Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja Dev » 05.09.2012 11:21

Jaakko Rissanen siirtyy Lappeenrantaan.

KalPassa koko tähänastisen ammattilaisuransa pelannut Jaakko Rissanen jättää Kuopion. Rissanen solmi kahden vuoden sopimuksen SaiPan kanssa.

- Perusajatus on se, ettei Rissanen tule paikkaamaan loukkaantuneita, vaan vahvistamaan meitä kahden vuoden sopimuksella. Hän tuo meille hyökkäyspäähän lisää vaihtoehtoja ja pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaa. Rissanen on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo seuran tiedotteessa.
22-vuotiaalla Rissasella oli vielä kauden 2012-2013 kattava sopimus KalPan kanssa.

- Olimme aloitteellisia tässä siirrossa. Hänellä oli KalPan kanssa sopimus, joka purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä seurojen kesken, Tuomenoksa toteaa.
Rissanen on pelannut kolmen SM-liigakauden aikana yhteensä 97 ottelua tehoin 15+15=30.

http://www.jatkoaika.com/Uutiset/saipa- ... sen/106488


Potentiaalinen yllätysnimi ensi kaudelle. Iski viime kaudella jo 16 tehopinnaa KalPan paidassa ja jäänyt erityisenkin hyvin mieleen näistä KalPan nuorista kavereista. Pääsi jokusen kerran pelaamaan hyvien pelimiesten kanssa ja jälki oli ihan mukavaa. Sanoisin että yksi parhaimmista hauista SaiPalta tälle kaudelle. Jos ja kun saa vastuuta paljon, niin en näe minään mahdottomuutena iskeä esim. 30-40 pojoa tällä kaudella. Peliälyä löytyy ja taitava kaveri.

SaiPakin alkaa jättämään Ilveksen pikkuhiljaa ennakkokaavailuissa taakse.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1077
Liittynyt: 12.04.2009 19:50
Suosikkijoukkue: SaiPa (Jets)

Re: SaiPa kaudella 2012-2013

ViestiKirjoittaja Teukka » 05.09.2012 11:38Jaakko Rissanen siirtyy KalPasta SaiPaan kahden vuoden sopimuksella. Mielestäni ihan hyvä haku, varsinkin kun tällä hetkellä Kohon, Hämäläisen ja Leen paluupäivät sairastuvalta ovat hieman hämärän peitossa. Nuori pelaaja, jolla on jo kokemusta SM-Liigasta parin kauden ajalta, voittanut A-junnuissa kauden pelaaja -palkinnon ja valmiiksi tuttu mies Tirkkoselle.


Kauden avauksessa hyökkäysketjut voisivat näyttää vaikka tältä:

Jokinen – Löfman - Mankinen
Giliati – Rissanen – Leivo
Poukkula – Koho – Koivisto
Jekimovs - Flinck – Vauhkonen

Hämäläisen ja Leen palatessa senttereiden tonteille on kyllä pientä ruuhkaa. Mielenkiintoista nähdä kuka joutuu lainalle/katsomoon.

E: Dev ehti avaamaan oman topicin Rissaselle, joten tämän viestin voi siirtää sinne..
Dale McTavishin pelaajakortti: Klick!

Avatar
Viestit: 153
Liittynyt: 27.08.2012 16:54
Suosikkijoukkue: KalPa

Re: Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja salappa » 05.09.2012 12:57

Hyvä siirto kaikille kolmelle osapuolelle ja jollain tapaa odotettukin. Rissaselta odotettiin viime kaudella jo enemmän ja näyttöpaikkoja varmasti sai tarpeeksi, mutta jäi KalPa-paidassa se läpimurto tekemättä. Tällä kaudella tunkua on rosterissa sen verran, että vaikeaa olisi sopivaan rooliin enää nousta ja jämäroolissa roikkuminen ei varmasti kenenkään etu olisi ollut. KalPa saa ilmeisesti suht kalliin sopparin pois rasittamasta ja Rissanen pääsee yrittämään sitä läpimurtoa toisaalle. SaiPakaan tuskin tässä hävijäksi jää, mutta sen nähdään sitten millaiseen pistetahtiin yltää. Viime syyskaudelta taidonnäytettä tästä (Rissasen maali 1.45 eteenpäin) :cool:
This is your life and it's ending one minute at a time.

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja yakuza » 05.09.2012 13:01

Ei tule ikävä. Potentiaalinen nimi, jolta odotettiin läpimurtoa jo viimekaudella ykkösketjussa. Vastuuta tuli, mutta jälki ei ollut sitä mitä toivottiin. Oliko paineet sitten liian suuret vielä. Mutta Rissaselta löytyy vielä sitä potentiaalia mitä hänellä oli jo viimekaudella. Saa nähdä, että pystyykö Rissanen lyömään itsensä läpi SaiPassa.
Rissaselle ei olisi ollut edes kokoonpanossa paikkaa, vaan olisi pelannut Mestistä ja paikannut loukkaantumisia. Mutta onnea Rissaselle Lappeenrannan valloitukseen.
Muutaman vuoden päästä takaisin KalPaan, jos läpimurto liigatasolla on tapahtunut.
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja AriGold » 05.09.2012 14:51

En kyllä ymmärrä tätä hankintaa, jossei Rissanen pelaa ensi kautta Jukureissa. Sentteriosastolla on jo Lee, Löfman, Flinck, Koho ja Hämäläiset. Jos ja kun Lee ei ensi kaudella pelaa, niin tässä ei saa olla hänen korvaajansa, ei vaan saa. Jos Rissanen on ensi kaudella SaiPan 1-2 sentteri, niin voidaan jo luovuttaa ennen kauden alkua. Ollaan vittu paskempia kun Ilves. Aivan yhtä turha hankinta kuin Ville Hämäläinenkin. Pakko vähän kritisoida kyllä toimiston tekemisiä, kun kohta kaksi joukkuetta miehiä kasassa ja silti ykkösketju puuttuu. Määrä ei korvaa laatua tässä tapauksessa. Mielummin yksi kunnon vahvisus kuin kolme tasavahvaa mestismiestä taistelemaan samasta paikasta.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja telamiina » 05.09.2012 15:05

Täytyy ihmetellä kuinka Ari näkee 22vuotiaan(!) ja erittäin potentiaalisen miehen hankintaa huonona asiana?
Ymmärrän kyllä että Ville Hämäläisen hankintaa kritisoidaan ja pidän sitä itsekkin käsittämättömänä mutta Rissasella on edelleen helvetin kova positiivinen potentiaali. Kuulemma mies on jopa hommannut kesällä lihasta.

Se että homma ei ole vielä natsannut ei tarkoita etteikö se voisi SaiPassa natsata ja tuskin kyseessä on kallis mies joten mahdollinen epäonnistuminen ei kaada SaiPan taloutta.

Hyvä haku SaiPalta.

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja AriGold » 05.09.2012 15:22

En ymmärrä tämän hankinnan järkevyyttä, koska ensi kaudelle on jo senttereitä aivan tarpeeksi. Tämä hankinta vie esimerkiksi 20-vuotiaalta omalta kasvatilta peliaikaa. Turha hankinta, koska ilmeisesti kauden edetessä on tarkoitus hankkia joku kova P-Amerikkalainen pelaaja ja ilman tälläisiä hankintoja se voisi olla piirun verran kovempi nimi. Joukkueessa on ihan liikaa pelajia, vaikka Leen tilanteesta ei olekkaan mitään selvyyttää, Suutarin koko kausi jo loukkaantumisen takia pilalla ja Leivo ulkona muistaakseni kolme kuukautta. Senttereistä kahteen ensimmäiseen ketjuun on tarjolla vain Lee (?) ja Löfman, kun taas kahteen alempaan Koho, Hämäläiset, Rissanen ja Flinck. Siis viisi miestä kilpailemassa kahdesta pelipaikasta. Kaiken lisäksi Koholla sekä Ville Hämäläisellä on vielä varmasti kiintiöpaikka kokoonopanoon, koska hänet on jo varakapteeniksikin valittu. Ymmärtäisin hankinnan, jos esimerkiksi Flinckin kanssa sopimus purettaisiin, mutta tällä hetkellä senttereitä on kuitenkin aivan liikaa.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja telamiina » 05.09.2012 16:30

Rissanen pelaa myös laidassa.

Jaa,vai joku olisi vielä tulossa? Itse en jaksa tuohon uskoa mutta toki saa tulla jos on tuloillaan.
NHL:n työsulun aikana SaiPa voisi saada kohtuu kovankin nimen haaviin mutta millä éuroilla?
Toki on mahdollista että NHL seura hakee pelipaikkaa nuoremmalle hyökkääjälle jolla on jo sopimus seuran kanssa,tällöin SaiPa voisi saada pelimiehen lainaksi lihapiirakka palkalla.

Avatar
Viestit: 2325
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 05.09.2012 21:08

Fiilikset on sellaiset samankaltainen randonhaku mitä muutkin. Potenttiaalia on mutta ei ole vielä puhjennut kukkaansa, jos olisi ei pelaisi Saipassa.
Tulee vain mieleen onko se Mark Lee sittenkin niin "paskana" mitä huhut väittävät, jos on niin kuka ottaa vastuun seurasta.

No kait se menee niin että Löfman on ykkösentteri ja sitten Rissaset, Lee taistelee kakkossentterintontista. Jarrumiehiä onkin sitten bussilastillinen - Saadaan ainakin katsomot täyteen :D

ps. Silti Rissasella on enemmän statseja kuin osalla Saipanmiehellä. Tottakai nostan peukkua tälläiselle pelaajalle, kun 0+0 miehille.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Jaakko Rissanen SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja telamiina » 24.09.2012 14:56

Toistaiseksi Rissanen on ollut ihan käyttökelpoinen pelaaja vaikka meillä noita senttereitä liikaa onkin. ;)

Mutt vakavasti puhuen Rissanen on kyllä ylittänyt odotukseni helposti vaikka häntä pidinkin hyvänä hankintana. Toivotaan että lento jatkuu ja myös "kakkosen" miehet alkaa saamaan taas kiekkoa reppuun toki muutkin saaat maalata :D

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa