Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

Kuva
Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 12.03.2019 12:30

4 ottelun viikko lähtee käytiin. Oikein askelmerkein. Hyökkäystriot sellaisiksi millä aiotaan Ilves kaataa.

Avainpelaajia pitää tässä kohtaa säästää. Tästä peukut.

Fränääkin voisi säästää eiköhän ole näytöt antanut, vai pelätäänkö otteen herpaantuvan ? Ja sekoittavan liiaksi puoltuksen avauspelaamistä ???
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 12.03.2019 20:55

Itse olen tyytyväinen ainakin tähän varmistuneeseen 9 sijaan. 4 ottelun viikko voi olla todellakin raskas nyt voi peluuttaa Turussa pelaajia vapautuneesti. Pelaajia lauantaille säästellen. Turkuun kannattaisin kumminkin jo lähteä pelamaan hyvä vieraspelaaminen oikealla kokoonpanolla. Mukaan silloin hyppäävät. Ville Koho 4 kenttä. Santeri Virtanen 4kenttä. Joni Nikko 3kenttä. Salo ja Seppälä. Löfman on sitten se ikuinen arvoitus mutta kyllä minä Jere Sneckin pitäisin seiskapakkina varalta. Voi olla että pelit menevätkin Hakametsän sijaa Äijänsuolle kun Raumalla perseillään oikein olan takaa ja tätä kysymystä saa kysyä

Mitä ihmettä on tapahtunut Raumalla ?? päästäänkö me pelamaan sinne vai Tampereelle pelaavat vielä keskenään pelin :Thumb up:

Voi olla jompikumpi pettyneempi ja sitten siihen vielä pääle kotiedun tuomat paineet voisi olla se meijän paikka iskeä.

Kahden pelin voittaminen on kumminkin pikkuisen arpapeliä ja siinä levon määrä on avain asemassa. Sekä tietenkin maalivahdin jumalamoodilla.

..................
Kummatkin vastustajat eivät ole SaiPalle ylivoimaisia. Ilves paransi maalivahti peliä huomattavasti hommaalla 18v tsekin mutta eiköhän hänkin ole ihan ohitettavissa jos vetoihin saadaan ohjauksia ja oikeanaikaisia maalille ajoituksia josta ne maalit ohjaantuvat sisään. Eikä vain pelkkää hänen hyvää hankakäteen. Mieluiten tietenkin ottaisin vastaan Rauman Lukon tässä olisi samankaltaista fiilistä mitä oli Heikki Mälkiän aikaa kun SaiPa sai rauhassa lepuuttaa Toporowskya ulospeluu silloisissa tosisääleissä. Nyt kun Raumalaisten varma kuutossija on valumassa pois käsistä voi sielä olla tosiaankin pettynyttä miestä. Ennen kaikkea tahdon kumminkin nähdä pudotuspeleissä JYPin Vaasalaisten sijaa heillä on kumminkin tossa joukossa kokemusta ja he saisivat Kärpät vastaan tosin en nyt tiedä onko se Tapparakaan kovin huono... ja sinne asti vaaditaan joukkueelta joukkuetta taistelemaan isolla sydämmellä.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 18.03.2019 09:09

Ilves on ollut kahden pelin verran paremmalla jalalla. Nyt tulee se Lehteränkin laskema 8 päivää viides pelipäivä plus jatkoerät. Päivän teemana ole rohkea ja uskallisempi niin eiköhän se peli siintä aukene. Eka peli oli hyvää puolustuspelaamisella mikä kääntyi huonoon tuomariin tai Jere Sneckin pinnan palamiseen. Omastamielestäni se ensimmäinen rike olisi pitänyt ottaa pois. Ilves hyötyi muodon rikkomisesta kun SaiPa oli liian pelokas.

Eilen SaiPa olisi saanut pelata 30 sekunntia 2 miehen ylivoimaa niin mitä joukkue tekee alkaa hieromaa kiekosta voita. Veto maalia kohti vain ja aloitusta joko b pisteeltä tai keskipisteestä.
Itse odotan koko joukkueelta enemmän heittääntymistä peliin ihan valmennusta myöten jos nähdään Robin Salo pelaa kevään parhaan pelin niin eikö silloin voida Kölli korvata viivalta pois???

Huomenna on helppo hyvällä pelillä jatkoon paskalla ansaitulle kesälomalle.

Frankki on antanut meille sen mitä viime vuonna mutta samaa antaa Ilvekselle nuori tsekki ylhäällä ois tilaa vain onko meillä sinne taitoa laittaa. Toinen se ohjaus mitä SaiPalaiset eivät ole halliit koskaan osittain heikkojen pakkienkin ansiosta kun ei ole taitoa saada vetoa maalille.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Tero Lehterän opein osa 2.0 2018 - 19

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 26.03.2019 12:41

Lyödääs kausi pakettiin!

Mitä jäi kaudesta mieleen. No ainakin tämä SaiPa oli pudjetoinut hyvin paljon erinlaisiin paitoihin. Näyttävämpänä lasten suunittelemat perhepäiväpaidat. Ihan hyvää peeärrää etenkin jos noista nykylapsista jäisi kannattamaan SaiPaan onhan se kumminkin paikkakunnan ykkösseura muita lajia unohtamatta.

Toinen asia oli epätasaisuus kotona voitettiin,minkä ansiosta SaiPa pääsi keskikastiin. Mikä taas on jotain sekin siintä on enään todella lyhyt matka voittoihinkin. Olen katsonut TPS pudotuspelejä eikä hekään häikäise edes rovion rahoillaan. Ainut mikä tietenkin isompana kaupunkina ja hyvänä junioriakatemian ansiosta valmiimpina ja parempina junioreina.

Pelaajat

Frans Tuohimaa 16 voitettua peliä. Alkukaudesta tuntui hidastuneen Joulun jälkeen alkoi vasta löytämään viime vuotisensa vireensä.

Niklas Westerholm 15 peliin 5 voitettua peliä on se syy miksei Nikkeä peluutettu enemmän, kun tulosvastuu-urheilusta on kyse. 5 voitettuun peliin mahtuu 2 nollapeliä liigan huippuseuroja vastaan on myös osoitus taitoa on kunhan vain löytyise se tasaisuus "Larmimainen"
Ihmettelen kun häntä ei enemmän käytetty pelaamassa Ketterässä.

Karolus Kaarlehto
Rahaa pankkiin vuosi

Puolustajat
Kalle Maalahti
Kallea pidetään hyvänä ja hyvä hän onkin, mutta voittavassa joukkueessa TOP 4 puolustaja ilman ylivoima-aikaa olisi mun näkymys. 26 pistettä on hyvä ja hänen piste-ennätyksensä mutta noilla ylivoima ajoilla pitää puolustajan saadakkin pisteitä. Etenkin jos pystyy hyökkäysalueen pitämään ja siintä tekemään jatkumoita hyökkäyssuuntaan. Kalle ei oikein tähän pystynyt tärkeimpänä hetkenä 4 maalia on vaatimaton määrä hänen paikkoihinsa nähdän. Silti tämän vuoden SaiPan ykköspuolustaja, kun Kitchtoni hiipui.

Vladimir Denisov
Lukolta saavutetut 2 pistettä eivät olleet sen arvoisia. Huonossa tasapainossa taklaus vastaan ja olkapää?? pirsteleeksi häntä oltaisiin tarvittu pudotuspeleissä. Kausi alkoi samoin miten loppui.. " samanlaidan päätyyn on nyt kahtena vuotena peräkkäin loukkaantunut ns tärkeä ulkomaalainen. 1 maali on pettymys vaikka ei se hänen vahvuus ole ollukkaan.

Brenden Kichton
Aloitti hyvin ja varmasti olisi toiset sävelet taulussa jos olisi maalinkulmalta tasoittanut pelin Ilvessarjassa. Kipsaantui ratkaisuhetkellä eikä pystynyt joukkuetta kannattelamaan ratkaisu hetkillä omilla henkilökohtaisilla onnistumisilla. Postiivinen kuva kumminkin jäi hyvästä yrittelijäisyydestä lähteä tukemaan hyökkäyksiä.

Markus Kojo
Siihen nähdä mitä häneltä odotin oli paikkansa arvoinen. Pystyi muuhunkin kun pleksinkautta avaussyöttöihin.

Robin Salo
Ainuita puolustajia jotka nostattivat omaa tasoaan "pudotuspeleissä" Huonoon purkuun kaatui lopulta SaiPa mutta jos jatkaa siihen mitä jäi on jo mies ensi vuonna!

Jere Seppälä
Vielä vähän arka mutta omastamielestäni osaa luopua kiekosta paremmin mitä Maalahti ja olisin halunnut nähdä hänet ylivoimapakkina hyvä haku!

Jere Sneck
Odotin sitä mitä ei koskaan Jerestä saatu. Omaa hyvän vedon mutta mitä sillä tekee jos ei luota omiin kykyihin ja heittää kiekkoa rännii jos edes sen kiekon ennen siniviivaa saa haltuun. Kauden ruumiiluttaja ei pystynyt kehittymään-

Kasperi Torikka
Ennen kauden alkua ajattelin että mies pelaa Ernonlailla Ketterässä alkukauden pakkipula toi peliaikaa. Ei missään nimissä vielä valmispuolustaja mikä näkyy miinusmerkkisinä suorituksena. Mutta silti ei niin huono mitä odotin ( kertoo kait jotain saipanpuolustuksesta sekin)

Erik Autio
Ensimmäinen kausi miestentasolla jäi tietenkin räikeimpänä ne pomput mistä vastustaja rokotti ( Ilves ja IFK) mutta oli jotain hyvääkin ajottain johtavapakki mutta se tasaisuus vielä uupuu.

Santeri Airola
Miehestä pitää pitää kiinni Imatranmies mutta tätä ei voi menettää Ilveksiin niin kuin Parikkaa aikoinaan-

............................................
Hyökkäys pahimmat pettymykset olivat kaikkien huulilla. Topi Nättinen,Jonatan Tanus, Roy Radke osittain Cody Kunyk Ahti Oksasesta Ville Kohoon. Radke oli pettymys siksi että mieheltä odotin eniten ja miehen uralopettiin taklauseen mistä ei saanut Berger edes jäähyä. Pettymys oli myös pelaajapolitiikka ehkä on vain se ettei SaiPaan tule koskaan muita kuin Kurosia ja Vainikaisia ja näistä sitten pitäisi vain osata tehdä sitä kultaa. Mutta niin kuin aina Kohonkin kohdalla olen sanunut 0+0 mieheltä on vaikea voittaa tennistä kun pisteitä pitää vain tehdä voittaakseen.

Ville Koho Joukkueen Kippari jo vuodesta... Jalka alkaa pikkuhiljaa painamaan mutta oikein roolitettuna tärkeämies. Ennemmin alivoima, kun ylivoima 6+6 kertoo sen pieni pettymys tämän kauden joukkueessa.

Jonatan Tanus
Pikkuveljen tuleminen liigaympyröihin herätteli Tanuksen kevääseen. Odotukset olivat että mies olisi jostain kaivanut työhaalarit päälle ja alkanut voittamaan yksykkösiä, mutta koko kauden hän vain hävisi niitä. Sääleissä SaiPan tehokkain

Joni Nikko
Nikolta se odotettu kausi. Odettua vähämmän oli Nikon ylivoimamaalia tosin varmasti hänet on merkattu alivoimana pois maalin edestä. Harvoja SaiPan pelaajia jotka pystyivät tekemään maalin suoraan luistelusta.

Anssi "Lasi" Löfman
Pettymys jolla vielä vuosi jäljellä. Tortilla sanoin Anssi 3v pestiin mahtuu se 60 liigapeliä. Näihin ei ole pienellä seuralla vain varaa

Ahti Oksanen
koko kauden ruumiilistuma 15 liigamaalista 14 maalia kotona. Pettymys oli Ahdin kausi mun osalta odotin häneltä sitä oikeasti steppiä kohti isvestiaa

Cody Kunyk
Luotettava kahden suunansentteri SaiPanmittapuulla ykkönen. Oliko loukkaantuminen vai jotenkin keväänpeleissä jäi vaisukuva kun vastustajan ykkönen oli SaiPaa parempi.

Santeri Viranen
Ei ollut vielä Santeri Virtasen vuosi, kun vertaan Jesse Ylöseen. Oli enen junnukisoja SaiPan parhaimistoa sitten tuliko väsy ja loukkaantuminen. Tärkeä mies ensi vuodeen.

Roy Radke
Ei tullut hänestä SaiPan "jarnokärkeä" Toivottavasti SaiPa tukee hänen kuntoutumistaan eikä vain unohda häntä.

Iso-Mustajärvi
Hyvä tulokaskausi vaikka hänen turhaan jäähyyn kaatuivatkin ne isoimmat toiveet kaudesta. Oli ositus siintä mistä oikeasti voisi olla kysy mestis-liiga yhteistyöstä

Topi Nättinen
En ymmärrä miksi Topi halusi olla sentteri?? Pisti hänet kokonaan kokovartalojumiin. Itse olisin lähtenyt viime vuotisella ykkösellä mutta enhän minä olekkaan maailmanmestari.

Goodwin
Fyysisyyden puute näkyy hyvänvoiton pelissä. Melkein identtinen kausi.. Odotukset olisi häneltä siihen yli 40 kauteen jos osaisi viimeistellä paremmin paikkoihin pääsi hyvin.

Elmeri Kaksonen
Kärsi kaksin kappalein eripaikan loukkaantumisista. Olisi tarvittu Löfmanin, Radken, lailla koko kaudeksi mukaan niin ei olisi tarvinnut Imatranmiehen Sihvosen puhua mistään kuplan puhkeamisesta" Onko Sihvonen edes valmentanut koskaan missään ??

mikael 0+0 Kuronen
No SaiPannäköinenmies voi tulkita mun antamasta lempinimestä

Morley
SaiPan parasmies uskalsi taklata ja ottaa taklauskia hyvin vastaan. hyvä hankinta toivoisin että jatkaisi

Oskari Lehtine
Kiloja vähän vähemmäksi jos auttaisi liikkeen parantumiseen ?? Hyvä veto ja fyysinen mutta se liike.. Hänen kaltaisilleen miehille " jota pitäis potkia kokoajan perseelle että voisi olla parempi" tarvittaisiin koko vuoden try-out.


Valmennus

Tero Lehterä
Viilasi joukkuetta omastamielestäni liian hitaisiin lähtöihin, mitä tietenkin pitää olla. Mutta ei aina joka hyökkäystä voi lähteä hitaana ei ainakaan ylivoimaa kun sen ensimmäisen hyökkäyksen voisi käyttää paremmin. Kesäharjoitteluun pistäisin uusiksi jossen vanhojen niin uusien miesten mitä ei olla vielä menetetty?
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Edellinen

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa