Brian Salcido ja Richard Lintner SaiPaan!

Kuva
Avatar
Viestit: 1242
Liittynyt: 30.08.2008 10:47
Paikkakunta: Lappeenranta
Suosikkijoukkue: Toronto Maple Leafs, Team Canada, Bundesliga

Brian Salcido ja Richard Lintner SaiPaan!

ViestiKirjoittaja kuutis » 29.11.2010 14:13

Brian Salcido ja Richard Lintner SaiPaan. Peukkua kyllä Koikkalaiselle hankinnoista. :peukkuylös: :peukkuylös: :peukkuylös:
Toronto Maple Leafs & Leaf Nation
O Canada our home and native land

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 29.11.2010 14:31

kuutis kirjoitti:Peukkua kyllä Koikkalaiselle hankinnoista. :peukkuylös:

Itse en kyllä ihan noin suuresti näitä kavereita hehkuttaisi.

Brian Salcidon uratilastot @Eliteprospects
Richard Lintnerin uratilastot @Eliteprospects

Salcido oli jonkinlainen prospect ihan NHL-kartallakin ja takoi puolustajalle kovia AHL-tehoja, kuten kaudella 2007-08, jolloin 71 pelissä syntyi hurjat 53 pistettä. Vertailukohdaksi vaikka Tyler Redenbachin paras AHL-kausi - 78 peliä, 58 pistettä ja puhutaan kuitenkin hyökkääjästä... Mutta sitten jotain on tapahtunut ja viime kaudella miehen kausi Manitobassa oli varsin vaatimaton. Tämä alkukausi Tshekin pääsarjan Sparta Prahassa vielä vaatimattomampi - 23 peliä ja 3 pistettä, ei ihan sitä mitä kiekolliseksi puolustajaksi hehkutettavalta mieheltä odotettiin. Todella riskaabeli hankinta, homma voi joko lähteä uuteen lentoon tai painua entistäkin rajummin alaspäin.

Lintner sitten onkin etukäteen ajateltuna hieman varmempi suorittaja kun Euroopassa on tullut ihan onnistumisiakin. Viime kaudella KHL:ssä 33gp, 11pts ja keväällä Slovakian MM-kisajoukkueen kapteeni Saksassa. Tällä kaudella vaisuhko aloitus Slovakian pääsarjassa, kasvattajaseura HK Dukla Trencinissä mutta aloitus (7gp, 5pts) on kuitenkin miehen paras neljän viime kaudella, joina hän on aloittanut kauden kotiseuduilla.

Kaksi isokokoista kiekollista puolustajaa on kyllä SaiPalta tähän kohtaan hyvä ja kaivattu veto. Joukkue sukeltaa ja Backman&Sondell sairastuvalla joten toimia täytyi ja tässä on kaksi varsin mielenkiintoista tapausta. Salcidon onnistumisen suhteen tosin olen hieman skeptinen mutta Lintner vaikuttaa etukäteen varsin hyvältä sainauskelta.
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja Laviols » 29.11.2010 15:20

Metsäkulma kirjoitti:Lintner sitten onkin etukäteen ajateltuna hieman varmempi suorittaja kun Euroopassa on tullut ihan onnistumisiakin. Viime kaudella KHL:ssä 33gp, 11pts ja keväällä Slovakian MM-kisajoukkueen kapteeni Saksassa. Tällä kaudella vaisuhko aloitus Slovakian pääsarjassa, kasvattajaseura HK Dukla Trencinissä mutta aloitus (7gp, 5pts) on kuitenkin miehen paras neljän viime kaudella, joina hän on aloittanut kauden kotiseuduilla.
Onhan Lintner statseiltaan/saavutuksiltaan todella hyvä hankinta SM-liigaan ja aivan varmasti mahtuisi pelillisiltä kyvyiltään minkä tahansa joukkueen 1 pariin joskin tosin ei ole aiempien vuosiensa tasoinen vaan ura on ollut laskusuunnassa.
Mutta sitten löytyy se varjopuoli joka on nimittäin sitoutuminen joukkueeseen ja tämä seikka aiheutti muummuassa Dinamo Minskissä sen että sai kenkää kesken kauden. Mitä nyt ymmärsin niin Lintner oli minskissä kiukuttelut jo Dinamon johdolle että haluaisi itse vetää omaatoimiset kesäharjoitukset, no tämähän päättyi siihen tragediaan että herra tuli puolikuntoisena joukkueeseen. Kaikkea muutakin kitinää tapahtui kesken kauden.
Pelillisesti selkeä vahvistus jos ei ala diivailemaan. Joko siis pahimman luokan joukkuehengen tuhoaja/kallis floppi tai sitten puolustuksen liideri.

Salcidon kyvyt nähtäneen peleissä.

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja FPP » 29.11.2010 15:37

Ellei jo mainittu, niin Lintnerin sopimus kestää siis vain tammikuun 29. päivään asti. Käytännössä vain kuntouttamassa itseään loppukaudeksi KHL:ää tai jotain muuta isompaa liigaa varten.

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja Laviols » 29.11.2010 15:51

FPP kirjoitti:Ellei jo mainittu, niin Lintnerin sopimus kestää siis vain tammikuun 29. päivään asti. Käytännössä vain kuntouttamassa itseään loppukaudeksi KHL:ää tai jotain muuta isompaa liigaa varten.


Saa kyllä kyllä tehdä paljon muutakin kuin kuntouttaa itseään sillä KHL:ssä aivan varmasti on muistissa miehen viime kauden sekoilut. En ihmettelisi vaikka Lintner pelaisi kauden loppuun saipassa tai palaisi slovakiaan.

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja FPP » 29.11.2010 15:58

Laviols kirjoitti:Saa kyllä kyllä tehdä paljon muutakin kuin kuntouttaa itseään sillä KHL:ssä aivan varmasti on muistissa miehen viime kauden sekoilut. En ihmettelisi vaikka Lintner pelaisi kauden loppuun saipassa tai palaisi slovakiaan.


Eiköhän Lintner silti kelpaisi pienemmän budjetin venäläisseuroille. Tasollisesti ja varsinkin nimellisesti hän menisi heittämällä myös useaan pienempään KHL-joukkueeseen, jostain syystä niissä arvostetaan Slovakian kuraliigaa ja on hankittu sieltä ties mitä sontaa tällä ja viime kaudella. Peter Mikus, Vladimir Dravecky ja Tomas Bulik tulee ensimmäisinä mieleen.

Ruotsista ja Sveitsistä löytynee Lintnerille kuitenkin ottajia, ellei pelit ihan penkin alle mene. Jatko SaiPassa taitaa kuitenkin olla melko poissuljettu vaihtoehto?

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja Laviols » 29.11.2010 17:05

FPP kirjoitti:Eiköhän Lintner silti kelpaisi pienemmän budjetin venäläisseuroille. Tasollisesti ja varsinkin nimellisesti hän menisi heittämällä myös useaan pienempään KHL-joukkueeseen, jostain syystä niissä arvostetaan Slovakian kuraliigaa ja on hankittu sieltä ties mitä sontaa tällä ja viime kaudella. Peter Mikus, Vladimir Dravecky ja Tomas Bulik tulee ensimmäisinä mieleen.

Ruotsista ja Sveitsistä löytynee Lintnerille kuitenkin ottajia, ellei pelit ihan penkin alle mene. Jatko SaiPassa taitaa kuitenkin olla melko poissuljettu vaihtoehto?


Varmasti mahtuisi Amuriin, Novokutznetskiin,Avtomobilistiin,Vityaziin 1-2 ketjuihin. Eri asia on sitten tosin se kiinnostaako näitä seuroja palkata Lintner joukkueeseen. Miehen hintalappu on korkea ja persoonana melkoisen vaikea tapaus .
No Nefthehimik, Yugra eivät kyllä mitään pikkuseuroja ole. Dravecky, Bulik,Mikus taas eronnevat siten Lintneristä että he ovat halpoja ja nuorempia ,riskittömämpiä hankintoja kuin ylikallis kiukutteleva Lintner jonka ura on ollut pidemmän aikaa laskusuunnassa.

Epäilen kyllä että löytyisi .Elitserieniin mies olisi jo mennyt jos siellä oltaisin oltu kiinnostuneita mutta eipä näytetä olevan.
En pitäisi itse minään ihmeenä vaikka saipassa pelaisi koko loppukauden. Tietenkin jos saipajohdolla riittää rohkeuttaa ottaa riski.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 29.11.2010 17:17

Metsäkulma kirjoitti:Itse en kyllä ihan noin suuresti näitä kavereita hehkuttaisi.

No en tiedä minkälaisia vahvistuksia pitäisi hehkuttaa, mutta kyllä SaiPassa selkeästi reagoidaan alkukauden peliesityksiin oikealla tavalla, ja vahvistetaan joukkuetta. Nyt pitäisi Selinillä olla sen verran palikoita että voittoja pitäisi tulla muiltakin kuin Pelicansilta. Aivan hyvin kuitenkin vielä paikka kymmenen joukossa on saavutettavissa, ja näillä hankinnoilla voi olla hyvinkin ratkaiseva merkitys tuon tavoitteen onnistumisessa.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 1077
Liittynyt: 12.04.2009 19:50
Suosikkijoukkue: SaiPa (Jets)

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja Teukka » 29.11.2010 17:29

Kyllä nämä molemmat jannut ovat SaiPan asteikolla kovia hankintoja. Ja suurella todennäköisyydellä ainankin toinen näistä pakeista tulee selvästi vahvistamaan SaiPan pakistoa. Tuskin kumpikaan voi olla Koposta heikompi omanpään pelaaja tai Pauli Levokaria huonompi viivamies ylivoimassa?

Lintnerin jatkoon tammikuun jälkeen en jaksa uskoa, sillä jos pelaa hyvin niin lähtee todennäköisesti muualle ja jos pelaa heikosti niin tuskin saa jatkosopimusta SaiPaan. Ja Sondellin sekä Backmanin paluut sairastuvalta pitäisi tapahtua helmikuun alkupuolella.

Salcido-Lintner
Levokari-Tuominen
Savilahti-Lippojoki


Eipä tuo nyt ihan kamalan huonolta näytä SaiPan puolustukseksi..

Ja keväällä se luultavasti näyttää tältä:

Salcido-Backman
Savilahti-Sondell
Levokari-Tuominen
Dale McTavishin pelaajakortti: Klick!

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja Laviols » 29.11.2010 17:36

HijoDelViento kirjoitti:[No en tiedä minkälaisia vahvistuksia pitäisi hehkuttaa, mutta kyllä SaiPassa selkeästi reagoidaan alkukauden peliesityksiin oikealla tavalla, ja vahvistetaan joukkuetta. Nyt pitäisi Selinillä olla sen verran palikoita että voittoja pitäisi tulla muiltakin kuin Pelicansilta. Aivan hyvin kuitenkin vielä paikka kymmenen joukossa on saavutettavissa, ja näillä hankinnoilla voi olla hyvinkin ratkaiseva merkitys tuon tavoitteen onnistumisessa.


Mielenkiintoista kuitenkin nähdä miten tämä teidän slovakkinne tulee esiintymään. Saipan kannalta toivon ettei Lintner ole tullut lappeenrantaan niin ylimielisellä asenteella kuin meni minskiin. Mitään joukkuehengen rikkojaa Saipa ei tarvitse tällä hetkellä todellakaan tai sellaista peluria joka luulee olevansa maailman napa.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: SaiPa 10-11 - Pienillä muutoksilla kympin sakkiin?

ViestiKirjoittaja InFlames » 29.11.2010 17:46

Metsäkulma kirjoitti:Salcido oli jonkinlainen prospect ihan NHL-kartallakin ja takoi puolustajalle kovia AHL-tehoja, kuten kaudella 2007-08, jolloin 71 pelissä syntyi hurjat 53 pistettä. Vertailukohdaksi vaikka Tyler Redenbachin paras AHL-kausi - 78 peliä, 58 pistettä ja puhutaan kuitenkin hyökkääjästä... Mutta sitten jotain on tapahtunut ja viime kaudella miehen kausi Manitobassa oli varsin vaatimaton. Tämä alkukausi Tshekin pääsarjan Sparta Prahassa vielä vaatimattomampi - 23 peliä ja 3 pistettä, ei ihan sitä mitä kiekolliseksi puolustajaksi hehkutettavalta mieheltä odotettiin. Todella riskaabeli hankinta, homma voi joko lähteä uuteen lentoon tai painua entistäkin rajummin alaspäin.


Sparta Prahan joukkue on sellaisessa kriisissä, ettei mikään eurooppalainen suht iso seura ui noin syvällä, ei edes Frölunda tai Kärpät. Pataan tulee jatkuvasti, eikä joukkue tee maaleja kuin 1-2 korkeinaan per peli, joten puhutaan aivan hirveästä alisuorittamisesta. Tämä väistämättä heijastuu jokaisen Sparta Prahan pelaajan pisteisiin. Brosit ja Vybornyt ovat pisteillä mitattuina täydellisiä floppeja myös, eikä joukkueessa juuri positiivisesti esiintyneitä pelaajia löydy. Seura ui syvällä ja se näkyy Salcidon tehoistakin. En ole Salcidolta tosin nähnyt kuin kaksi peliä ja toisessa streami pätki, niin pahoin, että ei seuraamisesta tullut mitään. Toisessakaan ei vakuuttanut ja oli melko näkymätön. Toki Spartan peliä on tällä hetkellä ihan hirveää seurata, sillä niin paljon puristetaan mailaa eikä avaussyötöt mene omille ja muutekin itseluottamus on pelaajilla todella alhaalla.
Salcidon hankinta on ihan ok haku SaiPan tasoiseen pikkuseuraan. Kiekollista osaamista tuonee mukavasti lisää pakistoon.

Lintneristä on jo FPP ja Laviols puhuneet riittävästi, joten sanottakoon vain, että hyvä hankinta, kun huomioi sen, että SaiPa ei todellakaan ole mikään rahaseura. Laviols tuossa puhuu, että Lintner voisi rikkoa joukkuehengen. En noista asioista ole kaverin kohdalla perillä, mutta toivotaan SaiPan kannalta, että ei käy noin.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Brian Salcido ja Richard Lintner SaiPaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 29.11.2010 21:27

Mihin vittuun tämä maailma on menossa, kun SaiPaankin tulee kaksi entistä änäripakkia?

Teukka kirjoitti:Salcido-Lintner
Levokari-Tuominen
Savilahti-Lippojoki


Eipä tuo nyt ihan kamalan huonolta näytä SaiPan puolustukseksi..

Ja keväällä se luultavasti näyttää tältä:

Salcido-Backman
Savilahti-Sondell
Levokari-Tuominen


Toivottavasti Lintner onnistuisi kohtalaisesti ja päätyisi jatkamaan SaiPassa loppukauden, vaikka sitten vähän pienemmällä liksalla. Eikös se kuitenkin ole huomattavasti parempi vaihtoehto pelata yksi kausi suht koht mukavassa ympäristössä ja etenkin jos sujuu, kun se että vaihtaa tammikuun tienoilla seuraa ja ei välttämättä pääse enää kunnolla ympyröihin sisään. Todella mielenkiintoiset haut SaiPalta ja toivon kyllä sydämeni pohjasta, että onnistuvat. Muuten saattaa tulla tästä kaudesta aikamoinen katastrofi ja ei nähdä taas pariin seuraavaan vuoteen SaiPan kohdalta hirveän suurta panostusta joukkueeseen.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Brian Salcido ja Richard Lintner SaiPaan!

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 30.11.2010 23:35

Ihan hyvä tulikaste kaksikolla oli SM-liigaan pisteiden puolesta, Brian Salcido (1+1) ja Richard Lintner (1+0), vaikka Sputnikit Kirvesrinnoille hävisivätkin :tuoppi:
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Brian Salcido ja Richard Lintner SaiPaan!

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 30.11.2010 23:38

ArchieBunker kirjoitti:Ihan hyvä tulikaste kaksikolla oli SM-liigaan pisteiden puolesta, Brian Salcido (1+1) ja Richard Lintner (1+0), vaikka Sputnikit Kirvesrinnoille hävisivätkin :tuoppi:

Molemmilta hyvä peli vaikka kauaa ei ole vielä Suomessa saatikka SaiPan mukana ehtineet olla. Vieläkään en täysin varmoiksi onnistujiksi laskisi mutta debyytit oli kyllä todella vahvat. Toisaalta, niin oli myös McTavishilla mutta mutta...
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Brian Salcido ja Richard Lintner SaiPaan!

ViestiKirjoittaja Multi » 30.11.2010 23:39

ArchieBunker kirjoitti:....

Niimpä niin, mutta aika odotetun vahvojahan he olivat... Salcidolle monien mielestä olisi pitänyt tilastoida tehot 1+2 tiedä sitten... Kyllä näistä on vielä paljon apua, ihan liigankin kannalta toivottavaa olisi että Lintner koko loppukauden pelaisi SaiPassa..

Muuten kuten Dev on sanonut kokoajan puhutaan liigan heikostatasosta, silti näitä nimimiehiä täällä riittää jopa SaiPaan... :tuoppi:
Turha koittaa ylläpito voittaa

Seuraava

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa