SaiPan ketjulotto

Kuva
Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

SaiPan ketjulotto

ViestiKirjoittaja AriGold » 11.06.2011 16:00

Kai SaiPallekin voi tälläisen samanlaisen ketjun avata, kun kirjoittajia tähän osioon on nyt lähiaikoina ollut yllättävän paljon. Aloitetaan ketjulotolla ja sitten vähän kommenttia päälle.

X1 - Jarno Koskiranta - Jesse Saarinen
Anssi Löfman - Markku Flinck - X2/Tomi Leivo
Jesse Mankinen - Juha Killholma - Juha Koivisto
Antti Aarnio - Ville Koho - Ville Paalanen/Elmeri Kaksonen
+ Petri Koskinen, Joni Yli-Torkko? & junnut

Mikko Pukka - Richard Lintner
"Brian Salcido" - Per Savilahti-Nagander
Pauli Levokari - Simon Backman
Jere Pulli - "Jarno Lippojoki"
+ junnut

Jere Myllyniemi
Andreas Bernard
+ Richard Ullberg


Omasta mielestäni hyökkäykseen kannattaisi hankkia kaksi laituria, koska senttereitä on muutenkin tarpeeksi enkä tiedä sopeutuisiko Markku Flinck oikein laiturin tontille. Ensimmäiseen ketjuun kelpaavia pelaajia on tässä vaiheessa vasta kaksi Jarno Koskiranya ja Jesse Saarinen. Koskiranta on mielestäni jo hyvän kesäharjoittelun jälkeen valmis ykkössentteri ja tällä kaudella SaiPa saa ykkössentterin jolla on asennekkin kunnossa. Oikeaan laitaan SM-liigan maalikuninkuudenkin uransa aikana jo voittanut Jesse Saarinen, joka on luontainen maalintekijä. Saarinen pelasi jo loppukaudella hyvin SaiPassa ja ensi kaudella uskon, että tulee tekemään kovaa jälkeä. Vasempaan laitaan tarvisi sellaisen McTavishin tyylisen sniperin esimerkiksi Derek Nesbitt.

Toiseen kenttään on heittää sentteriksi rohkea valinta, jonka tasoa liigassa ei ole vielä testattu, kuin 11 ottelun verran. SaiPassa 2 ottelua on Flinckillä takana ja niissä on tehnyt ainakin allekirjoittaneeseen suuren vaikutuksen ja lisäksi mitä Mestis pelejä olen katellut, niin ihan kelpo pelimies kyseessä. Mestiksen playoffit alkoivat todella hyvin, mutta sitten alkoi tietynlainen fleguilu. Flinckin ketjukaveriksi monipuolinen sentterilaituri ja SaiPan oma kasvatti Anssi Löfman. Löfman on todella kova vääntämään ja osaa kiekollisenkin pelin jos kemiat natsaavat ketjukavereiden kanssa. Oikeaan laitaan oma juniori ja itsensä Mestiksessä läpi lyönyt Tomi Leivo jos ei saada hankittua sinne kunnon pelaajaa. Leivo ansaitsisi näyttömahdollisuuden, mutta jos rahaa on niin mielummin tähän paikalle joku varma suorittaja.

Nämä alemmat haalarikentät ovatkin jo valmiit ja tuo kolmosketju voisi toimia hyökkäyspäässäkin. Sentteri Juha Kiilholma on liigatasolle perusvarma kahden suunnan kolmossentteri. Laidoille on heittää Jesse Mankinen ja Juha Koivisto, joista jälkimmäinen pelasi menneellä kaudella todella hyvin Mestiksessä, Jukureissa. Mankinen taas on omia kasvatteja, joka on alempien kenttien rouhija. Neljänteen kentään riittää pommittajia varsinkin jos Yli-Torkko on kunnossa. Olisi kiva toki nähdä joskus kolmikko Paalanen, Aarnio & Yli-Torkko samaan aikaan kentällä. Ville Koho on ikisaipa ja hyvä nelosen sentterinä, mutta onko tullut lisätietoa siitä Kohon loukkaantumisesta, kun yhdessä vaiheessa puhuttiin jopa koko uran loppumisesta. Elmeri Kaksonen on hieno mies jolle pitää antaa peliaikaa.

Pakistossa on nyt selvä johtaja ja ehkä jopa ensi kauden kapteeni (riippuen Kohon tilanteesta). Richard Lintner on ehkä paras pelaaja, joka on SaiPassa koskaan pelannut. Lintner on sitä, mitä jokainen joukkue kaipaa hyökkäävä pakki, joka hoitaa kohtuullisesti omankin pään hommat. Nyt jos tuo Atu ei ylipeluuttaisi Rikua, niin hyvä tulisi. Pakkipariksi olisi hyvä heittää Mikko Pukka ja se pakkipari toimii aika hyvin ja Pukkakin näyttää kentällä hyvältä Lintnerin vierellä. Toiseen pariin Brian Salcido, joka on näillä näkymin siis jatkamassa uraansa Lappeenrannassa. Salcido on hyvä kiekollinen pakki ja vierelle tarvitaan fyysinen pelote nimeltään Per Savilahti-Nagander. Savilahti paransi viime kaudella kokoajan otteitaan ja uskon hänestä olevan apua ensi kaudella.

Kolmannessa parissa on itseoikeutetusti Simon Backman. Backman on juuri niin SaiPan näköinen pelaaja, kun vain voi olla. Backman ei anna koskaan periksi vaan vääntää aina satalasisssa ja siitä hän onkin saanut rintaansa palkinnon. Pakkipariksi Pauli Levokari, joka pelasi kyllä todella heikon kauden, mutta uskon Pauken palaavan ensi kaudeksi sille vanhalle totutulle ja varmalle tasolle. Ylimääräsenä pakkina on joukkueen oma kasvatti Jere Pulli, joka tulee SaiPan loukkaantumishistorian tuntien saamaan ihan kiitettävästi pelejä ensi kaudella. Menneellä kaudella Pulli pääsi jo pelaamaan jokusen pelin SM-liigaan ja minuun hän teki ainakin vaikutuksen perusvarmalla pelillään. Alkukaudesta, kun Lintner puuttuu varsinkin tarvitaan leveyttä joukkueeseen ja minun mielestäni Jarno Lippojoki on ansainnut jatkosopimuksen. Hyvä +/- ja voi pelata yli- sekä alivoimaa ja sen lisäksi todella rohkea ja näyttävä pelityyli.

Maalivahtitilanne on selkeä, mutta toivottavasti Jereä ei ylipeluuteta, niinkuin menneellä kaudella. Andreas Bernard pelasi viime kaudella ainakin hyvin harjoituspeleissä ja ansaitsee kyllä sellaset pyöreästi 10 peliä liigaa ensi kaudella. Myöskin Richard Ullberg ansaitsee mielestäni näyttöpaikan jos pelaa hyvin A-junnuissa.
Viimeksi muokannut AriGold päivämäärä 30.07.2013 21:55, muokattu yhteensä 1 kerran
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 2325
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 23.06.2011 12:02

Lottoa tosiaan - Toivottavasti osuisi 7 oikein omistajatahoille, että saataisiin sinne muutoma täsmä hankinta. Eikä mitään vanhoja kehäraakkeja.
Muisti on lyhyt samassa jamassa oli Ässät viime vuona tähän aikaan. kaikki povasivat ässiä karsintaan vaikkei peliäkään oltu vielä pelattuna.

Koskiranta on osoittautunut hyväksi pelaajaksi. Toisen kauden kirouskaan ei iskeytynyt ja oli Saipan pelaajista harvoja jotka selvisivät loukkaantumisilta, eli 1 kentän sentterin paikka on kyllä ilmanmuuta Jarnon. Jesse Saarinen siihen viereen niin, jos nämä pelaajat säilyttävät omantasonsa + nostaa sitä olisi kausi helpompi 2-3 kentän kohdalla. Vanhasanonta onnistumiset ruokkivat onnistumisia. Nostaja on sitten se herra X jonka pitäisi saada tämä kenttä heti lentoon ja voittaa fanit heti puolelleen.

Kakkoskenttä
Anssi Löfmän nyt pitäisi olla läpilyönin paikka. Lottokone on rikki kun ei millään löydy Ansille viereen kavereita.
Löfman X - X

Kolmos - Nelos - Vitoskenttää on sitten Saipalla miehiä vaikka kuinka paljon - ja lisää on rouhijoita mestistäynä. Toivovasti Markku Flick olisi hyvä mestis löyty ja olisi edes vähäsen parempi kun Jarno Koskiranta ensimmäisellä kaudellaan. Niin silloin puhuttais jo hyvästä pelaajasta. Kaksonen saisi sen 1- sekunnin miettimisajan nopeammaksi maalitilanteissa ja löytäisi sen maalintekijän raivon itselleen. Aarnio, Paalanen, yms pommikoneet miehet laidalle se on takuuvarma homma, mistä syttyy kisapuiston yleisö peliin mukaan.

Puolustus lotto onkin paljon helpompi

Pukka - Lintner
Pulli - Per Savilahti
Levokari - Backam

esim. Lotto. Pulli on yksi lupaamista nuorista. Peliä oppii pelaamalla. Jos siihen tulee American apu Brian Salcido, niin kilpailutilanne ja ulkoomaan nimi vie nuorenmiehen paikan. Nokkimis järjestyksessäkin mies on ohittanut Liparin, vaikka itse olen aina pitänyt Lippojoen laukausesta - kohde on vain ollut suurimman osakseen kaukalon fleksit kun maalin ylähylly.

Maalipeli onkin sitten helpoin pala laittaa kohilleen. Myllyniemi aloittaa ja toivottavasti suurimmat pelit myös lopettaa.

Mielenkiintoisinta on miten riku sieltä nousee puhutaan kumminkin muutoman vuoden profektista. Mies on ollut ikäluokkansa talentti. Hieno hankinta Myllykseltä.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 185
Liittynyt: 31.07.2011 18:50
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans,Penguins.

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Loading » 28.08.2011 21:05

AriGoldille.

Saanko kysyä että milloin Jesse saarinen sinusta on maalikuninkuuden voittanut ? jos oiken muistan niin ei sellaista taida olla tapahtunut ? :)
LGP

Avatar
Viestit: 4772
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 29.08.2011 13:48

Tuskin 20 maalilla kuninkuutta voittanut kaudella 2007-2008 :D

Mutta eikö tässä SaiPan kohdalla voi ketjulotot muodostaa näillä miehillä mitä joukkueessa on. Koska tuskin Saimaan rannalle on lisää hyökkäyskalustoa tulossa.
Ja eikö Koiviston voisi nostaa Leivon edelle 2.ketjuun

Löfman-Flinck-Koivisto?

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Unknown » 29.08.2011 14:54

Tulivatko Lintner ja Salcido jo kauden avaukseen SaiPalle vai ovatko veropakoilijoita?
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 2325
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 29.08.2011 15:54

On paossa. Salcido tulee neljänteen peliin. Rickhard vasta vasta 10.teen peliin. Riika turnauksessa oli kaikki jo mukana. Saipan pitäisi siirtää noi kauden ekat matsit Pietarariin ;)
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Unknown » 29.08.2011 15:56

Puusilmä kirjoitti:On paossa. Salcido tulee neljänteen peliin. Rickhard vasta vasta 10.teen peliin. Riika turnauksessa oli kaikki jo mukana. Saipan pitäisi siirtää noi kauden ekat matsit Pietarariin ;)


Jep, sainkin sen jo selville jostain ja sain muokattua sen tuohon ennakkoon. Mutta kiitos kuitenkin. ;)
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 2454
Liittynyt: 24.07.2010 23:33
Suosikkijoukkue: Perinteet

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Nordenskiöld » 29.08.2011 16:00

Niin joo, se on junnu. Simolasta oon kyllä ennenkin kuullut, mutta mielikuvana vähän vanhempi kaveri.

E: Ei ainakaan väärä ketju. :) Voimasuhteet-ketjuun saa siirtää..

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja 3156155 » 29.08.2011 21:01

J. Saarinen - J. Koskiranta - J. Mankinen
A. Löfman - M. Flinck - R. Jekimovs
A. Aarnio - J. Killholma - E. Kaksonen
J.Koivisto - V. Koho - V. Paalanen
T. Leivo, P. Koskinen + junnut

R.Lintner - M. Pukka
P.Nagander - B. Salcido
J. Lippojoki - S. Backman
J. Pulli - P. Levokari
+ junnut

J.Myllyniemi
A.Bernard ( Loistava kirittäjä Jerelle )
R.Ullberg
1. YV J.Koskiranta - M.Flinck - R. Jekimovs

R. Lintner - B.Salcido

2.YV J. Mankinen - A. Löfman - J.Saarinen

S.Backman/R.Lintner - J.Lippojoki/B.Salcido
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Viestit: 26
Liittynyt: 16.07.2011 18:14
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko, Montreal Canadiens, Suomi

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Lukkoseppä » 31.08.2011 19:10

Saa nähdä miten SaiPan kauden ensimmäiset pelit menee, kun ylivoimaisesti joukkueen tärkeimmät palaset, Lintner ja Salcido saapuvat vasta muutaman pelin jälkeen. Eihän siinä ajassa vielä ehdi jumittua tyystin jumboksi, mutta jos SaiPa ei saa heti alkukaudesta pisteitä tasaiseen tahtiin voi tulla kurja kausi. Ilman näitä kahta, puolustus on suoraan sanoen aivan surkea. Mitenkäs se Levokari on esiintynyt harkkapeleissä? Viime kausi ei ilmeisesti ollut paras mahdollinen. Kisapuisto on aina SaiPan ase. Jos vastustajat tulevat vähänkin "sinnepäin" asenteella, SaiPa voi yllättää. Vieraspeleistä veikkaan tulevan taas vaikeita...

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja 3156155 » 31.08.2011 20:16

Puolustukseen Saipa ei kaadu ei edes ilman Lintneriä ja Salcidoa vaan heikoin ja suurin kysymysmerkki on hyökkäys.

Lintnerin ja Salcidon liityttyä joukkueeseen helpottuu hyökkääjienkin peli roimasti kun tulee Liigan kärkipään kiekollista osaamista puolustukseen.

Itse en ole kuitenkaan kovinkaan huolissani edes tuosta hyökkäyksestä, vaikka sinne hyvä maalintekijä kelpaisikin. Suurin vaara tulee olemaan se, että pysyvätkö Saipan tärkeimmät pelaajat kunnossa ilman vakavampia loukkaantumisia. Se mikä on varma on se, että tämä Saipan ryhmä pistää joukkueen kuin joukkueen ahtaalle, mutta katsellaan sitten kauden alettua missä mennään. Saipaa on haukuttu aika rankalla kädellä, mutta sehän vaan antaa lisää sisua ja halua näyttää.

On totta, että Lintner ja Salcido ovat joukkueensa tärkeimmät palaset ja olisivat sitä myös monelle muullekkin joukkueelle sarjassa. On käsittämätöntä miten
paljon heidän mukana olonsa vaikutti koko joukkueeseen tuossa Riikan turnauksessa joukkue pelasi aivan käsittämättömän hyviä pelejä ja esiin nousi moniakin pelaajia erittäin positiivisessa mielessä esimerkiksi Bernard, Mankinen, Jekimovs vain muutama mainitakseni. Toi ensimmäinen peli Riikassa oli aika Saipan näytöstä, vaikka takkiin tulikin oli nimittäin KHL- joukkue todella ahtaalla Saipan pyörittäessä ja myös toinen peli oli erittäin mallikas suoritus ja sitten toi kolmas peli olikin aika väsynyttä 3 peliä kolmeen päivään ja toisen ja kolmannen ottelun välissä taisi olla vain 13 tuntia.

Näkemäni perusteella en siis ole ollenkaan huolissani tulevasta kaudesta vaan odotan sitä vesi kielellä ja kyllä toi maalintekokin tuosta alkaa sujua.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 2325
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 16.10.2011 12:27

Ketjuista

1. Toimii hyvin koskiranta tuo hyvällä itseluottamuksella kiekkoa ja tarjoilee hyvin vierelle Saarisella sekä Mankiselle. Tähän kenttää voisi joskus kokeilla Paalasta tuomaan tilaa ja samalla röyhkeyttä hakata niitä irtopaloja sisään. eli Mankista voisi laittaa alemmaksi ei siksi ettei Manki olisi epäonnistunut vain vaihtelua ja virkistystä kummallekkin pelimiehelle. Ainakin ylivoimalla voisi antaa Paalasellekkin vastuuta.

2. Kenttä perustuu Löfmanin työntekoon ja siihen vierelle käsistään taidokas Jekimovs. Riippuu hyvin pitkälti pelaako Koho tässä kentässä, jos pelaa niin Löpö on monipuolisempi ja pystyy pelamaan laidassa silloin. Kaksonen ja Löfman. Todella hyvä kenttä. Vielä syksyllä itsekkin mietin mistä Löpölle miehet rinnalle. Onneksi mestislöytö on toiminut. Sen myöntä koko kentän peli-ilme on ollut hyvää.

3. Kenttä on tämänhetken se kenttä mikä pelaa vastustajan parhaimistoa vastaan. Ihmiset arvostevat pelaajia helpoiten maalejen teosta. Se on helpoin mittari seurata pelaajien onnistumista. Tämä kenttä aloittaa, kun vastajalla on parhaimisto jäällä. Sielä on yleensä ollut Kapteeni Koho, mutta nyt sitä johtaa Kiiholma. Kiiholmalla rinnalla voimakasvääntäjä Koskinen. Koivisto on itseltä jäänyt aika vähälle seuranalle. Olkoot sielä Kohot tai Kiiholmat samaa työtä ne tekee ja jos ne onnistuu tekemään maaleja auttaa ne oman joukkueen 1-2 kenttää. Samalla koko joukkuetta voittamaan otteluja. Kiiholmalla 99 pistettä kokonaispistemäärä, saa nähä joko seuraavassa pelissä menee satanen rikki myös Kiiholmalta.

4. Kenttä aivan oikein koottu omista junnuista + Flick tuomaan kokemuksellaan kenttään voimaa.
Paalanen ja Leivo. Ei voi muuta sanoa, kun hattua nostaa. Omat pelaajat on ottaneet pakostikkin suurtavastuuta, kun ei ole varaa ostaa muualta nelosen miehiä. Mutta samalla seura tekee näillä miehille palvelusta, kun uskaltaa peluttaa. Samalla pojista kasvaa miehiä. Menee kertaheitolla Nöyräspenoista ohi pelillisesti.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 19
Liittynyt: 09.07.2011 15:22
Suosikkijoukkue: SaiPa, Jukurit ja Detroid Red Wings

Re: SaiPan ketjulotto 11-12

ViestiKirjoittaja TomoS1990 » 16.10.2011 20:45

Puusilmä kirjoitti:Ketjuista

1. Toimii hyvin koskiranta tuo hyvällä itseluottamuksella kiekkoa ja tarjoilee hyvin vierelle Saarisella sekä Mankiselle. Tähän kenttää voisi joskus kokeilla Paalasta tuomaan tilaa ja samalla röyhkeyttä hakata niitä irtopaloja sisään. eli Mankista voisi laittaa alemmaksi ei siksi ettei Manki olisi epäonnistunut vain vaihtelua ja virkistystä kummallekkin pelimiehelle. Ainakin ylivoimalla voisi antaa Paalasellekkin vastuuta.

2. Kenttä perustuu Löfmanin työntekoon ja siihen vierelle käsistään taidokas Jekimovs. Riippuu hyvin pitkälti pelaako Koho tässä kentässä, jos pelaa niin Löpö on monipuolisempi ja pystyy pelamaan laidassa silloin. Kaksonen ja Löfman. Todella hyvä kenttä. Vielä syksyllä itsekkin mietin mistä Löpölle miehet rinnalle. Onneksi mestislöytö on toiminut. Sen myöntä koko kentän peli-ilme on ollut hyvää.

3. Kenttä on tämänhetken se kenttä mikä pelaa vastustajan parhaimistoa vastaan. Ihmiset arvostevat pelaajia helpoiten maalejen teosta. Se on helpoin mittari seurata pelaajien onnistumista. Tämä kenttä aloittaa, kun vastajalla on parhaimisto jäällä. Sielä on yleensä ollut Kapteeni Koho, mutta nyt sitä johtaa Kiiholma. Kiiholmalla rinnalla voimakasvääntäjä Koskinen. Koivisto on itseltä jäänyt aika vähälle seuranalle. Olkoot sielä Kohot tai Kiiholmat samaa työtä ne tekee ja jos ne onnistuu tekemään maaleja auttaa ne oman joukkueen 1-2 kenttää. Samalla koko joukkuetta voittamaan otteluja. Kiiholmalla 99 pistettä kokonaispistemäärä, saa nähä joko seuraavassa pelissä menee satanen rikki myös Kiiholmalta.

4. Kenttä aivan oikein koottu omista junnuista + Flick tuomaan kokemuksellaan kenttään voimaa.
Paalanen ja Leivo. Ei voi muuta sanoa, kun hattua nostaa. Omat pelaajat on ottaneet pakostikkin suurtavastuuta, kun ei ole varaa ostaa muualta nelosen miehiä. Mutta samalla seura tekee näillä miehille palvelusta, kun uskaltaa peluttaa. Samalla pojista kasvaa miehiä. Menee kertaheitolla Nöyräspenoista ohi pelillisesti.


1. Tämä kenttä kaipaisi jotain piristystä, eli kokeilla tosiaan Paalasta Mankisen tilalle. Pukka katsomoon ja Salcido kehiin (kunhan toipuu pelikuntoon) Saarinen-Koskiranta-Mankinen/Paalanen Puo. Lintner-Backman

2. Kenttään vaihtaisin Kaksosen (heti kun on pelikunnossa, ti vai to? ) Eli se muotoon Kaksonen-Löfman-Jekimovs Puo. Levokari-Salcido

3. Tämä kenttä muotoon Kiilholma-Koho-Mankinen Puo. Savilahti-Nagander - Lippojoki , jos Kiilholma pystyy pelaaman laidassa

4. Tälle kentälle en tekisi mitään, ellei Paalanen mene 1, silloin sen voisi laittaa muotoon Leivo-Flinck-Koivisto

Plussat ja miinukset alkukaudesta:
+++ Löfman, Tekee läpimurron liigaan! 7maalia 12peliä! parhaana kautena 8 joka menee rikki aivan varmasti, tupana vai triplana? :D
++ Saarinen, Kultakypärä päässä, tarvitseeko sitä sen enempää selitellä :D
+ Jekimovs, Taitava, juonikas ja pelaa hyvin Löfmanin kanssa yhteen! onnistunut löyty mestiksestä!

--- Pukka, ei lähelläkään viimekauden tasoaan vaikka Lintner palasi, liikaa harhasyöttöjä
-- Koivisto, aloitti ykkösketjussa, ei saanut mitään aikaan, nyt ->3ketju, sopinut paremmin *puukäsiketjuun* karvaa ja jakelee mukavia *pusuja*
- Myllyniemi, ei ole ollut omalla tasollaan :/ Voisi nostaa hieman tasoaan!

Positiivisia yllätyksiä ovat olleet: Savilahti-Nagander, aivan eri mies kuin viime kaudella, uskaltaa käyttää hyvää laukaustaan! Pisteitäkin syntynyt mukavasti,
Paalanen, todella energinen, maalit plussaa ja taitaa olla uusi Kisapuiston lemmikki!

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: SaiPan ketjulotto

ViestiKirjoittaja AriGold » 30.07.2013 22:11

Muokkasin ketjun nimeä, joten tänne voidaan nyt lottoilla tulevankin kauden ketjuja.

Tälläisellä kokoonpanolla SaiPa tänään harjoitellut:

Tavi - Rissanen - Mankinen
Davis - Piitulainen - Jokinen
V.Hämäläinen - Koho - Leivo
Paalanen - Flinck - Vauhkonen
Suutari, R.Hämäläinen

Savilahti - Glenn
Backman - Riikola
Taipaus - Ahonen
Piipponen - Maalahti


Giliati ei ole vielä Suomessa, joten hän puuttuu. Davis oli selvästi laiturihankinta, jos kerta Jesper pelailee harjoituksissa keskellä. Tuohon siis ennen kauden alkua tulee varmaan vielä se yksi sentteri ja kauden edetessä kenties pakki.

Sitten oma ketjulotto:

Stefano Giliati - "Mister X" - Patrick Davis
- Tuosta sentteristä vaikea sanoa vielä mitään, koska nimeä ei ole tiedossa, mutta toivottavasti tulee hyvin aloituksia kaapiva kahdensuunnan sentteri. Giliati on tuulennopea viimeistelijä ja Davis ilmeisesti vakuuttanut harjoituksissa hyvällä syöttötaidolla. Hyvännäköinen ketju.

Janne Tavi - Jaakko Rissanen - Jesse Mankinen
- Tämän ketjun kun näin niin tajusin kuinka hyvältä näyttää. Kaikki ovat nuoria eteenpäin meneviä pelaajia, jotka jo viime kaudella pelasivat hyvin.

Jesper Piitulainen - Ville Koho - Olavi Vauhkonen
- Tämä ketju pelasi jo viime kaudella yhdessä ja itse ainakin tykkäsin. Piitulainen on nopea ja todella taitava, Koho on hyvä kahdensuunnan sentteri ja Vauhkonen on vahva ja isokokoinen maalintekijä. Kaikki täydentävät hyvin toisiaan.

Tomi Leivo - Ville Hämäläinen - Tommi Jokinen
- Ei mikään varsinainen jarruketju, mutta asennetta luulisi löytyvän.

Ryan Glenn - Per Savilahti
- Kaksi parasta pakkia yhdessä. Molemmat ovat tyyliltään kahdensuunnan pakkeja ja tältä parilta odotan paljon.

Simon Backman - Simo-Pekka Riikola
- Pienikokoinen pakkipari. Riikolan pitäisi täyttää kiekollisessa pelissä Salcidon jättämät saappat ja uskon Simon siinä onnistuvan. Backman sitten vähän varmistelee vierellä.

Lauri Taipalus - Rony Ahonen
- Kokematon pari, mutta itse tykkään. Taipalus oli mielestäni yksi SaiPan parhaista pakeista viime kaudella, joten toivottavasti ei tule toisen kauden kirousta. Ahonen on tähän asti pelannut hyvin liigassa ja uskon hänen onnistuvan.

Jussi Markkanen
Andreas Bernard

-Jussi pelaa 40 peliä, Andy 20. Bernard on SaiPan uusi "projekti", joka on kehittynyt ykkösveskariksi siihen mennessä kuin Jussi lopettaa uransa. Jussi on kuitenkin edelleen huippuveskari ja osaa varmasti neuvoa Andya.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 2325
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPan ketjulotto

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 31.07.2013 09:57

Hyvä hahmotelma ja perustelut. Ykkössentterille olisi kyllä tilausta. Alotuiksiin olisi silloin laittaa herra X ja Davista, miten vain kätisyydet sopisivat tilanteen mukaan. Ei tässä voi kun odottaa vesikielellä tulevaa kiekkokautta huomenna taitaa SaiPa julkaista tilikauden päätösluvut.

Kehitys idea modeille
Keltaiseen väriin kun saisi vielä mustat reunukset niin erottuisi paremmin näytöltä
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Seuraava

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa