Viktor Ekbom Tapparan takalinjoille

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Viktor Ekbom Tapparan takalinjoille

ViestiKirjoittaja Dev » 25.03.2011 13:44

Tappara värväsi ruotsalaispakin

Tampereen Tappara vahvisti puolustustaan, kun 21-vuotias Viktor Ekbom liittyy joukkueeseen. Pakin sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Viktor Ekbom on kuulunut kolme kautta Linköpingin edustusmiehistöön. Viime talvena 21-vuotias tahkosi 49 otteua ja saalisti kuusi syöttöpistettä.

Tampereella ruotsalaisen odotetaan olevan jämäkkä peruspakki. Seuran mukaan nuorelle pelaajalle halutaan tarjota mahdollisuus ottaa urallaan askelia eteen päin.

– Ekbom on hyvä peruspuolustaja ja yleispelaaja. Hän on vahva kaksinkamppailuissa ja yksi vastaan yksi -tilanteissa ja käynnistää hyökkäyksiä hyvillä nopeilla ensimmäisillä syötöillä, kertoo Tapparan päävalmentaja Sami Hirvonen seuran verkkosivuilla.

Jatkoaika.com


Viime aikaisten pelaaja-uutisten perusteella Tapparassa ollaan ainakin menossa oikeaan suuntaan. Ykkössentteri hommattu ja nyt sitten potentiaalinen Ruotsalaispakki. Rahaa ei ilmeisesti hirveästi ole käytettävissä, joten mielestäni on erittäin järkevää, että hommataan nuoria kehittyviä pelaajia joukkueeseen. Siihen päälle sitten vielä juuri tuollaiset Joey Tenuten kaltaiset täsmähankinnat, niin voi tulla ihan hyvää jälkeä. Tappara on lähtenyt nyt rakentamaan joukkuetta oikeasta suunnasta. :Thumb up:
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Viktor Ekbom Tapparan takalinjoille

ViestiKirjoittaja NiksuP » 25.03.2011 14:17

Erittäin hyvältä hankinnalta kuulostaa. Kerrankin voi nostaa Mikille hattua Tenutesta ja Ekbomista. :Thumb up: :Thumb up:
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Viktor Ekbom Tapparan takalinjoille

ViestiKirjoittaja Rocket » 25.03.2011 17:16

Joo, kyllähän tämä ihan mielenkiintoiselta hankinnalta kuulostaa. Ekbomia en ole nähnyt, mutta raporttien perusteella hänestä voisi odottaa sellaista kakkosparin puolustajaa. Kuten johtajamme jo sanoin, Tappara on aloittanut joukkueen rakentamisen hyvin ja oikeasta suunnasta. Nuori puolustaja, potentiaalia on. Tenuten hankinnan perusteellakin voi sanoa, että tässä joukkueessa voi olla potentiaalia. Tulevia hankintoja odotellessa.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Viktor Ekbom Tapparan takalinjoille

ViestiKirjoittaja NiksuP » 31.03.2011 17:06

Ekbom pelaa keväällä AHL-pelejä

Tapparaan äskettäin kahden vuoden sopimuksen tehnyt ruotsalaispuolustaja Viktor Ekbom siirtyy kevääksi pelaamaan AHL-pelejä. Hän teki ns. amateur try-out -sopimuksen AHL-seura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin kanssa. Wilkes-Barre/Scranton toimii farmiseurana Pittsburgh Penguinsille, jonka NHL-varaus Ekbom on.

– AHL-sopimus ei ohita meidän sopimustamme Ekbomin kanssa, vaan näillä näkymin hän pelaa meillä syksyllä. Hyvät pelinäytöt antamalla hän saattaa tietysti saada NHL-sopimuksen Pittsburghin kanssa, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen sanoo.

Eipä tässä hätäillä tarvitse, mutta hienoa, että jäbä lähtee koittamaan AHL-jäitä, kunhan ei vaan loukkaannu.
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Viktor Ekbom Tapparan takalinjoille

ViestiKirjoittaja Snoga » 15.01.2012 13:38

Viktor Ekbom - kaveri, jonka alkukausi oli yhtä murheellinen kuin koko muulla joukkueella on ollut yksi joukkueen suurimmista tasonnostajista yhdessä Juha Leimun kanssa. Porkkanapöksyissä alkukaudella numerolla #24 hiihdellyttä Ekbomia ei tunnistaisi enää samaksi pelaajaksi kuin nykyään, sillä kaveri on todella nostanut osakkeitaan taistelussa peliajasta pakistossa. Perusvarma oman pään pakki on hoitanut oman tonttinsa hyvin ja yllättäen Ekbomilta on pari kertaa nähty jopa hienoja sisääntuloja vastustajan hyökkäysalueelle ja tämä on merkittävä parannus siihen mitä peli alkukaudella oli - kiekon viskelyä hätäisesti ränniin tai sitten pleksin kautta ulos.

Ekbom on ottanut Platilin roolin puolustuksessa käyttäen isoa kokoaan hyödyksi omalla maalinedustalla ja pillin jo vihellettyä vispannut hanskalla vastustajan pelaajan naamaa ja juuri tällaista pelaajaa pakisto on kaivannut. Jos kehitys jatkuu tasaisesti ylöspäin, niin seuraavalla kaudella tästä kaverista saadaan vielä paljon iloa, sen voi jo luvata. :Thumb up:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa