Sami Venäläinen Tapparaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 12.04.2011 10:09

Avataan samantien kaikille kolmelle uudelle hepulle omat ketjut, niin voi sitten jatkossakin näihin kirjoitella.

Venäläinen TPS:stä Tapparaan

Omat mietteet myöhemmin.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Unknown » 12.04.2011 10:16

Kaksi sanaa Venäläisestä: Luotettava sotaratsu. Ei loista tietyillä taidoilla kentällä, mutta hoitaa sen oman leiviskänsä aina kunnolla. Takuuvarma työjuhta, joka menee melkeinpä missä ketjussa tahansa. Ketjusta riippuen tulee tekemään sen 20-35 pistettä. Omaa kyllä helvetin kovan lämärin, voitti aikoinaan TPS:n muut pelaajat jossain lämärikisassa, mutta jotenkin se ei sitten vaan pääse oikeuksiinsa - tai ei ole ainakaan vielä päässyt - kentällä. Ottaa ihan kelvollisesti myös aloituksia, joten varmaa työtä Venulta on luvassa.
♥ TPS ♥

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 12.04.2011 10:35

Venäläinen on yksi liigan aliarvostetuimpia pelaajia. Pirun tärkeä omalle jengille ja ne TPS:n pelit mitä näin menneellä kaudella, niin voin sanoa että jos kaikki vetäisivät samanlaisella asenteella, mitä tämä herra veti, niin kyllä TPS:kin olisi ollut kympin joukossa. Joissain peleissä vaikutti olevan ainoa joka edes yrittää auttaa joukkuettaan. Muut vaan veteli sinnepäin. Hyvä hankinta Tapparalta.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Rocket » 12.04.2011 12:56

Venäläinen on todella aliarvostettu pelaaja. Hän ei saa tarpeeksi ansaitsemaansa kunnioitusta osakseen, mikä on kyllä ihmeellinen asia. Hän on valmentajan unelmapelaaja ratkaisuhetkillä ja muutenkin luotettava. Mikään supertehokas hyökkääjä tässä ei todellakaan varmaankaan ollut edes hakusessa. Ja jos oli, niin kyllä todellisen flopin siinä suhteessa saavat käsissään. Jos tässä haettiin sitä "luotettavaa sotaratsua", niin ei varmastikaan tulla pettymään. Hieno hankinta :Thumb up:
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 14.04.2011 17:29

Venäläisen lähdöstä takas Tampesteriin kautta Kirvesrintoihin liikkui huhuja jo kauden aikana ja koti konnuillehan herra näinollen lähti. Tästä vahvuudesta poistuneesta kolmikosta tämä herra oli se, jonka päästin pitkin kynsin, koska häneltähän saa mitä tilaa ja vielä hiukan extraa :tuoppi:. Kyseisen herra, kun pelas edellesin kerran Kirvesrinnnoissa en pitänyt hänestä lainkaan ja olinkin vähän, että "mitä v*ttua?", kun herra teki pahvin Tepsin kanssa, mutta Turun vuosina kehittynyt edelleen, varsinkin Suikkasen aikaan ja tällä hetkellä monipuolinen joukkuepelaaja isolla J:llä ja Kirvesrintoihin palatessaan auttaa kokemuksellaan joukkuetta todella paljon. Allekironneella on myös sellainen tunne, että näemme herran rinta pielessä C-kirjaimen ensikauden alussa. Tattis kaikesta Venu ja onnea uusvanhoihin haasteisiin eusa_clap
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Beezer » 12.08.2013 16:41

Seura on tiedottanut, että Sami Venäläinen ja Jesse Jyrkkiö eivät jatka Tapparan vahvuudessa.. Miehille etsitään uusia seuroja..

Tappara

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 12.08.2013 21:12

Beezer kirjoitti:Seura on tiedottanut, että Sami Venäläinen ja Jesse Jyrkkiö eivät jatka Tapparan vahvuudessa.. Miehille etsitään uusia seuroja..

Tappara


Eipä tullut sen suurempana yllätyksenä nämä. Pakkiosastolle on hirveä tunku ja Jyrkkiö jää jopa junnujen taakse hierarkiassa. Taisi sulaa miehen haaveet liigapakin urasta tätä myötä. Äijällä oli Ässä-aikoina potentiaalia olla tasokaskin viivapelote, mutta minkäs sille mahtaa jos asenne on täysin perseestä ja treeni ei maistu. Toki voil olla, että pääsisi kokeilemaan jossakin alemman kastin liigaseurassa läpimurtoa, mutta pitkä on tie ammattilaisurheilijaksi.

Venäläisen sopimuskuvio oli outo. Aluksi miehellä piti olla kahen vuoden soppari, mutta ilmeisesti se olikin kolmivuotinen, kun mihellä tästäkin kaudesta soppari oli ilman sen suurempia tiedottamisia. Mutta ei ole siis mitään järkeä pitää reservissä miestä, jolla on kuitenkin todennäköisesti varsin lihava tilipussi. Kahden ekan ketjun hyökkääjän statuksella mies tuli Tapparaan. Eka kausi oli OK, vaikkakin maalinteko oli täyttä tuskaa. Viime kaudella ei mitään käyttöä hyökkäyspäässä.

Ylimääränen painolasti pois ja pelit jatkuu.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Lehväs » 12.08.2013 22:02

Jartsa kirjoitti:Eipä tullut sen suurempana yllätyksenä nämä. Pakkiosastolle on hirveä tunku ja Jyrkkiö jää jopa junnujen taakse hierarkiassa. Taisi sulaa miehen haaveet liigapakin urasta tätä myötä. Äijällä oli Ässä-aikoina potentiaalia olla tasokaskin viivapelote, mutta minkäs sille mahtaa jos asenne on täysin perseestä ja treeni ei maistu. Toki voil olla, että pääsisi kokeilemaan jossakin alemman kastin liigaseurassa läpimurtoa, mutta pitkä on tie ammattilaisurheilijaksi.


Mielestäni alusta asti heikko valinta Jyrkkiöltä siirtyä Tapparaan. Tampereelle kasattiin kuitenkin Rautakorven tulon myötä mestaruustason joukkue, eikä Jyrkkiöllä ollut alunperinkään kovin hyviä mahdollisuuksia mahtua kuuden pelaavan pakin joukkoon. Kyllä Jyrkkiö varmasti johonkin heikompaan tiimiin kelpaa, mutta siellä viimeistään pitäisi löytyä se lopullinen tahto tehdä itsestään huippu-urheilija, sillä kaikki avut siihen on. Muuten ura jatkuu Mestiksessä tai ulkomailla.
...

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Sami Venäläinen Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 12.08.2013 22:27

Ketunkolo kirjoitti:Mielestäni alusta asti heikko valinta Jyrkkiöltä siirtyä Tapparaan. Tampereelle kasattiin kuitenkin Rautakorven tulon myötä mestaruustason joukkue, eikä Jyrkkiöllä ollut alunperinkään kovin hyviä mahdollisuuksia mahtua kuuden pelaavan pakin joukkoon. Kyllä Jyrkkiö varmasti johonkin heikompaan tiimiin kelpaa, mutta siellä viimeistään pitäisi löytyä se lopullinen tahto tehdä itsestään huippu-urheilija, sillä kaikki avut siihen on. Muuten ura jatkuu Mestiksessä tai ulkomailla.


Sinänsähän Jyrkkiö hankittiin Tapparaan projektipelaajana, tuskin mies itsekään odotti paikkaa vakikokoonpanossa, koska sitä ei Ässistäkään enää irronnut. Rautakorpi jos kuka olisi pystynyt leipomaan miehestä liigapakin ja alkavan kauden piti olla miehelle todellinen näytönpaikka, mutta ilmeisesti kesäreeni ei ole sujunut Rautakorven toivomalla tavalla...
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa