Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

Kuva
Avatar
Viestit: 2386
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 19.11.2019 21:47

Tero Lehterä, 47, jatkaa SaiPan päävalmentajana myös ensi kaudella. Lappeenrantalainen SM-liigaseura ja Lehterä käyttivät sopimukseen sisältäneen molemminpuolisen option.

– Lehterä on hyvin vaativa valmentaja. Hän vaatii pelaajilta itsenäistä ajattelua ja arvostaa tosi kovasti sitä että pelaaja on valmis lyömään itsensä likoon. Hän innostuu voimakkaasti siitä kun joku haluaa kehittyä ja hän on valmis laittamaan siihen sitten kyllä kaiken ajan ja tarmon, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kertoo tiedotteessa.

Eli vielä joudun Tortillaan odottamaan tänne keskustelu kaveriksi-
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 228
Liittynyt: 18.08.2011 16:02
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Tortilla » 20.11.2019 09:22

Älä Puusilmä huolestu. Olin pitkillä työreissuilla, se selittää passiivisuuteni viime aikoina.

Ei tämä mikään ilouutinen ollut. Muistutan edelleen minkälainen joukkue meillä oli viime kaudella ja mitä saatiin ulos. Keskinkertaista. Ja joo, en tiedä kuka olisi pitänyt ottaa tilalle. Juselius.

Tämän kauden pelaaminen on näyttänyt muutamia harvoja poikkeuksia lukuunottamatta edelleen järkyttävältä.

Jaa että pelaajien kehittäjä.
-Vainio on ollut hyvä. Kuinka paljon on valmentajan ansiota? Äkkiä 5+2 jatko.
-Salo ja Autio ovat täsmälleen samalla tasolla kuin viime kaudella. Aution yli 20 minuutin peliaikoja en noilla esityksillä käsitä.
-Seppälä on vielä huonompi kuin viime kaudella.
-Onko joku hyökkääjä kehittynyt Lehterän aikana? Oksanen? Virtanen? Isomusta? Kaikki ihan samanlaisia kuin viime kaudella, ehkä jopa pienen pientä taantumista erityisesti Oksasella. Kokeneemmilta en odottanutkaan kehittymistä eikä sitä ole näkynytkään.
-Ei nyt kaikkea laiteta sen viisastelijan piikkiin mutta eihän nuo maalivahdit vakuuta. 86 % torjunnoilla ei mestaruutta voiteta. Marski takaisin.

Jotain hyvääkin.
-Perssonille äkkiä jatkoja. Tosin kun Kiiskinen häipyi, häipyi Perssonin tehotkin. Eiköhän kauden jälkeen häivy Perssonkin.
-Nikko pistää läheltä kiekot sisään. Ei tarvinnut muuta kuin kestää ehjänä. Jatkoja.
-Löfman kestänyt kasassa.
-Eiköhän Ramu paranna keväällä että saa jonnekin rahakkaamman sopimuksen.
-Bernhardtin kaksi matsia näin. Joukkue pelasi aivan paskasti mutta Bernhardt pelasi hyvin. Odotetaan milloin kehittyy valmennuksen edellyttämälle tasolle.
-Olen varmaan yksin mielipiteeni kanssa mutta Kojo hoitaa oman hommansa. Kyllä oli perjantaina mukavaa kun ajoi Varakasta vastapalloon ja Varakas yritti aloittaa tönimisen. Aika riepuna roikkui Kojon kourassa ja sen jälkeen ruikutti itku kurkussa tuomarille. Hienoa.

Tänään on taas tsäänssi ja mahdollisuus.

Avatar
Viestit: 2386
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 20.11.2019 22:25

Veeti Vainio pysyy Lappeenrannassa ihan niin kuin muissakin joukkueissa rahalla. Nyt on Veeti pistänyt semmoiset näytöt tauluun että hiljentänyt puusilmän tai päin vastoin tuulettanut Veeti Vainion maaleja täysinrinnoin. Uskon hänen jatkomahdollisuuksiin Suomessa olessaan SaiPan nimenomaan Lehterän ansiosta ja tietenkin jos palkkaa korjataan ylöspäin??

SaiPan parhain puolustaja uskaltaa tulla alueelta ulos. On hyvä syöttäjä ja mikä parasta vedot alkaneet osua maaliin. Noilla Veetin laukauksilla pitäisi tulla myös paluukiekkoja.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2386
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 12.12.2019 11:08

Katseet jo tulevaisuuteen vai onko sitä enään Lappeenrannassa ???

Kaupunkin asukkaat eivät halua infesteido mihinkään uuteen. Onko SaiPan kohtalo sama mitä Esko Ahon lamakauden SaiPan tippua pois Liigasta ?? Pyritään pyristellä pienen seuran titteliä pois rakentamalla jotain uutta, mutta toteutuuko se visio? Omamieli pide on jos Lappeenrannan keskustaa aioittais kehittää olisi se juuri oikeaaika tehdä jäähalli keskustaa.

- Miettiä uuden aikainen lämmitysjärjestelmä, missä otetttaisiin hukkalämpö talteen ja myytäisiin se pois tai käytettäisiin järkevästi
" Nykyinen halli on ikiroutan tuottaja jossa ei aikoinaan raaskittu laittaa maan alle eristyksiä, tarkoittaa sitä että energiaa palaa rutkasti hukkaan jäätä tekeevä koneisto jäädyttää samaan aikaa maatakin.
- Sijtainti tuottaisi keskustan liikkeille huomattavasti enemmän ahaaelämyksiä satunnaisille kuluttajilta että onkos täällä tälläinenkin ravintola.
- Hydridimalli jotain muutakin kuin vain pelkkä urheilutoiminta esim päiväkoti jossa seura lähtisi mukaan päiväkoti toimintaa tuoden mukana samalla tutut värit vauvoista lapsiin.
" Tätä tehdään jo maailmalla suurten jalkapalloseurojen osalta"

tossa ajatusmallia puusilmän minkä takia justiinsa keskusta. Se on sitten ketjun asia puoli miksei yleisöä ole ollut vieläkään Lehterän aikakaudella kuin muutaman kerran täysi kioski.

Pelirohkeus
Järestään avaus erissä tulee aristeleva SaiPa joka mielellään haluaa puolustaa kun hyökätä!

Pelaajat

Niklas Westerholm ( optio)
????????
Severi Auvinen

.................................
Puolustus
Grman
Kojo
Simo-Pekka Riikola

Sneck sopimus toivottavasti jätettäisiin toimistolta uusimatta ja se summa sijoitettaisiin Veeti Vainolle. Näkisin Veeti voisi olla SaiPan Oliwer Kaski tarjoten Salon jättämään ykköspakin paikkaa hänelle. Salon uskon suuntautuvan AHL/NHL kuviohin. Ei koskaan muista että hän on vasta 20v ikäinen kentällä parhaat vuodet vasta tulossa päin.
Samoin Jere Seppälä ei ole tuonut puolustukeen mitään muuta kuin pelkotiloja.

Hyökkääjät
Onneksi siellä on vasta sopimuksista niin sanoituilla osaavilla pelaajilla jotka pystyvät pelejä ratkomaankin.

Toive tilanne
1. kenttä Zabo ja hänelle osaavat pelimiehet 2 kpl
2. kenttä Santeri Virtanen ja Nikko 1-2 pelimiehiä siltä osalta ottaaka S.Virtanen kumpaan suuntaan sen kehitysaskeleen. Eikä mitään rouhijaa vain pelirohkea kaveri joka pysyisi kiekossa
- Nykyinen neloskenttä korotettaisiin 3 kentäksi
4. Kenttä Elmeri Kaksosen johdolla uusia projekteja Ojantakaisille näytönpaikkaa miksi justiin SaiPa olisi heidän seuransa!

Näin ollen nähtäisiin tämän vuoden viimeisessä pelissä SaiPan väreihin maalattu keinutuoli joka veisi Ville Kohon pois kentältä
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2386
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 06.03.2020 11:52

Pelaajat päivitystä

Maalivahdit
Juho Markkkanen ( Ketterä / A junnut )
Severi Auvinen ( ???) Kertokoot sen kuka hänestä enemmän tietää
Niclas Westerholm - Näkisin sen viimein olevan läpimurtokausi tulevan jos ei lähde jo kokeilemaan AHL kaukaloita ?? Kehittynyt paljon mutta vielä on matkaa NHL maalivahdiksi-

........
Puolustus
Kojo - Se ilkeä isäntä joka ei vastustajalta kehuja kerää. Se helppo avaava syöttö riittää " puusilmälle " JYPin Youngmanin tavoin älkää syöttökä enään takaisin kiitos
Maria Grman - Vahvistaa takalinjoja selkeä isäntä ja osaa pelata kovaa sääntöjen mukaan.
Veeti Vainio - Näkynyt panoksettomat pelit ja sopimus takataskussa. Osaa pelata mutta turhat jäähyt ja huolimattomuudet pois olisi EHT tason pakki.. kehitystä tullut olisin potkinut hänet jo joukkueesta pois kauan aikaa sitten, ennen Sneck yms ..
SimoPekka Riikola- Helppo sanoa mutta tälläisiin pelajiin menee nopeasti se 50 - 80 K kustannus tehokkuutta pitäisi olla ettei olisi joukkueessa paljon vapaamatkustajia. Osaa pelata ja pakki parhaassa iässä mutta silti hukkaa kiekon ja miehet helpohkosti.. Vastustajan lempipelaaja kentällä. Minä roolittaisin hänet käyttämään kokoaan ja pelamaan sen kautta vahvuuksilla.

.....................
Hyökkääjät eipä siellä vielä paljon maalintekovoimaa ole!

Tomas Zaborksy - Olisin ollut tyytyväinen jos hänen sopimuksensa olisi saatu myydyksi ja lähdetty tyhjältä pöydältä etsimään maalintekoon pysytvää pelajaa. Toinen puoli kolikosta vaikka liike onkin hidastunut on hän sen 40 pisteenmies. Hänelle pitää ehdottamasti löytää hyvä sentteri joka pystyisi ruokkimaan häntä.

Elmeri Kaksonen - Kippari joka on on/off vaikea kausi takanapäin onko jo mones ?? Pystyy ottamaan roolin kun roolin sijoittaisin hänet jos on terveenä 3-4 kenttää

Matias Mäntykivi - Ei vielä oikein ole vakuuttanut mutta toivottaan että se kausi vielä tulisi aikaa on.

Joni Nikko - Pysynyt terveenä vastustaja scoutannut hänen vahvuutensa pois mailablokki kerkiää eteen.. Pitäisi keksiä jotain muutakin

Santeri Virtanen - Eikait vain joku SaiPamainen kirous pysyä ehjänä ole iskenyt jo Virtaseen.. Kaukana siintä mitä voisi olla

Neloskenttä on valmiina. Vainikainen aja joskus hyvällä liikkeellä maalille kulmien sijaa voit sillä konstilla voittaa pelejä! Isomusta samoin kokoa on.. Piipponen myös..

Loimaranta - Uskallusta pitää ja yrittää voittaa 1vs1 on ihailtavaa ..

Voittava kokoonpano Ensin kuntopohja kuntoon ns mitä sanoin mitä KooKoo teki toisin viime vuosista se ensin... kaljan juonti vähemmäksi
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 1057
Liittynyt: 29.03.2013 03:14
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko, SHL

Re: Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Lossu » 06.03.2020 15:00

Kumpaa Petmania huhuttiin Saipaan ensi kaudeksi? Mikko ainakin jatkaa Raumalla

Avatar
Viestit: 2386
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 06.03.2020 16:04

Villle Petman tulee mitä todennäköisesti SaiPaan.

Huhuissa myös Lantta

ikihuhuissa Jarno Koskiranta mitä en itse usko ennen kuin näen.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 1057
Liittynyt: 29.03.2013 03:14
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko, SHL

Re: Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Lossu » 06.03.2020 19:25

Puusilmä kirjoitti:Villle Petman tulee mitä todennäköisesti SaiPaan.

Huhuissa myös Lantta

ikihuhuissa Jarno Koskiranta mitä en itse usko ennen kuin näen.


Ville Petman esiintynyt hienosti Lukon peleissä, mitä on pelannut. Hyvän pelaajan saatte, jos sinne tulee. 4.ketjussa on parhaimmillaan mutta luulen että tulosketjuissa saa myös tulosta aikaan.

Avatar
Viestit: 2386
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Avaruusaikakauden Tero Lehterä 2020 - 2021

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 24.03.2020 11:25

Kuva

Mistä sydän
Mistä urheililluus
Mistä se johtajuus joka tekee yhteisen tavoitteen

Kuka maalia peittämään
Kuva

Kuka olisi se tuki ja turva joka pystyisi omilla henkilökohtaisilla suorituksella pumppaamaan energiaa !
Oma näkemys Niklaksella olisi se läpimurto kausi tekemättä mutta kannattaa siirtyä se tekemään jonnekkin muualle jos jatkaa niin silloin pitää olla vahvempi puolustus edessä. Vahvan ykkösmaalivahdin joukkue kun joukkue tarvitsee.

Puolustus
Ihanne tilanne olisi tietenkin Suomen paraspuolustus silloin olisi helppo lähteä hyökkäyksiin. Mutta rajansa se on kerjätessäkin..
Peliälyä pitää olla
Käsiä ainakin siihen yhteen helppoon syöttöön
Kamppailutilannevoimaa ja ratkaisun ratkaisu kykyä
Myös ilkeyttä ettei joka kaveri sano hienomies pelin jälkeen kättelyssä
Pelin jälkeen kyllä voi kun pelit on ohitse mutta kaukalossa!

Hyökkäys
Keskikaistaa on nyt vahvistettu raikkaalla kädellä. Eli käytännössä kun katsoo pelaajalistaa jokainen voisi siellä pelata pois lukien laitojen ihailija Vainikainen ja Nikko.
Näen tässä vahvuuden jota on puolustustakin ajateltuna tehtynä ns tukirakenteen kuntoon.
Sentterit
Toivottavasti se tärkein olisi vielä tulossa ??
J Koskiranta

V Petman
M Saari
M Mäntikivi
V Loimaranta
F Krivosik
J Lantta
S Virtanen
T Iso-mustajärvi

Käsittääkseni sentterin on helpompi siirtyä laitaan kuin päin vastoin ?

Laiturit
Zaborsky
Piipponen
Kaksonen
....................................
Santeri Virtanen on vajonnut sinne tavallisten Virtasten tasolle. Sitä hän ei kumminkaan ole jos vain jostain löytyisi se perseelle potkija joka häntä potkisi. Samaa toivon Veikko Loimarannan ja Mäntykiven kohdalla. Kaikki ihanne iässä olevia pelaajia. Jaakko Lanttasta sanotaan että olisi Isomustaa kokonaisvaltaisempi pelaaja.

Omien tasonnoston lisäksi joukkue vielä tarvitsee valmista osaamista josta nuoret saisivat mallia ja hyvää mittaria mitä tarvitsee menestykseen.

Yksi
mikä on nyky jääkiekossa olennainen - pitää osata luistella ja pitää kiekkoa, et voi vain menettää sitä ilman kohdetta kokoajan.. Silloin pelit on pitkiä seurattavia ja kun kokoajan vain puolustustat.

Toinen !
Miten saada Lappeen / Imatra valmiiksi valmiimpia pelaajia ?[/url] Niitä on liian vähän tullut kun kumminkin esim. Urheilualue Ukonniemessä on ainakin viimeisen päälle kunnossa.
- Yhteistyötä - Ketterä - Jokipojat - SaPKo - SaiPa ???
- Rahallista tukemista ?? Tässä pitäisi olla jo pientä pelisilmää kuka sieltä voisi olla seuraava, eikä vain pelkkä nimi selässä ??

...
Vahva startti kaudelle
8.8.2020
Yhteishengen kohotustilaisuus
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa