Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

Kuva
Viestit: 55
Liittynyt: 02.03.2018 11:08
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja SaipanPojat » 25.05.2018 15:06

Lähteneitä pelaajiahan ei yleensä yksi yhteen korvata seuraavalle kaudelle, eikä yksittäisiä pelaajia pitäisi keskenään verrataakkan tälläisessä tilanteessa mutta haluan kuitenkin tehdä tälläisen vertailun kuinka hyvin lähteneet pelaajat ovat tähän mennessä korvattu.

Jussi Markkanen - Viime kauden peliesitysten korvaamiseen ei paljon vaadita Westerholmilta ja tarvittaessa Kaarlehdolta. Auvista tuskin kokoonpanossa nähdään. Kakkosmaalivahdin paikka korvattu hyvin.

Brett Carson - Kolme kautta SaiPassa. Ensimmäisellä kaudella pelasi parhaiten. Toinen kausi epäonnistui lähes kokonaan viimeistään loukkaantumisen vuoksi ja pelejä tulikin vain 30. Koska kolmannellakaan kaudella ei pelannut ensimmäisen kauden tasoista peliä, joten en usko että viime kauden SaiPan kallispalkkaisin pelaaja on vaikeasti paikattava. 100-150 tuhannella ja huolellisella skouttauksella tuskin menee pahasti pieleen. Vielä Carsoniin verrattavaa korvaajaa ei ole tullut.

Vladimir Denisov - Kaikille varmasti kelpaisi jatko, ei muuta lisättävää. Korvaajaa ei myöskään Denisoville ole tullut.

Santeri Koponen ja Henry Maarnela - Muutamia pelejä pelannutta Koposta ja  Maarnelaa ei tarvinne korvata ulkopuolisilla avuilla.

Lasse Lappalainen - Pitkään pelasi SaiPassa. Loppukaudella ei tullut enää tehopisteitä eikä missään vaiheessa ollut ylivoimapelaajaksi erityisen vaarallinen. On silti perushyvänä puolustajana menetys. Kukaan tähän mennessä tulleista puolustajista ei korvaa ennakkoon Lappalaista.

Per Savilahti-Nagander ja Lauri Taipalus - Peliesityksistä en viitsi puhua. Yksinkertaisesti huonoja olivat. Korvaajia odotellessa.

Urho Vaakanainen - Jos ei jatka ensi kaudella, Salo korvannee jollain tapaa vaikka en haluaisi nähdä Salon pelaavan yli 20 minuuttia pelissä.

Saku Salminen - Tomi Iso-mustajärvi korvaa erinomaisesti.

Curtis Hamilton - Oli melko hidas, pisteitä tuli välillä eikä missään tapauksessa 1. ketjun pelaajalle tarpeeksi. Morleyn sanoisin korvaajaksi, vaikka onkin keskushyökkääjä.

Arttu Likola - Santeri Virtanen korvaa.

Kim Strömberg - Välillä lyhyeen aikaan maali tai kaksi, mutta sitten ei näy kentällä. Emil Oksanen tullessaan korvaa.

Antton Mönkäre - Aatu Luusuaniemi korvaa.


Yhteenvetona: Vaikkei kaikki näistä seuraavaksi mainituista aina hyviä olleetkaan, ovat kaikki näistä kokeneita pelaajia joiden korvaaminen tyyliin Autiolla, Vainiolla, Salolla ja Emil Oksasella pelottaa: Denisov, Carson, Savilahti-Nagander, Strömberg, Lappalainen, Taipalus.

Joukkueen kesiki-ikä tällä hetkellä 23-24 välillä. JyPillä vertailun vuoksi viime kaudella lähes 28. SaiPallakin se oli lähes 26.

Viestit: 55
Liittynyt: 02.03.2018 11:08
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja SaipanPojat » 26.05.2018 14:45

Tein maaliskuussa listauksen muutamista vapaina olevista puolustajista. Heistä vapaina ovat vielä:

Mat Clark https://www.eliteprospects.com/player/31560/mat-clark
Brett Palin https://www.eliteprospects.com/player/11739/brett-palin

Nicholas Scahausin mainitsinkin vähän aikaa sitten https://www.eliteprospects.com/player/3 ... las-schaus

Näiden lisäksi etsiskelin vähän lisää puolustajia. Nimenomaan kokeenempia.
Marc Zanetti https://www.eliteprospects.com/player/3 ... rc-zanetti
Saksan liigasta ja Ruotsin liigasta kokemusta. En osaa sanoa onko enemmän pisteidentekijä vai alivoimapelaaja, mutta jos haluaa vaikka KHL:ään vielä, niin kausi SaiPassa isossa roolissa voisi olla hyvä asia. Huono asia on se, että Zanetti ei ole rightin pelaaja mitä todennäköisesti nyt metsästetään.

Nick Ebert https://www.eliteprospects.com/player/45972/nick-ebert
On nuori, mutta ei kokematon. Todennäköisesti saa KHL sopimuksen.

https://www.eliteprospects.com/player/2 ... ael-kostka
Tässä olisi liigaan aika kovatasoinen hankinta.

https://www.eliteprospects.com/player/14502/daine-todd
Daine Todd

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 30.05.2018 11:22

Hyvää kesäkuun odotusta SaiPan kannattajat. Seurassa tehdään nyt oikeita asiota. Toivottavasti myös sen ulkopuolella että saataisiin se uusi hallikin rakenteille. Eikä vain laastaria laastarin päälle itseämme huojaten että se olisi aina halvin ratkaisu.

Pitää vain toivoa että parasta niin kuin koko SaiPalle sina toivon..

Hyökkäysvoimaa on nyt kerrakseen. Emil Oksasen tuleminen on tänään ratkennut ja samalla oli iloa silmille lukea Eetu Kosken sopimuksen purkusopimuksesta..

Mulle ois myös kelvannut naapuri seuroihin menneet pelaajat Tavi ja Bondaksen..

Nyt hyvää juhannuksen odottamista ja pakkikaluston vahvistus uutisia odottamista
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 30.05.2018 17:48

Vielä on pahamennä sanomaan kuka korvaa kenetkin vai korvaako kukaan. Täällä on ainakin kova usko tekemiseen ja joukkueeseen on tuotuna nyt tarpeeksi kovia nuoria nälkäisiä pelimiehiä, jotka ovat onneksemme tarpeeksi kaukana äitien lihapadoista. Näin ollen luulisi heidän ottavan myös siltä osalta aimoharpauksen kohti ammatimaisuuttaan.

Puusilmän arvioinit
Jere Sneckiä ei pidätetä minään.. Sanoisin hänen korvaa Per Savilahti-Naganderin tai ainakin pitäisi korvata. Sneck alkaa tulemaan siihen ikään missä ei enään junnuvirheitä sallita ja jos pelit jatkuvat siihen mihin jäi tulee yllättämään monet. Hänellä on ihan kohtuu hyvä laukausu osuma tarkuutta vain raamien sisälle.

Lasse Lappalainen Lähtökohtaisesti ei vielä korvattu muuta kuin projektipelaaja Veeti Vainiola
Veeti Vainio 1:1 Ei mene vain siihen mistä lähtökohtaan Lasse tuli muinoin SaiPaan. Sieltä tuli haparoiva lipputanko joka sitten kasvoi siihen pisteeseen mitä oli, mutta ei silti ole mikään pahamenetys. Se minkä ylivoimaajan Lappalainen sai pitääkin olla noin pisteet nakutettuna kauden lopussa.

Brett Carsson ei vielä korvaajaa?
Toivon hartaasti ettei olla vielä ajateltu että kukaan korvaisi hänet vain hommattasiin jostain se 100-150k pakki tuomaan sitä kokemusta ja oikeanlaista johtajuutta takalinjoille. Carson oli puolustus päässä muutomaan tyhmään kostojäähyä lukuun ottamatta mies paikallaan. hyökkäyksen avittaminen omilla henkilökohtaisilla onnistumisella oli mulle pettymys..

Lauri Taipalus Korvaisi ?? Robin Salo
Onneksi SaiPa on osoittanut tekevän oikeita ratkaisuja eikä vain suojatyöpaikkoja.. Lasinilkkoja on saatu hyvin karistettu pois Robin Salossa mulla on usko että vahvalla itsetunnolla varustettu Robin voisi olla seuraava Vaasalainen joka murtautuu jopa KHL / AHL NHL:nvälimaastoon. Näin ollen Robinin hyvinkin korvanneen Taipaluksen. Peliäkään en ole vielä häneltä nähnyt mutta katsellaan.

Urho Vaakanainen Korvaisi Erik Autio
Syksy näyttää tarvitaanko häntä korvata muuta kuin Uki2.0lla.. mutta pelityylisesti Erik Autio tulee hänet korvaamaan..

Denisov
Kiekko päähän ja eikä vaihdosta edes heitetä jääpussia niskaan!! Tätä miestä ei kukaan pysty korvaamaan vielä!!

......................................
Syksymmällä ollaan fiksumpia.. jos tohon ne 2-3 puolustajaa tulee totta kai se lisää mukavasti kilpailua. Etenkin jos puolustajat olisivat lähtökohtaisesti niitä ykköskentän pakkeja jotka pystyisi pelejä ratkomaan..

.........................................
Hyökkäys

Lähtökohtaisesti kaikki tulleet pelaajat korvaavat menne tullen Anssi Löfmanin jos ei hän pysty seuraavanakaan vuonna pelamaan. Eetu Kosken erottamiselle littipeukku täältä. Onneksi nyt on laajuutta niin että voi hyvin Ketteräkin saada apuja SaiPalta laittamalla heidän neloskenttään miehistön.. se pitäisi lähtökohtaisesti olla win win tilanne.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 03.06.2018 13:20

Onhan tämä puolustaja tilanne kohtuu erikoinen. Nuoruutta ja intoa on mutta se kokemuksen tuoma rauhallisuus uupuu täysin..

Kalle Maalahti
Viime vuodella piste-ennätys siirtyi 25 pisteeseen. Omassa päässä vaikeudet ovat vuosi vuodelta vähentynyt, mutta ei vielä tarpeeksi siksi minä en vielä Kallea ihan SaiPan ykköspuolustajana näe. Vaikka kesäkuun ensimmäisinä päivänä onkin SaiPan ykköspuolustaja pisteitten valossa mutta ei tehotilaston... TOP 4

Jere Sneck
Viime kaudella vain +- -1 vahvistaa sitä mitä minä näin Jeressä osaa puolustaa ja pystyy tuomaan jalalla pois omista. Ainuita parannus kohteita on hänen maaliin menevät laukaukset. On kauteen lähdössä TOP 6 puolustajan joukossa.

Markus Kojo
Tortilan kanssa yhteenääneen anoimme Kojolle jatkosopimusta. Hän sen sai pieniä ongelmia puolustukssa paremmin liikkuvien pelaajien kanssa, mutta tuo joukkueeseen kovuutta. Ikä oli mulle positiivinen ylläri, niin kuin Jerellä näitten miesten pitäisi vielä kehittyä eteenpäin.
6-7 puolustajan rooli ??

Robin Salo
Jatkoajan puolelle mun kunniottama Barley sanoo ettei lähtökohtaisesti pitäisi olla TOP 6 puolustajien joukossa. Onko pelottavaa että on ?? Kehittyvä ikähaarukoissa oleva pelimies. Vaakanaisen pakkipari viime kauden u 20 joukkueesta. Silloin näki että Urho oli häntä liikkeessä ja itseluottamuksen puolesta parempi. Toivottavasti ei jää sinne ikuisten lupausten hukattuun kaivoon! Vain ottaisi itsestään niskasta kiinni ja alkaisi tekemään sitä mitä osaa eli puolustamaan hyvin. Ei hän koskaan mikään maalintekijä vielä ole ainakaan ollut..
Tällä hetkellä se viime vuoden Jere Sneckin rooli ?? TOP 5-6

Erik Autio
David Goodwin sai houkuteltua Aution SaiPaan 22v puolustajalle ensi liigapelit sitten SaiPanpaidassa. Raaputtamaton arpalipuke on hänkin ???

Veeti Vainiola
Salon ja Aution tavoin myös raaputtamatonta arpalipuketta on Veetin jos mitaleille tähdetään on tämän pakiston kasvattava jokaisen sen kuuluisan vaaksanverran. Veetillä on se SaiPankin mittapuulla surullisen kuuluisa loukkaantumishistoria.. No luotan Lehterää ja ettei hän vain hyviä tyyppejä valitse pukukoppiin vain näkee hänessä jotain mitä ei täällä vielä nähdä...


Kasperi Torikka
Ernon kanssa samaan joukkueeseen Ketterään ja sieltä käsin liigaa valoittamaan ??..

..........................
Voihan toi puolustus vielä muodostua ihan timattiseksi jos Urho Vaakaiselle urakehityksen kannalta nähtäisiin ykkösvaihtoehdoksi SaiPan puolustuslinja sillä yli 20min peliajalla. Hän kumminkin jo osasi viime vuodella puolustaa hyvin ja rakentamaan hyökkäyksiä.. Mutta se ei ole pelkästään SaiPasta kiinni missä Urho pelaa ??

2-3 Puolustajaa mun mielestäni vielä tohon ryhmää kaivattaisiin. SaiPapojan listasta kelpaisi kaikki..
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 55
Liittynyt: 02.03.2018 11:08
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja SaipanPojat » 05.06.2018 15:19

https://www.eliteprospects.com/player/9 ... or-bartley

Juuri purkanut sopimuksen. Siitä ykköspuolustaja.

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 05.06.2018 17:00

Siellä ois myös Ruotsin puolella vanhatuttu Brian Salcido vapailla markkinoilla.
Vieläkö kerran Salsan paluu nähdään ??

Matt Donvaon olisi kyllä sitä mitä nyt tarvittaisiin! Hyvä liikkuva puolustaja Lehterän pelitapaan niin olisi kun voisilmä puuroon. Liian hyvät pisteet Ruotsin pääsarjaa voi olla että turha edes haaveilla..

Mulle kyllä kelpaisi victor Barley ja näin kylmänä päivänä voisi hyvin kausi alkaa sitten..
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 55
Liittynyt: 02.03.2018 11:08
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja SaipanPojat » 23.06.2018 15:20

Omat roolitoivomukset ja piste-ennusteet:

Maalahti: Olisi hienoa, jos löytyisi vielä parempi ja varmempi 1. parin ja ylivoiman kiekollinen puolustaja. Tasainen kausi riittäisi. Jos rooli on kuitenkin se ykköspuolustaja niin pitäisi se 30 pistettä tehdä.
Sneck: En odota juuri yhtään mitään. 7. puolustaja on sopiva rooli.
Kojo: Kojoltakaan en odota mitään. 8. puolustaja.
Salo: Jos pelaisi vähintään samanlaisen kauden kuin toissa kaudella niin riittäisi. 2-3 parin puolustaja.
Autio: Vaikea sanoa mitä pitäisi odottaa. Ehkä perusvarmaa peliä 3. parissa?
Vainio: Oli sellaiset kehumiset Lehterällä Vainiosta että saa nähdä. Kun ei vain loukkaantuisi niin riittää.
Goodwin: Oli niin huono aloittaja keskushyökkääjänä, että laidassa pelaaminen kuullostaa hyvältä. Samat pisteet riittäisi ja rooli 3. ketjussa.
Kaksonen: Ennakkoon vaikuttaa siltä, että Kaksonen on tippumassa neloskenttään vaikka pelasi hyvän kauden. Jotenkin en usko, että tekisi ensi kaudellakin 30 pistettä varsinkaan puolustavassa roolissa.
Koho: Taisi olla ainakin alkukaudella ylivoimassa. Toivottavasti ei tarvitse tulevala kaudella. 4. sentteri.
Kunyk: Mahdollisuudet on parempiin pisteisiin, mutta samankaltainen kokonaisvaltainen peli riittää. Jos Morleysta muodostuu hyväkin pelaaja, voisi Kunyk olla 2. sentteri.
Löfman: 3. sentteri, jos ei jälleen loukkaannu.
Nikko: Voisi olla viimeistään nyt se läpimurron paikka, on vain niin paljon vähintään samantasoisia laitahyökkääjiä että aika tiukassa on jopa 3. kentän roolikin.
A. Oksanen: Kun pystyisi pelaamaan koko kauden samalla tavalla kuin pudotuspeleissä, niin ykköskenttään ja 20 maalia.
Nättinen: Huikea läpimurtokausi takana. Koko hyökkäys vähän kulminoituu Nättisen pelirakennustaitoihin. Toivottavasti pystyy jatkamaan samalla tavalla. Pitkiä kiekkoja voisi vähentää.
Radke: Voi parhaimmillaan olla SaiPan koko kauden yllätys. Tekee varmasti maaleja enemmän tulevalla kaudella.
Tanus: 2-3. kentän rooli olisi täytettävissä. Tärkeä osa hyökkäystä.
Virkkunen: Parhaana päivänä ei pitäisi mahtua kokoonpanoon, mikä kertoo SaiPassa aika ennennäkemättömästä leveydestä.
Iso-Mustajärvi: Sama juttu kuin Virkkusella. Hyvä paikkaaja Löfmanin loukkaantumisille.
Morley: Voi ottaa heti alussa ykkössentterin paikan, mutta Ahl-sarjan 17 pistettä ei vakuuta. Videoiden perusteella liiga voi olla sopiva sarja.
E. Oksanen: Ilmeisesti fyysisesti puuttellinen pelaaja. Maaleja odotan kyllä itse. Jos ei ole ihan lapanen, niin 3. kenttään vaikka.

Viestit: 223
Liittynyt: 18.08.2011 16:02
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Tortilla » 25.06.2018 09:55

Aika pitkälle samaa mieltä SaiPanPojan kanssa.

Meillä on selvästi muutettu strategiaa. Hankitaan teinipoikia ja yritetään kasvattaa niistä pelaajia. Muille.

Hyökkäys on puolillaan arvoituksia, sekä pelaamisen että kasassakestämisen osalta.

A. Oksanen-Kunyk-Nättinen
Goodwin-Morley-Nikko
Tanus-Koho-Radke
Kaksonen-Iso-Mustajärvi-E. Oksanen/Maia

Kaksonen ja Radke voisivat vaihtaa paikkaa mutta sitten menee rightit Oksanen ja Radke samaan ketjuun.

Löfman käy tuuraamassa sen 15 matsia, Virkkunen käy nelosessa silloin tällöin, Luusuaniemi, Mäntykivi ja Virtanen lähtökohtaisesti Ketterään tai Aahan jos ikä antaa myöten.

Ykkösketju on hyvää luokkaa, muut keskitasoa Liigaa ajatellen. Morley on arvoitus, samoin kuin Nikon nilkat, nivuset, olkapäät, polvet...Nikolla on hyvä laukaus, muuta ei ole näkynyt mutta jos se luistelu paranisi niin mahkuja olisi.

E. Oksasen hehkutusta en täysin ymmärrä. Keskikertainen Mestiskausi ja vielä keskinkertaisempi koulupoikasarjakausi takana. Kärppiin mennyt vuotta nuorempi Aleksi Heponiemi teki viime kaudella samassa liigassa 57, 28+90=118 kun meillä jo hurjimpien suunnitelmissa ykkösketjuun soviteltu stara teki 58, 16+32=48. Tehoissa eroa vaivaiset 70 pistettä. Ei ihme, että toisella on NHL-varaus ja toista ei tänä viikonloppuna varattu. En sano, että Oksanen olisi huono pelaaja mutta pientä realismia odotuksiin lienee syytä laittaa.

Pakisto on toivottavasti vielä pahasti keskentekoinen. Autio=arvoitus, Vainio=Löfmanin seuraksi?, Salo=lupaava joo, ainakin ollut....Kojo ja Sneck parantavat viime kaudesta, eikö niin?

Viestit: 55
Liittynyt: 02.03.2018 11:08
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja SaipanPojat » 25.06.2018 11:49

Pitkän pohdinnan jälkeen piste-ennusteet:

1. Topi Nättinen 46
2. Tyler Morley 38
3. Cody Kunyk 36
4. Jonatan Tanus 34
5. Ahti Oksanen 32
6. David Goodwin 31
7. Kalle Maalahti 27
8. Joni Nikko 21
9. Roy Radke 20
10. Elmeri Kaksonen 18
11. Anssi Löfman 17
12. Emil Oksanen 15
13. Erik Autio 15
14. Ville Koho 14
15. Robin Salo 11
16. Veeti Vainio 10
17. Tomi Iso-Mustajärvi 8
18. Santeri Virtanen 7
19. Bastien Maia 6
20. Jere Sneck 4
21. Markus Kojo 3
22. Valtteri Virkkunen 1

Näen ketjutilanteen tällä hetkellä näin:
Nättinen Morley A. Oksanen
Radke Kunyk Tanus
Nikko Löfman Goodwin
Kaksonen Koho E. Oksanen

Maalahti X
Salo X
Autio Vainio
Sneck Kojo

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 02.07.2018 09:12

Puuttuva nimi Kalle Maalahden viereltä voidaan kumittaa pois ja lisätä siihen aika varmuudella Vladimir Denisov. Moni voi muistaa Denin TPS sarjan pelilliset virheet, mutta sitten hän ei muista miten sinne sarjaan edes päästiin. Vladimir alkoi taklaamaan ja sillä sytyttämään SaiPan jätkiä säälisarjan viimeisessä erässä Pelicansseja vastaan ja niillä taklauksilla SaiPa sai otetta peliin.. Pisteitähän niistä ei tullut henkilökohtaisesti vain hyvyys siintä että kiekko jäi keltaisille.

Tasakentällä joukkue olisi valmisliigaan. Nyt kun vielä jostain löytyisi se the saipan "juha leimu"ylivoimalle nakuttelemaan pisteitä.. Ja tuomaan nuoreen puolustukseen sitä lisäkasvamista..

On niin hieno fiilis että tätä videota voidaan ihailla

http://liiga.fi/videot/2018/02/16/erikoinen-tilanne-vaasassa-vladimir-denisoville-vihelle
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 08.07.2018 19:25

Puuttuvan pakin arvuuttelua

Carle
30v Canadalainen joka ampuu oikeakäsialhaalta. Mathieu Carle on pelannut Saksassa nyt kolme vuotta 0.52 pisteen keskiarvolla..

Larsson
Itse tykkäsin Larssonin viime visiitistä. Olisi joukkueen se Ruotsalaiskiintiö täyttävä

Lofquist
Näitä vanhoja tuttuja näköjään löytynee vapailta markkinoilta.Soittoa Lofquistille ja kysyä kuulumiset siintä samalla sopimusta kouraan Ana please..!

Barker
Kätisyydellä ei olisi yhtään väliä jos vain tarttuisi SaiPankultajuna tarjoukseen :D

.....
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 55
Liittynyt: 02.03.2018 11:08
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja SaipanPojat » 09.07.2018 15:44

Tuomenoksa: ”Kartoitamme puolustajia, jotka pystyvät pelaamaan ylivoimassa. Rightin kätisyys on myös yksi etsimämme ominaisuus”
Lehterä: ”rightin pakki, isokokoinen ja ilkeä, ampuu kovaa. Eli rightin puolen pakki kaikilla mausteilla. Eikö se ole aina ensimmäisenä toivelistalla?”

Viime kaudella ylivoimavastuuta saaneita yli 180 cm pitkiä rightin puolustajia:

https://www.eliteprospects.com/player/2 ... ael-kostka
Tässä melko mahdoton tulija, mutta pitää listassa aina sellainenkin olla. Pelasi joukkueessaan 8. eniten ylivoimaa. Vain 0+6 50 peliin pelkästään ylivoimalla.

https://www.eliteprospects.com/player/1 ... ent-regner
Koko kausi tasaista tahtia pisteitä. Ylivoimalla runkosarjan 66 peliin tehot 3+6 ja pudotuspeleissä 22 ottelussa ylivoimalla 1+5. Pelasi siis yhteensä 88 ottelua + harjoituspelit. Joten luulisi tottuvan liigan pelirytmiin.

https://www.eliteprospects.com/player/3 ... se-blacker
Viime kaudella KHL:ssä heikot pisteet, mutta esimerkiksi DEL-kauden pisteet (0.74 pistettä per peli) antaa ymmärtää että olisi varsin kova liigassa.

https://www.eliteprospects.com/player/7 ... y-welinski
Pelasi Morleyn kanssa samaan aikaan San Diegossa. Vaikuttavat ylivoimatehot 7+17, 51 peliin. Kelpaisi todellakin.

https://www.eliteprospects.com/player/8 ... -burroughs
1+4 tehot ylivoimalla 75 ottelun aikana. 2 tilastoilta samanlaista kautta samassa joukkueessa. Voi olla, että yrittää vielä NHL:ään muualla kuin SaiPassa.

https://www.eliteprospects.com/player/3 ... en-kichton
Maalahden kokoinen, mutta otin kuitenkin listaukseen mukaan. 2+8 tehot 63 otteluun. Useita AHL-kausia.

https://www.eliteprospects.com/player/3 ... n-madaisky
En löytänyt tietoa, pelasiko ylivoimaa viime kaudella mutta lupaava olisi. Todennäköisesti kuitenkin jatkaa Saksassa.

https://www.eliteprospects.com/player/9 ... klubertanz
Vähän joka sarjasta kokemusta liiga mukaanlukien. En ole koskaan Klubertanzin pelejä nähnyt, joten voitte sanoa millainen on. Ei ole pelannut oikein missään useaa kautta putkeen, mutta tilastot ei näytä huonoilta.

https://www.eliteprospects.com/player/9 ... sse-graham
Todennäköisimmin se puuttuva puolustaja on juurikin tilastoiltaan Grahamin kaltainen. Pidän Grahamia jopa tämän listauksen todennäköisimpänä vaikka kokeneempaa kaikki toivoisikin. 1+6 ylivoimalla 46 otteluun.

https://www.eliteprospects.com/player/8 ... ron-irving
Tässä on sitten listauksen mielenkiintoisin pelaaja. Nuori ja huipputehot puolustajalle ECHL:ssä. Voisi yllättää, mutta tuntuisi erikoiselta hankinnalta.

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 18.07.2018 18:15

Pikku hiljaa kesä alkaa kääntyä syksyyn päin. Pitkät listat on vapaina olevista liigassa pelimiehistä. SaiPa mitä ilmeisesti yhtä puolustajaa etsii, mutta kyllä minulle esim Tappara Teemu Nurmi mahtuisi mun SaiPaan. Maaleja ja voittamisenkokemusta tuomaan..

Hyvä on kumminkin tilanne. Hyökkäys ja etenkin keskustan vahvistaminen on ollut selkeästi ostoslistalla. Tähän vuotta valmiimmat Tanukset ja Nättiset... Tähän vielä hyvä maalivahti niin eiköhän sieltä pisteitäkin kerry.

.....
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 223
Liittynyt: 18.08.2011 16:02
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Tortilla » 23.07.2018 11:50

Hyviä scouttauksia. Lisään yhden.

https://www.eliteprospects.com/player/1 ... wn-lalonde

Tekee pisteitä ja tarvittaessa pudottaa hanskatkin. Sen puoleen samantyylinen kuin Denisov, että tappelee usein ja lähes yhtä usein saa hopeamitalin, kuten Denisovkin. Yrittäminen on kuitenkin aina plussaa.

EdellinenSeuraava

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa