Antti Niemi palaa Pelicansiin

Kuva
Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Antti Niemi palaa Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Lehväs » 05.10.2012 09:14

Stanley Cup -voittaja Antti Niemi Pelicansiin

Maalivahti Antti Niemi palaa jääkiekon SM-liigaan ja Pelicansiin kuukauden mittaisella sopimuksella. NHL:ssä on päällä työsulku, ja 29-vuotias San Jose Sharksin maalivahti on ollut vailla töitä.

- Kun Pelicansista lähtenyt ja Stanley Cupin voittanut kaveri haluaa tulla meille, niin totta kai otamme hänet mielellämme vastaan, Pelicansin päävalmentaja Kai Suikkanen totesi.

Niemi nousi suuren yleisön tietoisuuteen juuri Pelicansissa, jossa hän koppaili kiekkoja kaudet 2004-2008. Lahdesta matka jatkui Pohjois-Amerikkaan, jossa Niemi on yhden AHL-kauden jälkeen pelannut NHL:ää Chicago Blackhawksissa ja San Jose Sharksissa.

Keväällä 2010 Niemestä tuli ensimmäinen suomalainen maalivahti, joka on voittanut Stanley Cupin. Hänen nykyinen sopimuksensa ulottuu kauden 2014-2015 loppuun saakka, ja vuosiansiot ovat noin neljä miljoonaa dollaria.

Pelicansilla on ollut alkukaudella maalivahtiongelmia. Joukkueen tolppien välissä ovat vuorotellen seisseet Jere Myllyniemi, Joonas Kuusela ja Janne Juvonen.


Kova jätkä tuli ja kyllä sitä tuo joukkue kaipasikin. Nyt tolla maalivahtiosastolla pitäisi pärjätäkkin isojen kanssa.
...

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Antti Niemi palaa Pelicansiin

ViestiKirjoittaja AriGold » 05.10.2012 09:23

Hyvä haku Pelicansilta, mutta jos ja kun NHL-kausi alkaa vain myöhästyneenä, niin Niemen lähdettyä ollaan taas Lahdessa sormi suussa. Myllyniemen hankinta vaikutti jotenkin vähän hätiköidyltä liikkeltä Lahdessa, koska ei Jere ainkaan viime kaudella SaiPassa vakuuttanut. Niemi on kuitenkin todella hyvä hankinta, vaikka tuossa Pelicansin joukkueessa on vielä paljon kysymysmerkkejä. Milloinkohan Niemi on ensimmäistä kertaa kehissä? Myllyniemelle voisi ainakin antaa vielä yhden mahdollisuuden lauantaina. ;)
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Antti Niemi palaa Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 05.10.2012 10:37

Niemen on ilmoitettu pelaavan ensimmäisen kerran 12.10 vierasottelussa Jokereita vastaan.

Ensinnäkin on todella hienoa nähdä suomalainen Stanley cup -voittaja SM -liigassa oman suosikkijoukkueen maalinsuulla. Lienee kohtalaisen harvinaista herkkua aika monelle.

Toisekseen Niemi tulee antamaan kenttäpelaajistolle ja etenkin puolustajille itsevarmuutta tekemisiinsä kun ei tarvitse pelätä, että jokaisesta virheestä helähtää omissa samalla prosentilla kuin tähän saakka on helähtänyt.

Tervetuloa Antti!

Viestit: 3830
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: Antti Niemi palaa Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Ink » 06.10.2012 13:53

Hieno hankinta Pelicansilta, Niemi pelaa varmasti hyvin Pelicansin maalin suulla, jos vaan pysyy terveenä.

Itseänikin hieman sitten mietityttää, että entäs sitten jos ja kun NHL-kausi alkaa? Pelicansilla on sitten taas uudet haasteet edessä.

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Antti Niemi palaa Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 07.10.2012 06:28

Ink kirjoitti:Itseänikin hieman sitten mietityttää, että entäs sitten jos ja kun NHL-kausi alkaa? Pelicansilla on sitten taas uudet haasteet edessä.


Sitä saa miettiä ennen Pelicansia moni muu työsulkupelaajilla nyt ratsastava joukkue. Kuusela on nostanut tasoaan ja Juvosen runkosarjadebyyttikin oli kohtalainen. Ainoa ongelma on Myllyniemi, jonka pitäisi hosua ja koheltaa jossakin muussa sarjassa. En tiedä minkä käärmeenpistoksen vallassa mies torjui ne vuokrapelit viime kaudella meillä, jonka avulla sopimuksen teki.

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa