Jouni Virpiö Tapparaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Jouni Virpiö Tapparaan

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 19.04.2010 13:16

Avataan nyt oma ketju tälle siirrolle, koska kyseinen pelaaja on tässä foorumissa herättänyt kohtalaisen paljon keskustelua.

Eli jyväskyläläistaustainen, myös TuTossa käynyt hyökkääjä Jouni Virpiö siirtyy Tapparaan kaksivuotisella sopimuksella. (lähde) Nähtäväksi jää saadaanko hänestä Mansessa irti yhtä paljon kuin Jori Lehterästä tai Jonas Enlundista. Mutta odotuksia löytyy ainakin kolmosketjuun asti. Oma arvioni on että joutuu kyllä taistelemaan pelipaikasta tosissaan. Virpiöstä ei ehkä luonteensa perusteella ole kolmos- tai nelosketjuun, ja ylempiin ketjuihin eivät taidot riitä.

Mutta katsellaan.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jouni Virpiö Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 19.04.2010 17:03

Joo, aika lailla Tapparan tyylinen pelaaja siinä mielessä, että taas haetaan tällaista projektipelaajaa. Hienoja tehoja Mestiksessä, mutta ei mitään liigassa. Nyt sitten periaatteessa viimeinen mahdollisuus tehdä läpimurto ja helppoa se ei tule olemaan, sillä samanlaisia pelaajia tavoittelemassa samaa pelipaikkaa Tapparassa on useampiakin, olettaen, että Junnilan kanssa saadaan jatkosoppari ja Karjalainen nostetaan miesten sakkiin.
Mutta siis eipä tämä riemunkiljahduksia aiheuta, katotaan nyt, onko miehestä mihinkään, ennen kuin haukutaan... Ikää on jo liikaa tullakseen aivan profiilipelaajaksi, mutta varmaan kakkosketjuun on mahikset viellä nousta.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jouni Virpiö Tapparaan

ViestiKirjoittaja Multi » 19.04.2010 17:21

Jounille varmasti oli hyvä lähteä muualle, eikä nyhjätä Jyväskylässä ja D teamissä. Kuten olen sanonut Jonen lähtökohtaiset taidot riittää noin 75% liigajoukkueiden ykköskakkosketjuihin, mutta ongelmat ovat tulleet loukkaantumisherkkyyden ja kemioiden kohdalla. Toivotaan kuitenkin että porkkanapöksyissä Jone vihdoi täyttää potentiaaliaan liigatasollakin ja näytää koko kiekkoilevalle Suomelle taitojaan. Lähtökohtaisesti varmaan tulee olemaan Tapparan kolmosketjussa, mutta kun pääsee joukkueeseen sisälle niin kyllä hänen taidoillaan pelipaikka pitäisi vallata Tapparan nykyjoukkueessa ykkös tahi kakkosketjusta.
Oletan että näin tapahtuu ja Virpiö paukuttaa ainakin +13 maalia, mikäli kaikki natsaa on mahdollisuudet myös +20 maaliin... :peukkuylös:
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Jouni Virpiö Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 19.04.2010 19:34

Hyvä hankinta Tapparalta ja sopii tähän hienoon suuntaukseen mihin Tappara on lähtenyt, eli joukkueen nuorentamiseen. Nuorehko pelaajaa ja hyvät tehot mestiksessä. Todennäköisesti pelailee kolmoskentässä, vaikka Multihunter häntä ylemmäs tyrkyttäisikin. Ei kuitenkaan meriittejä liigatasolla, joten ylempää se pitää vielä lähteä. Tapparassa mahdollisuudet vaikka mihin, kun joukkuetta on näin hienosti rakennettu viime aikoina.
Myös Pekkala oli loistosignaus Tapparalta ja Kärpät kyllä menetti hyvän pelaajan. Sattuu sitä näköjään entistä useammin myös Kärpille ala. Granlund, Pekkala.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Jouni Virpiö Tapparaan

ViestiKirjoittaja InFlames » 19.04.2010 22:33

Jokkeri kirjoitti:Myös Pekkala oli loistosignaus Tapparalta ja Kärpät kyllä menetti hyvän pelaajan. Sattuu sitä näköjään entistä useammin myös Kärpille ala. Granlund, Pekkala.


No Kärpissä Pekkala ei esiintynyt mitenkään erinomaisesti ja ei koko joukkue voi junioreita/nuoria täynnä olla vai voiko? Totta on, että Tappara saa tästä hyvän pelaajan. Esiintyi jo tällä kaudella vakuuttavasti ja varmasti jatkaa ensi kaudella hyviä otteita. Meillä kuitenkin, niin paljon nuoria tarvii pelipaikan ensi kaudelle, että joistakin on pakko luopua ettei kavereille käy kuin Alikoskelle.

E: Olis voinu toki siirtää sitten toiseenkin ketjuun :thumb_down:

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jouni Virpiö Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 20.04.2010 16:43

InFlames kirjoitti:
Jokkeri kirjoitti:No Kärpissä Pekkala ei esiintynyt mitenkään erinomaisesti ja ei koko joukkue voi junioreita/nuoria täynnä olla vai voiko?


Eikös Pekkala jopa kantanut muutaman pelin ajan kultakypärää ja pelannut ykkösketjussa? Ei se nyt mitään huonoa esitystä ole. Sitten Pekkalaa alettiin heitellä ketjusta toiseen ja kun ei missään iskenyt kemiat, niin joutui Alatalon koirankoppiin ja Pekkala sitten kyrpiintyi koko organisaatioon ja lähti lätkimään.
Kärppäläiset saavat kiittää onneaan, että saitte Alatalon pois pilaamasta näitä lupauksia.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Jouni Virpiö Tapparaan

ViestiKirjoittaja InFlames » 20.04.2010 17:03

Totta on, että Pekkala kävi vähän joka ketjussa, mutta ei sitten kuitenkaan löytänyt paikaansa Alatalon ketjulotosta. Omasta mielestä Pekkalalle olisi voinut tarjota jatkoa, mutta aika odotettua oli jääminen Tapparaan, kun peli alkoi Tampereen suunnalla luistaa paremmin kuin Kärpissä. Enkä ole puhunut, että Pekkala olisi pelannut huonosti vaan sanoin, että ei Pekkala erityisemmin loistanut Kärpissä. Potentiaalia kaverilla on ainakin hyväksi 1-2 ketjun pelaajaksi SM-liigassa ja onnittelut Tapparalle tästä hankinnasta.

Totta, että Alatalo ehti sotkea Kärppäpalettia jonkun verran, mutta onneksi Haapakoski ymmärtään nuorien pelaajien tärkeyden. Tästä hyvänä osoituksena Donskoin, Komulaisen, Junttilan ja Lehdon sopparit.

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa