Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

Kuva
Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Nestori » 16.03.2015 17:02

Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

Matikaisen sopimus on kolmivuotinen.

Matikaisen apuvalmentajana toimii Pasi Nurminen.

- Hyvä fiilis tulla Lahteen. Kiitokset organisaatiolle tästä mahdollisuudesta ja luottamuksesta. Lahti on ollut aina vaikea paikka vierasjoukkueille ja sitä tunnetta halutaan vahvistaa entisestään. Henkilökohtaisesti oli myös erittäin tärkeää saada ”Nupe” apuriksi, Matikainen kommentoi tuoretta sopimusta.

- Hienoa palata Pelicansin penkin taakse. Kaikki tullaan pistämään peliin, jotta tämä minulle rakas seura menestyy, Nurminen vakuuttaa.
Oulun Kärpät

Salming

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Salming » 16.03.2015 17:49

Pitihän se huhu Matikaisen tulosta Pelicansin päävalmentajaksi sitten paikkansa lopulta. Erinomainen kiinnitys ja kun siihen kaupan päälle vielä Nurminen liittyy valmennustiimiin, Pelicansilla on pullat huomattavasti paremmin uunissa kuin tällä kaudella. Uskoisin, että ensi kaudella Lahdessa pelataan taas pudotuspelejä. Matikainen ainakin saanee huomattavasti enemmän irti mahdollisesta rajallisesta materiaalista kuin Lämsä tai ainakin itse luulen näin. Ja onhan kyseessä aivan eri kokemuksen omaava koutsi, joka ei vähästä hätkähdä. :Thumb up:

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Snoga » 16.03.2015 18:50

Paperilla melkoinen valinta päävalmentajaksi. En ole miehen otteita seurannut sitten sen jälkeen, kun hän lähti Venäjälle rahan perässä, joten en rupea sen enempää arvioimaan minkälaista kiekkoa hän on viime kaudet peluuttanut. Suomessa koutsatessaan Matikaisen tiimit ovat ainakin pelanneet sitä kuuluisaa ajokoirakiekkoa ja tästä tuli allekirjoittaneelle mieleen sellainen seikka, että onko mies ottanut enemmän vastuuta taktiikoiden suhteen KHL-vuosina? Muistan, että ainakin Bluesissa Matikaista pidettiin enemmän tsempparina ja hengen luojana, kun samaan aikaan silloinen apuvalmentaja Lauri Marjamäki hoiti taktiset kuviot.

En tiedä onko Matikainen nyt yhtäkkiä muuttunut taktiikkaneroksi, joten hoitaako Nurminen marjamäisesti taktiikat vai pelaako ensi kauden Pelicans sitä ajokoirakiekkoa? Valaiskaa minua. :tuoppi:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Dev » 16.03.2015 19:04

Antakaa Petulle paskat sentterit, paskat laitahyökkääjät, paskat puolustajat ja hyvä maalivahti, niin olette puolivälierissä. Petun kohdalla on koko uran ollut se ongelma, että kundi ei saa mistään tähtinipuista ja kovista konkarijätkistä tehtyä joukkuetta. Se hänen "juttu" ei uppoa tuon kategorian jätkiin. Nimetön, nuori jengi, höystettynä parilla kärkitason liigapelaajalla ja Petu tekee siitä samantien hopeaa! (Huom. ei kultaa)
- Olen aina IFK

Salming

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Salming » 16.03.2015 19:21

Kyllä. Hakulinen saattaa olla esimerkiksi sellainen jätkä, joka tekee läpimurtonsa ensi kaudella, jos pysyy terveenä. Muista nuorista Manelius ja Björninen saavat toivottavasti Petun alaisuudessa enemmän vastuuta. Sinänsä Pelsuilla on jo ihan ookoo tilanne, kun heillä on kasassa 15 sopparia+junnut. Tuostakin joukosta nimekkäimmät ovat Leimu, Latvala, Tyrväinen ja Juvonen. Pari kovaa hankintaa/jatkosopparia, niin Petulla on kasassa ihan ok nippu liigatasolle.

E: Enkä näkisi tuota taktiikkajuttua noin mustavalkoisena kuin Snoga. Jos mies pääsee koutsaamaan KHL:ssä, eiköhän se jotain ymmärrä noiden pelitapojen päälle yms. :tuoppi:

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Snoga » 16.03.2015 19:46

Salming kirjoitti:E: Enkä näkisi tuota taktiikkajuttua noin mustavalkoisena kuin Snoga. Jos mies pääsee koutsaamaan KHL:ssä, eiköhän se jotain ymmärrä noiden pelitapojen päälle yms. :tuoppi:

Joko näin, tai sitten herrat Venäjällä ovat katsoneet, että "tämähän kaveri vetää hyvällä menestyksellä Suomessa, pärjäisköhän se täälläkin?" En olisi nimittäin yllättynyt, jos hommat olisi näin edenneet. :tuoppi:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 478
Liittynyt: 25.07.2012 09:17
Suosikkijoukkue: Pelicans, Nashville Predators

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja r0bert » 17.03.2015 08:07

Se mistä Petu tekee hopeaa, niin siitä Nurmisen avustuksella tulee kultaa. Cmon Pelicans! :tuoppi: :Thumb up:
Lahen Pelicans.

Ei mulla muuta.

Avatar
Viestit: 362
Liittynyt: 24.10.2010 12:32
Suosikkijoukkue: Pelicans, Anaheim Ducks

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Unforgiven » 19.03.2015 09:54

Snoga kirjoitti:En tiedä onko Matikainen nyt yhtäkkiä muuttunut taktiikkaneroksi, joten hoitaako Nurminen marjamäisesti taktiikat vai pelaako ensi kauden Pelicans sitä ajokoirakiekkoa? Valaiskaa minua.


Tässä Iltasanomien nelisenkymmentä minuuttia kestävässä haastattelussa Matikainen kertoo metodeistaan ihan itse.

Joka tapauksessa mielestäni Pelicansin historian kovin valmentajakaksikko. Avaa ihan uusia ovia sponsoreidenkin suuntaan ja uskon myös että pelaajien mielenkiintoa tulla Lahteen ei ainakaan vähennä.

Viestit: 138
Liittynyt: 27.11.2013 20:08
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Pelsufani » 20.12.2016 21:54

Kyllä tänään pelatun Kalpa pelin jälkeen Petu antoi palaa ja oikein kunnolla.
Ja ihan täyttä asiaa oli koko avautuminen.
Media on kyllä lyönnyt oikein olan takaa jo pidemmän aikaa Peicansia korville, milloin mistäkin syystä. On syytäkin ollut mutta todella paljon on ollut turhaa, negatiivista kommentointia jonka tarkoitus on ollut pelkästään mustamaalata joukkueen / seuran imagoa ja tarkoitan myös iltapäivälehtiä.
Vaikuttaa siltä, että toimittajat eivät ota asioista selvää vaan hakevat tietoisesti ns. isoja uutisia mutu- tuntumalla jotka herättävät lukijan mielenkiinnon sekä myyvät paremmin.
Tuollainen toimintatapa on totaalisen väärä josta kärsii pelkästään joukkue /seura ja vääryyttä ei pidä hyväksyä.
Hienoa, että Petu sanoo suoraan asiasta niin kun se on.

Avatar
Viestit: 966
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja ode16 » 21.12.2016 02:10

Pahin tässä oli se, että oman kaupungin lehtikin alkoi kaivaa jo maata seuran jalkojen alta klikkiotsikoillaan, ei ihmekään jos alkaa vituttaa. Luulisi sitä edes omilta saatavan riittävästi kunnioitusta asian suhteen. Noh, Ilolan tuskin tarvitsee enää jäähallille vaivautua tekemään mitään haastattelua. Petun omista kommenteista paistaa kyllä se sitoutumisen taso ja intensiteetti, johon koko joukkue on nidottu. Tuollaisella intensiteetillä annettua haastattelua en ole nähnyt koskaan.
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Avatar
Viestit: 285
Liittynyt: 29.09.2015 12:31
Paikkakunta: Hollola/Lahti
Suosikkijoukkue: HC Giants

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja HollolanJätti » 21.12.2016 16:45

Kyllähän tuo eilinen nujakointi treeneissä sai aivan käsittämättömät mittasuhteet, ja mikä surullisinta niin koko älämölön aiheuttaja oli tämä ESS:n toimittaja joka provosoivasti otsikoi kyseisen uutisen. On se maailma vaan muuttunut nopeasti, 1980-luvun lopulla, 1990-luvulla ja vielä 2000-luvulla ei ollut kovinkaan iso uutinen jos treeneissä otettiin yhteen hieman kovemmin. Nyt, vuoden 2016 lopussa siitä saadaan päivän isoin uutinen, ja jokaikisellä tuntui olevan mielipide asiasta ja yhtäkkiä mielipide Pelicansista ja Petri Matikaisesta.

Toki Pelicans on tämän "väkivaltajengin" maineen itse itselleen hankkinut, hannibal maskien sekä moottorisahojen, harjoituspeleissä tappeluiden sekä Ben Bloodin, Taavi Vartiaisen ja Dane Byersin viime kauden rellestämisen ansiosta. Se tosin on hinta arvoista joita on ajettu sisään kundeille, sitä hintaa edelleen maksetaan, mutta onpahan arvot saatu ajettua sisään pojille tarkasti. Iltapäivälehtien klikkiotsikointi on jo niin tuttua että siitä ei jaksa edes marista, mutta että oma paikallislehti ESS vetää Pelicansia kuivana kakkoseen. On vetänyt koko kauden, viime keväästä lähtien. Milloin on kirjoiteltu Nurmisen osakkuudesta, kuka omistaa ja rahoittaa mitäkin, kuka on hallituksessa ja miksi, miksi ei pitäisi olla, mitä tehdään ja miten huonosti... Siihen päälle vielä viime aikainen uutisointi jossa mm. ennen JYP-kamppailua tehtiin parin päivän aikana parikin uutista kuinka Pelicans on ollut huono JYPiä vastaan, mässäiltiin häviöillä ja sitten mässäiltiin loukkaantumisilla ja ruvettiin hakemaan syyllistä niihin. Nurminen turhautui tähän samaiseen toimittajaan ennen tuota JYP-kamppailua, ja eilen sitten koko puolentoista vuoden mediapaska läikkyi Petulta yli. Pitkään on mies jaksanutkin olla hiljaa ilman muutamaa pientä piikkiä Liigastudiolle, mutta eilen mentiin selvästi rajojen yli. Toivoa täytyy että tämä toimittaja ei saa hallilta enää haastattelun haastattelua.

Matikaiselle jatkosopimusta käpälään ja heti. Aivan mahtava ihminen ja valmentaja, parasta mitä Pelicansin historiassa on koskaan tapahtunut.
"Tää on äijien laji, vaikka joitain hiirulaisia bisneksessä pyöriikin." -Pasi Nurminen

Viestit: 138
Liittynyt: 27.11.2013 20:08
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Pelsufani » 22.12.2016 16:51

Ja tässä selvä kuitti IS:ltä Petun suuntaan joka avautui Kalpa pelin jälkeen.


http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art- ... 17897.html


Kyllä on sairasta puuhastelua kyseiseltä lehdeltä. Ja vielä ovat olevinaan ammattitaitoisia toimittajia !
No, ilmeisesti ei muuten ota eteen, niin jostainhan ne kiksit pitää saada.
Voi vittu ei muuta voi sanoa !

Avatar
Viestit: 285
Liittynyt: 29.09.2015 12:31
Paikkakunta: Hollola/Lahti
Suosikkijoukkue: HC Giants

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja HollolanJätti » 22.12.2016 21:02

Pelsufani kirjoitti:Ja tässä selvä kuitti IS:ltä Petun suuntaan joka avautui Kalpa pelin jälkeen. Kyllä on sairasta puuhastelua kyseiseltä lehdeltä. Ja vielä ovat olevinaan ammattitaitoisia toimittajia! No, ilmeisesti ei muuten ota eteen, niin jostainhan ne kiksit pitää saada. Voi vittu ei muuta voi sanoa !

"Vuoden katsotuin SM-liigaklippi on lahtelaista käsialaa. Asialla on Pelicansin Antti Tyrväinen. Hänen Joonas Lehtivuoreen osunut taklauksensa on koko vuoden 2016 katsotuin yksittäinen SM-liigavideo – kaikki mahdolliset julkaisualustat mukaan lukien." Missä kohtaa tuossa on kuitti Petulle? "Lahtelasita käsialaa"-kohtako? Lahtelainen jääkiekkoilija Antti Tyrväinen jyrää Joonas Lehtivuoren, Tyrväinen pelaa kotikaupunkinsa joukkueessa Lahden Pelicansissa. Eikös tuo siis ole lahtelaista käsialaa? Samalla tavallahan mediassa on aiemminkin viitattu Pelicansiin esim. maalikoosteissa tms. että "seuraavat kolme maalia ovat lahtelaisten käsialaa". Mielestäni ihan normaalia että yhdistetään kaupunkiin jossa joukkue vaikuttaa ilman sen suurempaa vittuilua organisaatiolle tai sen työntekijöille. Ymmärtäisin närkästyksen jos klikkiotsikkona olisi "PELICANSIN TÖRKYTAKLAUS VUODEN KATSOTUIN".
"Tää on äijien laji, vaikka joitain hiirulaisia bisneksessä pyöriikin." -Pasi Nurminen

Viestit: 390
Liittynyt: 23.06.2011 17:12
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Heki, sympatiat Saipalle

Re: Petri Matikainen Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Tukaani » 22.12.2016 22:04

Minusta on hienoa, että Pelicans on liigan kiinnostavin ja media näkyvin seura tällä hetkellä.

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa