Pekka Saarenheimo Pelicansiin!

Kuva
Avatar
Viestit: 478
Liittynyt: 25.07.2012 09:17
Suosikkijoukkue: Pelicans, Nashville Predators

Pekka Saarenheimo Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja r0bert » 24.09.2012 11:31

Mielestäni erittäin hyvä haku paikkaamaan hyökkääjä-vajetta. Työteliäs kahden suunnan pelaaja, voi laittaa niin ylivoimalle kuin alivoimallekin. Kelpaa mulle oikein hyvin.

Joku miehen otteita enemmänkin nähnyt voi kertoa pelaajasta enemmän!

E: Eivät muuten lopu Pelicansilta sentterit kesken.
Lahen Pelicans.

Ei mulla muuta.

Avatar
Viestit: 574
Liittynyt: 19.02.2008 17:27
Suosikkijoukkue: Kärpät

Re: Pekka Saarenheimo Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja JooC » 24.09.2012 11:46

Pekillä on ollut itseluottamus kiekollisessa pelissä aika kadoksissa Lukko-kausien jälkeen ja toki siinä on ollut loukkaantumisia ja kaikkea muutakin vielä sotkemassa. Ikävästi ollut ura laskusuunnassa, mutta onneksi saa nyt näyttöpaikan Pelicansissa ja toivon suuresti että mies onnistuu. Viime kaudella Saarenheimo hoiti puolustavan roolinsa nelosketjun keskellä erittäin hyvin ja taisteluilme oli joka ilta hyvää tasoa. Respectiä siitä ehdottomasti, vaikka paluu Kärppiin ei odotusten mukaan mennytkään. Toissa kaudella kärsi pahoja aivotärähdyksiä ja oli iloinen, että edes pystyi pelaamaan vielä niiden jälkeen.

Luvassa siis vahvaa taistelua ja varmaa puolustamista. Toivottavasti onnistuisi myös muutaman maalin tekemään, mielestäni se olisi ihan kohtuullista kaikkien viime kausien vaikeuksien jälkeen.
Tällä hetkellä tuntuu vähän siltä, että kohta joku tulee ja lujaa. Ja se ei päätykään siihen, vaihtis kaatuu ja jonkun uusi jääkiekkofoorumi astuu parrasvaloihin. En nyt viitsisikään paljastaa mitä tarkoitan "joku" henkilöllä, mutta omissa luissanne tiedätte tasan varmasti ketä tarkoitan.
- HPK39

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Pekka Saarenheimo Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Micro » 24.09.2012 11:53

Hyvä paikkaaja ja just sinne minne vahvistusta tarvitaan, omanpään pelaamiseen. Puskista tuli, mutta olen todella tyytyväinen.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Pekka Saarenheimo Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 24.09.2012 15:15

Kokenut ja varmasti tiedetään ne avut mitä kaveri tuo. Tässähän voisi olla mahdollisuus tehdä "terokoskirannat" ja tätä todella toivoisinkin. Toivottavasti siis pelaa koko kauden meillä ja ehkä pitempäänkin!?!

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Pekka Saarenheimo Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 23.11.2012 12:51

Tjlinko kirjoitti:Kokenut ja varmasti tiedetään ne avut mitä kaveri tuo. Tässähän voisi olla mahdollisuus tehdä "terokoskirannat" ja tätä todella toivoisinkin. Toivottavasti siis pelaa koko kauden meillä ja ehkä pitempäänkin!?!


No toisaalta mietintäni meni oikein! Ei ollut tullessaan sateen tekijä, mutta parantanut selkeästi ja loppu kausi Lahessa ja miksei tulevaisuudessakin! Jos ei Lahtelaisia löydy jengistä niin sentään Oulun "mafiaveljiä" :tuoppi:

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa