Mikko Saariselle vuoden jatko Tapparaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Mikko Saariselle vuoden jatko Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 26.02.2010 12:37

Mikko Saariselle vuoden jatko

SM-liigan playoff-sijoista taisteleva Tappara on tehnyt jatkosopimukset valmentajiensa Mikko Saarisen, Petri Mattilan ja Aleksander Barkovin kanssa. Saarisen ja Barkovin sopimukset ovat vuoden mittaisia, Mattilan kolmevuotinen.

Tämän ja edellisen kauden kirvesrintoja luotsannut Mikko Saarinen jatkaa päävalmentajana myös kaudella 2010-2011. Ensi kaudella hänen apunaan jatkava Petri Mattila ottaa valmennusvastuun hänen jälkeensä kausiksi 2011-2013.

– Näiden sopimusten myötä saamme rauhoitettua valmentajakysymyksen loppukevääksi ja etenemme suunnitelmien mukaisesti pitkäjänteisesti eteenpäin, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen sanoo.


Oikeastaan ihan odotettu uutinen. Parempia valmentajia ei kovin montaa ollut tarjolla markkinoilla, joten Saarisen kanssa oli väsättävä jatko, herra kuitenkin osoitti syksyllä saavansa jengin hyvään lentoon, jos kaikki palaset osuu kohdilleen. Kyllähän Saarinen on huomattavasti parempi vaihtoehto, kun esimerkiksi Tampereelle huhuttu Matti Alatalo.

Tappara teki myös muutaman jatkosopimuksen, kun hyvän kauden tähän asti pelannut Nicklas Lucenius sujautti nimensä paperiin, sopimus on mallia 1+1 vuotinen, Harri Ilvonen jatkaa myös vuoden Tapparassa ja puolustaja Jussi Halme vuoteen 2013 asti. Jos teillä on jotain kommentoitavaa näihin pelaajien jatkosopimuksiin, niin tehkää vaikka kaudelle 2010-2011 oma ketju, Tapparalta kun sellainen puuttuu.
- Olen aina IFK

Viestit: 489
Liittynyt: 22.10.2009 10:55
Suosikkijoukkue: tps

Re: Mikko Saariselle vuoden jatko Tapparaan

ViestiKirjoittaja apa » 04.05.2010 06:36

Aamulehden mukaan Mikko Saarinen olisi jäämässä pois päävalmentajan tehtävästä. Tilalle tulossa LeKin Sami Hirvonen. Tappara tiedottaa asiasta lähiaikoina.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikko Saariselle vuoden jatko Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 04.05.2010 10:00

apa kirjoitti:Aamulehden mukaan Mikko Saarinen olisi jäämässä pois päävalmentajan tehtävästä. Tilalle tulossa LeKin Sami Hirvonen. Tappara tiedottaa asiasta lähiaikoina.


Keskiviikkona ainakin Maikkarin mukaan tiedotetaan asiasta. Saarinen jättää valmennustehtävät henkilökohtaisten syiden vuoksi. Lieneekö se syöpä nyt sitten uusiutunut? Todella ikävää jos näin on. Kyllähän tämä Saarinen selvästi todisti jo viime kaudella, että ihan ok liigatason valmentaja on, jos saa hyvät pelimerkit käteensä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Mikko Saariselle vuoden jatko Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 04.05.2010 16:07

Täähän on selkeästi pelkkää Aamulehden omaa päättelyä, kun käy lukemassa tarkkaan koko jutun. Toimittajat on soittaneet Leinoselle ja tivanneet väen vänkällä tietoa ja laukoneet omia odotuksiaan. Leinonen on ollut tiukka eikä antanut kommenttia, joten Aamulehti on lähtenyt Ilta-lehti linjalle ja heittänyt tollasen uutisen kehiin. Aamulehti aina niin laadukasta...
Varmaa lienee kuitenkin, että Hirvonen tulee apuvalmentajaksi Barkovin tilalle.
Ja jos nyt jostain syystä Saariselle potkut lyötäisiin (vähän myöhäistä?), niin se saattaisi johtua siitä, ettei mies oikein tule toimeen erityyppisten ihmisien kanssa. Ja eiköhän se Mattila ottaisi tässä tapauksessa päävastuun.

Luultavasti keskiviikkona tietoo myös pelaajista...

Edit. Joku Ilveksen/LeKin hommista selvillä oleva voisi vähän valaista tuosta Hirvosesta. Ilmeisesti aika asiallinen kaveri menestyksen perusteella?
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa