Pelicans kaudelle 2015-2016

Kuva
Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 29.02.2012 18:12
Suosikkijoukkue: Pelicans,Peliitat, Naski

Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja helenius123 » 08.03.2015 10:27

Tämä tehdään taas. Lähtökohta on farssi kausi, pelaaja hankinnat epäonnistui, samoin valmennus. Myöskään yleisöä ei näkynyt, niin en itse löydä muutakuin miinusta tästä kaudesta, lukuunottamatta omia junnuja, jotka ovat antaneet hyviä näyttöjä.

Lämsällä sopimus ensikaudesta. Herättää kysymyksiä paljonkin, mutta kyllä itse sanoisin, että tämän kauden hankinnat ovat olleet, joko loukkaantuneena tai flopanneet. Ulkomaalaiset pelasivat mukiin menevästi, mutta toiko kukaan sellaista lisäarvoa joukkueelle kuin esim, Perrin Jypille, Vahalahti Lukolle tai Donskoi Kärpille? =Ei tuonut, ei edes se paljon hehkutettu Repik. Huhuja on pyörinyt valmennuksesta, mutta en lähde niitä puimaan. Lämsällä on hyvä pelitapa, eri juttu pystyykö hän sisäistämään sen tulevan kauden joukkueeseen, aika näyttää.

Tulevan kauden joukkueeseen, vanhat pois ja uuta tilalle, eli lista menee näin.

Mv
Janne Juvonen
Toni Eskelinen

P
Juha-pekka Pietilä
Jan Latvala
Juha Leimu
Nico Manelius
Eetu Sopanen (junior)
Ville Väinölä(junior)

H
Joonas Alanne
Hannes Björninen
Anrei Hakulinen
Antti Jaatinen
Mikko Lahtela
Marko Pöyhönen
Janne Ritamäki
Juhani Tyrväinen
Taavi Vartiainen
Miika Roine (optio)

Loppujen lopuksi aika hyvä runko, tuohon vielä uudet pelaajat ja mahdolliset jatkot, niin voi olla kohtuu kova joukkue paperilla.

Huhuja tähän suuntaan on ollut Antti Erkinjuntti, Sami Rajaniemi, Henri Heino. Epävarmempia ovat olleet Josh Green ja Zach Hamill. Jossain oli juttua Rinkisestä, onko muita?

Ainiin, Suikkanen ja R-P oltiin nähty viime torstaina aitiossa.

Viestit: 33
Liittynyt: 01.03.2015 18:23
Suosikkijoukkue: Pelicans, Peliitat,KooKoo

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Hockeyforever » 08.03.2015 16:05

Mielestäni Repik ei ollut huono hankinta, Pelicansilla ei vaan ollut sopivaa sentteriä Repikin vierelle. Mutta se on totta, että tämä kausi oli aikamoinen farssi Pelicanseilta. Osa menestymättömyydestä varmaan selittyy loukkaantumisilla ja pelaajien peluuttamisesta puolikuntoisina. Mutta tämän kauden joukkueesta puuttui oikeastaan kaikki se, mitä oltaisiin tarvittu.

Ensi kaudella toivoisin näkeväni toisenlaisen Pelicansin. Toivon että tuleva joukkue on tehokkaampi, taitavampi, juonikkaampi, sinnikkäämpi, työteliäämpi ja taistelevampi. Oikeastaan joukkueen pitäisi olla sopiva yhdistelmä taitoa, oveluutta, pelaamisen iloa, tehokkuutta, voitontahtoa, yritteliäisyyttä, työteliäisyyttä, taistelutahtoa, periksiantamattomuutta, sitkeyttä, sisukkuutta ja sopivaa fyysisyyttä (puhtaita taklauksia ilman mitään ylilyöntejä), kokemusta ja nuoruutta sopivalla roolituksella. Jos jotain toivon niin ainakin sitä, että pelaajat sitoutuvat pelaamaan logolle ja joukkueelle ja yrittävät jokaisessa pelissä loppusummerin soimiseen asti. En ainakaan halua nähdä tämän hetkistä höntsäkiekkoa yhdessäkään pelissä ensi kaudella. Ja joukkueen kapteenistoon voisi vaihteeksi valita sellaiset sinnikkäät, yritteliäät, työteliäät pelaajat, jotka eivät luovuta kaukalossa koskaan eivätkä missään tilanteessa. Ehkä saisivat omalla esimerkillään sytytettyä muunkin joukkueen taistelemaan.

Tänne eniten huhutut pelaajat (varmoina tulijoina pidetyt) Heino ja Erkinjuntti ovat Pelicansin resursseilla hyviä hankintoja. Hamill on varmaan Pelicansiin ihan kelpo ykkössentteri. Da Costa oli hyvä niin kauan kun Repik pelasi, mutta sen jälkeen ollut aika näkymätön ja tehoton (ainakin peleissä mitä olen nähnyt), jos Lahessa ensi kaudella pelaa niin missä roolissa. Greeniin, Järviseen ja Jalvantiin en ota mitään kantaa, koska suhtaudun huhuihin vielä tietyin varauksin. Tuhkaselle ja Rohtlalle voisi tehdä jatkosopimukset ja Roineen option voisi ehkä käyttää, mutta ne tietenkin riippuvat mahdollisista tulijoista.

Toisaalta tuntuu siltä, että jos Lämsä on ensi kaudellakin valmentajana, niin se on ihan sama millainen joukkue kasataan. Joukkueessa oli toki todella valtava loukkaantumissuma ja joukkue peluutti todella paljon nuoria, liigauraansa aloittavia pelaajia. Mutta välillä tuntui siltä, että kokeiltiin lähes kaikkea mahdollista kun ei ollut mitään pelin punaista lankaa, pelikirjaa, pelitapaa. Joskus tuli mieleen, etteivät pelaajat tienneet, mitä kaukalossa piti milloinkin tehdä ja minkä suunnitelman mukaan pitikään pelata. Jos jokainen pelaaja pelaa eri pelikirjan mukaan, niin aika mahdotonta se samalla kartalla oleminen on. Silloin taitaa olla sama pelaako kaukalossa liiga- tai mestistasoinen joukkue.

Viestit: 123
Liittynyt: 28.01.2011 23:20
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja HankyBanister » 08.03.2015 21:00

helenius123 kirjoitti:
Lämsällä on hyvä pelitapa, eri juttu pystyykö hän sisäistämään sen tulevan kauden joukkueeseen, aika näyttää.


Kerrotko tästä lisää? Mä en ole nähnyt koko kautena Pelicansilla minkäänlaista pelitapaa, jos ei lasketa "kiekko päätyyn ja äijät vaihtoon" vaihtoehtoa.

Viestit: 33
Liittynyt: 01.03.2015 18:23
Suosikkijoukkue: Pelicans, Peliitat,KooKoo

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Hockeyforever » 09.03.2015 12:12

Ajattelin ensin kirjottaa tuonne huhupuolelle, mutta sitten tajusin että mun kirjotus sopiikin paremmin tänne. Mietin vaan sitä palaako Nupe aktiivisemmin mukaan toimintaan ja ottaa vaikka jomman kumman Saarisen hommat. Aikanaan Pelicans oli Nupelle niin tärkeä juttu, että Nupe pelasti Pelicansin "liigauran" jatkumisen lähes yksinään, koska oli niin kiitollinen siitä, mitä oli joskus aikaisemmin saanut lahtelaiselta kiekkojoukkueelta.

Sitten mietin kiitollisuutta enemmänkin. Ok, meistä kaikki ei pidä tietyistä Pelicansin toiminnassa olevista henkilöistä tai heidän työnsä jäljestä. Olemme valmiit aina moittimaan ja kritisoimaan. Toisekka tapaa ajateltuna, voidaan ihan jokainen miettiä sitä, mitä positiivista tai hyvää olemme saaneet Pelicansilta (ja sen edeltäjiltä) vaikkapa hopeavuonna ja muinakin vuosina. Olemme ainakin päässeet katsomaan ja/tai muuten seuraamaan liigakiekkoa ja olemme saaneet monenlaisia elämyksiä (ainakin jännitystä, iloa, menestyksen huumaa, pettymyksiäkin yms.) kausien aikana ja niiden välilläkin, kun olemme pelon ja toivon sekaisella jännityksellä odottaneet tietoa seuraavan kauden joukkueen kokoonpanosta. Monet ovat varmaan myös joskus pelanneetkin joukkueessa junnuna ja ehkä edustusjoukkueessakin menneinä vuosina. Osa nuorista kannattajista varmaan pelaa junnujoukkueissa tälläkin hetkellä.

Olisiko meidän aika antaa jotain takaisinpäinkin. Voimme ainakin tehdä sen, että käymme ensi kaudella katsomassa ahkerammin pelejä, kannustamme joukkuettamme ja ostamme jokainen vaikka 1 - 2 fanituotetta kauden aikana. Tämä maksaa, mutta sen rahan voi säästää vaikkapa sillä, että jättää ostamatta muutaman kaljapullon tai tupakka-askin. Kaljasta ja tupakasta saa vain lyhytaikaisen ilon (jos sitäkään), mutta Pelicans voi tarjota iloa monen monta kautta. Oikeastaan me vaan vaikeutamme Pelicansin toimintaa, jos emme mene katsomaan pelejä paikanpäälle ja vaan moitimme ja moitimme. Voisimme ajatella vaikka niin, että jos käymme ahkerasti peleissä ja siirrämme ne kaljaan ja/tai tupakkaan menevät rahat Pelicansille, niin voimme kaudella 2016 - 2017 ja siitä eteenpäinkin nähdä Pelicansissa hyvän valmentajan ja nipun hyviä pelaajia (ja saamme siten katsella parempaa liigajoukkuetta ja parempaa jääkiekkoa). Voimme tehdä tämän ihan vaan kiitollisuudesta. Voimme olla kiitollisia vaikkapa siitä, että saamme seurata liigakiekkoa. Etenkin ensi kausi voi olla Pelicansille vaikea, jos Lämsän pelikirja (?) ei toimi ja pelaajia joutuu edelleen sairastuvalle tämän kauden tapaan. Nimenomaan ensi kaudella Pelicans tarvitsee meitä. Meistä ihan jokainen voi kantaa kortensa kekoon. Minä lupaan käydä ainakin 3 kertaa useammin katsomassa kotipelejä ja tuon sinne myös kaverini, lisäksi lupaan ostaa ne 2 fanituotetta. En voi säästää niitä rahoja kaljasta enkä tupakasta, koska en muutenkaan niitä osta, mutta säästän sen rahasumman jostain muusta.

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 29.02.2012 18:12
Suosikkijoukkue: Pelicans,Peliitat, Naski

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja helenius123 » 09.03.2015 17:31

Kerrotko tästä lisää? Mä en ole nähnyt koko kautena Pelicansilla minkäänlaista pelitapaa, jos ei lasketa "kiekko päätyyn ja äijät vaihtoon" vaihtoehtoa.[/quote]

Pahoittelen mielipahaa, tarkoitus oli kirjoittaa tulevankaan kauden joukueeseen. Estys oli yksittäisiä otteluita lukuunottamatta luokaton.

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 09.03.2015 22:09

Hockeyforever kirjoitti:Olisiko meidän aika antaa jotain takaisinpäinkin. Voimme ainakin tehdä sen, että käymme ensi kaudella katsomassa ahkerammin pelejä, kannustamme joukkuettamme ja ostamme jokainen vaikka 1 - 2 fanituotetta kauden aikana. Tämä maksaa, mutta sen rahan voi säästää vaikkapa sillä, että jättää ostamatta muutaman kaljapullon tai tupakka-askin. Kaljasta ja tupakasta saa vain lyhytaikaisen ilon (jos sitäkään), mutta Pelicans voi tarjota iloa monen monta kautta. Oikeastaan me vaan vaikeutamme Pelicansin toimintaa, jos emme mene katsomaan pelejä paikanpäälle ja vaan moitimme ja moitimme. Voisimme ajatella vaikka niin, että jos käymme ahkerasti peleissä ja siirrämme ne kaljaan ja/tai tupakkaan menevät rahat Pelicansille, niin voimme kaudella 2016 - 2017 ja siitä eteenpäinkin nähdä Pelicansissa hyvän valmentajan ja nipun hyviä pelaajia (ja saamme siten katsella parempaa liigajoukkuetta ja parempaa jääkiekkoa). Voimme tehdä tämän ihan vaan kiitollisuudesta. Voimme olla kiitollisia vaikkapa siitä, että saamme seurata liigakiekkoa. Etenkin ensi kausi voi olla Pelicansille vaikea, jos Lämsän pelikirja (?) ei toimi ja pelaajia joutuu edelleen sairastuvalle tämän kauden tapaan. Nimenomaan ensi kaudella Pelicans tarvitsee meitä. Meistä ihan jokainen voi kantaa kortensa kekoon. Minä lupaan käydä ainakin 3 kertaa useammin katsomassa kotipelejä ja tuon sinne myös kaverini, lisäksi lupaan ostaa ne 2 fanituotetta. En voi säästää niitä rahoja kaljasta enkä tupakasta, koska en muutenkaan niitä osta, mutta säästän sen rahasumman jostain muusta.


Loistava vetoomus. Tälläistä olen itsekin miettinyt, mutta realismi ja usko tälläiseen massa yhteenkuuluvuuteen Pelicans-fani leirissä on olematon! Mutta tehään edes me tämä. LUPAAN. :tuoppi: :Thumb up:
P.s toki työni rajoittaa käyntien määrää väistämättä, vaikka nytkin on istumakausari. Ihan vaan siitä rahallisesta kannustuksesta.

Viestit: 33
Liittynyt: 01.03.2015 18:23
Suosikkijoukkue: Pelicans, Peliitat,KooKoo

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Hockeyforever » 11.03.2015 14:19

Huomisen pelin jälkeen me kannattajat voimme kääntää nokkamme kohti ensi kautta. Jos huhut pitävät paikkansa, niin Pelicansiin tulisivat Rajaniemi, Heino, Erkinjuntti, Hamill/Green/X3 sekä 1 - 2 puolustajaa, joiden nimistä ainakaan minulla ei ole harmaintakaan aavistusta. Da Costa, Sopaset, Tuhkanen, Väinölä ja Rohtla jatkaisivat ja Roineen kohtalo olisi vielä auki.
Poislähtijöitä olisivat Myllyniemi, Laurila, Paakkolanvaara, Mustonen, Saarenheimo, Repik ja Redenbach.

Kokoonpano voisi olla jotain seuraavanlaista

mv: Juvonen, Rajaniemi, Eskelinen

P: Latvala
Leimu
Manelius
Pietilä
Tuhkanen
E. sopanen
Väinölä
X1 = "J. Järvinen"
X2 = yleispuolustaja, voisi olla vaikka Jalvanti, Parkkonen yms.
9 puolustajaa varmaan hyvä olla joukkueessa, joten triolle Tuhkanen, Sopanen, Väinölä ja uudelle pakkikaksikolle olisi kaikille tilaa. Kysymymerkkejä ovat tällä hetkellä Latvala, Leimu, Tuhkanen ja Pietilä. 3 ensinmainitun taso riittää liigaan kun ovat pelikuntoisia - ? on vammojen laatu ja kuntoutumisen aikataulu. Pietilän kohdalla kyseessä on myös se riittääkö kyvyt ja suoritusvarmuus liigaan.

h: Tyrväinen
Hakulinen
Jaatinen
Vartiainen
Ritamäki
Hamill/Green/X3
Heino
Da Costa
Björninen
V. Sopanen
Erkinjuntti
Pöyhönen
Rohtla
Alanne
Lahtela
Siikonen
Roine ?
Ja ehkä 1 - 2 A-junnua liigarinkiin mukaan. Hyökkäyksessä mielestäni on muutama ? mukana, kun lähtökohdaksi otetaan tämä kausi. Hakulinen on edelleen täysi arpa liigassa, toipuuko Sopasen Vili ja jos toipuu, niin intoutuuko pelaamaan hyvän kauden, Hamillin/Greenin/X3:n kuntopohja, onko DaCosta riittävän hyvä kiekolliseksi sentteriksi, riittääkö Alanne, Lahtela ja Roine liigaan...

Suurin kysymysmerkki ensi kaudelle on kuitenkin se, löytääkö Lämsä pelikirjansa ja jos löytää, niin onko se toimiva tällä pelaajamateriaalilla. Toinen kysymysmerkki on pelaajien roolitus ja kolmas sopivien ketjukoostumusten ja pakkiparien löytyminen. Koitin laatia paperille ketjukoostumukset ja pakkiparit. Pakkiparit ehkä jotenkin onnistuvat sitten kun tietää sen lopullisen listan. Hyökkäysketjut voivat olla aika haasteelliset ainakin minulle.

Tyrväinen/Hakulinen/Jaatinen - Hamill/Green/X3 - Sopanen/Erkinjuntti
Tyrväinen/Hakulinen/Jaatinen - Da Costa/Heino - Sopanen/Erkinjuntti
Tyrväinen/Hakulinen/Jaatinen - Da Costa/Heino - Pöyhönen/Rohtla/Alanne/Roine
Ritamäki/Vartiainen - Björninen - Pöyhönen/Rohtla/Alanne/Roine
Onneksi minun ei tarvitse päättää ensi kauden ketjukoostumuksia :roll:

Viestit: 390
Liittynyt: 23.06.2011 17:12
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Heki, sympatiat Saipalle

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Tukaani » 17.03.2015 13:42

Miksi monilla palstoilla puhutaan vain 1-2 hyökkääjän hankinnasta. Eihän se riitä, meillä ei ole senttereitä ainuttakaan. Björninen, Pöyhönen ja Tyrväinen pystyvät keskellä pelaamaan, mutta sopivat paremmin laitureiksi. Vai onko minulta Da Costan sopimus mennyt ohi? Saarenheimo lopetti ja Mustonen lähtee. Ykköseen pitäisi saada astetta laadukkaampi senari kuin mitä on ollut, joka ymmärtäisi jotain yv:n päälle. Pari muuta sentteriä voisivat olla työmyyriä.

Avatar
Viestit: 478
Liittynyt: 25.07.2012 09:17
Suosikkijoukkue: Pelicans, Nashville Predators

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja r0bert » 17.03.2015 18:28

Tukaani kirjoitti:Miksi monilla palstoilla puhutaan vain 1-2 hyökkääjän hankinnasta. Eihän se riitä, meillä ei ole senttereitä ainuttakaan. Björninen, Pöyhönen ja Tyrväinen pystyvät keskellä pelaamaan, mutta sopivat paremmin laitureiksi. Vai onko minulta Da Costan sopimus mennyt ohi? Saarenheimo lopetti ja Mustonen lähtee. Ykköseen pitäisi saada astetta laadukkaampi senari kuin mitä on ollut, joka ymmärtäisi jotain yv:n päälle. Pari muuta sentteriä voisivat olla työmyyriä.


Henri Heino. Da Costan jatkosopparista ollut huhua.

Ykkössentteri ja ilmeisesti laituri tulossa, Jormakkaahan tänne ilmeisesti yritetään saada.

Yks tai kaks pakkia, riippuen jatkaako Tuhkanen.
Lahen Pelicans.

Ei mulla muuta.

Viestit: 138
Liittynyt: 27.11.2013 20:08
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Pelsufani » 20.03.2015 14:30

Sopanen ja Tuhkanen jatkavat kahden vuoden sopimuksella. Da Costa ja Roine vuoden sopimuksella.
Valmennuksessa jatkavat myös Vehviläinen ja Mikko Saarinen.
Saarisen jatkoa en voi ymmärtää, en niin millään.

Avatar
Viestit: 478
Liittynyt: 25.07.2012 09:17
Suosikkijoukkue: Pelicans, Nashville Predators

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja r0bert » 20.03.2015 15:35

Mitä Mikko Saarinen on tehny ansaitakseen tämän halveksunnan ympäri kannattajakuntaa?
Lahen Pelicans.

Ei mulla muuta.

Viestit: 390
Liittynyt: 23.06.2011 17:12
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Heki, sympatiat Saipalle

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Tukaani » 20.03.2015 16:51

Ei kai Da Costa ole ykkössenteri, 2 ja 3 kenttiin sopii. Missä ilmoitus Heinon sopparista viipyy, Ässät ovat jo lomilla? Taisi olla hatusta heitetty huhu. 2 sentteriä on vielä hankittava, Björninen voi jatkaa tutulla paikallaan nelosessa.

Viestit: 279
Liittynyt: 03.04.2011 09:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans + Lahesta nousseet tähdet, Peliitat

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Tjlinko » 20.03.2015 19:05

Oletettuja jatkosopimuksia. Uskon että uusien sopimusten kanssa on mukavampi tulla "isommin" ulos.
En usko enää 2010-luvulla, että puhtaasti tarvitsee ajatelle hierarkkisesti 1-4. ketjuja. Vaan neljä tasapainoista ketjua, joissa tietenkin on jokin vastuullisempi roolitus yv:n ja av:n johdosta. Kokeillaan itse.
1.ketju

"erkinjuntti"/Jaatinen - X - Sopanen

2.ketju

Hakulinen/Jaatinen - Da Costa - Tyrväinen

3.ketju

Ritamäki - Björninen - Alanne/Roine

4.ketju

Vartiainen - "Heino"/Lahtela - Pöyhönen

"viltti"

Siikonen - Repo - Lahtela - Roine

Puolustus

Leimu/x1 - Pietilä/x1
Tuhkanen/Leimu - E.Sopanen/Pietilä
Latvala/Tuhkanen - Manelius/E.Sopanen
"Viltti"
Väinölä/Tuhkanen/Manelius/E.Sopanen

Jaatisen, Tyrväisen ja Pöyhösen voi sijoitta moneen eri paikkaa. Varsinkin kaksi viimeksi mainittua.

Lisäksi kiva nähdä mitä kevään ja kesän aikana etenkin nuorille tapahtuu. Voimassa ja fyysisyydessä paljon kehitettävää. Usein nuorilla tapahtuu isojakin kehityksiä, kunhan vaan halua on 110%

r0bert kirjoitti:Mitä Mikko Saarinen on tehny ansaitakseen tämän halveksunnan ympäri kannattajakuntaa?


Niin, itse kyllä näen että aikaisemmat päävalmentaja ajat on nähty, etenkin ammattilaistasolla, mutta kyllä hänellä on varmasti kompetenssia olla katsomovalmentaja/apukoutsi yhdessä Vehviläisen kanssa. Toki korvaamaton hän ei ole, se kai on myönnettävä.

Viestit: 123
Liittynyt: 28.01.2011 23:20
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja HankyBanister » 20.03.2015 22:56

Jormakka lähellä sanotaan, sentteri tulloopi ameriikanmaalta ja vihoviimeisten kuulopuheiden perusteella mies on A.Imuri tai sitten 27v. entinen pingviini. Muuta en tiedä, mut näitten kans on keskusteluyhteys. Tottahan toki ymmärrän niin olevan monen muunkin kanssa.

Heino satavarma tulija. Muuttokuorma jo lähes Lahessa.

Viestit: 33
Liittynyt: 01.03.2015 18:23
Suosikkijoukkue: Pelicans, Peliitat,KooKoo

Re: Pelicans kaudelle 2015-2016

ViestiKirjoittaja Hockeyforever » 22.03.2015 22:51

Aika paljon ennätti tapahtua sen jälkeen kun enn'tin tänne viimeksi kirjottelemaan. Valmentajien vaihdos toi kyllä tervetullutta säpinää, intoa ja eloa. Uskomaton vaikutus. Kuulemma kiinnostus Pelicansia kohtaan lisääntyi hetkessä räjähdysäisesti ja nyt tänne on jopa tunkua. Ihan oikea veto tuo valmentajanvaihdos oli.

Sitten julkastiin 4 jatkosopimusta. Tuhkanen ja Sopanen mun mielestä ihan hyviä jatkajia. Tuhkanen on ihan hyvä puolustaja liigaan ja luulen, että potentiaalia parempaankin vielä löytyy. Sopasella pitäisi taas olla vuorossa se hyvä kausi, tämä kausi meni piloille, kun kuulemma pelasi pitkään puolikuntoisena. Eiköhän Matikainen ja Nupe saa Sopasenkin heräteltyä pelaamaan. Da Costa ja Roine sitten aika rajatapauksia. Menevät varmaan rotaatiopelaajina, peluuttaisin molempia lähinnä Peliitoissa.

A. Imuri voisi olla aika kova kaappaus, ainakin kaverilla on monta hyvää ahl-kautta pelattuna. Tosin hyvät ahl-tilastot eivät välttämättä takaa hyvää menestystä liigassa, mutta kaveri voisi kyllä onnistuakin. Mielelläni näkisin kaverin pelaavan Pelicansissa ensi kaudella. Hankintalistalla 1 mv (Rajaniemi?), 1 puolustaja, 2 sentteriä (Heino se toinen) ja 2 laituria (Erkinjuntti se toinen). Jormakan paluusta huhuillaan jonkun verran.

Erkinjuntti - "A. Imuri" - Tyrväinen
Sopanen - Heino - "Jormakka"
Hakulinen - Björninen - Jaatinen
Ritamäki - Pöyhönen - Vartiainen
Alanne, Lahtela, Roine, Da Costa, Siikonen...

"Järvinen/Mihalik" - Leimu
Tuhkanen - Sopanen
Manelius - Latvala
Väinölä - Pietilä

Juvonen
"Rajaniemi"
Eskelinen

Täydennystä omista A-junnuista ja Heinolasta tarvittaessa. Kyllä tuollaisella joukkueella voi liigaa lähteä pelaamaan.

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa