Cory Emmerton SaiPaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja Legenda » 10.10.2012 17:11

Detroitin Cory Emmerton SaiPaan

SaiPa on hankkinut 3.11.2012 ulottuvalla sopimuksella Detroit Red Wingsin keskushyökkääjä Cory Emmertonin.

Sopimus on voimassa NHL:n työsulun ajan ja SaiPalla on oikeus jatkaa sopimusta marraskuun alun jälkeen kuukausi kerrallaan.

Emmerton, 24, on Detroitin toisen kierroksen varaus kesältä 2006. Viime kaudella hän edusti autokaupungin ylpeyttä 71 ottelussa tehopistein 6+4=10.

SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemen mukaan hankinnan takana on loukkaantumisten takia hankalaksi muuttunut pelaajatilanne.

- Viime pelit eivät ole sujuneet odotetusti. Loukkaantumistilanne on hankala, joten uuden pelaajan hankinta tuli nyt ajankohtaiseksi, Kallioniemi kommentoi hankintaa.

- Rakennamme edelleen SaiPan joukkuetta koko kauden tähtäimellä ja teemme pelaajapäätökset joukkueen tilanteen mukaan, Kallioniemi jatkaa.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo, että Emmertonin hankinnalla haetaan johtajuutta joukkueeseen.

- Haemme hänestä pelillistä parannusta joukkueeseen ja johtajuutta, vaikka kyseessä vielä varsin nuori kaveri onkin.

- Emmerton on käynyt Grand Rapids Griffinsin kautta Detroitin myllyn läpi. Siellä on kärkikentät aika lailla tukossa, mutta pelimäärä kertoo siitä, että hänessä nähdään paljon mahdollisuuksia.

- Tärkeää oli myös se, että hän oli selvästi valmis sitoutumaan meidän juttuun ja saapumaan tänne nopealla aikataululla. Hän oli hyvin kiinnostunut tarjoamastamme mahdollisuudesta, Tuomenoksa päättää.

Emmerton saapuu Lappeenrantaan todennäköisesti torstaina ja pelaa mahdollisesti jo perjantaina KalPaa vastaan mikäli siirtoon liittyvät paperiasiat ehditään saada kuntoon ennen sitä.


Huhut kävivät siis toteen ja Emmerton saapui vahvistamaan SaiPaa. Tehdään herralle siis samantien oma ketjunsa.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1242
Liittynyt: 30.08.2008 10:47
Paikkakunta: Lappeenranta
Suosikkijoukkue: Toronto Maple Leafs, Team Canada, Bundesliga

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja kuutis » 10.10.2012 19:28

Jo on aikakin. 10 pelaajaa lasaretissa joista puolet hyökkääjiä. Meikällä mielikuva hyvästä pelaajasta, joka joutunut näemmä pelaamaan 3.-4. ketjuissa (tietenkin vaikea päästä Detroitin tasoisen joukkueen kärkiketjuihin). Toivottavasti viihtyy Lappeessa venäläisten joukossa, eikä kamalaa kulttuurishokkia tule.
Toronto Maple Leafs & Leaf Nation
O Canada our home and native land

Avatar
Viestit: 641
Liittynyt: 18.07.2012 19:20
Paikkakunta: Jyväskylä
Suosikkijoukkue: FBK, Liiga, NHL

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja Plair » 10.10.2012 21:16

Alkujaan hyökkäävä sentteri joka on Red Wingsissä kouliintunut enemmän puolustavaksi sentteriksi. Luultavasti hyvät johtamisominaisuudet, sillä oli aikoinaan Kingston Frontenacsin kapteeni OHL-liigassa. Mukava nähdä näitä hieman 'tuntemattomampia' NHL-pelaajia kotoisessa liigassamme.

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 11.10.2012 10:59

Tuntemattomuus on parempi jo rahankin suhteen. Toinen asia hän voi olla SaiPan oma "Theo Fleury" ja sulattaa keltamustasydämmet taistellullaan.
Viime kotipelissä ei päässyt kukaan SaiPalainen maalineteen kakkoskiekoille, jotenkin uskon NHL:ssä pelaava centterin paikka olisi nimenomaan luonteinen paikka maalinedustat.

Mikä parasta SaiPalla on sopimus miehestä koko lakkoilun ajaksi. Yksi mieshän ei kesää tee, kyllähän siinä pitää myös alkaa muittenkin parantaa ja ennen kaikkea puolustuspään kokeneitten pelaajien tulla kuntoon. Itse kyllä uskon tähän vahvistukseen, sillä eihän SaiPalla ole ollut näinkään kokenutta hyökkääjään jolla on ura vielä edessäpäin milloinkaan.

Emmerton on saapunut jo perille :Thumb up:
http://www.saipa.fi/page.php?id=18&a=2766#.UHbHc1FyUlQ
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja telamiina » 11.10.2012 17:00

Tämä oli positiivinen yllätys sillä en odottanut SaiPalta mitään hankintaa saati NHL-statuksella.
Ainoa negaatio tässä on tuo NHL-työsulku, sillä jos ukko osouttautuu kovaksi nikkariksi ollaan taas lirissä kun NHL jatkuu.

Kiekollinen sentteri jota on istutettu NHL:ssä puolustavaan rooliin.
Jatkoajassa väännetään että osaako mies aloittaa, itse olen lähtökohtaisesti sitä mieltä että osaa ainakin paremmin kuin muut nykyiset pelaajamme.
Tuolla amerikan mantereella panostetaan aloitukseen aika tavalla harjoittelussa ja onhan se nähty SaiPan otteissa kuinka tärkeää niitä aloituksia olisi voittaa.

Toivotaan parasta ja versinkin sitä johtajuutta että se löysäily loppuu, jota esim. Makisen ja Löfmanin pelissä näkyy!!! Paljon parjattu Stefano painaa paremmalla asenteella kuin ketjukaverinsa ja se ihmetyttää.

Nyt Tirkkonen kaiva se kusipäisyys takaisin SaiPaan!!! Taistelutta ei voiteta mitään ja ilman taistelua on HÄPEÄ hävitä!!!

Avatar
Viestit: 78
Liittynyt: 17.03.2012 12:51
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja Jugger77 » 12.10.2012 09:52

Itse asiassa tässä tilanteessa NHL-haku on paras mahdollinen vaihtoehto. Työsulun ansiosta päteviä pelimiehiä saa vaikka ottelukohtaisilla sopimuksilla tai kuukaudeksi kerrallaan. Mistä muualta saa oikeasti päteviä pelimiehiä kuukauden tai parin kuukauden pahveilla? Aivan, ei mistään. SaiPan tarve on mielestäni nimenomaan akuutti koska meillä on ihan riittävä materiaali sairastuvan tyhjentymisen jälkeen. Ja tämän hetkisen tiedon mukaan saamme viimeisenkin tärkeän palasen (=Lee) kaukaloon kuukauden kuluessa. Emmertonin sopimus päättyy 3.11 ja sitä voidaan tosiaan jatkaa kuukausi kerrallaan. Eihän tuota parempaa sopimusta voi ollakaan. NHL tuskin alkaa ennen tuota 3.11 ja toisaalta siinä vaiheessa Leen pitäisi olla jo mukana. Toivon että Cory osoittautuu pelimieheksi ja haluaa auttaa joukkuetta. Jos näin on niin varmaankin sopimusta jatketaan niin pitkään kun työsulku kestää. Jos taasen osoittautuu huonoksi hankinnaksi niin eipähän tarvitse kärsiä kuin kuukauden palkkamenot ja vakuutukset yms. kulut. Ja suoraan sanottuna vaikea on jatella ettei Emmerton pystyisi joukkuetta auttamaan koska sen verran purjeessa ollaan viimeiset 5 peliä oltu....

Viestit: 82
Liittynyt: 11.09.2012 09:45
Suosikkijoukkue: Saimaan Pallo

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja robo » 12.10.2012 18:33

Jokohan meni mies rikki jo toisessa erässä? Siirtynyt pukukoppiin. :evil:

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja telamiina » 12.10.2012 18:40

Ei ole todellista. Olisiko kuitenkin esimerkiksi uudet luistimet jalassa ja terien säätöä...

Siis eihän voi olla meillä näin huono tuuri , eihän?

Siis puoltoista erää meillä oli NHL-vahvistus!!!

Viestit: 82
Liittynyt: 11.09.2012 09:45
Suosikkijoukkue: Saimaan Pallo

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja robo » 12.10.2012 18:43

Blokkasi ainakin laukauksen ennen poistumista kentältä. On siviilit päällä.

edit Istuu ambulanssissa hallin ulkopuolella.

edit 2 Kuulemma sormi vääntynyt. Onkohan murtunut?

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja 3156155 » 12.10.2012 19:08

Sormi vääntynyt UrhoTV:n mukaan, mutta järjestysmiehiltä kuultu eli kattellaan! Toivotaan kuitenkin parasta, vaikka pelkään pahinta.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 13.10.2012 02:13

Kerkeskö kukaan näkemään oliko Cory minkälainen pelaaja?

Jos sormessa on murtuma, niin Cory Emmerton kävi vain pika visiisitillä. Onko suomessa kovemmat kiekot käytössä vain miten SaiPan ulkomaalaiset haluavat blokata sen kiekon kädellä ? Toinen kysymys jos onni pitää ansaita miten sen saa ?? - Päivän askertavia kysymyksiä. Mutta toi ensimmäinen on se tärkein oliko hän minkälainen pelaaja ?
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja 3156155 » 13.10.2012 10:35

Eipä erottunut oikeastaan millään tavalla SaiPan joukkueesta ensimmäisessä erässä! Koko joukkue vain puolusti ja ei siksikään erottunut. Ei siis minkään näköisiä johtopäätöksiä voi Emmertonista tuon alkupelin perusteella tehdä. On tietysti selväkin asia ettei mieheltä edes kannattanut odottaa ensimmäisessä pelissä mitään kun aikaeroon tottuminenkaan ei vielä ollut täysin kuitattu. Ensimmäinen peli tällä kaudella tuollaiseen peliin muutenkin suoraan niin ei olisi varmasti mitään ihmeellistä ensimmäisessä pelissä ilman loukkaantumistakaan esittänyt. Ensi viikon peleissä olisi sitten ehkä ollutkin jotakin johtopäätöksiä tehtävissä, mutta nyt mies joutui siis heti sivuun joten ei nähdä sitäkään. En vaan oikein jaksa uskoa, että pelaisi ainakaan 2 viikon sisällä peliäkään.


Paskaakin paskempi säkä SaiPalla näiden loukkaantumisten takia ja tällekkään loukkaantumiselle ei minkään voi! Suuri hatunnosto kuitenkin SaiPalle tästä hankinnasta, vaikka se lyhyeen todennäköisesti jäikin. Seura osoitti olevansa kuitenkin valppaana ja tarjosivat kannattajilleen tässä tilanteessa mahdollisuuden nähdä NHL -pelaajan SaiPan paidassa. Erittäin suuri hatunnosto SaiPalle, vaikka NYT TUURI OLIKIN JÄLLEEN PASKA.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 15.10.2012 21:03

Onko Cory Emmertonin sormesta kuulunut mitään?

Jos olisi murtunut niin varmaan jää hänen SaiPan ura yhtään erään - toivottavasti olisi vielä mukana, nyt ois ainakin jetlag nukuttu pois.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 82
Liittynyt: 11.09.2012 09:45
Suosikkijoukkue: Saimaan Pallo

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja robo » 16.10.2012 04:39

Jatkoajan puolelta bongasin eli leikkaus edessä.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=643513

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Cory Emmerton SaiPaan

ViestiKirjoittaja Dev » 16.10.2012 21:18

robo kirjoitti:Jatkoajan puolelta bongasin eli leikkaus edessä.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=643513


Kaveria saattaa lievästi sanottuna vituttaa, jos tuo NHL-kausi nyt starttaakin? Ei kuitenkaan ole mikään pommin varma NHL-pelaaja, vaikka viime kaudella jo vakiinnuttikin paikkansa aikalailla.
- Olen aina IFK

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa