Richard Demén Willaume SaiPaan

Kuva
Avatar
Viestit: 1077
Liittynyt: 12.04.2009 19:50
Suosikkijoukkue: SaiPa (Jets)

Richard Demén Willaume SaiPaan

ViestiKirjoittaja Teukka » 17.09.2012 09:54

Richard Demén Willaume SaiPaan

saipa.fi kirjoitti:SaiPa on vahvistanut puolustustaan ruotsalaisella Richard Demén Willaumella, 26. Hän saapuu Lappeenrantaan tänään.

Demén Willaume on Colorado Avalanchen viidennen kierroksen (#154) varaus vuodelta 2004. Isokokoinen (191 cm/101 kg) puolustaja on pelannut urallaan 92 ottelua Elitserienissä, 99 ottelua Allsvenskanissa ja viime kaudella Ranskassa Rouenin riveissä 25 ottelua tehopistein 3+10=13.

Sopimus pitää sisällään tryoutin, joka ulottuu marraskuun maaottelutaukoon asti. SaiPalla on optio loppukaudesta.


Jälleen aika mielenkiintoinen haku SaiPalta. Savilahden ollessa sivussa pääsee varmasti näyttämään osaamistaan ja jos ei tryoutin jälkeen vahvista puolustusta niin ei kai tässä hirveästi voida hävitäkkään? Onhan mies vielä viime kauden Ranskan mestarikin, niin tuo hieman voittamisen kulttuuria joukkueeseen.

Eliteprospectsin lause "Will mix a solid game in his own zone with giveaways and braincramps." ei tosin lupaa hyvää..
Dale McTavishin pelaajakortti: Klick!

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Richard Demén Willaume SaiPaan

ViestiKirjoittaja Dev » 17.09.2012 10:36

Mielenkiintoinen kokeilu SaiPalta. Statsien perusteella taitaa olla enemmän stay at home pakki kuin mikään ylivoimapyssy. Muistuttaa itseasiassa tilastojen perusteella aika paljon SaiPan taannoista hakua Per Savilahti-Naganderia. Isokokoinen ja ei ilmeisesti mikään hirveän huono luistelijakaan. Ainoa mikä pistää tiettyä kysymysmerkkiä ilmaan, on nuo miehen ottelumäärät? Viimeisen neljän vuoden aikana vain 120 ottelua, eli ilmeisesti loukkaantumisia on ollut todella paljon? Toisaalta eipä tuo nyt hirveästi haittaa kerta SaiPa on ottanut miehen try-outille, ainahan voi sitten potkia huitsin nevadaan, jos ei onnistu.

Toivottavasti pelaa huomenna jo HIFK:ta vastaan, niin pääse katsastamaan otteet.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 78
Liittynyt: 17.03.2012 12:51
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Richard Demén Willaume SaiPaan

ViestiKirjoittaja Jugger77 » 17.09.2012 11:07

Taas pitää nostaa hattua toimiston suuntaan. Erittäin nopea reagointi Savilahden loukkaantumiseen eikä lähdetty edes paniikissa soittelemaan kaikenmaailman Marlo koposille tai sopimusta vailla oleville eläkeläisjyrille vaan haettiin projekti pelaaja syvemmistä vesistä. Toivottavasti kaveri onnistuu niin, että hänestä voidaan ajan kanssa tehdä Savilahden korvaaja koska valitettavasti PSN varmaan lähtee tämän kauden jälkeen uusiin haasteisiin (jos siis pelaa viime kauden tasolla tai jopa paremmin). Ranskan mestareita ei ole tainnut meillä SaiPassa pelatakaan joten nyt on sitten Italian ja Ranskan mestarit tuomassa sitä voittamisen kokemusta (ei voi mitään mutta naurattaa tällaista kirjoittaa) :) Minusta kaikkein suurin asia tässä hankinnassa ei ole itse pelaaja vaan se että tämä hankinta tehtiin eikä menty edes sieltä mistä aita on matalin. Nyt on ihan eri tekemisen meininkin SaiPassa kuin joskus pimeinä vuosina ja mun pirun hyvät fiilikset vaan kasvavat.

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Richard Demén Willaume SaiPaan

ViestiKirjoittaja telamiina » 17.09.2012 12:15

Mielenkiintoinen haku.
Puolustava puolustaja mutta nähtävästi miehellä voisi olla edellytykset myös kiekollisesti aktiivisempaan rooliin ainakin tuolla kehuttiin avauksia ja kovaa lämäriä sekä liikkuvuutta.
Pitkä koe-aika antaa valmennukselle mahdollisuuden tutustua mieheen ihan kunnolla ja saadaan selville onko miehestä Tirkkosen kuvioihin.
Saattaa olla että tässä on seuraava projekti kuten tuossa edellä jo mainittiin.

Toimistolta hyvää regointia ja tuo pitkä koe-aika on loistava juttu.

Viestit: 223
Liittynyt: 18.08.2011 16:02
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Richard Demén Willaume SaiPaan

ViestiKirjoittaja Tortilla » 17.09.2012 12:55

Takana ovat ne ajat kun Sanford kännäsi ittensä ulos ennen kauden alkua ja koko kausi etsiskeltiin uutta pakkia. Eikä löydetty.

Haisee siltä että tästä pojasta kasvatetaan ensi kaudelle Napanterin korvaajaa. Mutta eipä ennakoida liikoja, pelataan ensin tää mestaruuskausi alta pois.

McNeviniä tuskin peluutetaan kun tällainen Richard haettiin.

Hyvä haku jos vaan kestää ehjänä, mitä ei ole tainnut viime kausilla tehdä.

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Richard Demén Willaume SaiPaan

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 17.09.2012 13:23

No kukapa nyt ei haluisi tulla smliigan kärkiseuraan pelamaan.
Hyvä paikkaus haku, vaikkakin Maalahti osotti viimepelissä että hän voisi olla se Saipan oma "samivatanen" : jos vain saa vastuuta.

Ei ole minkäänlaisia odotuksia Richard Demén Willaumesta. Sentään pikkuhiljaa alkaa olemaan luottoa meidän uuteen pomoon Antti Tuomenoksaa, hän tekee palkansa eteen töitä. Vaikka muille tulisikin änäristä hätäapuja, niin Richard Demén Willaumen ei lähte pois vaikka NHL alkaiskin ja hyvällä onnella hänestä voidaan saada myös hyvä puolustaja seuraavalla vuodelle. Tähän hankintaa ois pitänyt muutenkin tarttua ilman loukkaantumista. Nyt alkaa olemaan se leveys pakistossakin ettei pelkällä hallille meno takaa paikkaa pelaavassa kokoonpanossa.

No katsotaan ensin try-out mahdollisuus pois. Annetaan risut ja ruusut sen jälkeen.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa