Miikka Männikkö ja Juha Metsola Tapparaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Miikka Männikkö ja Juha Metsola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 28.03.2011 11:38

Tapparalle kaksi uutta vahvistusta
Maanantai 28.3.2011 klo 12.30
Tappara on vahvistanut tulevien kausien miehistöään hyökkääjä Miikka Männiköllä ja maalivahti Juha Metsolalla.

Kumpikin pelasi viime kaudella SM-liigaa HPK:n joukkueessa.

32-vuotias Männikkö on Tapparan kasvatti, joka pelasi ensimmäiset liigaottelunsa kirvesrinnoissa jo vuonna 1998. Yli 400 ottelun ja 200 tehopisteen liigauralle mahtuu pelejä myös JYPissä, Bluesissa, Ilveksessä ja viimeksi HPK:ssa. Kuluneella kaudella Männikkö teki tehot 9+13=22 pelaamissaan 46 ottelussa.

Juha Metsola on 22-vuotias maalivahti, joka tällä kaudella torjui HPK:n paidassa kuusi ottelua ja lainamiehenä Ilveksessä kaksi ottelua. Hänen torjuntaprosenttinsa näissä kahdeksassa ottelussa oli 93,94, mikä oli korkein koko liigassa. Päästettyjen maalien keskiarvo 1,72 oli sekin maalivahtien eliittiä heti JYPin kaksikon jälkeen.

Miikka Männikkö ja Juha Metsola pukevat jatkossa Tapparan paidan päälle


Eipä mitään yllätyksiä, sillä nämäkin ovat jo jonkun aikaa pyörineet huhuissa. Metsola lähtee hakemaan Tampereelta enemmän peliaikaa ja parina toimii Jani Nieminen. Metsola pelasi todella vähän tällä kaudella pelejä, mutta niissä joissa oli jäällä, niin esiintyi käsittääkseni edukseen. Hyvä hankinta Tapparalta. Nuori potentiaalinen veskari.

Männikkö taas on ehkäpä hienoisessa laskusuhdanteessa urallaan. Toki on vieläkin hyvä laituri liigaan, mutta ei ihan mielestäni sellaista terävintä kärkeä. Sanoisin että hyvä hankinta kakkosketjuun, mutta jos tuli ykköseen, niin sitten kallistuu enemmän huonon hankinnan puolelle.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Miikka Männikkö ja Juha Metsola Tapparaan

ViestiKirjoittaja InFlames » 28.03.2011 14:46

Kyllähän Tapparassa on taas tekemisen meininkiä. Ensin hankittiin ykkösketjuun Joey Tenute, joka onnistui Jokereissa hyvin aikoinaan, eikä ole epäonnistunut DELissäkään. Ruotsalaispakki Ekbom täydensi pakkipuolta.
Miikka Männikkö on hyvä kakkosketjun laituri, johon mies varmaankin Tapparassa sijoitetaan. Metsolasta Tappara saa kehittyvän veskarin, joka pystyy jo nyt torjumaan hyvällä tasolla. Kyllähän Tappara alkaa näyttämään pikku hiljaa pleijarijoukkueelle. Hyökkäykseen ite kaipaisin, jos olisin Tapparan kannattaja, niin paria hankintaa vielä kärkiketjuihin.

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Miikka Männikkö ja Juha Metsola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Snoga » 28.03.2011 15:10

Männikkö olisi nimeenomaan hyvä kakkoskentän laituri, mutta luulen, että Tappara lähtee peluttamaan Männikköä ykköskentässä. Männikön jalka kulkee hyvin ja kokemustakin löytyy. Ylivoimaan saadaan samalla lisää vaihtoehtoja hänen kätisyytensä ansiosta. Kaiken kaikkiaan hyvä hankinta, jos häntä peluutetaan kakkosketjussa.
Metsolan kolmivuotiseen sopimukseen olen todella tyytyväinen. Kyseessä on lahjakas kaveri, joka esitti jo tällä kaudella hyviä otteita, mutta on jäänyt parin viime kauden ajan omasta mielestäni Lassilan varjoon. Potentiaalia löytyy paljon. Olisiko seuraava kausi sitten se läpimurto? Toivottavasti.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Miikka Männikkö ja Juha Metsola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Snoga » 01.10.2012 17:16

Miikka Männikkö siirtyy pois Tapparasta

Yllätys? Ei. Växjö Lakersiin taitaa Männikön tie suunnata ja onnittelut herralle jatkoa ajatellen. Oli viime kaudella sysipaskan Tapparan yksi harvoista pelaajista, jotka jaksoivat pelata asenteella ottelusta toiseen. Hieno mies kyseessä ja kuten sanoin, pelkkää hyvää hänelle. :Thumb up:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa