Scott Matzka tryoutille Tapparaan

Kuva
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Scott Matzka tryoutille Tapparaan

ViestiKirjoittaja Unknown » 26.01.2010 22:34

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?si ... t&id=10464

Eli Tappara testaa viikonlopun kahdessa pelissään tällaista jenkkihyökkääjää, joka pystyy pelaamaan mitä tahansa hyökkäyspaikkaa. Allsvenskanista mies Tampereelle saapuu, tarkemmin sanottuna Örebrosta, jossa mies iski tällä kaudella tehot 11+16=27, 37:ssä pelissä.

Aika hakuammunnalta tuntuu, ei tosin koskaan näistä tiedä, mitä tapahtuu, mutta en henkilökohtaisesti usko, että miehellä olisi jotain lisää annettavaa Tapparalle. Jos oikein ymmärsin, niin Matzkalla ei ole mitään erityistä vahvuutta, mutta on ihan kohtuullinen kahden suunnan pelaaja - ainakin Allsvenskan-tasolle.

Uran tilastoja tässä: http://eliteprospects.com/player.php?player=10887
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Scott Matzka tryoutille Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 26.01.2010 23:06

Kyllähän tämä on tällainen kokeiluhankinta. Mieshän on iskenyt ihan mukavia tehoja Tanskan liigassa, mutta nyt on sitten mennyt ilmeisesti vähän persiilleen Allasvenskanissa. Elite prsopects kuvailee häntä pelaajaksi, joka pystyy pelaamaan monenlaisia rooleja puolustuksesta hyökkäykseen ja laidasta sentteriin. Kokeilla voi aina, mutta itse en usko tämän Matzkon olevan vahvistus.

Nyt etsitään kuumeisesti sitä viimeistä puuttuvaa palaa tuohon rosteriin, jonka avulla mitalipelit olisivat lähempänä. Pari Tsekkiläistä, kuten esimerkiksia Kapus on menneet sivu suun.
Ei allekirjoituksia

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Scott Matzka tryoutille Tapparaan

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 26.01.2010 23:09

Jaa, mielenkiintoinen hankinta. Jotenkin kun luin tästä ensimmäistä kertaa, niin ajatuksena oli se että onkohan Ojanen sitten koko kauden poissa, kun tällainen korvaaja hankitaan. Ilmeisesti Jannekin tällä kaudella vielä kokoonpanoon palaa, mutta ehkä Matzkaa kokeillaan juuri hänen korvaajakseen.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Scott Matzka tryoutille Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 26.01.2010 23:14

HijoDelViento kirjoitti:Jaa, mielenkiintoinen hankinta. Jotenkin kun luin tästä ensimmäistä kertaa, niin ajatuksena oli se että onkohan Ojanen sitten koko kauden poissa, kun tällainen korvaaja hankitaan. Ilmeisesti Jannekin tällä kaudella vielä kokoonpanoon palaa, mutta ehkä Matzkaa kokeillaan juuri hänen korvaajakseen.


Varmaankin tällainen hommeli kyseessä. Kakkosessa on pelannut Koskinen, mutta tuo kenttä on rosterissa selkeästi tasapainottomin, niin siihen sitten keskelle koettamaan. Vähän kyllä arveluttaa, että saako ne pelaajan todellisen tason selville kahdessa pelissä, mutta katotaan nyt ennen kun tuomitaan. Korvaisi varmaan hyvin vähän aikaa Ojasta ja sen jälkeen loisi kilpailua laitureiden paikoista. Jos siis tästä meiehstä nyt johonkin on.
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa