SaiPa kaudella 2012-2013

Kuva
Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja AriGold » 06.12.2011 03:31

Joillain muillakin on ensi kautta koskien jo topic pystyssä, joten avataan SaiPallekkin, koska tänne tulee kuitenkin todennäköisesti keskustelua jo hyvissä ajoin.

Sopimustilanne:

Maalivahdit:

Richard Ullberg (optio 2014)

Puolustajat:

Miika Huhtanen (2014)
Kalle Maalahti (2013 + optio 2014)
Lauri Taipalus (2014)
Jere Pulli (2014)
Riku Dufva (2013)
Samuli Piipponen (optio 2014)
Mikko Pukka (2013)

Hyökkääjät:

Rasmus Hämäläinen (2014)
Toni Rehunen (2014)
Joni Suutari (2013 + optio 2014)
Sami Tiainen (optio 2014)
Juha Koivisto (2013)
Jesse Mankinen (2014)
Anssi Löfman (2013)
Ville Paalanen (2013 + optio 2014)
Antti Aarnio (optio 2013)
Roberts Jekimovs (optio 2013)


Jatkoa:

Per Savilahti-Nagander, Pauli Levokari, Ville Koho, Tomi Leivo, Juuso Kaijomaa ja Elmeri Kaksonen

Ei jatkoa:

Richard Lintner, Jarno Lippojoki, Petri Koskinen ja Juha Kiilholma

Muista pelaajista en osaa vielä sanoa ja muutamalla pelaajalla loppukausi tulee vaikuttamaan paljon siihen tarjoaisinko heille jatkosopimusta. Jatkon saajat ovat minun mielestäni aika selvät, koska Savilahti sekä Levokari ovat pelanneet hyvin tällä kaudella ja tuovat sinne maalinedustalle sitä "äijämäisyyttä", mitä jokainen joukkue tarvitsee. Ville Koho on kanssa sellainen pelaaja, jonka haluaisin jatkavan SaiPassa enkä näe mitään syytä miksi Ville ei jatkaisi. Koholla on keltamustasydän ja Ville pelaa tähän mennessä elämänsä parasta kiekkoa juuri nyt. Kohoa en laittaisi kuitenkaan ensi kaudelle kakkosketjuun, vaan säästäisin Villen kolmosketjuun, koska Koho ei ole kuitenkaan mikään samettikäsi ja Villeä tarvitaan alivoimalla. Leivo & Kaijomaa kaksikko on pelannut mielestäni ihan hyvin tällä kaudella ja mielestäni nuo 2 paikkaavat kyllä loistavasti jonkun Kiilholman ja Koskisen jättämät aukot, mitkä ei kyllä järin suuria olekkaan. Kaksosen jatkosopimusta ei tarvitse edes perustella.

Nuo "ei jatkoa" pelaajat ovat kanssa aika simppelit. Lintner ei ole ollut tällä kaudella läheskään sitä mitä viime kaudella ja, kun ottaa huomioon, että kaveri on ylivoimaisesti SaiPan kallein pelaaja, niin kyllä minun puolestani Lintner saa etsiä uuden osoitteen. Lippojoellakaan ei ole ollut mitään annettavaa joukkueelle tällä kaudella ja kyllä Lippojoki jää auttamatta jalkoihin, kun sieltä takaa alkaa puskemaan porukkaa edelle, Pulli ja Piipponen etunenässä. Koskinen ja Kiilholma ovat kyllä olleet sellaisia turhakkeita, että ei mitään rajaa. Ainut hyvä asia Kiilholmassa on ollut se, että kaveri on ollut joukkueen paras aloittaja, mutta ei se paljoa lohduta, kun pelillinen anti on nyt mitä on. Koskisestakaan ei ole enään liigatasolle, vaikka muutaman maalin tällä kaudella onkin tehnyt.

Ketjulotto:

X1 - X2 - Jesse Mankinen
Anssi Löfman - X3 - Roberts Jekimovs
Elmeri Kaksonen - Ville Koho - Tomi Leivo
Ville Paalanen - Juuso Kaijomaa - Antti Aarnio

X4 - Per Savilahti-Nagander
Jere Pulli - Pauli Levokari
Mikko Pukka - Simon Backman

Richard Ullberg
X6


X1 = Machuldan tyylinen eurooppalainen pelaaja, joka olisi mielellään varma haku.
X2 = Ville Viitaluoman kaltainen sentteri, joka rakentelee peliä, mutta osaa silti iskeä itsekkin häkkejä.
X3 = Taitava kahdensuunnan sentteri, joku Aki Uusikartanoa muistuttava jätkä. Koskiranta jos haluaa jatkaa olisi loistava pelaaja tähän paikalle.
X4 = Kunnon hyökkäävä pakki. Samaa tasoa, kun Daniel Sondell oli parhaina päivinään.
X6 = Joku varma kakkosveskari kirittämään Ullea ja kilpailemaan ykkösveskarin tontista.

Mielestäni ne vähät rahat, mitä SaiPalla on pitäisi käyttää pariin ykkösketjun pelaajaan ja ykköspakkiin. Luottaisin veskariosastolla Ullbergiin, joka on tehnyt minuun vaikutuksen tällä kaudella ja pelaa varmasti halvalla sopimuksella. Hyökkäyksen hankintoja pitäisin tärkeimpinä, koska tällä kaudella(kaan) ei ole SaiPalla ollut kunnon ykkösketjua, joka tekee väkisin ne maalit. Pakistossa on jo ihan hyvä runko ja kahta pelaajahan tuo huutaisi, mutta minulle riittää yksi puolustuksen pelillinen johtaja. Ei kylläkään haittaisi, vaikka sieltä hankittaisiin joku pelaaja Mikko Pukan paikalle. Ei mulla muuta tällä kertaa, jatkakaa.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 2316
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 06.12.2011 10:55

Hyvä ketjun avaus. Olin itsekkin availemassa tälläistä, tai vastavaa ketjua. Ketjun nimi olisi ollut kenet haluaisit nähdä pelaavan Saipassa kaudella 12-13

Itse toivoisin ,että Saipa ottaisi Ässistä mallia. Nimet mitkä hankitaan pitää mahtua 1-2 kenttälliseen. Omista pitää löytyä sitten ne 3-6 kentän miehet, mitkä sitten voivat kovalla työnteolla ja omalla osaamisella murtautua sinne kärkiviisikkoihin.

Maalivahdit. Ullelle kokenut mestisjätkä taustalle. Esim Rämö Kookoosta Mestiksen parasmaalivahti. Tai sitten Markkanen.

Puolustuksesta. Tällähetkellä pelkkiä junnusopimuksen alla olevia sopimuksia + Mikko Pukka. Pulli ja Pukka on aika varmoja nimiä ensikauden pakistossa. Muut sitten tulee olemaankin toivotaan toivotaan miehiä. Jatkoa pitäisi saada ainakin Pärrelle. Levokari on kallismies jos noi summat pitää paikkanssa mitä Levo saa kaudesta, eli ei jatkoa

Hyökkäys on tällähetkellä myös aika paljon junnarisopimusten alla. Eli tollaiseen hyvään scouttaamiseen pitäisi Saipan pystyä ja hankkia niitä kärkinimiä. Mitkä mahtuisivat Saipassa pelamaan 1-2 kentässä.

Jatkoa.
Elmeri Kaksonen, ehkä tämä kausi oli Emen viimeinen näytönpaikka ikuisesta 0+1 miehestä pistemieheksi. On tehnyt sen paremmin,kuin hyvin.

Jeki. Optio käytäntöön. Toisen kauden kirous vaarassa. Mutta on osoittautunut hyväksi pelaajaksi. Nyt vain pienessä maalittomassa putkessa. Sentään paikkoihin ja rimoihin osuu.

Pois. Aarnio Optiota ei omastamielestä kannattaisi käyttää, Sama on Piiholman kanssa pysyy niin hyvin piilossa peleissä, ettei häntä oikein erota sieltä
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja 3156155 » 06.12.2011 12:54

Jatkopaperit seuraaville

Per-Savilahti Nagander, Tomi Leivo, Kalle Kaijomaa, Roope Hämäläinen, Simon Backman, Brian Salcido, Jarno Lippojoki, Ville Koho, Markku Flinck, Jarno Koskiranta, Elmeri Kaksonen sekä Roberts Jekimovsin optio käytäntöön ja Pauli Levokarille ehdottomasti jatkosopimus mikäli on valmis tiputtamaan palkkaansa.

Uudet hankinnat

Maalivahtiosastolle tarvittaisiin hyvä kirittäjä Ullbergille ja olisihan se hienoa jos Markkanen palaisi Saipaan:) taikka sitten tuo Kookoon Rämö


Puolustus

Richard Lintnerille korvaaja ja tämän pitäisikin olla hyvän tasoinen kiekollinen pakki
+ uusi pakki mikäli Levokari ei jatka sellainen oman maalin vartija isokokoinen, jolta löytyisi Sondellimainen rauhallisuus omassa päässä.


Hyökkäys


2 uutta hyökkääjää molemmat erittäin varteenotettavia maalintekijäehdokkaita.

Loput paikat täytettäisiinkin sitten omilla pojilla.Maalivahdit Ullberg
Rämö/Markkanen


X1 - Koskiranta - Mankinen


Levokari - X2
X3 - Löfman - Jekimovs


Nagander - SalcidoLeivo - Flinck - Kaksonen


Backman - PulliPaalanen - Koho - Kaijomaa

+Roope Hämäläinen, Juha Koivisto, Rasmus Hämäläinen, Jarno Lippojoki, Mikko Pukka, Samuli Piipponen+ tarpeen vaatiessa muita omista junioreista.


X1 Maalitykki Barneyn tyylinen, mutta mielellään hieman paremmalla liikkeellä varustettu olisikohan Morrison välivuotensa jälkeen mahdollista saada, mikäli polvi on kunnossa vai lopettaako.
X2 Lintnerin korvaaja
X3 Maalitykki Yetman/Sopanen pelaaja kävisi
Mielestäni olisi erittäin hyvä joukkue kasassa jos tehdään onnistuneet hankinnat X1, X2 sekä X3 ja näihin täytyykin nyt panostaa.

Lopuille paikoille kyllä löytyy omia nuoria joille voi antaa näyttöpaikkoja. Elikkä Levokarille molempia osapuolia tyydyttävä sopimus ja samoin Salcidolle, mutta näihin X1,X2,X3 panostusta kiitos ja toivottavasti olisi varaa.

Sitten vaan ajamaan uusia pelaajia sisään ja purkukiekko treeniä ja alivoimatreeniä ja maalinteko treeniä treenin perään niin hyvää tulee.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 2316
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 06.12.2011 13:34

Puolustuksessahan on myös toi mestiksen oma Lintneri- Lauri Taipalus. Käyttämätön kortti. Toivottavasti olisi yllätyskortti sillä itse en miehestä osaa sanoa mitään. Jotenkin on jäänyt kuva että olisi haettu uutta Jammpa Tuomista, jos pelaajan pituudesta jotain voi päätellä.

Elmerin jatko toisi yhden täyden hyökkäys trion kokoon. Elmeri - Löpö - Jeki- Kaikki kunnia Koholle. Armotonta maalintekijään hänestä ei koskaan tule. Jos olisi olisi myös tälläkaudella enemän pisteitä koossa.
Koho ennemmin Kiiholman paikalle pelamaan ja pystyy sitten tarvittaessa olemaan ylempänäkin. Sellainen hyvä 3-4 mies

Paljon riippuu myös Koskirannasta haluaako jatkaa Lappeenrannassa. Jarno ja Löpö pystyisivät vetämään rekeä eteenpäin. Koskirannalle vain hyvät laiturit viereen.

Mankiselle vaatisin paljon enemmän. Suoraviivaistuutta ja uskallusta haastaa enemmän 1vs1 tilanteisiin. Välähyksiä on mutta on myös liian paljon niitä pelejä missä ei vain pääse peliin mukaan.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja 3156155 » 06.12.2011 14:27

Puusilmä kirjoitti:Puolustuksessahan on myös toi mestiksen oma Lintneri- Lauri Taipalus. Käyttämätön kortti. Toivottavasti olisi yllätyskortti sillä itse en miehestä osaa sanoa mitään. Jotenkin on jäänyt kuva että olisi haettu uutta Jammpa Tuomista, jos pelaajan pituudesta jotain voi päätellä.

Elmerin jatko toisi yhden täyden hyökkäys trion kokoon. Elmeri - Löpö - Jeki- Kaikki kunnia Koholle. Armotonta maalintekijään hänestä ei koskaan tule. Jos olisi olisi myös tälläkaudella enemän pisteitä koossa.
Koho ennemmin Kiiholman paikalle pelamaan ja pystyy sitten tarvittaessa olemaan ylempänäkin. Sellainen hyvä 3-4 mies

Paljon riippuu myös Koskirannasta haluaako jatkaa Lappeenrannassa. Jarno ja Löpö pystyisivät vetämään rekeä eteenpäin. Koskirannalle vain hyvät laiturit viereen.

Mankiselle vaatisin paljon enemmän. Suoraviivaistuutta ja uskallusta haastaa enemmän 1vs1 tilanteisiin. Välähyksiä on mutta on myös liian paljon niitä pelejä missä ei vain pääse peliin mukaan.Se mitä olen Taipaluksesa kuullut niin ei ole aivan sille tasolle Mestiksessä tänä vuonna päässyt mitä odotettiin en tosin itse tiedä sanoa mitään ja en tiedä myöskään saamansa vastuun määrästä. 23 peliä 1+7 tehot ja uskoisin kuitenkin, että näyttöpaikka kuitenkin on tulossa ja toivottavasti yllättää positiivisesti kiekollisestihan hänen pitäisi olla lahjakas, mutta aika näyttää toivotaan parasta. On tosiaan mielenkiintoista nähdä mitä Koskiranta tekee vastuuta olisi aivan varmasti tulossa jos tänne jää ja näin toivonkin käyvän voi myös olla, että hinnoittelee itsensä ulos en tiedä toivottavasti näin ei käy vaan pääsisi seuran kanssa sopimukseen ja saisi mahdollisuuden murtautua lopullisesti Liigaan ja vastuusta tämä ei ainakaan jäisi kiinni ja olisi Jarnon itsensäkkin kannalta paras vaihtoehto, ettei lähde johonkin muuhun Liigajoukkueeseen 3 ketjun pelaajaksi tosin jossain HPK:ssa voisi olla myös isoa roolia tarjolla.

Elmerille ehdottomasti jatkosopimusta!! hänen peliaikansa on ollut 14.43min/ottelu ja olikohan 18 peliä 5+7 tehoilla ja +5 eli ei yhtään hullummin kaikkien niiden loukkaantumisten keskellä on Elmeri tehnyt tällaista jälkeä ja olisikin todella toivottavaa saada hänelle pitkä sopimus. Samaa voidaan sanoa myös Leivosta 19 ottelua 2+4 tehot peliajalla 8.42 :o ja +6 eli pitkä jatkopahvi kouraan. Ja kyllä tuo Koho olisi minunkin näkemykseni mukaan 3-4 kentän mies ja tarvittaessa pääsee ylemmäs sitten.

Pari maalintekijää olisi jostain kuitenkin kaivettava se on vaan fakta ja uskoisinkin, että jos näissä hankinnoissa onnistutaan niin meillä on erittäin hyvä pelaajamateriaali ja todellinen Mustahevonen kaudeksi 2012-2013. Oikeastaan kaikki kentät pystyisivät ratkaisemaan pelejä tarvittaessa.

Ja pelaajabudjettikaan ei mielestäni olisi mahdoton näiden maalintekijöiden hankintojen jälkeen jos esim kultakorttiklubi järkkäisivät sen varmimman maalinsylkijän joukkueeseen. Sitten vaan Lintnerin korvaaja etsitään ja toinen maalintekijäehdokas niin avot pitää kuitenkin muistaa, että osalla tulee palkat nousemaan kuitenkin joten katsellaan nyt ja toivotaan, että hallilla kävisi porukkaa hieman paremmin, että voitaisiin olla toiveikkaita maalintekijöiden hankkimisen suhteen. Ja saa nyt nähdä kuka on se valmentajakin.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Viestit: 3
Liittynyt: 11.08.2011 13:20
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja xante » 12.12.2011 21:14


Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja 3156155 » 12.12.2011 22:19

Tässä kanssa muutama haku enkä väitä, että olisi mahdollista saada toisaalta kaikki on mahdollista ja kun lähdetään hankkimaan vahvistuksia nyt hyökkäyspäähän on niiden oltava myös hyviä, joten toivotaan ensikauden hankintojen olevan seuraavien tasoa ja omasta mielestäni kukaan näistä ei mahdotonta saada ja tuo viimeinen voisi olla se ykköshankinta ja eihän kukaan muuten odottanut Lintnerinkään tasoista pelaajaa Saipaan ennen kuin sopimus julkistettiin. Puolet Leftin puolelta ampuvia ja puolet Rightin.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=24255

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=38836

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11056

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=10623

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=15633

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11443

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11408
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Laviols » 13.12.2011 16:47

3156155 kirjoitti:Tässä kanssa muutama haku enkä väitä, että olisi mahdollista saada toisaalta kaikki on mahdollista ja kun lähdetään hankkimaan vahvistuksia nyt hyökkäyspäähän on niiden oltava myös hyviä, joten toivotaan ensikauden hankintojen olevan seuraavien tasoa ja omasta mielestäni kukaan näistä ei mahdotonta saada ja tuo viimeinen voisi olla se ykköshankinta ja eihän kukaan muuten odottanut Lintnerinkään tasoista pelaajaa Saipaan ennen kuin sopimus julkistettiin.http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11443

Brock Trotter olisi kyllä SM-liigan kärkiseuroillekin jo ihan hemmetin kova haku sillä sen verran tärkeä palanen mies oli viime kaudella KHL:ssä Dinamo Rigalle Lauris Darzinsin ja M.Redhlisin ohella koko kauden ajan . Saipalla tuskin on mieheen mitään saumoja saati ässillä,kalpalla,jokereillakaan.
No eipä kukaan kyllä odottanut Lintnerin eksyvän saipaan saati SM-liigaan mutta eipä Lintner kyllä näytöjenkään perusteella mikään ihme mies kansainvälisesti ollut kun slovakian liigaan lopulta ajautui.
Trotterin eksyminen SM-liigaan olisi yhtä kova paukku kuin Antti Miettisen paluu olisi ollut. Sen verran KHL:ssä kaverin perään kuolattiin kesällä mutta päätti lähteä kokeilemaan onneansa atlantin tuolle puolen takaisin.

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja 3156155 » 21.12.2011 19:15

Huomenna siis tiedetään tuleva valmentaja harmi kun on töitä siihen aikaan, mutta eiköhän Lappeenrannasta tule monta puhelua tästä aiheesta ja saa itsekkin kuulla heti kun tiedoitustilaisuus on päättynyt:)

Uskon, että se on nyt sitten se Tirkkonen, mutta vielä ei siis ole virallisesti julkistettu ketään varmaksi ja olkoot se sitten kuka tahansa niin toivottavasti saa työrauhan ja kannattajienkin tuen taakseen ja mahdollisuuden näyttää osaamisensa.

Saipa on ollut maalivahtimarkkinoilla Pohjois-Amerikassa ja varmasti on ainankin yksi hyökkääjäkin hakusessa :D nyt ei kuitenkaan saa hätiköidä vaan maltilla katsoa ja sitten vaan toivoa parasta.

Pelicans kuulemani mukaan on hyökkääjämarkkinoilla myös ja saattaakin käydä niin, että Sopanen vapautuisi heiltä. En tiedä, mutta toivoisin näin, koska olisi hyvä kokeilu mikäli miestä itseään suuri vastuu ja uusi noste uralleen kiinnostaa. Minua kiinnostavat oikeastaan vaihtoehdot Yetman, Barney, Sopanen ja jopa vähälle vastuulle jäänyt Eero Elo ja sitten varmaankin on tuolla Pohjois-Amerikan reissulla katselussa maalivahdin lisäksi se maalintekijä, jota saatetaan joutua kuitenkin odottamaan jopa ensi kauteen, mutta kunhan ei siis tehdä mitään hätiköityjä ratkaisuja mikään paniikki tässä ei ole, koska Lintner ei pelillisesti kuitenkaan ollut Saipalle mikään menetys tämän kauden otteillaan ja siksi Saipa voikin tehdä pohjustustyön kunnolla ja rauhassa uuden pelaajan suhteen.


Ja mikäli joku ehti lukea kirjoittamani vaihtoehdon tänne Saipan uudesta maalivahdista niin poistin viestin, koska huomasin, että on kenties lopettelemassa uraansa, koska on useita polvivammoja ollut.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 2316
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 22.12.2011 14:52

Tirkkosen johdolla sitten mennään kaudelle 2012-13

Kohollekkin saatiin jatkosopimus tehtyä. Mistä itse en kovin niin iloinen ole enkä yllättänyt. Onhan Koho ihan hyvä kolmosen sentteri ja takuu varma viidenmaalin mies, mutta ei ne viisi maalia tuo pisteitä. Samaan aikaan kun faniporukka vaatii Saipalta voittoja niin yhtälö on aikalailla mahdoton. Koho on päässyt siihen asemaan fanejen joukossa, että pelkkä Koohottaminen riittää ja joskus aloitusvoitot. Mitäs ne hyökkääjät niillä maaleilla. Tämä on vain mun mielipide. En vain hyväksy kun samankaltanen viidenmaalin mies saa kritiikkiä eli Kiiholma, mutta toista kehutaan maasta taivaaseen.

Onhan se kolikon toinenpuoli. Jos Koho tekisi sen 10-20 maalia kaudessa niin hän ei olisi ollut noin pitkään Saipanriveissä. Seurauskollisuus on harvinaista näillä päivillä. Saipan tämän hetkinen kapteeni ja varmasti myös tulevaisuuden valmentaja.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja AriGold » 22.12.2011 15:07

En kyllä ymmärrä, mikä Puusilmällä on Kohoa vastaan. On kuitenkin pikkasen eritason kaveri ollu tällä kaudella Ville "5+10" Koho kuin Juha "2+2" Kiilholma. Kolmossentterin rooliin Koho on yksi liigan parhaimmista, jos saa vain hyvät laiturit vierelle, koska Ville on tällä kaudella osoitellut kiekollisia taitojaankin. Sanoisin, että Koho on tuollainen köyhän miehen Riku Hahl tai Petteri Nokelainen. Koho on kuitenkin joukkueen kapteeni ja taistelee joka ilta täysillä sekä on yksi liigan parhaimpia aloittajia. Sano mitä sanot, mutta Koho on loistava kolmossentteri ensi kaudella jos häntä ei nostetta kakkosketjuun. Toivon, että Koho pelaa kolmosessa, ykkösalivoimassa ja hajavaihtoja ylivoimaa. Tällä kaudella Koho on ollut tärkeä osanen SaiPan ylivoimaa ja kakkosketjua, joten Kohon AV-minuutit ovat vähentyneet ja se voi olla kanssa yksi syy, miksi SaiPan alivoima on ollut niin huonoa tällä kaudella. Kohon sopimus oli kuitenkin loistava uutinen ja peukkua toimistolle, että saatiin Ville jatkamaan ja todennäköisesti vielä halvalla. :)
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 2316
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 22.12.2011 15:23

5 maalia pitäisi olla paljon ennemmän noilla paikoilla. Silloin olisi myös enemmän pisteitäkin jos se Koho tekisi niistä maaleja. Pisteettömyyshän päävalmentajan vika ei pelaajien. Mutta näihän se aina on ollut toinen saa tehdä virheitä mutta toinen ei. Vaikka ne olisivat samanlaisia. Tekis vaikka seuraavan 10v sopimuksen Saipan kanssa silti kannatan Saipaa ja otan tikareita sitä mukaan pois, kun Koho onnistuu muussakin kun aloitusvoitossa.

Niin kuin sanoit ja itsekkin hyvä kolmosenmies. Mutta toivottavasti ei tulisi lisää näittä kolmoskenttämiesten sopimuskia, sillä kyllä nekin tulee joukkueella kalliiksi jos niitä on joukkue täynä.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Micro » 22.12.2011 18:16

Hommatkaa meiltä Lahdesta Blomqvist. Tarvitsee ison roolin ja olisi kyllä ainakin tämän hetken SaiPaan vahvistus.

Lisäksi tuosta Ville Kohosta. Mietitäänpä kolmossenttereitä ja joukkueita, jonka ohi Koho menisi. HPK, Ilves, Tappara? Pelicansin Immonen, JYPin Asplund, Jokereiden Hahl, HIFKin Wirtanen yms. ajavat kyllä aika äkkiä Kohosta ohi. Mutta ikonihan mies tietty on.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Multi » 22.12.2011 18:49

Asplund ei kyllä nykytasolla aja kenestäkään ohi, toki jos pääsisi siihen vireeseen mitä häneltä on odotettu tai jos mitataan Kohon ja Asplundin ns. potentiaalia niin kyllähän Turre tämän parin vie. Nykynäytöillä Koho on edellä, Asplund on ollut niin sysipaska tällä kaudella.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Snoga » 22.12.2011 19:12

Jos nyt pitäisi valita joko Kohon välillä tai Tapparan 3. sentterin eli Tuomas Vänttisen väliltä, niin eipä tuota tarvitsisi paljon pohtia.

Kiinnostaakos SaiPan puolelta hankkia ikuinen lupaus Kim Strömberg? Saatte kaupanpäälle joko Viktor Ekbomin tai Jussi Halmeen, saatte itse valita. :Thumb up:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Seuraava

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa