Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

Kuva
Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 29.02.2012 18:12
Suosikkijoukkue: Pelicans,Peliitat, Naski

Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja helenius123 » 02.12.2012 20:33

Elikkäs käynyt ilmi, että Kai Suikkanen ei jatka Pelicanssin peräsimessä, joten ajattelin avata tämäs ketjun. Laitan tähän pelaajiston ja sopivat valmentaja ehdokkaat, joista jokainen voi kertoa oman mielipiteensä.

Pelaajisto kaudelle 2013-2014, joilla on sopimus:

Maalivahdit:
Janne Juvonen (2014)

Puollustus:
Oskari korpikari (2014)
Markus Seikola (optio 2014)

Hyökkäys:
Jarkko Immonen (2014)
Timo Pärssinen (2014)
Kimi Koivisto (optio 2014)

Alkaako mietityttämään? Miksi sopimuksia on kasassa seuraavaksi kaudeksi noin vähän? Eikös Tässä vaiheessa pitäisi olla pelaajisto seuraavalle kaudelle hyvällä tolalla?

Ja sitten tämän kauden pelaajat joilla ei ole sopimuksia (mukana myös omat mielipiteet jatkosta):

Maalivahdit:
Joonas Kuusela (Nähty on potenttiaalia on, mutta ura ei aukea ainakaan Lahdessa. Ei jatkoa)
Jere Myllyniemi (Alkaa olla menetetty tapaus, itseluottamus on ollut koetuksella. On hyvä Sm-liiga maalivahti, mutta ei tarpeeksi hyvä Pelicanssiin. Ei Jatkoa)

Puollustus:
Jan Latvala (Kiekollinen liideri edelleen. Pitänyt itsensä hyvässä kunnossa. Ehdottomasti jatkoa)
Danny Richmond ( Taitava, mutta flegmaattinen. Ei jatkoa)
Antti Ylönen ( Ei anna ikinä periksi. hyvä liikkumaan, mutta pieni koko ja kiekollinen peli rajoittaa. Jatkosta en sano juuta enkä jaata.)
Antti Jaatinen ( Alku kauden kankeuksien jälkeen pelannut hyvin. Ilkeä omassa päässä ja perus kiekollinen peli. Jatkoa)
Jonas Junland (Ei ole pelannut, koska on loukkaantunut. Sen verran mitä peliä näin, niin tuntui olevan pätevä kiekon kanssa niin hyökkäys- kuin puollustus päässä. Jatkoa)

Hyökkäys:
Janne Ritamäki ( Voimahyökkääjä, joka väläyttelee kiekon kanssa ja tekee välillä hienoja nousuja. Pitemmällä tähtäimellä pisteiden tekijäksi? Jatkoa)
Angelo Esposito ( Peli karmivan näköistä. Ei jatkoa)
Miikka Männikkö ( Nopea, taitava, hyvä laukaus ja kokemus. Pelannut minun silmään hyvin. Jatkoa)
Vili Sopanen ( Tarvitsee hyvät peli kaverit. Muuten kaikki tietää minkälainen pelaaja kyseessä. Kallistun jatkoon)
Tommi Paakkolanvaara ( Jos haluaa 3-4. kentässä pelata, niin jatkot. Muuten ei)
Janne Tavi ( Energinen pelaaja, joka väläyttelee, mutta kiekolliset taidot rajalliset. On ollut kauan Lahdessa, joten loppukausi näyttää suuntaa seuraavaan kauteen)
Pekka Jormakka ( Edelleen kehittyvä pelaaja. Jatkoa ehdottomasti)
Jari Kauppila ( Ei Tarvitse edes kertoa. Ei jatkoa)
Marko Pöyhönen (Energinen työmyyrä. Haluaako jatkaa lahdessa? loistava 4. pelaaja. Jatkoa)
Ilkka Pikkarainen ( Tällä hetkellä vähän hajuton ja mauton. Tällä hetkellä vain haittaa. Ei jatkoa)
Pekka Saarenheimo ( Jos tuosta vähän parantaa, niin voisi olla hyötyä. Jatkoa?)
Joni Isomäki ( 4. kentän mies. Väläyttelee kiekollista- ja karvauspeliä. loukkaantumis herkkä. Ei jatkoa)
Radek Smolenak (Jos jatkaa edes joulutauon jälkeen)

Tässä siis omat mielipiteet. Kertokaa pelaaja huhuja ensikautta koskien, jos sellaisia ilmaantuu.

Valmentaja ehdokkaita+ omat mielipiteet.

Rauli Urama: 2 pronssia sm-liigassa. On tehnyt hyvää työtä Lukossa. Onko kuitenkaa se valmentaja, jota Pelicans hakee?

Pekka Virta: vähän samaa, kuin Uramassa. 1 pronssi, tehnyt hyvää Kalpassa, mutta ei saanut Tps:ää lentoon. Voisi olla projekti valmentaja, mutta ei sateen tekijä.

Tuomas Tuokkola: Valmensi tulokas kaudellaan Kalpan runkosarjan voittoon. Sai potkut mystisistä syistä. Tehnyt hyviä hakuja Kalpaan ( mm. Miika Koivisto, Jasse Ikonen, Arttu Lehkonen ja Juha Toivonen) Hyvä vaihtoehto ensikaudelle.

Kari heikkilä: Kaikki tietää Heikkilän saavutukset. Loistava valmentaja, joka tarvitsee kuitenkin hyvän pelaajiston. Myös hyvä vaihtoehto ensikaudelle.

Raimo "raato" Summanen: Räväkkä persoona, joka saa tulosta aikaa pienessä ajassa. Menestyksekäs valmentaja. Huonoina puolina voi pitää "Räävä-suumaista" käytöstä, josta voi olla haittaa pelaajille. On kuitenki hyvä valmenta. Sopimus tottakai, mikäli Lahteen vaivautuu ;) .

Pekka Rautakallio: Kokenut valmentaja, jossa on projekti valmentajan makua. Onko Pelicansille oikea valmenta, niin en osaa sanoa.

Karri Kivi: Viime kausi hyvä Ässissä. Nytkin Ässät pelannut kohtalaisesti, mutta minun mielipide tästä on ei.

Antti Törmänen: Valmentanut Sveitsissä Loistavasti. Voisi olla Pelicans tyyppinen valmentaja. Peukut tälle jos saadaan .

Elikkä tässä tämä "pieni" muotoine avaus. Jos tiedätte jotain muita valmentajia, niin nostakaa nimiä esiin. Ja lisään tähän sen, että Pasi Nurminen ei ole päävalmentaja, vaikka moni niin haluaisikin. Hän on tsemppaaja ja maalivahti valmentaja, jolla oli suuri merkitys viime kauden joukkueessa. Ja lisäksi tulevan valmentajan pahvin pitäisi olla vähintään 2v pitkä minun mielestä.
Viimeksi muokannut helenius123 päivämäärä 17.02.2013 21:00, muokattu yhteensä 2 kertaa

Avatar
Viestit: 4764
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 02.12.2012 21:39

Tulen näin vieraaseen pöytään huutelemaan, mutta olisi todella mielenkiintoista nähdä Pekka Virta Pelikaanien penkin takana. Voisi tuoda teille mukanaan turusta saunakaveri trion Salo, Laakso & Seppänen. Mille kuulostaisi?

Viestit: 123
Liittynyt: 28.01.2011 23:20
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja HankyBanister » 02.12.2012 22:23

Karulta näyttää,ei voi mitään. No onneksi totuus jatkavista pelaajasoppareista on hieman toinen.

Saarenheimo olisi oikein pätevä kolmossena, Paakkis nelosen keskelle. Immonen kolmosen laitaan ja toiseen laitaan Pärä. Kolmonen siis kasassa. Pöyhöselle absoluuttinen jatko nelosessa Paakkiksen rinnalla. Mitä hyökkäykseen sitten tarvitaan, top6:ssa tällä hetkellä tasan nolla ukkoa, Bottom siis kunnossa.

Puolustukseen Seikola-Korpikari on ihan hyvä kakkospari.


Henri Heinoahan tänne on huhuilua, onko siinä sitten kakkossentteri. Toivottavasti ei vaan korvaa tullessaan jommankumman kaksikosta Paakkis, Saarenheimo.

Avatar
Viestit: 93
Liittynyt: 01.04.2012 16:38
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Lahden Pelicans

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja HUawEI » 02.12.2012 22:35

Veikkaisin,että Pelicansin tuleva valmentaja on joko Tuomas Tuokkola tai Pekka Rautakallio. Itse ottaisin Tuokkolan mielummin,sillä en ole kovinkaan vakuuttunut siitä että Rautakallio saisi Lahdessa kovinkaan hyvää tulosta aikaan,ellei Rockylle sitten hankittaisi hyvää pelaajistoa. Sitä tuskin on kuitenkaan tulossa,siihen riittää jo yksin Timo Pärssisen nimi tuolla listalla. Joten jos se Rocky on,vaaditaan ihme että Pelicans pystyy mitaleista taistelemaan. Tuokkolan ottaisin jo ihan vain sen takia että mies on nuori ja nälkäinen valmentaja ja myös kun sai KalPassa todella jäätävää jälkeä aikaan ensimmäisellä kaudellaan joten näytöt ovat aikas kovat,kuten oli muuan Kai Suikkasella tullessaan lahteen. Mutta apuvalmentaajahan tuonne nyt tarvittaisiin,kun RP Lehtonen varmaankin Suikkasen perässä matkaa,joten olisiko Kari Eloranta sopiva toimitsijapari Tuokkolalle? Elorannalla olisi kokemusta A-junioreista,SM-liigasta ja muualta maailmalta joten olisi varmasti todella loistava apukoutsi. Ja jos vielä Nurmisen saisi kotiutettua Omskista takaisin niin huolethan olisi siltä osalta ohi! Jos Nupe tulisi niin sitten ei välttämättä tarvittaisi ketään muuta apuvalmentajaa,eiköhän Nurminen pystyisi hoitamaan maalivahtiosaston ohella myös sen saman alueen mihin Elorantaa tässä itse kaavailen.

Sitten pelaajiin:

Varmastihan meillä on siis ainoastaan yksi pakki,Oskari Korpikari,sillä voihan olla että Pelicans jättää Seikolan option käyttämättä tai sitten Seikola hylkää Pelicansin tarjouksen. Ja tottahan toki Jan Latvala jatkaa,sehän nyt on jo 99% varmaa. Mutta oletetaan nyt että meillä siis olisi kolme varmaa pakkia(Seikola,Korpikari ja Latvala),tarvittaisiin siis kolme pakkia lisää. Noh,ykkösparin pakkeja tarvittaisiin ainakin yksi,ellei jopa kaksi. Latvala ja Korpikari voisivat hoitaa kolmosparin,Seikola voisi heilua kakkosparissa ja sitten kaksi ''huippupakkia'' ampuisivat viivalta ykkösen takana. Siihen sitten Seikolalle joku hyvä jalkainen pakki joka osaisi myös puolustaa,vaikka Joonas Hurri tai mieluiten Joonas Järvisen kaltainen "isäntä".

Hyökkäysosastosta pitäisi kiinnittää varmuudella Pekka Jormakka,Vili Sopanen,Miikka Männikkö,Tommi Paakkolanvaara ja Janne Tavi + sitten jos vain suinkin olisi mahdollista,Radek Smolenak. Noiden jälkeen puuttuisi ne kärkiketjujen miehet jotka pitäisi jostain kiskoa. Ketjusommitelmat voisivatkin olla sitten ehkä jopa seuraavanlaiset:

X/"Smolenak"-X/"Hodgman #2"-X/"Snaipperi"
X/''Smolenak #2"-X/Immonen/"Koskiranta #2"-Jormakka
Tavi/Männikkö-X/Immonen/"Saarenheimo"-Männikkö/Sopanen
Tavi/Pärssinen-Paakkolanvaara-Sopanen/Männikkö/Pärssinen

Eli ykköskorin miehet ovat hankintalistalla niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä,joten sinne olisi sitten säästeltävä sitä pelaajabudjettia myös. Alemmat ketjut ovat aika hyvässä kuosissa jo muutamalla uudelleenkiinnityksellä. Kakkoskenttä on hyökkäyksen osalta laituria(jos Smolenak ei täällä jatka) ja sentteriä vaille valmis,jos Jormakka saadaan Lahdessa pidettyä sillä hän kyllä pystyy kantamaan kakkosketjun laiturin viittaa Pelicansissa niinkuin on tälläkin kaudella nähty. Ykköseen tarvittaisiinkin sitten jo järeämpää kalustoa. Laituriksi tarvittaisiin Ryan Laschin/Tomas Zaborskyn kaltainen snaipperi joka tykittäisi kiekkoa reppuun samanlaisella tahdilla kun mainitsemani esimerkit. Sentteriosastolle tarvittaisiin sitten samanlainen taiteilija kuin Justin Hodgman,mutta ilman niitä ailahtelevia peliesityksiä ja niitä tuomareille räksyttämisiä ja kuikutteluja. Toiseen laitaan sitten tarvittaisiin sellainen Smolenakin kaltainen tasainen tekijä,joka tekisi pisteitä ja maaleja siinä sivussa,mutta sillä erotuksella Smolenakista,että tämä kaveri pystyisi pelaamaan loistavasti molemmissa päissä,eli miehen puolustustaidot olisivat hyökkäyksen osalla huippuluokkaa.

Ja sitten siihen tärkeään osastoon,joka tälläkaudella on puolustuksen kanssa ollut heikointa koko Pelicansissa: Maalivahdit.

Janne Juvonen on tulevaisuuden ykkösvahti SM-liigaan,ja voi jopa olla että miehen tie vie taalajäille asti ison meren toiselle puolelle. Juvosesta ei kuitenkaan ole vielä joukkuetta kannattelevaksi maalivahdiksi,joten ainakin yksi jo valmiiksi kova maalivahti tarvittaisiin. Nupe veivasi Hovisesta sen valmiin ja kovan SM-liiga veskarin,minkä ansiosta hopeaa Lahdessa juhlittiinkin. Hovisen loukkaantumiseenhan ne mestaruushaaveet Lahdessa romuttuivatkin. Joten,nyt tarvittaisiin ykköseksi Hovisen kaltainen valmis ja varma veskari joka on valmis kantamaan joukkuetta tarvittaessa kaikki 60 ottelua ja auttamaan joukkueensa voittoon. Jos Nurminen saataisiin kotiutettua Omskista Lahteen,voitaisiin Kuusela kiinnittää kakkosmolariksi josta sitten Nurminen veivaisi jälleen huippuluomuksen Janne Juvosen ohella. Mutta jos Nupea ei saada takaisin,voidaan sitten jättää Kuusela kiinnittämättä,ja hankkia vain se eliittiveska tänne ja ottaa Juvonen kakkosveskaksi ottamaan tuntua SM-liigaan.

Rahaa pitäisi siis osata sijoittaa oikein jos haluaa menestystä hakea Lahteen ja korjata tämän kauden totaalisen mahalaskun. Sehän vaan ei ole yhtä helppoa taikoa täsmälleensellaisia pelaajia joita tarvittaisiin kun kirjoittaa niistä ja unelmoida sellaisista joukkueesta joka pärjäisi samalla tavalla kuin viime kauden joukkue. Monen mielestä tilanne on varmasti huolestuttava kun pelaajia ei ole kiinnitetty tässä vaiheessa varmasti kuin 4-6,mutta itse näen sen mahdollisuutena uudelle alulle jossa voidaan tehdä kaikki alusta. Tämän kauden pelaajakato ei varmasti olisi yhtä huolestuttava kuin viime kaudella koska tuolla rosterilla ei ole menty mihinkään ja kausi on ollut todellinen pettymys. Tässä vaiheessa kun paperilla on vain muutama nimi,voidaan vaan unelmoida samanlaisesta joukkueen rakennuksesta kuin kaudella 2011-2012. Mutta pessimistihän ei koskaan pety,joten voisin laittaa rahani pantiksi että ensi kaudella tähän samaan aikaan joukkueen otteiden ja pelaajahankintojen ansiosta Pelicans-faneja kuvastaa yksi hymiö joka on seuraavanlainen: :wall:
-Surprise motherfucker-

Viestit: 391
Liittynyt: 23.06.2011 17:12
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Heki, sympatiat Saipalle

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Tukaani » 02.12.2012 23:51

Puolustus:
Tämän kauden puolustus on vuotanut kuin seula eli sinne muutoksia on tehtävä. Seikolan option jättäisin käyttämättä, tuskin tarvinnee perustella. Lisäksi pois Jaatinen, Ylönen ja Richomond. Jatkoon Junland, Latvala, Hurri ja Korpikari. Jos Junland tai Latvala eivät jatka, niin Ylönen tai Jaatinen reserviin.

Hyökkäys:
Ei jatkoa: Kauppila, Pikkarainen ja Isomäki, Tavi on rajatapaus, mielestäni polkee paikoillaan, auttaisiko ympäristönvaihdos?

Jätetään 3-4 kenttään: Immonen, Paakkis, Saarenheimo, Pöyhönen, Männikkö ja Pärssinen, Koivisto. Tänne on liikaakin porukkaa tarjolla. Jos Heino tulee takaisin, sitten on Paakkiksen tai Saarenheimon lähdettävä. En usko Heinon rahkeet riittävän 2 kenttään. Ehkä jotain nuorempaa ja energistä 20-25 v. voisi harkita alakenttiin tyyppiä Tyrväinen/Komarov.

2-kenttä: Jormakka ja Sopanen, Smolenak lähtee keväällä KHL:n, Joel Mustosta en osaa sijoittaa mihinkään kenttään. Ykköseen sitten pitäisi hommata taitoa, joka on puuttunut tämän kauden räpellyksestä.

Maalivahdit: Juvonen kakkoseksi, ykköseksi joku lähes tähti luokkaa oleva, jos Nupe jää vielä Venäjälle.

Viestit: 5
Liittynyt: 03.03.2012 20:25
Suosikkijoukkue: Lahen joukkueet

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Pike » 03.12.2012 04:35

Sopimuspelaajat:
Immonen - Hieman liian hyvä kolmoseen, vähän liian huono kakkoseen. Menestyvässä joukkueessa 3. sentteri, vähemmän menestyvässä 2. sentteri. Parhaimmillaan sentterinä, niin laitaan on turha laittaa
Pärssinen - Kallis ja vanha. Alkaa pikkuhiljaa vertymään, joten toivottavasti keväällä ja ensi kaudella tärkeä pelaaja. Liian kallis kolmoseen.
Korpikari - Kakkosen peruspakki.
Juvonen - Ei ole esittänyt tällä kaudella Heinolassa juuri mitään. Ensi kausikin mennee Peliitoissa kehittymässä.


XXX - XXX - (Jormakka)
(Junland) - XXX
Pärssinen - XXX - XXX
Korpikari - (Hurri)
XXX - Immonen - (Sopanen)
XXX - (Latvala)
(Pöyhönen) - (Paakkolanvaara) - (Ritamäki)

XXX
(Kuusela)

Jatkot:

Maalivahdit:
Kuusela - Ihan kelvollinen kakkosvahti liigaan. Todennäköisesti halpa ja suht turvallinen vaihtoehto.

Puolustus:
Junland - Riippuu miehen hintalapusta ja omasta kiinnostuksesta. Hyvä ja kehittyvä pelaaja.
Hurri - Myös nuori ja potentiaalinen. Pelannut hyvin, kun on päässyt pelaamaan. Pitkä lappu kaverille.
Latvala - Pelicans-ikoni. Jatkaa, jos ei eläköidy.
+Jaatinen/Pietilä/Ylönen/XXX tuomaa leveyttä ja kilpailemaan 6. pakin paikasta. Riippuen loppukauden suorituksista.

Hyökkäys:
Jormakka - Ei vielä valmis pelaaja ja se varmasti näkyy hintalapussa. Pitkä sopimus (3 vuotta) ja runsaasti vastuuta, niin budjetti ja Pelicans 2014-2016 kiittävät
Sopanen - Jos tyytyy kolmoskentän rooliin ja palkkaan, niin jatkoon.
Pöyhönen - Riittääkö nelosketju? Jos riittää, niin ehdottomasti jatkoa.
Paakkolanvaara - Yksi liigan parhaita nelossenttereitä. Onko jatkamassa muualla, jos Heinoa ollaan tuomassa takaisin?
Ritamäki - Halpa ja motivoitunut neloskentän peluri.

Haussa siis kärkisentterit, pari kärkilaituria+yksi lisää kolmoseen, ykköspakki ja
huippuluokan maalivahti. Loukkaantumisia korvataan omilla junnuilla ja peliitoilla. Tänä vuonna onneksi ei ole pelkoa, että KHL/NHL veisi parhaat sopimuspelaajat, joten voidaan olla aikaisin liikenteessä.

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 03.12.2012 09:31

Tukaani kirjoitti:Puolustus:
Jatkoon Junland, Latvala, Hurri ja Korpikari. Jos Junland tai Latvala eivät jatka, niin Ylönen tai Jaatinen reserviin.Itse olisin jonkin verran kriittinen Latvalan jatkosopimuksen osalta. On toki kaikkien aikojen Pelicansikoni ja sitä kautta ansainnut paikkansa.

Mutta tosiasia on, että putki ei enää luista viime kauden malliin. Plusmiinustilastonsa on joukkueen heikoin puolustajien osalta ja kohtuullinen määrä hasardejakin, joita ei ole aiemmin nähty, osalleen näyttäisi joka pelissä kertyvän. Mutta Latvala itse varmasti tietää milloin positiivista annettavaa ei enää ole. Minäkin tyydyn siihen päätökseen.

Toivottavasti sitten kun lopettaa jatkaa Pelicans -organisaatiossa jossain tehtävässä. Fiksuimpia ja hienoimpia ihmisiä mitä minä olen näissä ympyröissä nähnyt. Urheilija isolla U:lla. Lot of respect.

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Micro » 03.12.2012 13:01

Puolustuksessa jatkoa Latvalalle. Hurrille myös jos sopimus on katkolla. Ylösen ja Jaatisen taso ei riitä liigaan. Jaatisen voisi ottaa seitsemänneksi pakiksi.

Hyökkäyksessä jatkoa Pikkaraiselle, Jormakalle ja Smolenakille. Saarenheimo tai Paakkis jatkaisi nelossentterinä. Pöyhöselle myös jatkoa. Männikölle voisi melkein ehdottaa myös jatkoa, jos tuollainen vipeltäjä seuraavan valmentajan suunnitelmiin sopii. Sopasesta on paha sanoa mitään.

Maalivahdeista Kuuselalle jatkoa.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Viestit: 391
Liittynyt: 23.06.2011 17:12
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Heki, sympatiat Saipalle

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Tukaani » 03.12.2012 19:48

[quote="Micro
Hyökkäyksessä jatkoa Pikkaraiselle, Jormakalle ja Smolenakille.
[/quote]

Miksi ihmeessä jatkoa hitaalle Pikkaraiselle, kovuuskin on lähinnä hölmöilyä?

Valmennus:
Omat suosikkini tässä järjestyksessä: 1. Tuokkola 2. Heikkilä 3 Urama

Pekka Virran kiekkokontrolli vaatii nopeita taitopelaajia ja on huonoimmillaan kulmissa pyörimistä, mielestäni Uraman pelityyli on suoraviivaisempi. Rautakallio on monien suosikki, en tiedä miksi? Ehkä olen hieman ikärasistinen, mutta ei minua miellytä.
Summasen kohdalla luonne ja ihmissuhdetaidot suurin kysymysmerkki, riitaantuu helposti niin sikariportaan kuin pelaajien kanssa. Itse valmennuksen varmasti osaa. Jos ketään em. ei saada niin sitten jäävät jäljelle A.Törmänen, Karri Kivi ja Harri Rindell, nämä ovat mielestäni toissijaisia vaihtoehtoja. Jos ja tod.näköisesti Pajuoja ei jatka Turussa, niin hänetkin voisi lisätä ehdokaslistaan, mutta ei mikään ykkösvaihtoehto.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Dev » 03.12.2012 19:50

Mikäli Pelicans janoaa ensi kaudella menestystä, niin nimet Harri Rindell, Rauli Urama ja Juha Pajuoja eivät ole minkäänlaisia vaihtoehtoja. Eikä oikeastaan Karri Kivikään.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 03.12.2012 19:55

Micro kirjoitti:Hyökkäyksessä jatkoa Pikkaraiselle, Jormakalle ja Smolenakille.

Sori, tulen vieraisiin pöytiin huutelemaan, mutta miksi ihmeessä Pikkaraiselle pitäisi tarjota jatkosopimusta? Onko hän tehnyt tällä kaudella jotain mistä hänet pitäisi palkita jatkosopparilla? Pikkaraisesta ei ole ollut Pelicansille muuta kuin haittaa. Kyllä hän joskus muutaman maalin saattaa roiskaista, mutta itselleni ei ole jäänyt mitään positiivista hänestä. Hidas, laiska ja mielialapelaaja. Puolustuskaan ei näytä pahemmin kiinnostava, kun tehotilasto on pakkasella kahdeksan pykälän verran, vaikka se ei ole uutta ollutkaan tämän kauden Pelicansissa. Fyysisyyttä löytyy, mutta sekin on käytetty väärällä tavalla.
Here comes the yellow and blue.

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Micro » 03.12.2012 21:52

Kannattaa katsoa Pikkaraisen ketjukavereita. Pikkarainen tarvitsee vierelleen peliä tekevän sentterin. Nyt Pikkarainen kantaa pelinrakennus vastuuta ja vaikka tekee sitä paikoitellen ihan kelvollisesti, hänen vahvuutensa on ihan muualla. Ei kannata tuijottaa pelkkiä tilastoja. Pikkarainen on esiintynyt kohtalaisesti ja pienellä palkanalennuksella saataisiin hyvä maalipyssy ensi kaudeksi kunhan olisi oikeassa roolissa.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Viestit: 6
Liittynyt: 06.11.2012 22:32
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja pötkö » 03.12.2012 22:18

Olen Pikkaraisesta samaa mieltä. Oikein roolitettuna käyttökelpoinen pelaaja, joka menee vähän hukkaan nyt. Eipä tuolta rosterista fyysisyyttä liikaa löydy muutenkaan.

Sorvaisin myös Taville jatkoa, ellei Koivistosta ole tuohon rooliin. Jos liikaa tuijottaa tämän kauden esityksiä, niin johan tuolta joutaisi muutamaa pelaajaa lukuunottamatta kaikki pois. Ei ne kaikki vaan voi olla niin huonoja.

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 04.12.2012 14:47

Micro kirjoitti:Hyökkäyksestä jatkoa Pikkaraiselle, Jormakalle ja Smolenakille.
Miksi Smolenakille tarjoisitte jatkoa? Eiköhän tuollaiset kiukuttelevat yksinyrittäjät jotka sortuvat typeriin jäähyihin ole vain haitaksi joukkueelle? :roll:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 9
Liittynyt: 13.06.2012 09:57
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Pelicans valmennus+ pelaajisto 2013-2014->

ViestiKirjoittaja VeijoEsso » 04.12.2012 16:15

Afinogenov kirjoitti:
Micro kirjoitti:Hyökkäyksestä jatkoa Pikkaraiselle, Jormakalle ja Smolenakille.
Miksi Smolenakille tarjoisitte jatkoa? Eiköhän tuollaiset kiukuttelevat yksinyrittäjät jotka sortuvat typeriin jäähyihin ole vain haitaksi joukkueelle? :roll:

Smolenakille jatkoa yksinkertaisesti siitä syystä, että tayttää ainoana nykyjoukkueesta laadulliset vaatimukset kahteen ensimmäiseen kenttään. Ilman Smolenakkia tilanne olisi vielä surkeampi kuin se nyt jo on.
Kiukuttelijaa Smollesta en kyllä millään saa, ammattimies joka tekee juuri sitä mihin hänet on palkattu = maaleja sekä pisteitä. Yksinyrittäjä ehkä, mutta vanha totuus jo junnuajoilta on ettei huonommille syötetä...
Ei kai nyt vain arvon Afinogenov ollut viime lauantain pelissä ja sotke kiukuttelun osalta Talbotia ja Smolenakia keskenään.

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa