Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

Kuva
Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 31.10.2011 19:21

Neljän vuoden valmmennusputki on seurassa, kuin seurassa pitkäaika, kenet haluaisitte nähdä Saipan seuraavana päävalmentajana. Kun katsoo ajassa taaksepäin päävalmentajalla on melkeinaina ollut jonkunlainen kytkös pelaajauralla Saipaan.Mansikka, Räsänen, Skriko, Mälkkiä ja nyt sitten Porilainen Selini.

Päävalmentajilta on vapailla markkinoilla ensivuona ainakin. Duffa, Urama.. Liigasata ainakin Mestiksestä Pikkarainen, Lehkonen Tirkkonen.

Oma mielipide Pikkarainen olisi noista oma valintani. Pikkarainen ei anna pelaajien hävitä huonolla pelillä, nostaa vaikka korvista ylös. Se tekee valmentajasta voittavan. Jos joukkue taistelee illasta toiseen parhaalla asenteella.


Kiitos mustallesurmalle, kirjoitusvirhe korjattu. eli totta kai kaudeksi 2012.
Viimeksi muokannut Puusilmä päivämäärä 31.10.2011 20:47, muokattu yhteensä 1 kerran
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2011 - 12

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 31.10.2011 19:42

Eikös tuo otsikko olisi hyvä olla kaudelle 2012-13? Ei mulla muuta... :moi:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja 3156155 » 01.11.2011 11:36

No otetaanpa kantaa tähänkin asiaan ja kauan mietittyäni olen tullut siihen tulokseen, että minun puolestani Selin voisi hyvinkin jatkaa vielä yhden kauden jos Pikkarainen tulisi yhdeksi kaudeksi oppipojaksi rinnalle. Selin kuitenkin on ollut jo niin kauan Saipassa, että toisaalta taas tämä seikka puoltaisi sitä tosiasiaa, että hän hakisi uusia tuulia ja haasteita ja uuden projektinsa jostain muualta se saattaisi olla niin Saipan kuin Selininkin kannalta kannattavampaa ja on siis minunkin vaikea päättää mikä olisi paras vaihtoehto.

Selin on mielestäni aliarvostettu valmentaja Saipan kannattajien keskuudessa mies on osoittanut tällä kaudella taktisissa asioissa ammattitaitonsa ja kun mietitään miten Selin on luotsannut Saipaa niin loppujenlopuksi arvosanaksi antaisin hänelle 9+ kouluarvosanan. Muutama kausi sitten Selin sai joukkueensa todella lähelle playoff-paikkaa joukkueen hyvän kevätkauden otteillaan ja joukkue taisi olla kuntopuntarin 4:s tuolla kaudella joulunjälkeisellä ajalla ja joukkueen peli näytti todella hyvältä, joka kuitenkin meni pipariksi tuon viimeisen ottelun takia kun hävittiin Ilvekselle Kisapuistossa viimeisellä kierroksella ja Jokerit voittivat oman kamppailunsa niin kausi oli paketissa. Viime kaudesta ei voida syyttää Seliniä pätkääkään haluaisin nähdä kuka valmentaja olisi saanut joukkueen pelaamaan paremmin noilla loukkaantumismäärillä enkä usko, että sellaista olisi ollut muuallakaan kun Saipan materiaali oli muutenkin kapea. Pelaajien jatkosopimuksetkin tuntuivat olleen päätöksissään yhtenäiset, että Selinistä pidettiin todella paljon. Itse en osaa sanoa onko Selin liian kaveri pelaajille ja antaako hän pelata tarpeeksi fyysistä peliä, mutta todellakin antaisin hänen vielä jatkaa jos hän itse haluaisi ja motivaatiota riittäisi ja se mikä minua henkilökohtaisesti syletti viime kaudella oli se, että hänen perhettäänkin uhkailtiin kauden aikana ja tämä on todella suorastaan sairasta toimintaa niin Seliniä kuin ketä muutakin tahansa kohtaan ja olen niin vakuuttunut, että Selin teki parhaansa kapealla materiaalilla loukkaantumisten keskellä, mutta tuollaista toimintaa en halua enää ikinä nähdä enkä kuulla itseasiassa missään Liigakaupungissa tapahtuvan.

Tämä kausi on siis mennyt Seliniltä todella hienosti ja ainoa ihmetyksen aihe on ollut minulle noi rangaistuslaukausten ampuja valinnat. Olen kuullut huhuja, että Selin ei jatkaisi Saipassa ja Pikkarainen olisi tulossa hänen paikalleen en kuitenkaan näkisi pahana jos Selin olisi vielä vuoden Saipan peräsimessä ja ottaisi Pikkaraisen oppipojakseen ja tämän jälkeen Pikkarainen jatkaisi päävalmentajana Saipassa pitkällä sopimuksella ja alkaisi uusi projekti. Olen myös kuullut, että Saipa olisi Rautakallion perässä ja tämähän todellakin kuulostaa kyllä hyvätä, mutta en usko tähän huhuun oikeastaan itse vaan näkisin Saipan resursseilla todennäköisemmän vaihtoehdon olevan Pikkarainen. Kuitenkin on muistettava mitä Rautakallio esimerkiksi Ässissä sai aikaan ja mitä esimerkiksi Suikkanen on tehnyt Pelicansille, joten hyvä nimekäs valmentaja jolla on näyttöjä voisi olla hyväkin sijoitus ja vetoa olisi tällaisen valmentajan tullessa Saipaan myös pelaajien puolelta.

Tämä valmentajakysymys on kuitenkin vielä täysin hämärän peitossa ja minulle ei ole miltään luotettavalta taholta tullut mitään varmaa tietoa asiasta.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Viestit: 86
Liittynyt: 19.04.2011 18:30
Suosikkijoukkue: SaiPa, HIFK, PesäYsit, RB-93, LPR

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Spyge » 09.11.2011 17:41

Omasta mielestä Urama vois olla ihan mukava kokeilu...
Ja sitten niitä nimiä juuri ketä on kuullut että olisi mahdollisia tänne tulijoita.
No Pikkaraisen nimi on ollut vaikka missä ja siinä on kyllä erittäin potenttiaalinen valmentaja sm-liigaan.
Ja Lehkonen KooKoosta. Mies on kuulemma ollut myös itse yhteyksissä Lappeenrantaan ja ilmoitellut halua valmentaa SaiPassa.
Jos otettaisiin Parivaljakko Pikkarainen - Lehkonen ensi kaudeksi Lappeenrantaan.

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 09.11.2011 18:20

Lehtosella taisi olla kyseen alainen kunnia olla valmentajana, joka ei koskaan voittanut Lappeenrannassa. Toivottavasti, jos tulisi kääntäisi sen. Ettei kukaan muukaan joukkue ottaisi helppoja pisteitä matkalle vietäväksi. Ainakin suihkun kautta pitää vastustajien käydä, sekä Mobilaattia mustelmiin ;)

Tietenkin sielä on myös Santasen mahdollisuus nostaminen pääkoutsiksi, en oikein tähän usko itsekkään. Mutta taustat mitkä Saipan valmentajaksi pääsylle on aika sopivat. Sanni muistetaan asenne pelaajana, jos ei laukaus maaliin asti mennyt vei sen vaikka väkisin sitten maaliin.

Uramasta itsellään on aika vaisu kuva. On nimittäin kunnia olla Raumalla valmentaja rahaa on seurajohdolla takana ja nyt pitäisi ainakin tänä vuonna myös osoittaa, että koutsikin saisi viritettyä joukkueen pelamaan voitoista. Vaikea ois kuvitella miestä vähäsen heikompaa joukkoon, missä pitää saada pelaajat pelamaan illasta toiseen asenteella.

Pikkarainen on varmasti valmentaja. Mikä on takuuvarmalla kuumin nimi. Jos ei oteta noita suomenmestaruusvalmentajia tähän huutoon mukaan.

Selini on tehnyt ihan kohtuu hyvää tulosta, vaikka ei noita voittoputkia olekkaan päässyt rakentelemaan. Pelityylillisesti Saipalla on jonkinlainen tyyli, iskeä nopeita hyökkäyksiä. Eikä olla lähetty Duffamaisuuteen kilpikonnapeliin. Nämä on niitä makuasioita. Keväällä ollaan paljon tai edes vähäsen viisaampia valmetaja kysymyksissä.

Sielä on kumminkin rahaseurat etsimässä päävalmentajaa myös, vaikka ei taida tarvita Saipassakaan ihan verkkaripalkalla olla koutsina. Lukko ja Jokerit napsivat sieltä päältä pois ensin hyvät vaihtoehdot. Toivottavasti Saipakin saisi sieltä hyvän vaihtoehdon,mikä saisi yleisön ja sponsoriherrojen tuen alle.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja 3156155 » 09.11.2011 18:28

Ihan mielenkiintoista kyllä on mihin tulokseen Saipa valmentajakuvioissaan päätyy. Uramalla kuudes kausi putkeen nyt menossa SM-Liigassa päävalmentajana joiden aikana 2 pronssimitalia on kilahtanut tilille, mutta on kyllä joukkueetkin ollut näinä kausina sellaisia, että sinne asti on pystyttykkin menemään on vähän sellainen kysymysmerkki itselleni valmentajana tämä Urama.

Lehkonen voisi kyllä puolestani tulla, vaikka pakko myöntää etten ihan hirveästi tiedä hänestäkään, vaikka ihan järkevältä kaverilta vaikuttaakin. Monta vuotta valmentanut ja mukaan mahtuu myös SM-Liigasta 5 kautta päävalmentajana ja 2 kautta apuvalmentajana, sekä Mestis ja Suomisarjatasolta juniorivalmennukseen. Ei juuri silti ole mitään sanomista puolesta eikä vastaan voisi hyvinkin olla pätevä vaihtoehto Pikkaraisen kanssa. En vain koskaan ole oikeastaan itse seurannut valmentajia hirveän paljon ainoastaan näitä ketkä ovat olleet Saipan peräsimessä ja ehkä joku voisi hiukan kertoa näkemyksiään näistä Spygen mainitsemista valmentajista.

Tämän kauden jälkeen ollaan viisaampia nyt vaan pitää toivoa, että tulevat valmentajat pääsisivät aloittamaan hyvästä asemasta työnsä ja Saipa jatkaisi tällä kaudella pirteää peliään ja saataisiin kiinnitettyä muutamia tärkeitä palasia tulevaisuuden turvaamiseksi yksi tällainen ilman sopimusta oleva pelaaja on Elmeri Kaksonen jolle täytyisi saada se vähintään 2v pahvi.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 17
Liittynyt: 29.07.2011 18:49
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Kyntöaura » 09.11.2011 19:42

Eiköhän se Pikkarainen tule olemaan.. Varmasti parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi Ika Lehkonen.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Lehväs » 09.11.2011 20:00

Urama ei ainakaan lähde Lappeenrantaan. Hänellä oli jo Tapparan aikoina lähellä, ettei avioliitto kariutunut, kun Rale oli usein Tampereella ja harvoin Kukolassa. Tuskin ottaa toista riskiä elämässään avioliiton kustannuksella...
...

Viestit: 86
Liittynyt: 19.04.2011 18:30
Suosikkijoukkue: SaiPa, HIFK, PesäYsit, RB-93, LPR

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Spyge » 15.11.2011 19:43

Hiukan näitä pelaajahommia... Joo elikkä puolustuksesta ainakin Saganderille jatkopaperia käteen ehdottomasti, ja myös Salcido olisi ihan mukava pitää täällä. Hyökkäyksestä sitten ehdottomat jatkot Koholle ja Elmerille. Myöskin ensikaudeksi neloseen pelaamaan sitten Leivo ja Kaijomaa.
Itsestä olisi mukava nähdä joku paluumuuttaja SaiPassa. Hyökkäykseen hankittava ehdottomasti kunnon maalintekijä, vaikka nytten onkin löytynyt Löfmania jne. Mutta niitä maalintekijöitä ei ole ikinä liikaa :)

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja 3156155 » 02.12.2011 23:17

Mikäs juttu tämä Kari Rauhanen on kuulemma ehdolla Saipan valmentajaksi ? http://www.eliteprospects.com/staff.php?staff=3352 en missään nimessä kyllä ole tämän kaverin kannalla. Ja Juha Pajuojasta en myöskään lämpene jos ei parempia ole niin sitten vaikka Santanen ykköseksi ja Pikkarainen oppiin rinnalle.


Santanen on kuitenkin peluuttanut Saipan hyökkäystä ja loihtinut Saipan Liigan parhaisiin ylivoimajoukkueisiin ja muutenkin paikkoja saadaan luotua ihan mieletön määrä ja ei voida yhtään Santasen piikkiin myöskään tehottomuutta pistää ainakaan minun käsittääkseni?

Esimerkiksi jos ajatellaan, että Santanen olisi myös ensi kaudella kakkosvalmentaja ja jatkaisi tuota hienoa työtään Saipassa hyökkäyspelin osalta.

Hänen kaverikseen jos löydettäisiin päävalmentajaksi esimerkiksi sellainen, joka saisi toimimaan myös puolustuspään tietyt ongelmat kun räpelletään omassa päässä ja purkukiekot menevät lähes poikkeuksetta vastustajan lapaan sekä alivoimapelaaminen olisi saatava velhoiltua kuntoon. Sellainen äijämäinen valmentaja, joka osaisi käsitellä pelaajia niin, että ei menetettäisi noita 2-4 maalin johtoja noin suurella prosentilla niin eikö tämä kuulostaisi hyvältä.

Jatkaisi kuitenkin tällä omat pojat linjalla sillä hienosti omat pojat ovat pelanneet.

Olen siis sitä mieltä, että Santanen saa jatkaa vaikka sitten kakkosvalmentajana ja sitten siihen pitäisi löytää se päävalmentaja, joka olisi loistava taktikko ja osaisi parantaa näitä tämänhetken suurimpia ongelmiamme Saipan pelissä eli mielestäni tällaiset Kari Rauhaset ja Pajuojat voitaisiin unohtaa.

Nyt olisikin todella panostettava tähän päävalmentajaan ihan kunnolla, koska jos se olisi ennestään hyvä nimi niin se toisi myös vetoa Saipaan ja muutenkin on nyt viime vuosina nähty näitä miten pienet seurat, jotka ennen taistelivat meidän kanssamme samoista sijoista ovat nykyään tuolla sarjan kärkipäässä ja jos tämä on onnistunut muualla niin miksi se ei voisi onnistua myös meillä joten tähän olisi nyt panostettava ihan kunnolla ja saada vaikka tämä kultakorttiklubi innostumaan asiasta unohtamatta tietenkään sitä tosiasiaa, että Saipaan on hankittava pari maalintekijääkin.

Näin me voisimme saada aikaan jotakin suurta aikaiseksi pitkästä aikaa. Kunnon valmentaja pystyy jo avittamaan meitä siinä mitä me kaikki Saipan kannattajat alamme jo kärsimättömänä kaipaamaan eli menestys on yhtä kuin EI Pajuoja ei Rauhanen. Pikkarainenhan ei ole tosiaan mikään iso nimi ja on kääntämätön kortti SM-Liigassa, mutta minua oikeasti huolettaa se tosiasia tässä kaverissa, että hänellä on aina Mestiksessä ollut sellainen pelaajarunko jolla on oikeastaan odotettukkin jo hyvää menestystä ja Mestiksen huippua siis.

Jos tämä Pikkarainen tulisi nyt meille niin olisi asia juuri päinvastainen Pikkaraisella olisikin yhtäkkiä Mestiksen huippurungon sijasta SM-Liigan peräpään runko ja sillä pitäisi leipoa jotakin hyvää kaikki kunnia vaan Pikkaraiselle, mutta epäilen suuresti hänen onnistuvan. Pikkarainen ei olisi myöskään sellainen nimi jolla olisi vetoa valmentajana jonne pelaajat olisivat nykyistä enemmän halukkaita tulemaan ja jos Pikkaraiseen päädyttäisiin olisi Saipan ehdottomasti saatava erittäin paljon halvemmalla Pikkarainen kuin mitä Selin oli, koska hän ei saa saada niin suurta tiliä, että söisi osan maalintekijöiden palkoista jo omalta osaltaan ja vieläpä ilman näyttöjä.

Pikkarainen on valmentaja jolla on kunnon näytöt antamatta, joten jos Saipaan tulisi Saipan täytyy saada hänet halvalla antamaan näyttöjä ja purkupykäläkin on oltava kunnollinen jos homma ei ota luistaakseen. Saisi vaikka sitten arvoisensa bonuksen menestyksen mukaan. En tosin tiedä näistä valmentajien sopimusasioista oikein mitään miten heillä asiat ovat, että käyttävätkö seurat muutenkin tällaisia bonus juttuja valmentajien kanssa luultavasti käyttävät.

Kuitenkin haluaisin, että saataisiin joku muu kuin Pikkarainen ja tai nämä kaksi muuta joihin kantani oli myös ei, mutta jos näistä pitäisi valita niin sitten ehdottomasti Pikkarainen. En itse saa nyt kuitenkaan päähäni kovinkaan vakuuttavaa ehdokasta mieleeni, joka olisi vapaana. Olisiko jolloin muulla jotain tietoa kuka olisi paras vaihtoehto päävalmentajaksemme ajatellen mitä Saipa tarvitsee? ja kertokaa ihmeessä omat näkemyksenne esimerkiksi miksi Pikkarainen olisi hyvä ja miksi ei ja kommenttia kaipaisin myös Santasesta Saipan tulevaisuutta ajatellen.

Saipan pitäisi mielestäni nyt panostaa tähän päävalmentajaan sekä muutaman maalintekijän löytämiseen. Tämä runko, joka meillä on kasassa on aivan loistava pohja jatkoa ajatellen ja vielä muutamia tärkeitä jatkosopimuksia toki puuttuu, mutta eiköhän ne saada kuntoon ja sitten ylimääräiset kylmästi pihalle ja omia junnuja sisään ja siihen nämä maalintekijät ja päävalmentaja, jotka olisivat laadukkaita niin avot.

Santanen kyllä loihtisi jatkossakin Saipalle riittävän määrän maalipaikkoja sekä hyvän ylivoiman enää puuttuisi muutaman maalintekijän jälkeen se päävalventaja, joka olisi erikoistunut näihin Saipan suurimpiin ongelmiin ja jolla olisi auktoriteettia tarpeeksi ja saisi iskostettua pelaajille ammattitaitonsa huutamalla taikka ei ihan sama kunhan menee suoraan ytimeen.

Jos Pikkarainen tulee toivon todellakin, että pelkoni osoittautuu vääräksi ja mies on uusi nuori huippuvalmentaja joka on matkalla huipulle. Ainoa pelkoni tosiaan on tuo kun miehellä on Mestiksessä ollut hyvät joukkueet, mutta todellakin voi olla juuri se uusi tuleva suuruus:D Tervetuloa mikäli Saipaan tie vie!!


Jatkot saatava

Kaksonen(2-3v), Koskiranta(1+1), Leivo(3v), Kaijomaa(1-2v), Backman(1v), Salcido(1v), Levokari,(1v) Lippojok(1v)i, Nagander(2v), Koho(1v), (Flinck(1+1v) pystyy paljon parempaan ja loistava aloittaja ja omaa fyysisyyttä)

Ulos

Saarinen, Koskinen, (Levokari jos hintalappu ei pienene), Pukka, (Kiilholma?voi löytyä yhtä hyvin roolin hoitava halvemmallakin) sekä Aarnio, koska Paalanen hoitaa hänen tehtävänsä hienosti,vaikka viimeaikoina ei peliaikaa ole Paalaselle oikein tullutkaan kovin paljoa:/ ja tuskin on Aarnio halvimmasta päästä ja vaikka Aarniosta pidänkin on jostain karsittava.Uudet tulokkaat


Lintnerin korvaaja(kiekollinen pakki)
2 maalintekijää+ esim Lukosta Elo hakemaan vastuuta
Hyvä valmentaja +Junnuista kait Eloa, Hämäläisiä, Piipposta ja muitakin potentiaalisia olisi rinkiin ehdolla?
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 07.12.2011 15:32

Pikkarainenhan se sieltä on sitten tulossa, jos Veikkaajaa on uskomista. Jukureitten toimitosjohtaja myönsi viime keväänä, että silloin olisi jo viime vuonna jo kaksi liigajoukkuetta kysellyt miestä. Pikkaraisen vanavedessä tulisi ainakin tälle allekirjoittaneella mieluinen pelaaja. jesperi Piitulainen. Muut mestis pelaajat sitten saisivatkin jäädä harkinta asteilla. Tai jos tulee pitkällä try-outilla sillä ei ole mitään järkeä roudata niitä 3-6 kenttäpelaajian rouhijoita mistään muualta. Kun niitä on omastakin takaa.

Toivottavasti Sanni jatkaisi kakkosena.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja 3156155 » 13.12.2011 08:56

Ilta-Sanomien mukaan Pekka Tirkkonen on uusi Saipan päävalmentaja.

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/20111 ... 4_jk.shtml
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 1242
Liittynyt: 30.08.2008 10:47
Paikkakunta: Lappeenranta
Suosikkijoukkue: Toronto Maple Leafs, Team Canada, Bundesliga

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja kuutis » 13.12.2011 09:17

3156155 kirjoitti:Ilta-Sanomien mukaan Pekka Tirkkonen on uusi Saipan päävalmentaja.

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/20111 ... 4_jk.shtml


HAHAHAHA Ei voi olla totta. No jos pitää paikkansa niin onnea vaan SaiPalle.
Toronto Maple Leafs & Leaf Nation
O Canada our home and native land

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Unknown » 13.12.2011 11:25

Kysymys: Millä näytöillä? :laugh: Ainekset leimemäiseen liemeen, vaikka toki SaiPa ei voi suorittaa samanlaista mahalaskua, koska puolustavia mestareita heistä ei tällä kaudella tule.

Tämä siis silloin, jos Tirkkonen todella tulee olemaan SaiPan valkku, sopimuksen hän ainakin on kiistänyt: http://www.esaimaa.fi/Online/2011/12/13/Tirkkonen+kiistää+SaiPa-sopimuksen/2011112570099/4
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Kuka? Seliniksi Selinin paikalle kaudelle 2012 - 13

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 13.12.2011 12:07

Tirkkonen on näytöt antanut jo Saipa-ajoilta. Se vain menee Lappeenrannassa niin että sieltä ne valmetaja ehokkaat poimitaan, joka on joskus edustanut Saipaa. Selini on ollut tässä poikkeus. Santanen ja Myllys on kummin vahvistunut säännön.

Kattoo nyt näitä valmentajia, mitä itse muistan.

1991-1995 Ilkka Kaarna (joulukuussa 1991)
1995-1999 Heikki Mälkiä
1999-2001 Reijo Mansikka
2001-2002 Teijo Räsänen
2002-2003 Petri Skriko (tammikuussa 2002)
2003-2008 Heikki Mälkiä (joulukuussa 2003)
2008- Ari-Pekka Selin (tammikuussa 2008)

Katsotaan kumminkin ennen, kun aletaan vaatimaan Tirkkosella potkuja onko Ilta-sanomat oikeassa.

Kohan sieltä ei tule "löysä" Pekkalaa. Kallioniemen pakkiparia valmentamaan. Nyt pitäisi Saipan johdon tulla esiin ja rauhoittaa tämä tilanne julkaisemalla sopimus, jos sellainen on jo tehty. Mutta niin kuin Tirkkosen nimen tonne alkuun laitoin, en yhtään ihmettelisi ettei se olisi Peksi seuraavan vuoden valmentaja.
Viimeksi muokannut Puusilmä päivämäärä 13.12.2011 12:25, muokattu yhteensä 1 kerran
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Seuraava

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa