Tapparan huhuilut

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Legenda » 13.08.2010 07:13

Avataas tälläinen ketju. Elikkäs EliteProspectsin etusivuilta moni voi bongata huhuilun jossa edelliset viisi kautta KHL-seura Metallurg Magnitogorskia edustanut Denis Platonov yhdistetään Tapparaan. Kookas Platonov (192 / 92) on noussut aina Venäjän maajoukkuerinkiin asti mukaan (EHT) ja tehnyt uutukaisessa KHL-liigassakin ihan kiitettävää jälkeä joten helvetin kova tekijähän tässä olisi liigaan. Ikääkin Platonivilla on juuri sopivasti (28 v) joten mistään kehäraakistakaan ei ole kyse.

Tässä kohtaa herää ainoastaan yksi kysymys mieleen: Miksi helvetissä kauden 08/09 pudotuspelien yksi parhaimmista pelaajista haluaisi tulla Suomeen ja SM-liigaan kun ottajia on varmasti myös Venäjällä? Jotenkin on vain vaikea uskoa, että tosiaan parhaassa iässä oleva Venakko matkaisi Suomeen. Noh katsellaan. Koitin tuossa bongata, että kenen kautta tuo siirto tuonne on ilmoitettu, mutta eipä näkynyt vielä lähettäjää. Hienoinen aavistus minulla on siitä ketä voisi olla kyseessä ja jos aavistus osuu oikeaan niin silloin siirrossa voikin olla vahvempaakin perää.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Dev » 13.08.2010 10:02

En kyllä ymmärrä. Minkä takia tuon tason pelaaja eksyisi KHL:stä SM-Liigaan, kun varmasti nostaa sieltä puolelta vielä muhkeata tiliä? Kaiken lisäksi on kuulunut viime vuodet Maginitogorskin parhaimpiin pelimiehiin. Kova on huhu ja täytyy toivoa, että toteutuu, sillä kyllä tämä meidän heppoinen liiga kaipaa näitä tähtiä tänne. Toteutuessaan tämä on yksi kesän kovimmista siirroista ja ainakin paperilla korvaa Jori Lehterän jättämän aukon. Luulisi että Tapparalla on vielä rahaa tehdä muitakin hankintoja, kun seurasta kuitenkin poistui melko kova nippu pelimiehiä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Jartsa » 13.08.2010 11:09

Tätä siirtoa taidettiin väläytellä jossain Ilveksen foorumilla jo huhtikuussa. Ja nyt se väläytettiin siellä toissapäivänä uudestaan.

Aika käsittämättömän kova sainaus tuo olisi Tapparalta, kun miettii tehoja ja vertaa niitä vaikkapa Rosan vastaaviin KHL:stä. Menisi heittämällä ykkösen keskelle ja nostaisi Tapparaa heti korkeammalle kausiennakoissa.
Ja tosiaan, miksi ihmeessä Platonov haluaisi sm-liigaan ja viellä Tapparaan? Jonkinasteista lopullista läpimurtoa uralleen? Vaiko hakeeko roimasti peliaikaa? Sama se, mutta olen varma, että jos siirto toteutuu, niin Barkovilla on varmasti jotain tekmistä asian kanssa. ;)
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Lehväs » 13.08.2010 11:26

Kuulostaa kovalta. Nostaisi Tapparan osakkeita taistelussa playoff paikasta.

Huhun lähde tosin ei ole se luotettavin (Ilveksen keskutelupalsta), sillä sieltä on ennenkin lähtenyt näitä doubtful luokan huhuja (Madden, Kaleta). Mutta katsoisin mielelläni tämän tyylistä pelaajaa meidän liigassa, jolla on vuosi vuodelta tiukempaa.
...

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Jartsa » 13.08.2010 11:39

Ketunkolo kirjoitti:Huhun lähde tosin ei ole se luotettavin (Ilveksen keskutelupalsta), sillä sieltä on ennenkin lähtenyt näitä doubtful luokan huhuja (Madden, Kaleta). Mutta katsoisin mielelläni tämän tyylistä pelaajaa meidän liigassa, jolla on vuosi vuodelta tiukempaa.


Mutta harvemmin kuitenkan Ipa-foorumilla heitettyjä juttuja laitellaan Eliteen. Että lähteellä on kuiteskin jotain luottopohjaa.

Tappara-foorumilla uumoiltiin myös sellaista vaihtoehtoa, josko Platonov tulisi pelailemaan Tapparaan vain alkukaudeksi, eli korvaamaan Guollaa sen aikaa, kun mies korjailee itseään.
Tosin, se kuulostaisi vähän oudolta, varsinkin kun Platonovilla ei ole edes sopimusta mihinkään seuraan.
Ei allekirjoituksia

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 13.08.2010 17:41

Jartsa kirjoitti:Tappara-foorumilla uumoiltiin myös sellaista vaihtoehtoa, josko Platonov tulisi pelailemaan Tapparaan vain alkukaudeksi, eli korvaamaan Guollaa sen aikaa, kun mies korjailee itseään.
Tosin, se kuulostaisi vähän oudolta, varsinkin kun Platonovilla ei ole edes sopimusta mihinkään seuraan.

Tai sitten Platonovilla on taiteilijasopimus Ruotsiin, minne siirtyy sitten verorajan jälkeen.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja InFlames » 14.08.2010 13:55

Omasta suosikkijoukkueesta venäläispelaaja SM-liigaan ja Tapparaan :shock: En usko, että Denis Platonov pelaa SM-liigassa ennen kuin sen omin silmin näen. Aivan järkyttävän kova vahvistus olisi Tappalle. Todella juonikas, isokokoinen sentteri, joka on tyypillinen venäläishyökkääjä siinä mielessä, että taitoa on vaikka muille jakaa. Tuossa huhu kohdassa lukee inside information ja eikö nämä yleensä osu?

Onneksi nyt ei Jokereihin ole menossa, sillä siinä olisi ristiriitaiset fiilikset. En kyllä usko tuohon siirtoon ikimaailmassa, sillä olisi SM-liigan kesän kovimpia hankintoja! Viime kaudellakin Platonov oli oman suosikkijoukkueen Metallurg Magnitorgorskin viidenneksi tehokkain pelaaja ja toivoin kyllä, että jatkaisi Magnitogorskissa (eihän se ajatus vieläkään mahdoton ole). Tämän tason venäläisiä ei SM-liigassa usein nähdä. Viime kaudella Kärpissä piipahti floppi Denis Shvidki, mutta näitä pelaajia on turha vertailla, sillä Platonov on aivan eritason pelaaja.

Mielenkiinnolla odotetaan, josko tälläinen siirtopommi todellakin toteutuisi johon en usko. Magnitogorskissa kuitenkin palkka on ihan eri tasolla mitä Tappara pystyisi maksamaan. Miksei hae ykkössentterin roolia sitten pienemmästä KHL-seurasta, jos peliajasta on kiinni ja kyllähän sitäkin ihan kiitettävästi on tullut Magnitorgorskissa.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Dev » 12.09.2010 17:40

Kevin Doell Tapparaan?

Tuon jutun mukaan Kanadalaissentteri Kevin Doellin sopimus Tapparaan julkaistaan lähiaikoina. Doell on viime kaudet tahkonut pääsääntöisesti AHL:ää ja nimi on meikäläiselle erittäin tuttu, mutta kertaakaan en ole kyllä nähnyt kaveria kentällä. Kuvailevat kuitenkin hyväksi kahden suunnan keskushyökkääjäksi ja ohan tämä aikalailla sellainen kaveri, jota Tappara tarvitsisi. Mahtaako sitten olla koko kauden soppari, vai nopea vierailu?
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Lehväs » 16.12.2010 14:58

Vahvistamattomien tietojen mukaan LeKissä pari peliä pelannut Jussi Tarvainen liittyy tauon aikana Tapparan vahvuuteen.

Näin kertoo Juha Hiitelä. Olisi kyllä yksi kauden oudoimpia hankintoja. Tarvainen oli 2000-luvun taitteessa SM-Liigan parhaita pelaajia, mutta nykyään kaverin taso liigaan taitaa olla riittämätön. SaiPassa ei ainakaan onnistunut. No, jäämme odottamaan, mitä tapahtuu.
...

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Jartsa » 18.12.2010 11:52

Täytyy tähän sen verran kommentoida, että mitä tulee Hiitelään ja hänen tiedoistaan Tapparasta, niin mies on mielestäni melkoinen vitsi ja huutelee reilusti jälestäpäin asioita.

Mutta tuo vaikuttaa ihan miehen oma keksimältä jutulta. Kyllä mullakin on sen verran mielikuvitusta, että kehittelin sellaista mielessäni, että Tappara kattoo LeKin kautta miehen kunnon ja poimii rinkiin mukaan. Humpuukia! Mies on kiertänyt viimevuodet suomi-sarjan tasoisia liigoja ja nyt Mestiksessäkin liian hidas ja tehoton. Kaikki kunnia ja kiitos hienoista Tappara vupsista mutta lopettaisi jo ja tulisi sitten vaikka junnuvalmennukseen mukaan...
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Snoga » 15.03.2011 17:41

Veikkaajassa luki, että Kalle Kaijomaa olisi siirtymässä Jypistä Tapparaan. En ymmärrä, miksi Leinonen on hankkimassa meille lisää pakkeja, sillä heistä meillä ei ole pulaa tällä hetkellä. Hyökkäykseen Tappara tarvitsisi lisää ratkaisuvoimaa ja laajuutta. Samaisessa lehdessä huhuiltiin myös, että Tappara olisi Antti Erkinjuntin perässä, mutta aika epärealistiselta tuo vaikuttaa minun silmissäni. Jos Erkinjuntti saataisiin tänne pelaamaan, niin olisin toki iloinen, mutta kuten aikaisemmin sanoin, niin aika epärealistiselta vaikuttava siirto.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 16.03.2011 10:33

Nestori Lähde on tehny jatkosopparin ja Antti Hölli on haalittu Sportista parin vuoden pahvilla, eli Ilveskasvateilla mennään naapuriseurassa. :tuoppi:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Snoga » 05.04.2011 15:03

Veikkaaja osaa kertoa, että Tappara olisi solminut sopimuksen Sami Venäläisen kanssa.
Onhan Venäläisen nimeä huhuiltu melkeinpä koko kauden, joten aivan mahdollinen siirto kyseessä.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Unknown » 05.04.2011 15:20

Snoga kirjoitti:Veikkaaja osaa kertoa, että Tappara olisi solminut sopimuksen Sami Venäläisen kanssa.
Onhan Venäläisen nimeä huhuiltu melkeinpä koko kauden, joten aivan mahdollinen siirto kyseessä.


Sitä on jo pitkään myös TPS:n osalta huhuiltu, eikä sen vuoksi hänen nimeä ole näkynyt noissa ensi kauden ketjukaavailuissa liittyen Tepsiin. Tiedossa oli, että Venu lähtee, ja Tapparaa itsekin odotin miehen seuraksi. Pyyteetöntä työtä tekevä pelaaja, joka ei loista taidolla tai hurjalla luistelunopeudella, mutta on niin tasapainoinen ja vahva vääntäjä, että onnea vaan Venun comebackista, jos ja kun se nyt tapahtuu. Voi pelata melkeinpä missä roolissa tahansa, TPS:ssäkin oli Vahalahden laituriparina varma suorittaja.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan huhuilut

ViestiKirjoittaja Snoga » 05.04.2011 15:49

Hirvonen oli itse kommentoinut asiaa siten, että joukkueeseen saatiin peräänkuuluttamaa urheilullisuutta, mikä pitää aivan paikkansa.
Tosiaan itse odotin, että Tappara julistaisi sen ykkösketjun hyökkäjään nimen, jota melkeinpä kaikki fanit ovat odotaneet tyyliin Kristian Kuusela, mutta Blues veti tällä kertaa pidemmän korren.
Venäläistä todennäköisesti peluutetaan kakkosketjussa, mutta mitä kyseisen herran otteita olen seurannut TPS paidassa (ja mitä Unkki aikaisemmassa tekstissään jo sanoikin) niin häntä pystytään peluttamaan myös ykkösketjussa. Hieman ihmetystä tämä siirto tosin kuitenkin onnistui aiheuttamaan, koska osa faneista elivät siinä uskossa, että Tappara hankkisi joko Männikön tai Venäläisen.

Näiden hankintojen myötä (mukaanlukien myös aiemmat hankinnat), näkisin tulevan kauden joukkueen näyttävän joltain tältä:

Joey Tenute - X1 - X2
Kim Strömberg - Jan-Mikael Järvinen - Sami Venäläinen
Tuomas Vänttinen - Antti Kangasniemi - Miikka Männikkö
Jukka Peltola - Arttu Ilomäki - Nestori Lähde/Jouni Virpiö

Viktor Ekbom - Tuukka Mäntylä
Juha Leimu - Pekka Saravo
"Kaijomaa" - Jussi Halme

Nieminen
Metsola

X1 = Iso sentteri, joka pystyy kiekolliseen peliin. Mieluiten pelaaja, joka on osoittanut jo kykynsä pärjätä liigassa.

X2 = Iso rightin mies, joka toisi uskottavuutta tähän muuten pieneen joukkueeseen. Maalintekijä.

E: Tarkotus oli postata viesti tuohon Tapparan seuraavan kauden ketjuun, mutta nyt se tulikin tänne. :roll:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Seuraava

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa