa luultavasti uutta potkua uralleen euroopan puolelta.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Nestori » 25.07.2012 20:20

Tukaani kirjoitti:En oikein tiedä pitäisikö olla iloinen tästä uutisesta? Polvivammat vähän arveluttavat. Onneksi on kuitenkin nuori kaveri, eikä eläkerahoja tienaamassa. Haluaa luultavasti uutta potkua uralleen euroopan puolelta.

Eikös polvivaivoista ole kuitenkin jo hieman aikaa? Ja tuolla historialla ei pitäis olla hirmuisen kalliskaan Pelicansille? Vuoden päästä voi olla jo hintalapussa ihan eri numerot, jos tämä "urannostatuskausi" menee nappiin?
Oulun Kärpät

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Dev » 25.07.2012 20:32

Ihme dumaamista ollut vähän kaikkialla tämän hankinnan suhteen. Joo on selvää, että mies ei ole aikuisten tasolla hirveästi kyennyt nostamaan tasoaan, johtuen sitten loukkaantumisista tai mistä ikinä johtuukin. Harvoin SM-Liigassa näkee kuitenkaan tämän kaltaisia kavereita joiden potentiaali on ihan uskomattoman kovissa svääreissä. Mielestäni tässä hankinnassa on nyt kaikista tärkeintä muistaa se, että Esposito haluaa todellakin tehdä jotain uralleen. AHL on koluttu läpi ja hommat eivät menneet putkeen. Nyt on aika tullaa Eurooppaan hakemaan uutta nostetta uralleen ja mies on nähnyt SM-Liigan ja Pelicansin siihen sopivaksi vaihtoehdoksi. Riskit on suuret, mutta niinhän se on aina näiden heppujen kanssa, jotka ovat klenkanneet viime vuosina paljon. Jos taas onnistuu, niin jäänee aivan pommin varmasti ikuisesti Pelicans kannattajien sydämeen. Tuskin on edes hintalappu kovin korkea, joten eipä tässä Pelicansilla ole hirveästi hävittävää. Täytyy myös muistaa, että Suikkanen saa ihmeitä aikaan pelaajien kanssa.

Sama hommahan se on esimerkiksi Ässien Ryanilla. Hommattu ratkaisijamieheksi sinne ja on kärsinyt muistaakseni vielä enemmän loukkaantumisista mitä Esposito.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Micro » 25.07.2012 20:48

Dev kirjoitti:Ihme dumaamista ollut vähän kaikkialla tämän hankinnan suhteen. Joo on selvää, että mies ei ole aikuisten tasolla hirveästi kyennyt nostamaan tasoaan, johtuen sitten loukkaantumisista tai mistä ikinä johtuukin. Harvoin SM-Liigassa näkee kuitenkaan tämän kaltaisia kavereita joiden potentiaali on ihan uskomattoman kovissa svääreissä. Mielestäni tässä hankinnassa on nyt kaikista tärkeintä muistaa se, että Esposito haluaa todellakin tehdä jotain uralleen. AHL on koluttu läpi ja hommat eivät menneet putkeen. Nyt on aika tullaa Eurooppaan hakemaan uutta nostetta uralleen ja mies on nähnyt SM-Liigan ja Pelicansin siihen sopivaksi vaihtoehdoksi. Riskit on suuret, mutta niinhän se on aina näiden heppujen kanssa, jotka ovat klenkanneet viime vuosina paljon. Jos taas onnistuu, niin jäänee aivan pommin varmasti ikuisesti Pelicans kannattajien sydämeen. Tuskin on edes hintalappu kovin korkea, joten eipä tässä Pelicansilla ole hirveästi hävittävää. Täytyy myös muistaa, että Suikkanen saa ihmeitä aikaan pelaajien kanssa.

Sama hommahan se on esimerkiksi Ässien Ryanilla. Hommattu ratkaisijamieheksi sinne ja on kärsinyt muistaakseni vielä enemmän loukkaantumisista mitä Esposito.


Erittäin fiksua tekstiä. Esposito ei kuitenkaan ole vielä mikään menetetty lupaus kuten vaikkapa Zagrapan oli viime kaudella.

Itse en odota kaverilta ihmeitä ja olen vähän pettynyt. Toinen 1-2 korin sentteri tulossa vielä tasoa "ok muttei mikään huippu" tämän perusteella. Toivottavasti pelaa pitsissä... Saahan sitä toivoa.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 25.07.2012 20:52

Mä taas en ymmärrä näitä eliteprospects scoutteja, jotka katsovat varausnumeron ja luulevat, että se tekee pelaajasta jotenkin helvetin potentiaalisen automaattisesti. Polvivammaa tai ei, Esposito ei ole osoittanut ammattilaisurallaan mitään, mikä viittaisi mihinkään potentiaaliin. 16-vuotiaana teki tulokaskaudellaan OHL:ssä kovat pisteet, mutta niin on tehnyt moni muukin Ranskassa, Itävallassa, Italiassa tai Saksan divarissa nykyisin kiekkoileva janari.

Millä logiikalla Esposito ei ole menetetty tapaus, jos Zagrapan on? Slovakilla kun on oikeasti jopa jotain näyttöjä AHL:stä. Saman ikäisenä Esposito istuu katsomossa, koska ei mahdu Texasin hurjan jääkiekkojoukkueen pelaavaan kokoonpanoon.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Unknown » 25.07.2012 21:11

Juuri samaa piti tulla sanomaan. Mistä tiedetään, että Espositolla on edelleen huippupotentiaali? Se varaus on aika monen vuoden takaa, ennen polvioperaatioita.
♥ TPS ♥

Viestit: 126
Liittynyt: 16.11.2011 15:00
Suosikkijoukkue: Pelicans, Edmonton Oilers

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Rinkinen » 25.07.2012 21:16

Mielenkiintoinen haku. Ilmeisesti siis käsistään taitava kaveri kyseessä, mutta nuo Eliteprospectsin kuvailut pahoista polvivaivoista kyllä huolettavat. Pahimmillaan tässä on Mike York vol.2 (tosin nuorempi) tai sitten tosiaan äijä on kunnossa ja mättää 40-50 pistettä. Jatkoajan puolella on tosin mainintaa että 2,5 olisi terveenä ollut ilman polviongelmia ja toivottavasti olisi Pelsuunkin saapuessaan (jos siis tosiaan tulee). Tässä vaiheessa varovainen peukku tälle hankinnalle. :Thumb up:

Avatar
Viestit: 966
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja ode16 » 25.07.2012 21:21

Itse tykkään hankinnasta. Justin Hodgman-tyylinen pelaajahaku verrattuna viime kauteen. Näytöt miesten sarjoista eivät ole juuri minkäänlaisia, mutta ties millainen pelimanni sieltä sitten ilmestyy. Jatkoajan puolella tiedetään kertoa että Pelsu olisi jo ennen viime kautta ollut miehen perässä, mutta tilalle oli hankittu, juuri niin, Hodgman. Joten tätä taustaa vasten uskon, että taustat on tutkittu huolella tässä tapauksessa. Kuitenkin viimeisesä polviremontista on aikaa se 2,5 vuotta ja viime kaudella mies sai kasaan 60 peliä, joka siis vastaa liigan runkosarjaa. Toki on eri asia heitellä jämävaihtoja jenkeissä kuin tulla pelaamaan oikeasti isoon rooliin Eurooppaan isolle jäälle. Liike ja loistavat kädet on mainittu miehen eduksi, odotan todella mielenkiinnolla millaista jälkeä mies saa täällä aikaan.
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja AriGold » 26.07.2012 00:01

Ei ainakaan itseäni vakuuta tämä hankinta. Ainoat näytöt kaverilla on junioreissa ja jostain syystä osa hehkuttaa kun joku Crosby olisi tulossa SM-liigaan. Joskus oli lupaava pelaaja, mutta Espositon ura on kyllä lähtenyt hirveään alamäkeen. Jos tässä on Pelicansin ykkössentteri niin alkaa vaikuttaa, että Pelicans on tippumassa takaisin sinne liigan häntäsijoille. Esposito olisi kakkossentterinä ihan hyvä liigassa, mutta en näe mitä sellaista Esposito toisi siihen kakkosketjuun mitä Jarkko Immonen ei toisi? Immonen on kaiken lisäksi Espositoa parempi omaanpäähän. Kyllä omasta mielestäni Espositon maksimisuoritus menee siellä 40 pisteen hujakoilla, eli siis aika samoissa mitä Jarkko Immosenkin.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 478
Liittynyt: 25.07.2012 09:17
Suosikkijoukkue: Pelicans, Nashville Predators

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja r0bert » 26.07.2012 00:28

Yhden asian haluaisin kysäistä niiltä, jotka tästä tietää enemmän.

"Esposito saa EU-Passin Italialaisten sukujuurtensa takia tässä kesän aikana. Et saatiin sitten Eu-passin omaava NHL ykkösvaraus jengiin. Eli vielä on tilaa yhdelle Amerikan ihmeelle."

Onko tämä mahdollista? Parista paikasta tuota nyt lueskelin, ja epäilen ettei tuo kyllä mahdollista ole.
Lahen Pelicans.

Ei mulla muuta.

Viestit: 9
Liittynyt: 13.07.2011 18:43
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Pelssu » 26.07.2012 00:49

Tämä Esposito on ollut äärettömän nopea kaveri ja se oli ollut hänen suurin vahvuus ennen kuin loukkasi polvensa. Kun aikani kuluksi etin tietoja hänestä ahl keskustelu paikoista. Kaverilt on mennyt 3 kertaa eturistiside poikki lyhyen uransa aikana. Ja ainakin mitä tuossa viime kaudesta hänestä puhuttiin niin haukuttiin chicagon fanien toimesta aika lyttyyn, että ei oo motivaatiota enää kaverilla liikkuu kuin löysä paska ja on hidas kuin mikä yms. Sitten tämän viimesimmän joukkueen eli Dallas mikälie olikaan fani sanoi että parempaan päin menossa liikkeen kanssa.

Yleisesti kiinnostais tietää kertokaa viisaammat, jotka tiedätte kuinka moni acl- leikkauksessa ainakin sen 3 krt olleet kiekkoiliat ovat palanneet huipulle??

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja TSS » 26.07.2012 09:41

Potentiaalia varmasti on mutta tosiasia on että AHL:ssä 124 ottelua ja niissä 10+28, eli 0,31p/o. Ehdottomasti kiinnostavimpia hankintoja tulevalle kaudelle, mutta ei lähtökohtaisesti missään nimessä TOP-5 hankinta.

Aikamoinen riski lähteä näin klesalla 1. sentterillä kauteen jos Pelicans näin aikoo tehdä. Ei välttämättä rahallisesti suuri menetys, mutta mistä paikkaaja jos kaveri on puolikautta lasaretissa.

Toivottavasti kuitenkin onnistuu Lahdessa ja pelaa pitkästä aikaa ehjän kauden. Olisi Sm-liigallekin ihan hyvää mainosta että tällainen "menetetty lupaus" pomppaisi täältä huipulle!
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Avatar
Viestit: 29
Liittynyt: 17.07.2012 10:31
Suosikkijoukkue: Suomen ja amerikan vesilinnut

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja WdpqbM » 26.07.2012 09:47

Esposito on jos kuka todellinen floppi tai toppi pelaaja. Viimeisimmät kaudet AHL-liigassa ovat olleet enemmän tai vähemmän surkeita. Jos hän tulee eurooppaan ja Pelicanssiin tekemään uutta tulemista ja näyttämään että kyllä hän on pelimies ammattilaisenakin, niin tervetuloa sitten vaan.
KHL <---------Kaikki ei ole sitä miltä näyttää

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Angelo Esposito Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Micro » 26.07.2012 10:37

En tiiä, kuka täällä odottaisi jotain uutta Crosbya. Olen sitä mieltä, ettei Angelosta ole miksikään huippupelaajaksi liigaan ainakaan vielä, enkä oikein usko hänestä olevan ykkössentteriksi. Kuitenkin sitä potentiaalia on yllättää. Lisäksi rahaa pitäisi riittää nyt myös oikein kivasti toiseen sentteriin, kun Esposito ei mikään kallis voi olla.

Eli tiivistän: hieman olen pettynyt tai ainakin todella epäileväinen, mutta uskon pelaajalla olevan mahdollisuudet yllättää. Ei ole vielä tehnyt mitään ammattilaissarjoissa ja nyt olisi kai siihen ensimmäisen kunnon mahollisuudem.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa