Tero Koskiranta SaiPan paitaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Tero Koskiranta SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja Dev » 15.06.2016 16:52

Tämmönen julkistus tuli äskön.

Mihinköhän rooliin on kaavailtu? Toivottavasti ei ainakaan kahteen ekaan ketjuun, koska ei Koskirannasta vaan ole ottamaan sitä roolia. Yhden suonenvetokauden pelannut Pelicansissa aikoinaan, mutta sen jälkeen haukuttu pystyyn kaikkialla.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Tero Koskiranta SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 15.06.2016 16:53

Paska mikä paska! :laugh:

Koskirannalla ja Moisiolla on varmaan sama agentti, joka on siis perkeleen hyvä. Aina saa sorvattua näille paskoille liigasopparin.
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Salming

Re: Tero Koskiranta SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja Salming » 15.06.2016 17:04

Salming 31.10.2015 kirjoitti:Lainaan tähän miehen kuvausta Eliteprospectissa: Koskiranta doesn't shine with his hockey sense but still moves the puck well and is capable of putting up solid numbers when teamed with good wingers. Meikäläiselle jäi Koskirannasta loppupeleissä positiivinen kuva ja en ihan aina ymmärtänyt osittaista "ajojahtia" miestä kohtaan. Koskirantahan tuli aikoinaan Pelsujen hopeakevään jälkeen Tepsiin. Pelsuissa mies teki 42 tehopistettä runkosarjassa ja loisti Laschin rinnalla. Sitä seuraavalla kaudella syntyi 33 tehopinnaa Tepsissä. Tuolla kaudella muistaakseni Koskiranta pääsi pelaamaan hyvin paljon Anttilan ja Willsien kanssa yhdessä. Kaudella 13-14 sitten tehopistemäärä tippui 26:een. Tuolloin Koskiranta oli syyskaudella todella kovassa liekissä yhdessä Paren ja Sextonin kanssa. Ensimmäiset 10 matsia Koskiranta veti ainakin piste per peli -tahtia ja Koskiranta leimaitui meikäläisen mielissä Tepsissä pelatessaan tuollaiseksi syyskauden komeetaksi, koska tosiaan tuolla 12-13 kaudella myös tehoja syntyi paljon alkukaudella Anttilan ja Willsien kanssa. Viime kaudella Koskiranta pelasi vain 40 matsia, mutta teki silti vain kaksi pistettä vähemmän kuin edellisellä kaudella eli 24. Taas kerran syyskaudella pisteitä syntyi todella kivasti, kun Lasch pelasi samassa ketjussa. Ja muistaakseni myös Smolenak.

Kun muistaa, että miten sekaisin Tepsinkin pelaaminen tavallaan on ollut viime vuodet, eivät nuo Koskirannan tilastot huonot ole missään nimessä. Jopa päinvastoin. Tehotilastoissa on rumia lukemia toki silti noilta kausilta kuten -12, -17 ja -17, mutta TPS otti joka ilta tuolloin pataan ja oli sarjan huonoimpia joukkueita, joten se on ymmärrettävää. Ennen tätä kautta kolmena edellisenä sesonkina mielestäni Koskiranta oli yksi Tepsin tasaisimpia suorittajia ja kun vierellä oli osaavat pelaajat, myös Tero onnistui loistamaan hyökkäysalueella. Toisaalta sitten se nolla-nolla -roolikin onnistui tarpeen vaatiessa kuten ehkä tällä kaudella. Koskiranta on ensijaisesti kahden suunnan sentteri, joka hyvien ketjukavereiden kanssa pystyi tekemään samalla tehoja. En tiedä, mutta itse olisin ehkäpä Teron pitänyt kyllä tuossa Tepsin remmissä. Sieltä saattaa olla tulossa joku lähtökohtaisesti kovempi peluri, mutta kyllä Koskiranta olisi silti ruutunsa täyttänyt tuossa miehistössä ja tuonut sitä kokemusta ja rutiinia liigaotteluista. Ja vaikka noita tehoja voi aina selittää hyvillä ketjukavereilla, ovat ne pisteet silti tekemällä tehtyjä ja nostan siitä hattuani Koskirannalle. All-around sentteri, jonka urakäyrä on hienoisessa laskussa, mutta kun nyt TPS näyttää pitkästä aikaa joukkueelta, joka voi menestyä, niin miksi dumpata Koskiranta, vaikka sieltä olisi joku muu tulossa sisään? Tero edusti kuitenkin sitä tietynlaista jatkuvuutta tuossa TPS:ssä ja 176 ottelussa syntyivät tehot 34+55=89 eli noin puoli pinnaa per -peli. Lisäksi Koskiranta on Tepsin paras pistemies kun otetaan huomioon Teron aikakausi TPS:ssä eli kaudesta 2012-2013 tähän päivään asti. Ehkä hieman olosuhteiden uhri, jos näin voi lopuksi todeta. Hieno ja luotettava pelaaja, joka toivottavasti sitten Sportissa pystyy jatkamaan tasaista pelaamista.
Sportissakin lainapestillä 40 matsia ja 21 tehopinnaa. Erinomainen tulos tuossa nipussa. En ole ikinä ymmärtänyt tätä Koskirannan dissaamista. On mainettaan selvästi parempi jääkiekkoilija ja en ihmettele ollenkaan, että mies kelpasi SaiPalle. Varma suorittaja. :Thumb up:

Viestit: 223
Liittynyt: 18.08.2011 16:02
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tero Koskiranta SaiPan paitaan

ViestiKirjoittaja Tortilla » 16.06.2016 16:55

Tero, joo. En nyt niin huonoksi väitä kuin monet tekevät mutta kuten Devkin pohdiskeli, mihin rooliin. Toisi puuttuvaa fyysisyyttä kakkos-kolmoskenttiin. En ole seurannut onko pelannut viime kaudet enemmän keskellä kuin laidassa mutta toisi kyllä laitavääntöihin ja maalinedustalle voimaa. Siinä suhteessa erinomainen hankinta kun muistetaan miten jäätiin totaalisesti jyväskyläläisen painijoukkueen jalkoihin playoffeissa. Mutta... kerrottiin että rooli on kärkikentissä. Jos vielä keskellä, niin kärkisentterimme ovat TK ja Järvisen Massi. Ei oikein vakuuta. Tosin, sama se on kuka siellä sentteröi jos laidoille heitetään Elmeri Leivo tai Mikael Järveläinen. Saa olla kova äijä se vielä haussa oleva laituri. Erityisesti kova.

Paluu SaiPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa