Ben Blood - Pelicans

Kuva
Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Ben Blood - Pelicans

ViestiKirjoittaja Nestori » 30.10.2015 19:24

Avataan ihan oma ketju tälle kaverille, koska uskon, että miehestä kuullaan vielä useasti seuraavan kahden kauden aikana.

Blood on tehnyt kevääseen 2018 asti kestävän jatkosopimuksen Pelicansin kanssa. Sopimus julkistettiin tän illan ottelun aikana.

Bloodin tehot on 0+1 ja penalttia on 52 minsaa, mutta kyllähän Pelicans teki helkutin hyvän jatkon tällä kertaa. Blood on väläytellyt kovasti ihan kiekollistakin puolta ja on huolehtinut tosi hyvin oman pään luutimisesta. Meikä on ollut tosi yllättynyt varsinkin tuosta kiekollisesta pelistä. Tuohon kun heittää lisäksi, että on joukkuepelaaja isolla J:llä, niin ei kai lahtelaiset voi muuta kuin hykerrellä riemusta.

Pelicans.fi
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 285
Liittynyt: 29.09.2015 12:31
Paikkakunta: Hollola/Lahti
Suosikkijoukkue: HC Giants

Re: Ben Blood - Pelicans

ViestiKirjoittaja HollolanJätti » 28.02.2016 12:30

Ajankohtainen ketju: ESS.fi kertoo Bloodin kauden olevan ohitse. Lehden mukaan loukkaantuminen aiheutui eilisen Ilkka Pikkarainen&Jonne Virtanen kaksikon suorittamasta tuplataklauksesta, jossa Jonne Virtanen tulee tilanteeseen selkä edellä, luistimet irti jäästä, ja kontakti osuu Bloodia päähän. Tilanteesta ei tuomittu rangaistusta, mutta tilanne lähti eteenpäin videotuomarille. Blood pystyi jatkamaan pelaamista tilanteen jälkeen, ja osa kertookin että Bloodin loukkaantuminen johtuu käteen tulleesta kiekosta. Johtuuko loukki päähänkohdistuneesta taklauksesta vai käteen tulleesta kiekosta, sillä ei loppujen lopuksi ole merkitystä, ellei kyseessä ole vakavampi tärsky päähän tms. Pelicans menetti yhden tärkeimmän puolustajansa erittäin kriittisellä hetkellä, juuri pudotuspelien alla. Tämä voi tosin olla Ben Bloodin pelastus, mies pääsee nyt keskittymään täysillä ensi kauteen ja uuteen tulemiseensa. Ellei Petu Matikainen ja Pelicans vedätä kaikkia valehtelemalla ja hommaa Virtaselle pelikieltoa värittämällä tarinaa. Uskotaan kuitenkin että loukkaantuminen on ihan aito, kunnes toisin todistetaan.


Tämän kauden saldo Benjamin Bloodilla kotoisessa Liigassamme ja Lahden Pelicansin paidassa: 32 ottelua, 1 maali, 7 syöttöä, 8 pistettä, 160 jäähyminuuttia, 75 laukausta, +/- tilastossa -2, ja ka peliaika 22:28 sekä 15 ottelua pelikieltoa. Jos Lahdessa on totuttu näkemään tasapaksuja ja HMV ulkomaalaisvahvistuksia, niin Ben Blood ei sitä todellakaan ole. Toivonkin, että nyt kun Blood tietää mikä Liigassa on linjana, mies pystyy kehittämään pelinsä Liigan tasolle niin että voi pelata 100% omilla vahvuuksillaan illasta toiseen ilman pelkoa siitä että jokaisesta liikkeestä kohti vastustajaa tuomari viheltää jäähyn. Tämä tosin vaatii myös sitä, että Liiga ja Liigan tuomarit antavat Bloodille mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä ilman että miestä aletaan pitää silmätikkuna heti kauden ensimmäisestä vaihdosta lähtien, kuten Ilkka Pikkaraiselle tällä kaudella. Blood on urallaan ottanut aiemmin vain kerran yli 100 jäähyminuuttia, ja tämä tapahtui kaudella 2006-2007, eli aikalailla noin 10 kautta sitten. Sen jälkeen Ben on pysytellyt alle 100 minuutissa, joskus rimaa hipoen ja joskus taas selvästi sen alittaen. Rimaa hipovien tai satasen ylittävillä kausilla Blood on pelannut NCAA, USHL ja USHS sarjoissa, jotka arvatenkin ovat jenkkilän yliopistosarjoja, eli ei edes ammattilaisuransa aikana. Viime kaudella Blood otti Norjassa pelatessaan jäähyjä 40 minuuttia 22 otteluun, joka on noin 1,88 minuuttia per peli, eli pyöristettynä yksi pikku kakkonen per ottelu. Liigassa Blood on taas ottanut 5 minuuttia jäähyjä per ottelu, eli melkeinpä sama kuin tappelisi kerran jokaisessa pelaamassaan ottelussa AHL:ssä/NHL:ssä. Tämähän olisi nimenomaan jenkeissä kunnioitettava luku jos kyseessä olisi puhdasverinen gooni. Mutta kun ei ole. Kyseessä on kovaa pelaava puolustaja, jolta löytyy mysö poikkeuksellinen potentiaali kiekon käsittelyssä ja sen toimittamisessa maalintekopaikoille. Kun tämän taidon saa jalostettua yhdessä kovan pelityylin kanssa Liigan muottiin, on Ben Blood todellakin Liigan parhaimpia puolustajia. Ensi kautta ja Bloodin uutta tulemista odotetaan Lahdessa kovalla halulla, kiimalla ja innolla. Ellei mies päätä haistattaa pitkiä puuhastelusarjalle ja pura sopimustaan poistuen kiekkoliigaan jossa miehen otteita ei rajoiteta.
"Tää on äijien laji, vaikka joitain hiirulaisia bisneksessä pyöriikin." -Pasi Nurminen

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa