Puolustaja Kalle Kaijomaa Tapparaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Puolustaja Kalle Kaijomaa Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 28.04.2011 11:40

Kalle Kaijomaa Tapparaan

Vihdoin ja viimein saatiin sinetti tälle siirrolle. Kaijomaa siirtyy siis JYPistä Tapparaan. Mielestäni ihan hyvä hankinta Tapparalta. Oli tämän vuoden playoffeissa JYPin parhaimpia puolustajia, ainakin niissä peleissä mitä meikäläinen näki. Eikä tuo nyt mikään ihan täysin kädetön ole myöskään käsistään, ihan hyvin voi heittää vaikka ylivoimaan viivalle, vaikka se nyt ei olekkaan miehelle se kaikista tutuin paikka. Tapparan pakisto on taas kerran pirun hyvässä kuosissa, mutta hyökkäys on sellaista keskitasoa, jopa alempaa keskitasoa.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Puolustaja Kalle Kaijomaa Tapparaan

ViestiKirjoittaja Snoga » 28.04.2011 14:41

Sitä saatiin mitä tilattiin ja ihan tyytyväinen olen. Ihan ok kiekollisena ja pystytään laittamaan ylivoimalla viivaan pyörittämään peliä. Itse en ole kaveria tarkemmin seurannut, joten hieman paha antaa mitään tarkempia kommentteja.

Puolustus näyttää tällä kaudella hyvältä minun silmääni. Uusien hankintojen myötä (Ekbom ja Kaijomaa) puolustukseen saatiin sitä kaivattua syvyyttä, mitä kuluvalla kaudella puuttui. Puolustus ei ole lähelläkään yhtä mikkihiirimäinen kuten hyökkäys, sillä joukkueessa löytyy vain yksi alle 180 cm puolustaja, joka hänkin on melkoinen tykinkuula :D. Kätisyyksistä on myös hieman pulaa, sillä puolustuksessa ei ole yhtään rightin-pelaajaa.

Mäntylä - Ekbom
Saravo - Leimu
Kaijomaa - Halme
Elorinne


Näillä sitä luultavasti sitten lähdetään kaudelle 2011-2012
Viimeksi muokannut Snoga päivämäärä 28.04.2011 16:16, muokattu yhteensä 1 kerran
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Puolustaja Kalle Kaijomaa Tapparaan

ViestiKirjoittaja Multi » 28.04.2011 16:12

Dev et vittu ole tossisasi että Kalu olisi ollut JYPin parhammistoa poffeissa tai kaudella?

Kalle Kaijomaa siis, todella mielenkiintoinen ja arvaamaton hankinta joskin tiedetty tämä jo pitkään. Rocket tossa puhui Kalusta jonain perupakkina ja sitähän hän on, mutta tykkää kuitenkin paljon hyökätä jos sellaiseen rooliin pääsee. JYPissä Kaijomaa oli parhaimmillaan kun pääsi hyökkäävään rooliin ja teki nousujaan, ei toki ole mikään Vatanen, mutta ihan kelovollinen ykköskorin hyökkäävä pakkia ainakin silloin oli. Sen kauden jälkeen Kalun taso ja itsevarmuus on laskenut ja nousuja ei nähdä paljoa, mutta virheitä sitäkin enemmän. Kaijomaa on varmasti hienomies jne, mutta onneksi JYPistä lähti sillä ei tunutunut aukenevan tuo pahaonni tai sitten se mistä nuo virheet ikänä johtuivatkin... Jokaisessa pelissä siis aivan jokaisessa Kaijomaa tunaroi omalla alueella, kaikista ei toki mitään vaarallista ole syntynyt siksi osa kannattajista nuo virheet unohtivat. Dev kehui kaijomaan poffeja, ihmettelen kyllä mitkä pelit hän näki sillä Kaijomaa oli läpi poffien JYPin epävarmimpia pelaajia jälleen omalla alueella. Otti tai ainakin yritti ottaa ilmeisesti Vatasen loukkaannuttua hieman kiekollisempaa roolia jälleen ja ihan hyvin näytti hyökkäyspäässä onnistuvat, mutta puolustuspään virheet lisääntyivät liikaa...

Kaiken huippuhan oli ja näin ollen Kaijomaa varmaan halusi että JYPin kannattajat varmasti muistaa itsestään virheherkän kaverin, tuo pronssipelin omamaali :facepalm:
Viimeksi muokannut Multi päivämäärä 30.04.2011 08:23, muokattu yhteensä 1 kerran
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Puolustaja Kalle Kaijomaa Tapparaan

ViestiKirjoittaja Rocket » 28.04.2011 16:19

Olihan tämä siirto ja pidemmän aikaa tiedossa ja Tapparan pakisto alkaa nyt olemaan jopa erinomaista. Tällä pakistolla voidaan kyllä taistella pudotuspelipaikasta. Kaijomaa on aika peruspuolustaja. Hän ei mielestäni kuitenkaan pelannut hyviä pudotuspelejä, vaan kaatui joukkueen mukana. Ihan hyvä laukaushan kaverilla on, mutta en silti häntä menisi laittamaan ylivoimalla viivalle. Ei nyt mahdotonkaan jokeri vaikkapa juuri ylivoimalle. Onnittelut Tapparalle hyvästä peruspakista. Sitä saa, mitä tilaa.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Puolustaja Kalle Kaijomaa Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 28.04.2011 17:23

DrMultihunter kirjoitti:Dev et vittu ole tossisasi että Kalu olisi ollut JYPin parhammistoa poffeissa tai kaudella?


Katselin JYP:ltä neljä peliä playoffeissa ja niissä oli mielestäni ihan mies paikallaan. En kuitenkaan niin tarkasti seurannut, kun oman jengin pelaajia yleensä, mutta ei se ainakaan hirveästi siellä virheillä erottunut. Neljä peliä on kyllä liian pieni määrä sanomaan mitään, oliko hyvä vai ei, mutta niissä suoritti ainakin ihan mallikkaasti. On tämä mielestäni selvää eteenpäin menoa joka tapauksessa Tapparalta. Yksi tukijalka lisää puolustukseen.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Puolustaja Kalle Kaijomaa Tapparaan

ViestiKirjoittaja Snoga » 29.10.2012 10:57

Kaijomaa siirtyy kauden loppuun asti kestävällä lainasopimuksella Växjöön Miikka Männikön pariksi. Pelasikohan samalla Kaijomaa viimeiset ottelunsa Tapparan paidassa, kun kaverin sopimus kirvesrintojen kanssa loppuu tähän kauteen ja enkä jaksa uskoa, että Kallea lähdetään takaisin Ruotsista kutsumaan. Tämä kausi meni Kaijomaalta pipariksi loistokkaaseen edelliskauteen verrattuna ja oikea ratkaisuhan tämä on päästää kaveri muualle. Kiitos ja näkemiin.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Puolustaja Kalle Kaijomaa Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 29.10.2012 16:59

Snoga kirjoitti:Kaijomaa siirtyy kauden loppuun asti kestävällä lainasopimuksella Växjöön Miikka Männikön pariksi. Pelasikohan samalla Kaijomaa viimeiset ottelunsa Tapparan paidassa, kun kaverin sopimus kirvesrintojen kanssa loppuu tähän kauteen ja enkä jaksa uskoa, että Kallea lähdetään takaisin Ruotsista kutsumaan. Tämä kausi meni Kaijomaalta pipariksi loistokkaaseen edelliskauteen verrattuna ja oikea ratkaisuhan tämä on päästää kaveri muualle. Kiitos ja näkemiin.


Hyvä siirto kaikille osapuolille. Kaijomaa on ollut selkeästi heikoin lenkki Tappara-puolustuksesta jo treenipeleistä lukien. Ei onnistu oman pään peli eikä onnistu viimekaudella nähty hyvä viivapeli. Aneemisia ovat otteet olleet ja LeKiinkin vei tie. Foster nyt kuitenkin vahvistaa Tappara-pakistoa ainakin jonkun aikaa ja eiköhän miehen lähtiessäkin tuolle pelipaikalle löydy pätevä jamppa laajasta pelaajistosta.
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa