Mika Noronen Tapparaan syyskuuksi

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Mika Noronen Tapparaan syyskuuksi

ViestiKirjoittaja Legenda » 30.08.2010 13:38

Ajattelin tehdä oman ketjun aiheelle sillä Noronen nyt on hieman isomman kaliberin pelaaja jo muutenkin ja eihän siitä koskaan tiedä josko Nortti vaikka intoutuisi jatkamaan vielä syyskuun jälkeenkin Tapparassa.
Tappara teki kuitenkin erinomaisen hankinnan. Nortti näytti viime kaudella HIFK:ssa, että pystyy torjumaan ihan huipputasolla ja olemaan joukkueelle se viimeinen lukko. Harmittavaa toki on Tappara-fanien puolesta, että sopimus tosiaan kestää vain syyskuun loppuun asti. On varmasti epämukavaa jos Nortti pelaa sensaatiomaisen syyskuun ja tämän jälkeen hänet vain ulostetaan joukkueesta koska Harri Säteri palaa ruotuun tuolloin.

Lähde: http://iltalehti.fi/jaakiekko/2010083012264807_jk.shtml
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mika Noronen Tapparaan syyskuuksi

ViestiKirjoittaja Dev » 30.08.2010 19:57

Pakko myöntää, että sapettaa niin vaan perkeleesti tämä siirto, vaikka onkin alkukauden soppari. Mä suorastaan rakastuin Norttiin viime kaudella ja olisin tehnyt mahdollisimman hyvän tarjouksen miehelle kauden jälkeen. Mielestäni aivan eri kaliiberin torjujia kuin Riksman. Enkä sano tätä nyt sen takia, että Riksillä on mennyt harkkapelit perseelteen, vaan muutenkin. Noronen on EHT tason veskari ja Riksman sitä ei ole, ei enään. Sanoisin että Noronen on hyvin lähellä 2000-luvun parasta veskaria IFK:ssa.

Anyway, onnea vaan Tapparalle. Hyvä hankinta Säterin tilalle. Hiukan kyllä ihmetyttää miksi Niemiselle ei nyt sitten voitu antaa mahdollisuutta torjua ykkösenä? Tosin onhan se niin, että alkukaudesta jengit tarvitsee mahdollisimman paljon pisteitä, joten onhan se hyvä että siellä on ihan huippuluokan kassari.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Mika Noronen Tapparaan syyskuuksi

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 30.08.2010 21:00

Komppaan edellisiä, erinomainen vahvistus. Niemisen varaan olisi toki voitu laskea, mutta kyllähän siihen olisi aikamoinen riski sisältynyt. Nieminen ei kuitenkaan ollut viime kaudella edes Mestiksen paras veskari mutta Noronen kilpailisi ihan Liigan parhaan veskarin tittelistä jos pelaisi täällä koko kauden. Eli onhan Kahvara-fanien paljon levollisempi lähteä kauteen Norosella kuin Niemisellä, vaikka tämäkin ihan mielenkiintoinen tapaus on.

Mutta kuinka kalliiksi tämä stuntti tulee? Joko Noronen hakee hyvät rahat muutamasta pelistä tai sitten tulee talkoo-meiningillä hakemaan pelivirettä ennen kuin lähtee verorajan jälkeen länsi-/itänaapuriin..
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Mika Noronen Tapparaan syyskuuksi

ViestiKirjoittaja Jartsa » 30.08.2010 21:03

Kyllähän se aikas yllättävää on, että Norosella ei viellä sopparia mihinkään seuraan ole ja valitsi nimenomaan Tapparan. Tai no onhan siitä jo parina kautena puhetta ollut, että Nortilla on haluja palata Tapparaan.
Kuiteskin välillä jotain positiivist Tapparalle

Dev kirjoitti:Anyway, onnea vaan Tapparalle. Hyvä hankinta Säterin tilalle. Hiukan kyllä ihmetyttää miksi Niemiselle ei nyt sitten voitu antaa mahdollisuutta torjua ykkösenä? Tosin onhan se niin, että alkukaudesta jengit tarvitsee mahdollisimman paljon pisteitä, joten onhan se hyvä että siellä on ihan huippuluokan kassari.


Tähän kohtaan pitää laittaa, että omien kommenttejensa mukan Noronen tuli Tapparaan lähinnä treenaamaan ja hakemaan jääharjoittelua joukkueen mukana. Kärkkyy samalla tarjouksia Venäjältä.
Eli tästä saa vähän sen käsityksen, että Nieminen pelaa ja Nortti istuu penkin päässä.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 783
Liittynyt: 07.05.2008 21:23
Suosikkijoukkue: HIFK

Re: Mika Noronen Tapparaan syyskuuksi

ViestiKirjoittaja Lutur » 31.08.2010 13:16

Harmittaa kyllä ihan saatanasti, olisin ottanut IFK:hon Juuson paikalle ykköseksi. Ihmetyttää ettei tee minnekään koko vuoden mittaista sopimusta, luulisi miehen itsensä kannalta olevan parempi, kun viellä tähtää ulkomaille, jos voisi pelata koko kauden yhdessä jengissä. Ikää kuitenkin vasta 30, joten pelivuosia on viellä jäljellä.

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa