Michal Repik - Lahden Pelicans

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Michal Repik - Lahden Pelicans

ViestiKirjoittaja Dev » 28.07.2014 18:55

Tällainen mies tupsahti sitten Lahteen. Nimi on tuttu, mutta peliäkään en ole kyllä herralta nähnyt, se on myönnettävä. Kuvaukset kaverista ovat kuitenkin positiivisia. Puhdas hyökkäyspäänpelaaja, jolta löytyy erittäin taitavat kädet ja mies on myös hyvä luistelemaan. Nämä on ukkoja jotka harvoin epäonnistuvat liigassa. Repikin kohdalla on pistettävä myös sellainen huomioon, että kaveri on paukutellut muutama vuosi takaperin aika hyviä tehoja AHL:ssä. Toki KHL-visiitti ei mennyt ihan putkeen, mutta käsittääkseni ei ollut siellä edes hirmuisen ratkaisevassa roolissa? Jotenkin tulee kundista noin juttujen ja profiilin perusteella mieleen nuori Pavel Rosa. :Thumb up:
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Michael Repik - Lahden Pelicans

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 09.08.2014 09:06

Dev kirjoitti: Jotenkin tulee kundista noin juttujen ja profiilin perusteella mieleen nuori Pavel Rosa.

Hyvä ettei viime kauden Rosa (tähän hymiö).

Todellakin sitten Hodarin ja Laschin osumien jälkeen tässä näyttäisi olevan käsillä oikea syömähammashankinta meiltä. Kaikki ominaisuudet antavat olettaa että tulosvastuullisuutta on odotettavissa.

Lahti edustanee hänelle vuoden sopimuksella ponnahduslautaa ja näyteikkunaa rahakkaampiin ympyröihin joten motivaatiotakin luulisi löytyvän.

Joten perinteisesti wait, hope and see.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Michael Repik - Lahden Pelicans

ViestiKirjoittaja Dev » 09.08.2014 10:29

Unforgiven kirjoitti:Lahti edustanee hänelle vuoden sopimuksella ponnahduslautaa ja näyteikkunaa rahakkaampiin ympyröihin joten motivaatiotakin luulisi löytyvän.


Tätähän se Suomi edustaa kaikille näille Repikeille, Smothermaneille ja kumppaneille. Yksi hyvä kausi ja tie on auki ihan mihin suuntaan vaan. Mitä nyt eilen katselin tämän Repikin menoa, niin on siinä pelimiehen vikaa. Erittäin hanakka laukomaan ja yrittää hakeutua maalintekomestoille. Eilinen turnaus taisi kuitenkin mennä Repikillä vielä liigavauhtiin sopeutumiseen aika pitkälti, sillä huomasi että kesäterässä sekin on. Niin kuin moni muu.

Uskon kyllä vakaasti, että tulee olemaan kova vahvistus Pelicansille. Tuohon päälle kun Hakulinen puhkeaa vielä kukkaan ja kukaan muu kärki äijistä ei hirveästi alisuorita, niin Pelicansilla on oikeasti mahikset ihan mihin vaan. Suurin kysymysmerkki on mielestäni juuri tuo hyökkäyskalusto. Pakisto on liigan TOP6:ssa ja vaikka itse en ole maalivahti Myllyniemestä ikinä niin välittänyt, osoitti tuo kuitenkin viime kaudella ensimmäistä kertaa urallaan, että kykenee torjumaan hyvin, jos edessä on vankka puolustuskalusto.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Michael Repik - Lahden Pelicans

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 09.08.2014 16:18

Eilisessä turnauksessa varhaisen aamun lisäksi Repikin ongelma oli puuttuva kiekontarjoilija joka korjaantuu kun Redenbach palaa rosteriin. AHL -ppg:t osoittavat että pisteiden teko maittaa ja eilisissä matseissa oli huomaavinani että fyysinenkään peli ei vierasta ole. Ylioptimistinen ei ole veikkaus että hemmo on runkosarjan päättyessä pistepörssissä TOP -10:nen sisällä. Pitkästä aikaa on luottavainen olo näiden ulkkarihankintojen osalta.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Michal Repik - Lahden Pelicans

ViestiKirjoittaja Dev » 13.09.2014 09:52

Kauden avauksessa kaksi häkkiä + voittorankkari sisään. Kaiken lisäksi vielä veti vähän Tshekkiläistä filmisilmää peliin ja hommasi vastustajalle ulosajon. Alku Repikiltä vakuuttava ja juuri sellainen mitä odotin. Vahvistaa vain käsitystä siitä, että kyllä kaverilla on ainekset taistella liiigan pörssin voitosta.
- Olen aina IFK

Viestit: 390
Liittynyt: 23.06.2011 17:12
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Heki, sympatiat Saipalle

Re: Michal Repik - Lahden Pelicans

ViestiKirjoittaja Tukaani » 13.09.2014 19:01

Repikin vierelle on siirrettävä Redenbach tai Mustonen, Paakkis ykkösessä ei toimi pitemmän päälle. Rede ja Repik pelasivat yv:llä eilen hyvin yhteen, Tyrväisen voi jättää siihen laitaan taklaamaan ja tilaa tekemään. Miksi kaikki valmentajat yrittävät väkisin vääntää Paakkiksesta ykkössentteriä?

Viestit: 138
Liittynyt: 27.11.2013 20:08
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Michal Repik - Lahden Pelicans

ViestiKirjoittaja Pelsufani » 13.09.2014 19:48

Ja miksi Mustonen pelaa aina laidassa ???
Kun kerran kaveri on itse sanonut, että sentterinä on parempi niin miksi ei kokeilla vaikka 4-6 pelin ajan, kunhan samaan ketjuun löytyy oikeat pelikaverit.

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa