Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Dev » 21.09.2008 10:43

Kuva

Niko Hovisesta tuli nollapelihirmu

Pelicansin maalivahtipelissä kaikki on mennyt vastoin käsikirjoitusta. Tommi Nikkilän loukkaantuminen menee urheilun ikävien lainalaisuuksien piikkiin, mutta nuoren Niko Hovisen huippuotteisiin pitää etsiä selitystä jostain kauempaa. Hän torjui TPS:ää vastaan jo kauden toisen nollapelinsä.

Iso ja peittävä Niko Hovinen on saanut itseluottamuksensa kuntoon. Kauden avausottelussa Bluesia vastaan hän esiintyi hapuilevasti, mutta sen jälkeen Hovinen on ollut itse varmuus. Ensin hän nollasi HPK:n, sen jälkeen torjui Oulussa voiton Kärpistä, ja tänä lauantaina oli TPS:n vuoro jäädä maaleitta.

Niko Hovinen on ollut tarkkana Pelicans-maalilla.
© Tommi Koivistoinen - tommi.koivistoinenjatkoaika.com Niko Hovinen on ollut tarkkana Pelicans-maalilla.

Hovinen oli TPS:ää vastaan alusta lähtien valppaana, eikä hermoilusta ollut merkkejä.

− En enää jännitä niin paljon, vaan nautin pelaamisesta. Itseluottamus oli kasvanut kahden voiton jälkeen, hän kertoi kamppailun päätyttyä.

Hoviselle on luvassa vastuuta myös jatkossa. Tommi Nikkilä aloittanee jääharjoittelun tulevalla viikolla, mutta aloituskokoonpanoon hän ei vielä ole murtautumassa.

− Emme ota Tommin suhteen riskejä. Voimme aikaisintaan laittaa hänet pelaamaan, kun alla on viisi jääharjoitusta. Nyt niitä ei ole vielä yhtään, valaisi Pelicans-luotsi Hannu Aravirta.

Tulevalla viikolla Pelicans kohtaa JYPin, Ässät ja Ilveksen. Hovinen myöntää olevansa niitä maalivahteja, jotka kiinnittävät huomiota siihen, keitä hyökkääjiä on vastassa.

− Tänäänkin piti (Ilari) Filppulan ylivoimapyörityksen kanssa olla tarkkana. Hän on vanha joukkuekaverini Jokereista, ja aika kettu jätkä. Vaikka tiedän hänen tyylinsä, ei ikinä voi tietää, mihin hän syöttää, Hovinen virnisti.

Nollapelinsä Hovinen sai kuitenkin kohtuullisen helpolla. Ensimmäisessä erässä hän torjui vain kolme kertaa, mutta myöhemmin kiekkoja sateli, ja Pelicans-vahdille kirjattiin lopulta 32 torjuntaa.

− Ensimmäiset vedot tulivat vasta kymmenen minuutin jälkeen, ja peli oli sitten hakemista. Toisessa erässäkin vielä kiekko pomppi vähän, mutta muutaman kopin jälkeen lähti sitten rullaamaan. Vaarallisia maalipaikkoja Tepsi ei oikein saanut rakennettua.

Pelicansissa maalivahdit ovat tehovalmennuksessa. Muu joukkue treenaa normaalisti vain kerran päivässä, mutta maalivahdeilla on pari kertaa viikossa myös iltapäiväjäät.

Hovinen on vasta 20-vuotias, joten hänen opintiensä on vielä pitkä. Hän kulki pitkään huippulupauksen statuksella ja Minnesota varasi hänet neljännellä kierroksella 2006, mutta sitten kehitys Jokereissa jäi junnaamaan paikoilleen. Pasi Nurmisen koulutuksessa Hovinen pyrkii palaamaan tielle, joka voi johtaa jopa NHL-kaukaloihin.

− Joka päivä tehdään töitä ja tulee pientä vinkkiä. Työstämme pikkujuttuja, ja niistä muodostuu suurempi kokonaisuus.

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?si ... it&id=7970
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Loistavasti on aloittanut Niko Hovinen pelit Pelicansin maalilla. Pasi Nurminen on jälleen näyttänyt kuinka taitava maalivahtivalmentaja hän on, viime kaudella en olisi missään nimessä uskonut Hovisen pelaavan tällä kaudella Pelicansissa ja vielä ykkösmaalivahtina, koska hän ei silloin vakuuttanut. Jokerit hukkasi jälleen yhden loistavan nuoren. Nyt tilanne on se että Nupe on kaivanut tästä jätkästä sen kaiken potentiaalin esiin ja tällä hetkellä Hovinen pelaa itseään pussileuka fanien sydämmiin.

ode16 tai joku kuka tietää enemmän juttua Hovisesta jatkakoon.
- Olen aina IFK

Hank

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Hank » 21.09.2008 11:01

Kai se oli jumalan tahto että Hovinen lyö itsensä läpi Pelsuissa - ei jokereissa.

Seuraava suomalainen huippuveska. Ensi kaudella änäriin.

Avatar
Viestit: 967
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja ode16 » 21.09.2008 11:14

Hovisesta näkee oikeastaan kaikessa että itseluottamusta on tullut rutkasti lisää, ja jopa Blues-pelin ja eilisen TPS-pelin välissä on tapahtunut huomattavaa kehitystäkin, näinkin lyhyellä aikavälillä, liike on parantunut uskomattoman paljon ja tämä pelkästään tuossa muutaman pelin aikajänteellä, Nikkilän paranemisella ei yhtäkkiä olekkaan juuri mitään kiirettä, vaikka tokihan se olisi hyvä kirittäjä. Hovinen oikeastaan voitti minun 100% luottamuksen eilen, ja jotain ihmeitä saa Nikkilä tehdä että ottaa ykkösveskan paikkansa takaisin, sen verran vakuuttava Hovinen on ollut.
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Viestit: 172
Liittynyt: 21.04.2008 12:31
Suosikkijoukkue: Jokerit,Detroit Red Wings,Chelsea.

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Bofolt » 21.09.2008 14:19

Otetaans nyt ihan iisisti vielä.Neljä peliä vasta pelattu ja Hovinen on suurinpiirtein julistettu uudeksi Kari Lehtoseksi!
Olen erittäin iloinen Hovisen puolesta että on onnistunut tähän mennessä loistavasti.Kautta on kuitenkin aika paljon vielä jäljellä ,joten katsotaan tilannetta uudestaan hieman myöhemmin.
Nurmista parempaa valmentajaa Hoviselle tuskin kuitenkaan Suomesta löytyy joten asiat ovat siinä mielessä erittäin hyvällä tolalla.
30.9. näkee sitten Hartwall Areenallakin Hovisen kunnon ihan livenä.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Legenda » 21.09.2008 15:14

Bofolt kirjoitti:Nurmista parempaa valmentajaa Hoviselle tuskin kuitenkaan Suomesta löytyy joten asiat ovat siinä mielessä erittäin hyvällä tolalla.

[SoriOT]Upi Ylönen, köh köh[/SoriOT] :mrgreen:
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Kauppila » 22.09.2008 20:09

Joo tämä mies on noussut suosikkipelaajakseni nopeasti. Todellakin kyseessä aivan itseluottamus palaaminen. Näen tässä kaverissa paljon ja Hovisesta kehittyy Suomen kovimpia veskareita vaikka sanonkin tämän vasta muutaman pelin jälkeen.
Mutta voi se itseluottamus mielestäni nousta vielä koska tuli tuossa huomattua sellainen että kun Hovinen nappasi muutaman kerran kiekon kiinni niin katsoi pari kertaa taakseen ja räpylään, että jäikö se kiekko todella sinne. Noh hyvältä näyttää!
Nurminen on kuningas!

Kiitos tästä lahjasta meille Jokerit. :lol:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Viestit: 93
Liittynyt: 20.09.2008 13:55
Suosikkijoukkue: ei selvää suosikkia

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Ilya » 23.09.2008 20:41

Olihan siitä jo vuosia sitten puhetta et Hovinen on "seuraava Kari Lehtonen". Jostain syystä nämä talentit hioutuu pk-seudun ulkopuolella. Mainittakoon esimerkkeinä Matias Loppi (HIFK:ssa täysi paska,täysin unohdettuna Keski-Eurooppaan ja läpimurto sitten Pelicansissa). Ville Viitaluomasta ja Joonas Vihkosta tuli SaiPa:ssa kovia pelimiehiä, HIFK:ssä kummatkin olivat varsin vaisuja etenkin Viitaluoma.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Legenda » 20.09.2009 18:44

Kylläpä pisti miettimään kun tätä ketjua luki aikansa kuluksi. Viime kauden alussa Hovinen tosiaan välälytteli ja vaikutti siltä, että nyt on Suomi saanut uuden huippuvahdin joka pelaa vielä tulevaisuudessa NHL-jäillä, mutta niin tai näin Hovinen on ottanut valtavia loikkia taaksepäin kehityksessään ja menettänyt oikeastaan kaiken sen minkä hän on saanut Jokereista lähdettyään.

Pasi Nurminen tähän tuskin on syynä, mutta jotain syytä olisi silti kiva kuulla. Muistan vieläkin joskus vuonna 2005-2006 kun Jääkiekkolehti ylisti Hovista uutena Lehtosena ja häntä pidettiin varmana ykköskierroksen varauksena NHL-ympyröissä. Varauksesta lähtien kuitenkin kaikki on kussut. Nykyään Hovinen vaikuttaa lähinnä Mestikseen kuuluvalta kassarilta.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 23.09.2009 14:55

SPeri kirjoitti:Taitopelaaja kirjoitti:
Summa summarum: Hovinen huisin vittuun Lahdesta ja Kuusela aukomaan luukkua. Hekiinkään Hovinen tuskin mahtuu, kun Turska palaa kehiin. Itselläni oli usko Hovisen tullessa Lahteen, että miehestä saatetaan saada Nupen alaisuudessa se kaikki potentiaali esiin, mutta nyt näyttää todella huonolta sen suhteen.

Tämä jäi minulla vähän tökkimään, sillä en tajua että olisiko mielestäsi Kuusela parempi kakkosveskari luukkua aukomaan SM-Liiga tasolle kuin Hovinen. (?) Tällä hetkellä Hovinen ottaa tästä vertailusta selvän voiton, mutta kuka tietää tulevaisuutta?

Tuolta toisesta ketjusta...

Hovinen ei todellakaan ota tästä vertailusta selvää voittoa, jos ottaa voittoa ollenkaan.
Hovinen on kohta saanut niin monta mahdollisuutta osoittaa kykynsä(tosin TPS peli ei ollut siitä parhaasta päästä), että kyllä olisi pitänyt jo jotain kehitystä tapahtua. Kuusela taas esittää koko ajan Mestiksessä melko varmoja otteita. Lisäksi Joonas oli mielestäni harjoituspeleissä Pelicansin paras ja vakuuttavin maalivahti. Kuuselalla on tulevaisuus vielä edessä, mutta Hovisella se rupeaa olemaan jo takana päin.

Nyt kun on otettu tässä näitä murskatappioita putkeen Nikkilällä ja Hovisella, niin mielestäni olisi aivan oikeutettua kokeilla ja laittaa Kuusela maaliin torstain Kerho-peliin. Mitään tällä siirrolla ei ainakaan hävittäisi. Samalla tulisi Nikkilällekin selväksi, että mikäli ei ala otteet paranemaan, niin takaa tulee porukkaa ohi.

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 03.10.2009 13:33

Tänään on sitten Hovisen mahdollisuus näyttää tämän hetkinen tasonsa, kun hän pääsee aloittamaan Pelicans- maalilla Nikkilän ollessa sivussa jalkavamman takia.
ESS:n uutinen asiasta

Saa nähdä mitä tästäkin tulee. Vaihtoehtoina on Jokereiden murskavoitto tai sitten se, että Hovinen onnistuu kuin onnistuukin ja torjuu Pelsuille voiton. Tietenkin jälkimmäistä toivotaan, mutta Hovisen aikaisemmilla näytöillä ei ensimmäinenkään vaihtoehto kaukana ole.
Toivotaan parasta, pelätään pahinta. ;)

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 03.10.2009 21:41

Nyt on pakko ottaa muutama sana noista Nikon haukkumisista takaisin, ainakin tämänpäiväisen perusteella. :roll:
Vakuuttava peli Nikolta kaikin puolin. Kumpikaan maali ei eirtyisemmin mennyt Hovisen piikkiin, mutta parempana päivänä jälkimmäinen olisi voinut tarttua. Lisäksi kiekot tarttuivat pääasiassa hyvin hanskoihin/varusteisiin, toisin kuin ennen jolloin Nikolla on ollut tapana pudotella noita kiekkoja.

Katsotaan tiistaina uudelleen, mikäli Nikkilään ei ole saatu parsittua kuntoon.

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Kauppila » 03.10.2009 21:49

Taitopelaaja kirjoitti:Nyt on pakko ottaa muutama sana noista Nikon haukkumisista takaisin, ainakin tämänpäiväisen perusteella. :roll:
Vakuuttava peli Nikolta kaikin puolin. Kumpikaan maali ei eirtyisemmin mennyt Hovisen piikkiin, mutta parempana päivänä jälkimmäinen olisi voinut tarttua. Lisäksi kiekot tarttuivat pääasiassa hyvin hanskoihin/varusteisiin, toisin kuin ennen jolloin Nikolla on ollut tapana pudotella noita kiekkoja.

Katsotaan tiistaina uudelleen, mikäli Nikkilään ei ole saatu parsittua kuntoon.


Kyllä komppaan aikalailla Taituria tässä. Hovinen pelasi mukiinmenevän pelin ja voitto on aina voitto hei. Jäi kiekot tarpeeksi hyvin kiinni, mutta muutama juttu oli jotka olivat pientä miinusta tänään. Sanotaan tuosta toisesta maalista vielä sen verran, että tilanne oli siltä kannalta vaikea, että hyökkäyksessä kolme vastustajan pelaajaa ja siinä piti olla valmiina kuitenkin syöttöönkin vielä. Tosin parempana päivänä olisi voinut tarttua kuten sanoitkin. Ei tuo mikään vihre Hoviselta ollut.
Ensinnäkin se, että jätti kiekon lojumaan maalin eteen liikaa välillä ja ei reagoinut nappaamaan irtokiekkoa nopeasti, josta oli lähellä syntyä Jokeri-maali ensimäisessä erässä, mutta eipä tuo ollut kuin minimaalinen virhe.
Kokonaisuudessaan ihan kelpo peli Hoviselta. Hyvin kesti paineet vaikka vastassa oli Jokerit.

Tälläisiä esityksiä kakkosveskarilta tulisi juuri nähdä. ;)
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 403
Liittynyt: 19.08.2009 15:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Vancouver Canucks

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja SPeri » 07.10.2009 16:52

Uusimmassa Pelicans-blogin kirjoituksessa Etelä-Suomen Sanomien nettisivuilla Pelicansin maalivahtivalmentaja Pasi Nurminen ottaa syyt alkukauden maalivahtien ailahteluista omille niskoilleen, ja myöntää että onglemat löytyvät täysin omasta pääkopasta.

Myöskin Nurminen kumoaa huhut joiden mukaan Pelicans oli etsimässä/etsinyt uutta maalivahtia lyhyen tappioputken aikana. Omiin korviini ei ole ainakaan edes kulkeutunut tälläistä huhua. :shock:

Niko Hovinen josta on puhuttu paljon viimepäivinä on pelannut mielestäni kaksi edellistä peliä mainiosti. Mielestäni Pelicans-valmennusjohto tekee virheen jos se vaihtaa tämän kauden kakkosveskarin eli Hovisen tilalle Joonas Kuuselan :shame: mikä nyt edes ei ole käytännössä mahdollista. Kuitenkin Hovisen olisi syytä harjoitella rangaistuslaukauksia mikäli haluaa paikkansa vakiinnuttaa, sillä Lappeenrannassa Kuusela vaihdettiin maaliin voittomaalikilpailussa muutaman SaiPan vedon jälkeen ja Hovinen itsekkin myöntää aamun lehdessä, että rangaistuslaukauset eivät ole hänen vahvinta alaansa. Hovinen on kuitenkin suoriutunut hyvin ja mies tuskin enään pelannee huomisessa Ässät pelissä, sillä Nikkilän paluu alkaa olla käsillä! Hoviselle kuitenkin iso :peukkuylös:

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Kauppila » 07.10.2009 18:23

SPeri kirjoitti:Myöskin Nurminen kumoaa huhut joiden mukaan Pelicans oli etsimässä/etsinyt uutta maalivahtia lyhyen tappioputken aikana. Omiin korviini ei ole ainakaan edes kulkeutunut tälläistä huhua. :shock:


Itsekkään en ole tälläistä kuullut ja mielestäni uuden maalivahdin palkkaaminen olisi sulaa hulluttaa tähän paikkaan lähteä uutta veskaria nyt roudaamaan tänne. Nikkilä alkaa herätä, Hovinen pelaa hyvällä tasolla ja Kuuselakin löytyy HeKistä tarvittaessa. Uuden maalivahdin hankkiminen olisi myös talouspuolella erittäin outo ratkaisu. Juuri hankittiin Uotila joukkueeseen ja nyt kun katsojia on ollut vähän sekä vaikeat ajat muutenkin taloudellisesti koko maailmassa, niin ei olisi kyllä omasta mielestäni järkeä ruveta nyt panikoimaan ja hankkimaan uutta vahtia näin pikaiseen. Nikkilä nostaa tasoaan varmasti kauden vanhetessa ja Hovinen on osoittanut jo olevansa hyvä kakkosvahti näissä kahdessa edellisessä matsissaan.

SPeri kirjoitti:Niko Hovinen josta on puhuttu paljon viimepäivinä on pelannut mielestäni kaksi edellistä peliä mainiosti. Mielestäni Pelicans-valmennusjohto tekee virheen jos se vaihtaa tämän kauden kakkosveskarin eli Hovisen tilalle Joonas Kuuselan :shame: mikä nyt edes ei ole käytännössä mahdollista. Kuitenkin Hovisen olisi syytä harjoitella rangaistuslaukauksia mikäli haluaa paikkansa vakiinnuttaa, sillä Lappeenrannassa Kuusela vaihdettiin maaliin voittomaalikilpailussa muutaman SaiPan vedon jälkeen ja Hovinen itsekkin myöntää aamun lehdessä, että rangaistuslaukauset eivät ole hänen vahvinta alaansa. Hovinen on kuitenkin suoriutunut hyvin ja mies tuskin enään pelannee huomisessa Ässät pelissä, sillä Nikkilän paluu alkaa olla käsillä! Hoviselle kuitenkin iso :peukkuylös:


Ei Kuusela kyllä missään nimessä enää tässä vaiheessa voi Hovista ohittaa, tai onhan kaikki mahdollista, mutta aika epätödennäköistä se on ja olisi todella outo temppu valmennukselta tämä. Hovisella on alla kaksi onnistunutta ottelua maalissa ja varsinkin SaiPa-ottelu meni todella hyvin Nikolla. Mitä näyttöjä Kuuselalla on tältä kaudelta? Ei yhtään mitään ainakaan omasta mielestäni. Kävi torjumassa pari rankkaria ja siinä kaikki. Okei, jätkä on pelannut HeKissä muutamat matsit, mutta ei ne nyt vakuuta sitä, että hän nousisi kakkosvahdiksi ja Hovinen veivattaisiin kahden hyvän ottelun jälkeen ulos kakkosvahdin tontilta.
Eikä Hovisella ainakaan tällä hetkellä ole mitään pelättäävää, että Kuusela tulisi ja ohi ja noista rankkareista vielä sen verran, että en itse ainakaan usko, että Kuusela voisi mitenkään Hovisesta tulla ohi rankkarientorjunnan perusteella. Toki Nikon noita pitää harjoitella, mutta loppujen lopuksi ne pelitilannesuoritukset painaa paljon enemmän kuin rankkarit. Kuitenkin oli ihan hyvä, että toit esille tälläisen asian kuin rankkarien torjuminen ja siinä ei ole suurempaa huolta, kun Nikkilä palailee lasaretista, sillä siinä on melkoinen rankkareidennapsuttelija.

Huomenna tosiaan Nikkilä saattaa pelata joka on hieno homma, mutta kannattaako Nikkilää kuitenkaan laittaa vielä maaliin, jos ei ole aivan 100% kunnossa. Luotan kuitenkin siihen, että valmennus tietää mitä tekee ja laittaa Nikkilän maaliin jos on täydessä kunnossa. Muutoin olisi hyvä laittaa Hovinen pelaamaan vielä ja Nikkilä availemaan luukkua ja sitten Blues-peliin Nikkilä luistelisi maalille. Mutta mutta... Mitä luultavammin Nikkilä palailee maalille jo Ässät peliin joka on tietenkin erittäin positiivinen asia.

Eli aikalailla samoilla linjoilla olen SPerin kanssa. :peukkuylös:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Niko Hovinen - Andyn jalanjäljillä

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 07.10.2009 21:54

SPeri kirjoitti:Myöskin Nurminen kumoaa huhut joiden mukaan Pelicans oli etsimässä/etsinyt uutta maalivahtia lyhyen tappioputken aikana. Omiin korviini ei ole ainakaan edes kulkeutunut tälläistä huhua.

Itse olin hieman tällaistä kuullut, mutta kuten todettu niin ei siellä mitään veskareita oltu hankkimassa.

Kauppila kirjoitti:Huomenna tosiaan Nikkilä saattaa pelata joka on hieno homma, mutta kannattaako Nikkilää kuitenkaan laittaa vielä maaliin, jos ei ole aivan 100% kunnossa. Luotan kuitenkin siihen, että valmennus tietää mitä tekee ja laittaa Nikkilän maaliin jos on täydessä kunnossa. Muutoin olisi hyvä laittaa Hovinen pelaamaan vielä ja Nikkilä availemaan luukkua ja sitten Blues-peliin Nikkilä luistelisi maalille. Mutta mutta... Mitä luultavammin Nikkilä palailee maalille jo Ässät peliin joka on tietenkin erittäin positiivinen asia.

Itse veikkaan, että vaikka Nikkilä olisi 100% kunnossa, niin Nupe antaa Nikon pelata vielä tämän Ässä-pelin ja sitten lauantaina Nikkilä on maalissa Ilvestä(Ellet sitten tarkoittanut tuota ensi viikon Blues peliä. :roll: ) vastaan.

Mutta kyllä on pakko sanoa, että todella vakuuttavasti on Niko hoitanut nämä kaksi peliä(torj% 94.44 eusa_clap ), tosin Saipa pelin otteista ei ole muuta havaintoa, kuin torjuntamäärät ja eri raportit pelistä, mutta niiden mukaanhan Niko on pelannut ihan hyvin L-rannassa. Muutenkin Niko on ohittanut Nikkilän torjuntaprossissa tällä kaudella.

Noista rankkareista sen verran, että ei niillä kaytännössä ole mitään virkaa kuka ne torjuu, vaan se että ne torjutaan, oli maalissa sitten Nikkilä, Hovinen, Kuussela tai vaikka itse Nurminen. ;)

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa