SaiPa kaudella 2013-2014 - Joukkueen rakennus

Kuva
Avatar
Viestit: 1077
Liittynyt: 12.04.2009 19:50
Suosikkijoukkue: SaiPa (Jets)

SaiPa kaudella 2013-2014 - Joukkueen rakennus

ViestiKirjoittaja Teukka » 21.12.2012 18:54

Nyt kun ensimmäisiä jatkosopimusuutisia on alkanut kuulumaan, niin lienee aika pistää tulevan kauden ketju pystyyn ja tehdä katsaus tämänhetkisiin sopimuspelaajiin.

Maalivahdit:
Jani Nieminen (2014)
Richard Ullberg (2014)
Santeri Lipiäinen (2015)

Puolustajat:
Miikka Huhtanen (2014)
Samuli Piipponen (2014)
Simo-Pekka Riikola (2015)
Simon Backman (2015)
Lauri Taipalus (2014)
Jere Pulli (2014)
Per Savilahti-Nagander (2014)

Hyökkääjät:
Ville Koho (2014)
Ville Hämäläinen (2014)
Tomi Leivo (2014)
Jesse Mankinen (2014)
Toni Rehunen (2014)
Roope Hämäläinen (2014)
Jaakko Rissanen (2014)
Jesper Piitulainen (2014)
Rasmus Hämäläinen (2014)


Lisäksi SaiPalla on optiot ensi kaudesta Maalahden, Giliatin, Vauhkosen, Flinckin, Paalasen, Jokisen ja Suutarin kanssa. Vauhkosen ja Giliatin optiot tullaan varmasti käyttämään, jos ei pidempiä jatkosopimuksia saada solmittua.


Ketjut voisivat nykyisillä sopimuspelaajilla (+Giliati ja Vauhkonen) näyttää tältä:

Giliati-Rissanen-Mankinen
X-Koho-X/Vauhkonen
X-V.Hämäläinen-X/Vauhkonen
Piitulainen-Ro.Hämäläinen-Leivo
(Rehunen, Ra.Hämäläinen)

Backman-Savilahti
X-Riikola
Pulli/X-Taipalus
(Piipponen, Huhtanen)

Nieminen (Ullberg)


Hyökkäysosastolle pitäisi saada kiinnitettyä 3-4 laitahyökkääjää ja mahdollisesti yksi sentteri. Puolustusosastolle tarvitaan yksi Salcido ja yksi Mikko Pukka. Maalivahtiosastolle ei tarvita muutoksia, jos Nieminen ei lähde Venäjälle ja Ullberg saa pääkoppansa kuntoon. Kaikenkaikkiaan joukkueen kasaus on jo hyvällä mallilla ja ne tärkeimmät palaset eli ykkösmaalivahti ja ykkössentteri/-ketju on kiinnitetty.
Dale McTavishin pelaajakortti: Klick!

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 21.12.2012 22:43

Maalivahdit:
Jani Nieminen
Richard Ullberg -Tulee ensi kautena haastamaan jo tosissaan ykkösmaalivahdin paikasta, mutta vieläkään hän ei ole vanha jos jää kakkoseksi. Muistuttaa hyvin pitkälti kehityskaari Hovista
Santeri Lipiäinen -SaiPan seuraava maalivahti joka tulee u-20 leijonamoke - Tulevaisuuden talentti

Puolustajat:
Miikka Huhtanen ?
Samuli Piipponen ? - liian paljon ollut loukkaantumisia nuorelle iälle. Kokoa on, mutta omasta mielestä Maalahden peliäly menee ohitse hänestä.
Simo-Pekka Riikola
Simon Backman
Jere Pulli Pitäisi ottaa Pukan paikka ?
Per Savilahti-Nagander

Hyökkääjät:
Ville Koho
Ville Hämäläinen ? En vain koskaan ymmärrä miksi vähäisiä rahoja sidotaan tähän mieheen näin aikaisin 21.12.2012
Tomi Leivo ? Hyvä maalintekijä ja on osoittanut pystyvänsä pelamaan. Toivottavasti saisi näytönpaikan, että voisi näyttää olevansa hyvä maalintekijä
Jesse Mankinen
Toni Rehunen ? Hyvät tehot A-junioreissa toivottavasti saisi myös näyttää osaamisensa miehissä. Jos Löpö lähtee niin voisiko Tonista olla hänen korvaaja
Roope Hämäläinen ? Ei tarvita mitään Markku Flinck, kun on tulossa nuorta verta
Jaakko Rissanen
Jesper Piitulainen
Rasmus Hämäläinen ? Se parempi Hämäläisistä niin aina sanottu toivottavasti ei jäisi ikuiseksi sanonnaksi ilman tekoja.

Mustalla olisi omastamielestä sellaiset runkopelaajat ja tohon vielä optiopelaajat näyttää meijän jätkät ihan hyvältä.
Maalahden, Giliatin, Vauhkosen, Flinckin, Paalasen, Jokisen ja Suutarin - Jokinen on ollut taitava mutta liian paljon puristetaan miehestä tehot pois antaisin Leivolle hänen paikansa.

Ilman sopimusta! Bruun, Salcido, Pukka,Koivisto,Löfman,Lee,Poukkula,Jekimovs Mustalla omat toive jatkajat.

Tässä vaiheessa kautta jo näin hyvä rosteri ensivuoteen !!

Kiitos Tuomenoksa
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja telamiina » 25.12.2012 12:13

Hyvää joulua kaikille SaiPan kannattajille!!! Sain fanituotteita lahjaksi! :D

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 26.01.2013 11:30

Joulukuussa on täälläkin leijailtu. Oikein huvittaa omatkin kirjoitukset.

Hämäläisestä on kantaani muuta. Toistot on opintojen äiti ja anoppi, eli meillä on Koho ( Kolmoskentänmies) Hämäläisen Ville ( Neloskentänmiehet) Alkaa muistuttaa Mika Kauppilan aikoja pelillisesti nämä herrat eivät paljon enään omia urotekoja paranna. Yhteen lasketut voittomaalit ovat vähissä, eli pitänee toivoa ettei se vastustajakaan iskisi näitä herroja vastaan.

Rissanen kakkoskentän mies opettelemaan joskus ykköseksi.

Sitä hyvää ykköskenttää odottelemaan, joka saisi sitten ylivoimalla tehtyä kaudessa ratkaisut ja olisivat pistepörssissä top 20 jätkiä edes yksi heistä.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja AriGold » 27.01.2013 17:50

Heitetään omakin lusikka soppaan.

Maalivahtiosasto on aikalailla auki vielä ensi kaudeksi. Vahvat huhut kertovat, että Markkasen Jussi pelaa ensi kaudella SaiPassa jos aikoo vielä uraansa jatkaa. Ullbergilla on sopimus ja voisi ihan hyvin nousta jo ensi kaudellakin liigan parhaimpien veskareiden joukkoon, mutta itsellä ei hirveästi tämän kauden takia ole luottoa Ulleen. Toivonen on myös aloittanut hyvin SaiPan maalilla ja jos pelaa hyvän loppukauden, niin voisi myös jatkosopimuksen tehdä. Sanon, että ensi kaudella maalivahtikaksikko tulee kolmikosta: Markkanen, Toivonen ja Ullberg. Lipiäinen dominoi sitten A-junioreissa ja jos hyvin menee, niin voisi hänellekkin debyytin liigamiehistössä antaa. Maalivahtiosaston kanssa tuskin tulee kuitenkaan ongelmia ensi kaudella.

Pakistossa on jo kahdella tärkeällä pelaajalla sopimus, Savilahdella ja Backmanilla. Puolustus ei tule todennäköisesti hirveästi tästä kaudesta muuttumaan. Riikola täyttää todennäköisesti yhden paikan pakistosta, lisäksi sopimuksen omaavat Taipalus, Piipponen, Maalahti, Pulli ja Huhtanen. Huhtasta ja Maalahtea (jos optio käytetään) vain tarjoamaan Mikkeliin, Piipponen ja Taipalus saavat kahdestaan tapella yhdestä pelipaikasta ja Pulli ei toivottavasti kovin montaa peliä ensi kaudella pelaa. Pukka ja Bruun on jo täällä nähty. Eli siis noiden jälkeen pakistossa on vielä kaksi paikkaa auki. Toinen kiekolliselle johtajalle ja toinen puolustava pakki, jolla on kova lämäri ja häntä voi peluuttaa ylivoimalla. Kiekollisen johtajan rooli vain Salcidolle, jos haluaa jatkaa. Toinen pakki on sitten "Kristian Kudroc" tyyliä. Jos ylimääräistä on, niin kolmospariin voisi hankkia jonkun varman liigatasoa olevan pakin.

Hyökkäyksessä sopimuksen liigapelaajista omaa V. Hämäläinen, Ro. Hämäläinen, Koho, Leivo, Mankinen, Piitulainen ja Rissanen. Rissanen on kakkossentteri, Koho kolmosessa ja Hämäläinen nelosessa. Mankinen on 2-3 ketjun laituri ja Leivo sekä Piitulainen taistelee vastakkain samasta paikasta kolmosketjusta. Roope Hämäläinen on sitten 13. hyökkääjä tai Mikkeliin matkaaja. Sopimuksen ensi kaudesta omaavat myös Toni Rehunen ja Rasmus Hämäläinen. Rasmus pelaa ensi kaudella vielä A-junnuissa ja Rehunen suuntaa varmaan Mikkeliin. Ilmeisesti sieltä päin oltiin jo ennen tätä kautta yhteydessä. Option omaavat Giliati, Vauhkonen, Flinck, Paalanen, Jokinen, Paalanen ja Suutari. Giliatin ja Vauhkosen optiot on ehdottomasti käytettävä. Flinck on ainakin omasta mielestäni täällä nähty, samoin Jokinen. Paalasesta ei varmaan tarvitse edes keskustella ja Suutarille ei löydy oikein roolia SaiPasta, joten ei jatkoon. Ilman sopimusta on Koivisto, Löfman, Poukkula ja Jekimovs. Löfmanille ehdottomasti jatkoa, jos vain haluaa tänne jäädä, Koivistolle myös jatkoa, Poukkula on aika fifty-fifty ja Jekimovsille ehdottomasti jatkoa. Hyökkäykseen pari ykkösketjun hankintaa.

Giliati - X1 - X2
Jekimovs - Rissanen - Vauhkonen
Löfman - Koho - Mankinen
Poukkula/Paalanen - Hämäläinen - Koivisto
(Leivo, Piitulainen, Ro. Hämäläinen, Rehunen...)

Salcido - X3
Backman - Savilahti
Taipalus - Riikola
(Piipponen, Pulli, Huhtanen)

Toivonen - Markkanen


X1 = Liigatasolla oikeasti kova ykkössentteri, ei mikään Mark Lee. P-Amerikkalainen sentteri, jolla on kuitenkin jo kokemusta euroopasta. Tyyliin Kurtis McLean.
X2 = Hyvä maalintekijä tyyliin Jeff Tambellini.
X3 = Hyvä puolustava pakki, joka osaa avata peliä ja omaa kovan lämärin. Tyyliin Kristian Kudroc.

Jos sattuisi käymään niin ettei esim. Löfman tai Jekimovs jatkaisi niin vaan Piitulaista ja Leivoa yms. kokoonpanoon ja käytetään rahat ykköskorin hankintoihin.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 29.02.2012 18:12
Suosikkijoukkue: Pelicans,Peliitat, Naski

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja helenius123 » 03.02.2013 17:37

Tässä nyt ollaan kyselty muistakin ketjuista pelaajista, niin jatketaan nyt täältäkin :D . Elikkäs minnekkäs on liukas latvialais hyökkääjä Roberts Jekimovs menossa? Vai onko kenties jatkamassa Saipassa? Mietiskelin että jos , Pelicansin Pekka Jormakka on lähtö kuopissa (mitä on huhuiltu :wall: ), niin luulisi, että tässä olisi hyvä korvaaja "Jorelle". Suurimmat heikkoudet puollustus pelaamisessa, jos olen oikein ymmärtänyt? Jos joku on kuullut mitä jekimovs on tekemässä ensikaudella, niin kertokaa ihmeessä ;)

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja telamiina » 03.02.2013 20:09

Ainakin Jeki itse pitää SaiPaa ykkös-vaihtoehtonaan. Tosin palkkahan nousee varmasti ja jos tarjouskilpaan lähdetään niin mitä vaan voi tapahtua. Mutta jos hinta pysyy järkevänä on Lappeenranta vaihtoehto uno vaikka esim. Pelsut tarjoaisi samaa.

Toki pitää huomioida ulkomaan tarjoukset,Jeki on nousussa ja voi hyvinkin saada rahakkaan tarjouksen muualta kuin Suomesta.

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja telamiina » 07.02.2013 17:06

Aloittelenpa itsekkin ensikauden mieheistön,noh, "kokoamista",vaikka haaveiluahan tämä on.(HUOM! Kausi on kesken joten mielipide saattaa muuttua ;) )


Maalivahdeista haluaisin pitää toisen nykeisestä kaksikosta. Parjattu Wiikmankin hoitanut hommansa erittäin hyvin.

Puolustuksesta saisi LÄHTEÄ seuraavat herrat:
-Brian Salcido. Suosikkejani mutta kun mies ei pysy terveenä niin ei mahda mitään,terve korvaaja tilalle.
-Antti Bruun. Suuret odotukset eivät ole täyttyneet vaan kokenut meis on välillä erittäin heikko kiekollisesti ja flegmaattinen
-Pukka. Sympaattinen mies mutta ei vaan homma toimi tarpeeksi usein.

Varauksella Savilahti-Nagander, pelaa heikkoa kautta mutta on silti väläytellyt osaamistaan. Pitäisin miehen sillä jotenkin luottoa on.

Eli pakistoon tarvitaan se ykkönen,varauksin kakkonen ja pari kolme luotettavaa perus pakkia.

Hyökkäystä käsitellään sitten tarkemmin mutta sen voi sanoa ,että mielestäni hyökkäys vaatii reilusti voimaa ja fyysisyyttä.

Viestit: 41
Liittynyt: 16.08.2012 19:21
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja Jace » 07.02.2013 19:03

telamiina kirjoitti:Maalivahdeista haluaisin pitää toisen nykeisestä kaksikosta. Parjattu Wiikmankin hoitanut hommansa erittäin hyvin.

Puolustuksesta saisi LÄHTEÄ seuraavat herrat:
-Brian Salcido. Suosikkejani mutta kun mies ei pysy terveenä niin ei mahda mitään,terve korvaaja tilalle.
-Antti Bruun. Suuret odotukset eivät ole täyttyneet vaan kokenut meis on välillä erittäin heikko kiekollisesti ja flegmaattinen
-Pukka. Sympaattinen mies mutta ei vaan homma toimi tarpeeksi usein.

Varauksella Savilahti-Nagander, pelaa heikkoa kautta mutta on silti väläytellyt osaamistaan. Pitäisin miehen sillä jotenkin luottoa on.


Maalivahdeista mie taas ehdottomasti pitäisin Toivosen. Isokokoinen ja rauhallinen kaveri. Vakuuttanut ainakin minut pelaamissaan peleissä. Wiikman pelannut ihan mukiinmenevästi toki myös, mutta on hiukan epävarma otteissaan.

Mainitsemistasi pakeista pitäisin kyllä Salcidon. Vähän loukkaantumisherkkyyttä ollut toki havaittavissa, mutta tuo kuitenkin kiekollista taitoa pakistoon. Bruun ja Pukka saisivat puolestani kyllä lähteä. Pukan kohdalla sanoisin jopa, että täytyy lähteä vaikka kuinka maajoukkuemies onkin. ;)

Telamiinalle sitten tiedoksi, että Naganderin jatkaminen on jo varmaa. Teki vuoden jatkosopparin. Tästä olen kyllä hyvinkin tyytyväinen, vaikka hiukan välillä tekemisessä ajatus onkin ollut kateissa.

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 07.02.2013 19:29

Maaliin

Toivelista
Toivonen Ehdottamasti oma suosikki ykkösmaalivahdiksi
Markkanen Ikää jo aika paljon maalivahdiksi siksi en haluaisi nähdä markkasta ykkösenä vain hyvänä kakkosena
Wiikman Tulee sitten kolmantena listassa, jos jostain syystä Markkanen ja Toivosta ei saada

Sopimukset kourassa mutta vielä aika isoja kysmysmerkkejä
Ulleber ? Ei tiedä miten on polttanut sillat takanaan - Täällä oltiin viime vuonna jopa lähössä Ullella kauteen 2013. Onko kärsivällisyyttä avata vielä portteja ??
Lipiäinen Arigold kuvasi Lipiäisen hyvin voi jo seuraavalla kaudella saada näyttöpaikan, mutta pääosin a-junnuissa

Puolustus
Savilahdella on sopimus SaiPan kanssa kaudesta. Luottoa on itse jopa ajattelin että hän olisi tälläkaudella ollut yv spesialisti, mutta ei jos ei ole hyvää ykköskenttää.
Backman - Aina tiedetään ettei häneen ainakan puolustus kaadu. Tottakai tulee joskus virheitä, mutta kenelles ei tulisi jos paljon pelaa.
Riikola - Hommattiin tulevaisuutta ajatellen - toivottavasti kehittyisi hyvä ja peliroheka kaveri.

Sopimukset kourassa mutta vielä aika isoja kysymysmerkkejä
Maalahti Jos käytetään optio
Piipponen Jos ne loukkaantumis olisi takanapäin niin Piipponen voisi murtaantua Pullin pelipaikalle
Taipalus Hyvin on pelannut,mutta se laukaus on onneton
Pulli Tykkään Pullista, kun hän ei istu jäähypenkillä, eikä päästä hyökkääjiä ohi. Mutta ne pelit on olleet harvassa vielä

Toivelistalla
Brian Salcidon kaltainen pelaaja, joka olisi varustettuna paremmalla laukauksella tyyliin Juri Kutzesnov ja Kudroc risteytys
Villenöövi Oli vain hyvä harmi kun seuralla ei ollut varaa syksyllä kahden pakin kiinitykseen kerralla.

Erinomainen ykköskenttä jossa täytyisi kauden alussa olla Moran kaltainen hyökkääjä ja sinne maalinnälkäinet laiturit
2-3-4-5 kenttämiehiä joukkueessa on jo ja riittävästi!

Ei sopimuksia
Jokinen
Flinck
Poukkula
Koivisto
Bruun
Paalanen
Pukka
Näitten kavereitten palkasta pitäis saada niitä parempia pelaajia, joka nostaisi seuran keskikastin joukkueeksi

Optiot käyttää tai uusisopimus
Giliati
Vauhkonen
Jekimovs
Löfman

Mestis haku
Partanen Ifk mies voisi olla jo valmis smliigaa
Ranta Ennenkin tullut Joensuusta hyviä Espoolaisia SaiPaan

Oma junnu
Toni Rehunen
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Viestit: 19
Liittynyt: 09.07.2011 15:22
Suosikkijoukkue: SaiPa, Jukurit ja Detroid Red Wings

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja TomoS1990 » 09.02.2013 12:23

Puusilmä kirjoitti:Maaliin

Toivelista
Toivonen Ehdottamasti oma suosikki ykkösmaalivahdiksi
Markkanen Ikää jo aika paljon maalivahdiksi siksi en haluaisi nähdä markkasta ykkösenä vain hyvänä kakkosena
Wiikman Tulee sitten kolmantena listassa, jos jostain syystä Markkanen ja Toivosta ei saada

Sopimukset kourassa mutta vielä aika isoja kysmysmerkkejä
Ulleber ? Ei tiedä miten on polttanut sillat takanaan - Täällä oltiin viime vuonna jopa lähössä Ullella kauteen 2013. Onko kärsivällisyyttä avata vielä portteja ??
Lipiäinen Arigold kuvasi Lipiäisen hyvin voi jo seuraavalla kaudella saada näyttöpaikan, mutta pääosin a-junnuissa

Puolustus
Savilahdella on sopimus SaiPan kanssa kaudesta. Luottoa on itse jopa ajattelin että hän olisi tälläkaudella ollut yv spesialisti, mutta ei jos ei ole hyvää ykköskenttää.
Backman - Aina tiedetään ettei häneen ainakan puolustus kaadu. Tottakai tulee joskus virheitä, mutta kenelles ei tulisi jos paljon pelaa.
Riikola - Hommattiin tulevaisuutta ajatellen - toivottavasti kehittyisi hyvä ja peliroheka kaveri.

Sopimukset kourassa mutta vielä aika isoja kysymysmerkkejä
Maalahti Jos käytetään optio
Piipponen Jos ne loukkaantumis olisi takanapäin niin Piipponen voisi murtaantua Pullin pelipaikalle
Taipalus Hyvin on pelannut,mutta se laukaus on onneton
Pulli Tykkään Pullista, kun hän ei istu jäähypenkillä, eikä päästä hyökkääjiä ohi. Mutta ne pelit on olleet harvassa vielä

Toivelistalla
Brian Salcidon kaltainen pelaaja, joka olisi varustettuna paremmalla laukauksella tyyliin Juri Kutzesnov ja Kudroc risteytys
Villenöövi Oli vain hyvä harmi kun seuralla ei ollut varaa syksyllä kahden pakin kiinitykseen kerralla.

Erinomainen ykköskenttä jossa täytyisi kauden alussa olla Moran kaltainen hyökkääjä ja sinne maalinnälkäinet laiturit
2-3-4-5 kenttämiehiä joukkueessa on jo ja riittävästi!

Ei sopimuksia
Jokinen
Flinck
Poukkula
Koivisto
Bruun
Paalanen
Pukka
Näitten kavereitten palkasta pitäis saada niitä parempia pelaajia, joka nostaisi seuran keskikastin joukkueeksi

Optiot käyttää tai uusisopimus
Giliati
Vauhkonen
Jekimovs
Löfman

Mestis haku
Partanen Ifk mies voisi olla jo valmis smliigaa
Ranta Ennenkin tullut Joensuusta hyviä Espoolaisia SaiPaan

Oma junnu
Toni Rehunen


Ei sopimuksia
Flinck, ei todellakaan jatkoa, peli-/tilannenopeus ei ole Sm-liiga tasoa, mutta mestiksessä eliittiä!
Poukkula, ei jatkoa, kasvamaan vaikka ulkomaille!
Koivisto, duunari, 50/50 jatkonsuhteen..
Bruun, omalla tasollaan hyvä, mutta flegmaattisuus vaivaa!
Paalanen, kokoajan remontissa.
Pukka, peruspelaaminen kunnossa, mutta laukaus/syöttö surkeaa!
Löfman, oli halukas ulkomaille/hintalaatusuhde kasvaa -> maata kiertävälle radalle!

Optiot käyttää tai uusisopimus
Giliati, uutta sopparia kouraan tai vähintään käytetään optio.
Vauhkonen, hinta-/laatusuhde kohdillaan!
Jekimovs, mielellään nähdään jekin juonikkuutta, jos ei ole kallis!
Moran, itseluottamus kuntoon, niin siinä on taitava pelaaja SaiPalle!

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja telamiina » 04.03.2013 16:33

Mitäs olisitte jätkät mieltä, jos Andreas Bernard tulisi ensikaudeksi kokeilemaan taas liiga vauhtia?
On ollut Jukureissa itse varmuus ja on mahdollista jotta nuorimies olisi jo valmis astetta kovempaan sarjaan.

Avatar
Viestit: 2324
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 13.03.2013 19:13

Partanen on Ifk palkanalaisena, vaikka Jukureissa pelasikin koko kauden. Ensi vuosi on takuu varma häneltä että hän pelaa smliigaa. Toivoisin kyllä hänet tervetulleeksi myös SaiPan paidassa.

Mitenköhän on Turo Asplund ainakin mestistasolla yksi sen sarjatason parhaimistosta senttereistä. Voisiko olla hän olla ensi vuoden mestishaku ?
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja Dev » 13.03.2013 19:39

Puusilmä kirjoitti:Partanen on Ifk palkanalaisena, vaikka Jukureissa pelasikin koko kauden. Ensi vuosi on takuu varma häneltä että hän pelaa smliigaa. Toivoisin kyllä hänet tervetulleeksi myös SaiPan paidassa.


Partanen sanoi tovi sitten Veikkaajan haastattelussa aikovansa pelata ensi kaudella SM-Liigassa. Joko HIFK:ssa, tai sitten Jukureissa. IFK on kaiketi antamassa miehelle nyt mahdollisuuden ja ihan oikein. Eli tuskin on SaiPan saatavilla.
- Olen aina IFK

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: SaiPa kaudella 2013-2014

ViestiKirjoittaja telamiina » 14.03.2013 12:45

Toisaalta kun katsoo HiFK:n historiaa omien lupauksien hukkaajana voi hyvinkin olla ,että viimeistään joulun jälkeen Partanen pelaa SaiPassa.

Seuraava

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa