Kanadalaishyökkääjä Kevin Doell Tapparaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Kanadalaishyökkääjä Kevin Doell Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 13.09.2010 12:07

Kevin Doell Tapparaan koko kaudeksi

Kanadalainen Kevin Doell Tapparaan

Kevin Doell Tappara on tehnyt kauden 2010-11 kattavan sopimuksen kanadalaisen keskushyökkääjän Kevin Doellin kanssa. 31-vuotias pelaaja liittyy kirvesrintojen joukkueeseen loppuviikolla.

Doell on kokenut AHL-pelaaja, joka viime kaudella teki Chicago Wolvesissa tehot 16+21=37 ja pudotuspeleissä kolme maalia lisää. Kaudella 2007-08 hän pääsi kokeilemaan NHL-jäitäkin kahdeksan ottelun ajan Atlanta Thrashersin riveissä. Doellilla on kokemusta myös eurooppalaisesta kiekkoilusta, sillä hän pelasi kauden 2008-09 ruotsalaisessa Leksandissa ja teki Allsvenskanissa 49 tehopistettä.

Doell on 181-senttinen, 86-kiloinen ja laukoo oikealta.


Doellin nimi on lähes joka vuosi liikkunut SM-Liigaan tulevien pelaajien huhuissa ja tänä vuonna se sitten vihdoin ja viimein toteutui. Eihän tämä nyt mikään kärkihankinta ole tämän vuoden SM-Liigaan, mutta ihan kohtalainen ja vahvistaa satavarmasti Tapparan nykyistä joukkuetta. Kyllä Tappara on nyt näillä parilla hankinnalla jättänyt Ilvekset kauas taakseen.

Olisko se ykkösketju sitten muotoa Lucenius - Doell - Toporowski? Doellia on kuitenkin kehuttu hyvänä kahden suunnan pelaajana, joten voisi olla aika jees veto tuohon. Jartsa tietänee paremmin.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Kanadalaishyökkääjä Kevin Doell Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 13.09.2010 12:30

Tämä hankinta nyt taisi olla jo muutavan päivän ajan selvää pässin lihaa. Kysymys kuului vain, että onko kyseessä artisti vai koko kauden vahvistus. Ja koko kaudeksihan se tuli.
Ja tottakai olen helvetin tyytyväinen, että Leinonen on myöntänyt, että joukkue kaipaa vahvistuksia ja sellaisi myös tulee. Siitä en ole täysin varma, onko Doell aivan oikeanlainen hankinta Tapparalle. Kyseessä on kovaan taklauspeliin kykenevä puolustava senteri, kun vahvistusten pitäisi kaikkien tukea heikkoa maalinteko-osastoa. Toivotaan kuitenkin, että miehellä lätty lentää, ainakin nuo Allsvenskan tehot antavat osviittaa myös hyökkäyspään laadusta. Toisaalta hyvillä puolustuspään avuilla Doella antaa roimasti tukea nuorille hyökkääjille.
Jos ei muuta, niin ainakin alkavan kauden Tapparasta löytyy enemmän kovuutta, kuin vuosiin. Me like it!

Miten ois YV-kenttä Doell-Guolla-Toporowski! :D

Dev kirjoitti:Olisko se ykkösketju sitten muotoa Lucenius - Doell - Toporowski? Doellia on kuitenkin kehuttu hyvänä kahden suunnan pelaajana, joten voisi olla aika jees veto tuohon. Jartsa tietänee paremmin.


Toi on vähän kakspiippunen homma. Toisaalta Guollaa tarvitaan sitten tullessaan antamaan Koskelalle nappisyöttöjä kakkosessa, mutta toisaalta Lucenius tarvitsee kenttäänsä taitosentterin. Ja siltikin ykkösestä puuttuu yhä selkeä snaipperi.
Voipi olla niinkin, että Doell kokeilee laidassa maalintekoa ja Luce keskellä.
Mutta ehkä paras kokeilla tuota Devin ehdottamaa kenttää. Ainakin paljon löytyy variaatiomahdollisuuksia sen mukaan miten peli kulkee.
Ei allekirjoituksia

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Kanadalaishyökkääjä Kevin Doell Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 13.09.2010 19:58

Onpas hiljaista tässä ketjussa, kuitenkin ihan mielenkiintoinen pelaajahaku. Tuli ihan piruttain tossa lueskeltua Tapparan omaa foorumia ja siellä joku laittoi tästä Doellista juttua, että on aikaisemmilla kausilla joutunut enemmän tällaiseen puolustavampaan rooliin ja halusi pari kautta sitten Leksandiin, jotta pääsisi kiekollisempaan rooliin ja hyvinhän se homma siellä sujui. Lähes 50 tehopistettä 37:ssä ottelussa, joten ei tuo mikään kovin suuri yllätys varmaankaan ole, jos onnistuu hyvin tämän kauden Tapparassa myös pisteiden valossa. Viime kaudella on iskenyt AHL:ssä 37 tehopistettä, mutta ilmeisesti rooli on ollut taas puolustavampi?

Doell oli kuulemma tehnyt jo suullisen sopimuksen tälle kaudelle Leksandin kanssa, mutta Tappara tuli väliin ja tarjosi rahakkaampaa sopparia. Doell pakkasi kamppeet kasaan ja lähti kohti Tamperetta.

– "Jag sa till honom, åk till Finland, du! Där kommer ingen att förstå dig, för det inte en jävel som pratar engelska", säger Olle Öst

Leksandin urheilujohtajan kommentit Doellista. Siellä taidettiin vetää herneet nenuun ihan kunnolla? Suomennettuna jotain "Mene sitten suomeen, siellä ei ole yhtään paskiaista joka puhuisi englantia"
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Kanadalaishyökkääjä Kevin Doell Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 13.09.2010 20:39

Jotain juttua tosta Doellista oli, että Saskatchewanin pojan maineen omaavana pelaajana on joutunut vähän puolustavaan ja raastavaan rooliin AHL:ssä. On kertynyt parikymmentä tappeluakin vyölle.

Tosta Leksand-kuviosta on nyt kaksi versiota, toi Devin mainitsema, ja sitten se, että Doell olisi Leksandiin halunnut, mutta Leksandilla teki palkkojen kanssa tiukkaa jolloin Tappara oli kärppänä paikalla ja nappasi miehen.
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa