Jani Nieminen Tapparaan

Kuva
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Jani Nieminen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Multi » 30.04.2010 11:54

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Tampereen Tappara on hankkinut uudeksi maalivahdikseen 22-vuotiaan Jani Niemisen. Hän pelasi viime kauden loppuun Mestiksen KooKoossa Kouvolassa. Niemisen vuoden sopimuksessa on lisäksi kahden vuoden optio.

Jani Nieminen on HIFK:n kasvatti, joka on kolmen viime kauden aikana pelannut SM-liigassa 48 runkosarjaottelua ja kahdeksan playoff-ottelua.

Hän siirtyi viime kaudella HIFK:sta Mestikseen, kun joukkueen maalin suulle hankittiin Mika Noronen. YLE


Ihan hyvä haku Tapparalta, tämäkin tosin oli yleisessä tiedossa jo pitkään. Niemisen suurimmat ongelmat on epätasaisuun, mikäli löytää tasaisuutta otteisiinsa voi tulevaisuudessa pienestä koostaan huolimatta olla Sm-liigassa ykkösmaalivahti...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Jani Nieminen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Snoga » 21.02.2011 15:44

Maalivahtiosastolla jatkosopimuksia

Jani Nieminen jatkaa Tapparan maalivahtina seuraavat kaksi vuotta. Hän teki alunperin seuran kanssa 1+2 -mallisen sopimuksen, jonka optiovuodet on nyt lunastettu. Nieminen on tällä kaudella pelannut 22 SM-liigaottelua.

– Tämän kauden tavoitteenani oli lunastaa peliesityksilläni paikka joukkueesta tulevillekin vuosille. Seuraavana tavoitteena on jatkaa siitä mihin nyt alkukaudella jäin ja ottaa ykkösvahdin paikka Tapparassa ainakin kahdeksi vuodeksi. Miksei pidemmäksikin aikaa, sillä olen viihtynyt täällä hyvin, Nieminen sanoo.

Myös maalivahtivalmennuksen puolella saatiin jatkosopimus, kun Petri Tuononen jatkaa tehtävässä vuoden mittaisella sopimuksella. Tuononen toimii myös joukkueenjohtajana.


Tälle jatkosopimukselle iso :peukkuylös: . Nieminen on vielä kehittyvä maalivahti, joka tulee olemaan seuraavina kausina meidän yksi tärkeimmistä pelaajista. Voisiko olla uusi Kilpeläinen? Katotaan... ;)
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa