Jerry Ahtola Tapparaan

Kuva
Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Lehväs » 14.10.2011 12:24Tappara kertoo verkkosivuillaan hankkineensa hyökkääjä Jerry Ahtolan HIFK:sta.

Ahtola, 25, on joukkueen hyökkäyskalustossa jo tänä iltana, kun Tappara kohtaa Bluesin Espoossa. Hänelle tekee tilaa Jacob Cepis, joka lähtee muihin maisemiin kiekkoilemaan.

Ahtola on pelannut HIFK:ssa neljä kautta. 2009-10 syntyi uran parhaat tehot runkosarjassa: 23 maalia ja 10 syöttöä 56 ottelussa. Viime kevään pudotuspeleissä Ahtola latoi 14 ottelussa tehot 3+3. Tämän kauden saldo on vielä kiikariosastoa eli 0+0.

- Tilanne on tällä hetkellä se, että tyhjennämme vähän rosteriamme, sanoo HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tom Nybondas.

Tätä lausuntoa ei kuitenkaan kannata lukea automaattisesti siten, että keskushyökkääjä Kim Hirschovits olisi lähdössä HIFK:sta. Valmennusjohdon suunnitelma on edelleen peluuttaa Hirschovitsiä, mutta ensin sentterillä on edessään harjoittelujakso kokoonpanon ulkopuolella.


No, Ahtolalla alkoi tila käydä IFK:ssa ahtaaksi, joten siirto oli ehkä ihan hyvä. Cepisin lähtökin oli hänen itsensä kannalta hyvä, sillä ei ollut liigatasoa, eikä varsinkaan ulkomaalaispaikan arvoinen.
...

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Multi » 14.10.2011 13:25

Sopii RD:n sapluunaan kuin valettu, joten tullee olemaan porkkanapöksyille erittäin paljon iloa Ahtolasta. Onnittelut sinne suuntaan :Thumb up:
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Snoga » 14.10.2011 13:37

Kyllä mä tykkään tästä hankinnasta. Kovaa työtä tekevä pelaaja, jolla on kerrankin raamit kohdillaan! Maalintekijää tuo joukko tarvitsi ja se on Ahtolan erikoisalaa, kunhan vaan tarjoilu osuu kohdalleen. Soveltuu sekä yli-, että alivoimalle ja kuten Multi kertoikin, niin sopii erinomaisesti Dufvan pelitapaan. Tykkään! :Thumb up:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Beezer » 14.10.2011 14:05

Kyllä tämä oli positiivinen hankinta.. Harmi tuo Cepiksen lähtö.. Näytönpaikkaa peleissä ei isommin ollut, mutta johtoporras tietää mitä tekee.. Ahtolan pitäisi saada hanat auki heti alkuun niin eiköhän se siitä lähtisi rullaamaan.. Makkonen ei ole pystynyt tuota maalintekijän roolia täyttämään niin olisiko sitten Jerrystä korvaaja.. Hankinnalle tosiaan täältäkin :Thumb up:

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja NiksuP » 14.10.2011 15:00

Jumalauta! :Thumb up: Kyllä näkyy Dufvan kädenjälki Tapparan pelaajahankinnoissa. Jos olisi Leinonen saanut pakkihankinnan päättää, niin ei olisi tullut Kovasta, vaan tyyliin Mikko Pukka vol 2. Cepiksen lähtö harmittaa, mutta kuten Ketunkolo sanoim niin ei ole ulkomaalaispaikan arvoinen. Pidin kyllä paljon, mutta kun ei riitä, niin ei riitä.. Ahtolan sainaamiselle sen sijaan iso plussa. Eikös Ahtola ole ihan puhdas snaipperi? Muistissa on sellainen IFK-Kärpät ottelu, jonka katsoin ja jossa Jerry tykitti hattutempun. :idea: Ja olihan tuo toissakaudella korkealla maalipörssissäkin. Nyt on kyllä todella hyvässä jamassa jo joukkue ja uutta ukkoa pukkaa sisään kokoajan.

Kiitos Leinonen (lue RD)! :Thumb up:
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Avatar
Viestit: 2454
Liittynyt: 24.07.2010 23:33
Suosikkijoukkue: Perinteet

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Nordenskiöld » 14.10.2011 15:09

NiksuP kirjoitti:Eikös Ahtola ole ihan puhdas snaipperi? Muistissa on sellainen IFK-Kärpät ottelu, jonka katsoin ja jossa Jerry tykitti hattutempun.

Kaksi vuotta sitten Ahtolan maalimäärät oli oikeastaan Granlundin ja Ramstedtin ansiota. Kun Mikke siirrettiin ykköseen, niin Ramun kanssa yhteispeli sujui vielä ihan hyvin, mutta maaleja ei enään niin paljoa nähty. Jos Ahtola olisi pelannut Granlundin kanssa koko 09/10 kauden niin olisi vienyt maalipörssin.

Jos Jerry saa itseluottamuksen kohdilleen, niin osaa kyllä tehdä maaleja. :Thumb up:

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 13.02.2012 13:15

Jerry Ahtola teki 1+1 vuotisen jatkosopimuksen Tapparan kanssa

Tappara teki jatkosopimuksia

13.02.2012 12:50
Tappara on tehnyt jatkosopimukset kahden hyökkääjänsä kanssa. Laitahyökkääjä Jerry Ahtola on kirjoittanut kirvesrintojen kanssa kahden vuoden sopimuksen ja keskushyökkääjänä pelannut Jan-Mikael Järvinen 1+1 -mallisen jatkon.

Lokakuun puolivälissä HIFK:sta Tapparaan siirtynyt 25-vuotias Ahtola on noussut joukkueen parhaaksi maalintekijäksi 12 osumallaan. 192-senttisellä hyökkääjällä on tällä kaudella yhteensä kasassa tehopisteet 12+5=17.

23-vuotias Järvinen pelaa Tapparassa ensimmäistä varsinaista SM-liigakauttaan. Hän on tehnyt 26 ottelussa tehopisteet 1+5=6.

Viereisessä kuvassa Järvinen vasemmalla puolella ja Ahtola oikealla.


Ahtolalta oikea ratkaisu. Yhteistyö toimii nuoren Barkovin kanssa ja uskon, että ensi kaudella kun tämä parivaljakko tuntee toisensa jo kuin omat taskunsa, rupee jälki olemaan myös sen mukaista. Sinäänsä myös jännä homma, että viimeksi kun Ahtola oli hirmu tikissä, vierellä oli uransa avauskautta pelaava Mikael Granlund. Nyt Alexander Barkov. Sanoisin että Ahtola sopii Rautakorven sapluunaan täydellisesti. Isokokoinen, suhtkoht taitava ja tekee ahkerasti töitä kentällä.

Tappara on nyt selkeästi menossa oikeaan suuntaan. Barkov kiinnitetty, paras maalintekijä kiinnitetty. Tuohon kun saadaan vielä joitakin kovia nimiä rosteriin, niin rupee näyttämään hyvältä. Tampereen jengit menee aivan eri suuntiin tällä hetkellä. Toinen pyrkii oikeasti saamaan kasaan joukkueen jolla taistellaan playoff-paikasta ja toinen on lähes konkurssin partaalla.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 13.02.2012 14:53

Nyt tuli helpottunut olo. Ahtola on ollut tämän kauden joukkueesta ehdottomia suosikkejani. Huhut veivät häntä takaisin Turun maisemiin, mutta ilmeisesti mies itsekin halusi katsoa, millaista jälkeä saa ensi kaudella aikaan Barkovin kanssa. Tämä parivaljakko kun on ollut valonpilkahdus muuten niin tasapaksussa materiaalissa.
Ahtola, kun hankittiin, niin siinähän otettiin sellainen low risk - high reward kortti esiin ja se kortti oli esiin ottamisen arvoinen. Mieshän paineli IFK:ssa kiikaritehoilla. Ja nyt kasassa jo 12 maalia. Luulen, että ensi kaudella, kun vetää kesän hyvässä harjoittelussa ja kun itseluottamus on kohdillaan ja pääsee vakiinnuttamaan paikkansa Barkovin ketjussa, nousee maalimäärä jälleen sinne +20:een. (mikä ei tosin tälläkään kaudella kaukana ole)
Se, mikä Jerryssä on yllättänyt, on hänen kokonaisvaltainen pelaamisensa. Luulin, että hän on pelkkä maalien pussittaja, mutta hänelle on siunaantunut myös AV-aikaa ja onnistunut sillä tontilla hyvin.

Negatiivisena asiana taasen J-M Järvisen jatkosopimus. Mies on ollut täysin tusinakaveri sm-liigassa. Alkukaudella pari hienoa maalia teki joo, mutta on aivan liian köykäinen pelaaja, eikä peliymmärryskään meinaa riittää. Olisi saanut dumpata mestikseen tämän miehen suosiolla. Junnuissa on tasokkaampaa reserviä, jos sitä tällä haetaan.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Snoga » 13.02.2012 15:54

Joukkuetta lähdetään todellakin rakentamaan hyvää suuntaa kohti ja erityisesti Ahtolan 2-vuoden sopimus on juuri sitä mitä toivottiin. Sanotaan vaan näin lyhyesti Ahtolan kohdalla, että uskoin jo heti joukkueen liittymisen jälkeen hänestä olevan paljon iloa joukkueelle, mutta Ahtola on todellakin ylittänyt varmasti kaikkien odotukset. Maalintekijää hänestä toivottiin ja siihen huutoon hän on vastannut kiitettävästi ja toivottavasti yhteistyö näiden kahden seuraavan kauden Barkovin laidalla nostaa hänet myös potentiaaliseksi EHT-kaveriksi. Kaveri on jo saavuttanut kerran tuon tason IFK:ssa ja nyt samaa odotetaan Tapparassa. Erittäin hyvä jatkosopimus ja kuten täälläkin useaan kertaan on todettu, niin Ahtola sopii täydellisesti Rautakorven pelityyliin. Nuori, nälkäinen, isokokoinen ja hyvän laukauksen omaavaa Ahtolaa ei voi kuin tykätä.

Järvisen sopimus onkin sitten toista maata ja itse henkilökohtaisesti olisin jättänyt jatkon tekemättä. Kuitenkin, huhujen mukaan J-M oli nimenomaan Rautakorven hankinta ja täytyy Jukan nähdä jotakin talenttia tässä miehessä, sillä tämän kauden peliesitykset sekä SM-liigassa että Mestiksessä eivät siihen oikeuta. Joidenkin fanien mielestä J-M vei nytten tulevan kauden roosterista Ilomäen/Haapalan paikan pelaavassa kokoonpanossa, mutta nämä kaksi nuorta junnua ovat vielä sen verran raakileita fyysisesti, eli he eivät olisi mitään sateentekijöitä ja kokonainen kausi ylhäällä olisi silkka mahdottomuus. Epäilen kyllä itsekin, että J-M pelaisi koko kautta ylhäällä, kun senttereiksi huhutaan ensi kaudeksi Koskiranta-Barkov-Makkonen-Tallberg nelikkoa ja suoraan sanottuna J-M kuuluisi pelityyliltään ja ominaisuuksiltaan kahteen kärkiketjuun, mutta hänen fyysinen/taidollinen puoli eivät ole samalla viivalla odotuksien kanssa. Eiköhän kaveri surffaile seuraavallakin kaudella SM-liigan ja Mestiksen välillä, mutta miksikään vakiopelaajaksi ylhäällä en hänestä usko tulevan. Rautakorpi kuitenki tietää varmasti enemmän kuin minä tai kukaan muukaan fani täällä toimiston ulkopuolella ja ei Järviselle olisi sitä jatkoa tehty, jos hänessä ei oltaisi nähty jotain potentaalia.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Beezer » 14.01.2013 16:55

Ahtola siirtyy loppukaudeksi Lukkoon ja sopimus ei jatku Tapparan kanssa myöskään ensi kaudella.. Mielestäni nyt mentiin metsään.. Ulmer tulee ja Ahtola laitetaan mäelle.. Ahtolan olisi ehdottomasti kuulunut saada mahdollisuus Barkovin rinnalla, missä homma on toiminut.. Nyt pelit väännettiin Makkosen rinnalla kolmosessa ja oikeastaan tuloksetta.. Tosin, maaleja syntyi 6, joka sekin on enemmän, kun Erkinjuntilla.. Strakan rinnalla saattaa tämä snaipperi löytää uuden juonen uralleen..

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jerry Ahtola Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 14.01.2013 17:22

Beezer kirjoitti:Ahtola siirtyy loppukaudeksi Lukkoon ja sopimus ei jatku Tapparan kanssa myöskään ensi kaudella.. Mielestäni nyt mentiin metsään.. Ulmer tulee ja Ahtola laitetaan mäelle.. Ahtolan olisi ehdottomasti kuulunut saada mahdollisuus Barkovin rinnalla, missä homma on toiminut.. Nyt pelit väännettiin Makkosen rinnalla kolmosessa ja oikeastaan tuloksetta.. Tosin, maaleja syntyi 6, joka sekin on enemmän, kun Erkinjuntilla.. Strakan rinnalla saattaa tämä snaipperi löytää uuden juonen uralleen..


Nyt jää kyllä paha maku suuhun. Jos oli pakko joku laituri ulostaa Ulmerin takia, niin se olisi kuulunut olla EJ. Miettii, että millä peliajalla Ahtolakin on nuo maalit tehtaillut, kun taas vertaa EJ:hin.
Toisaalta Ahtola onkin sitten ollut todella näkymätön tällä kaudella. Tarvitsisi huippupelintekijän rinnalleen. Peli toimi Hifk-aikoina Ramstedtin kanssa ja viime kaudella Barkovin kanssa. Makkonen ei ole peliätekevä sentteri. Ahtola on sitten samalla myös sellainen kaveri, jolla kun ei peli kulje, niin homma menee hiihtelyksi.

Ahtola ei ole kolmosketjun mies ja ilmeisesti Rautakorvella on aivan eri miehet suunnitelmissa kahden ekan ketjun laitureiksi ensi kaudellekkin, joten sinänsä molempien kannalta hyvä siirto.
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa