Tapparan ketjulotot

Kuva
Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Snoga » 04.02.2012 10:31

Tässä kun on pyörinyt paljon uusia huhuja tulevan kauden joukkueesta ja aina kun kaikille tekee mieli spekuloida niitä uusia ketjusommitelmia ja sitä varten on tämä ketju. Ainakin itse näen parempana, että nämä ketjulottoilut ja niihin liittyvät spekulaatiot sopivat enemmän omaan ketjuunsa normaalin kausiketjun sijaan.

Kuten tuossa lyhyessä pätkässä jo mainitsin, tulevan kauden joukkuetta koskien on ilmassa paljon mielenkiintoisia huhuja ja varsinkin kirvesrintojen näkökulmasta varsin maukkaita, kun ottaa huomioon, että tänne ei ole viime aikoina rantautunut mitään kovemman luokan nimiä tai kavereita, jotka omaisivat huikean potentiaalin kehittyä. Pistetäänpä tähän alkuun kaikki pelaajat, joiden ympärillä tämä huhumylly on pyörinyt viime aikoina:

Maalivahdit:
Mika Noronen

Puolustajat:
Teemu Aalto
Pasi Puistola
Jesse Jyrkkiö

Hyökkääjät:
Ville Nieminen
Jarno Koskiranta
Elmeri Kaksonen
Petri Kontiola
Niclas Lucenius


Tuossa olisi nimet ja katsotaan mitä noista saisi aikaiseksi. Jätän suosiolla Kontiolan pois ketjusommitelmista, koska en usko hänen paluun tapahtuvan vielä seuraavalle kaudelle, mutta en laita yhtään vastaan, jos Konna tulee takaisin jo silloin, kuitenkin epäilen. Sama homma on Luceniuksen kohdalla, sillä jo pelkästään Tellen raportteja seuraamalla en usko Lucen paluuseen. Peli on lähtenyt sujumaan Lucella paremmin kuin ainakaan itsen olisin osannut odottaa ja noilla näytöillä Luce ansaitsee jatkaa vielä KHL:ssä. Ehkä sitten joskus ajan myötä Niclaskin nähdään vielä takaisin porkkanapöksyissä. Mutta nyt se ketjulotto, johon otan myös Jerry Ahtolan mukaan, sillä sen verran varmoja huhuja on hänen pysymisestään Mansessa kuulunut:

"Jerry Ahtola" - "Jarno Koskiranta" - Jukka Peltola
Antti Erkinjuntti - Sasha Barkov - "Elmeri Kaksonen"
Miikka Männikkö - Jussi Makkonen - "Ville Nieminen"
Nestori Lähde - Teemu Tallberg - Sami Venäläinen
(Olli Palola, Jarkko Pyymäki etc.)

"Pasi Puistola" - "Teemu Aalto"
Kalle Kaijomaa - "Jesse Jyrkkiö"
Juha Leimu - Pekka Saravo
(Joonas Liimatainen, Otto Räty, Viktor Ekbom, Aleksi Elorinne etc.)

"Mika Noronen"
Juha Metsola


Tuollainen siitä oman näkökulmani mukaan muodostuisi. Erityisesti puolustusta on vielä vaikea mennä arvioimaan ensi kauden osalta, kun siellä tuppaa olemaan melko monta ihan liigakelpoista ukkoa ja esimerkiksi viime aikoina piristyneitä otteita esittänyt Viktor Ekbomin huhuillaan vaihtavan joukkuetta kauden jälkeen. Ei kuulema sovi Rautakorven pelityyliin. Otetaanpa hiemam tarkempi katsaus ketju ketjulta ja pari parilta.

Hyökkääjät:

Jerry Ahtola - Jarno Koskiranta - Jukka Peltola

Mielenkiintoinen kolmikko. Koskiranta on todistanut viime kausilla SaiPassa olevan varma pisteiden tekijä ja hänellä on vielä paljon kehittymisen varaa. Parhaassa peli-iässä oleva ja hyvät raamit omaavaa keskushyökkääjä on sellainen pelaajatyyppi, joka kelpaisi jokaiselle liigaseuralle. Tuohon kun lisätään vielä laidalla viilettävä kaksikko, joista toinen on todellinen maalisylkijä ja toinen omalla hyvällä liikkellään pakkeja haastava hyökkääjä, niin melko tyytyväinen tuollaiseen ykkösnyrkkiin olisin. Ahtola on vakuuttanut kaikki fanit otteillaan ja jokainen joukkue tarvitsee sen yhden varsinaisen maalitykin, joka pystyy vaikka omalla henkilökohtaisella panoksellaan punnertamaan itse niitä tärkeitä maaleja. Vielä kun tuohon lisätään varsinainen työjuhta ympäri kenttää, niin ainakin itse tykkään ja tykkään paljon! Peltola taasen on tällä kaudella lyönnyt itsensä todellisesti läpi ja hän on ollut tällä kaudella vahva sekä hyökkäys-, että puolustuspäässä. Juki on vakiinnuttanut paikkansa fanien sydämessä ja hänen pelityyliään täytyy vain kunnioittaa. Hieno pelaaja.

Antti Erkinjuntti - Sasha Barkov - Elmeri Kaksonen

"Ne kädet" -ketju. Jokainen tästä kolmikosta pystyisi luoviin ratkaisuihin kiekon kanssa ja laidoilla kaksi hyvän luokan maalintekijää yhdistettynä Suomen seuraavaan supertähteen keskellä on mielenkiintoinen yhdistelmä. Kaksonen on tästä kolmikosta se suoraviivaisin kaveri ja mitä hänestä kirjoitettuja tekstejä on lukenut ympäri nettiä ja omilla silmäpareilla todistanut, niin kyllä Elmerillä jalka kulkee melko kiitettävään tahtiin. Ehdottomasti omasta mielestäni kokeilemisen arvoinen kolmikko, joka onnistuessaan olisi erittäin vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta samalla täytyy kuitenkin katsoa miten peli sujuu puolustuspäähän. Pelissä on muutakin kuin vain hyökkäämistä.

Miikka Männikkö - Jussi Makkonen - Ville Nieminen

Tästä kentästä löytyisi omasta mielestäni tarvittavat taidot hyökkäämiseen ja puolustamiseen. Makkonen on pelannut tällä kaudella hyvin ykkösen keskellä ja seuraavalle kaudelle Barkov haastaa jo tosissaan Makkosen kakkossenan paikasta, mutta näillä miehillä näkisin Koskirannan paikan ykkösen sementoituna. Tässä ketjussa laidoilla viilettäisi kaksi todellista tahtopelaajaa, jotka laittavat itsensä joka ikisessä vaihdossa täysillä likoon. Männikkö on tällä kaudella ollut jatkuvasti parhaimmistoa kentällä, vaikka sitä ei voisi tehopisteitä katsoen luulla. Nieminen taasen on kiertänyt tällä kaudella vähän KHL:ää ja tällä hetkellä kaveri on pelanut toistaiseksi piste / peli tahtiin Allsvenskanissa ja kovasti siellä on NiemisVillelle kehuja sadellut. Tällä ketjulla voisi pelata hyvin myös vastustajan ykkösiä vastaan, mutta kuten sanoin heti alussa, myös pisteitä voi odottaa.

Nestori Lähde - Teemu Tallberg - Sami Venäläinen

Nelonen koostuisi täysin sopimuspelaajista ja jotkut jotka eivät ole kirvesrintojen otteita seurannut tällä kaudella voivat ihmetellä Venäläisen paikkaa nelosessa, mutta fakta on se, että Sami on alisuorittanut tällä kaudella pahasti. Ykkösen laidalla kaveri on viilettänyt melkeinpä koko kauden, mutta otteiden perusteella paikka pitäisi löytyä alemmista kentistä. Kyllä Venu taistella osaa ja omaa ehdottomasti kirveen muotoisen sydämen, mutta tällä kaudella ei vain ole napannut. No, Venäläistä täydentäisi tässä kolmikossa Nestori Lähde, joka on herättänyt keskusteluja viime aikoina ja Teemu Tallberg, jota kaikki pitävät Rautakorven pitkän ajan projektina. Lähdettä on pidetty melko yksipuolisena pelaajana, jolla ei ole suuria kiekollisia taitoja ja ainoa anti mikä on pitänyt hänet liigajoukkueen mukana on aktiivinen ja röyhkeä pelitapa ja sitä kautta hän on onnistunut aina välillä sytyttämään joukkuetta. Tallberg ei taasen ole ollut sieltä ihan parhaimmasta päästä, mutta flopiksikaan häntä ei voi kutsua. Uskon, että parin vuoden päästä Rautakorven valmennuksella hänestä saadaan hyvä sentteri 3.-4. ketjuun.

Puolustajat:

Pasi Puistola - Teemu Aalto

Hyvä ja tasaisesti roolitettu ykköspari on jokaisen joukkueen selkäranka ja tällaisen kaksikon takana tuntisin itseni fanina todella onnelliseksi. Puistola on kaikkien tuntema pakki maajoukkueestakin asti ja hän on melkoinen allround-pakki, jolta hoituu kaikki. Ylivoima, alivoima, maalinedustan siivoaminen kaikki onnistuu. Kaikkien fanien rakastama pelaaja on myös hyvä esimerkki nuorimmille kavereille kentän ulkopuolella ja tuskin kenestäkään on hänestä mitään pahaa sanottavaa. Puistola menisi melko suuren osan joukkueen ykköspariin ja sinne kaveri kyllä kuuluukin. Kuten alussa mainitsin, Puistola on taattua EHT-kamaa. Aalto tunnetaan sitten kaikesta muusta kuin hyvästä puolustuspään pelaamisesta ja se on hänen lämärinsä, joka on ajoittain ollut hakusessa, mutta onnistuessaan se tuottaa paljon maaleja ylivoimalla. Puistola kompensoisi hyvin Aallon hyökkäysinnokkuutta ja itse pitäisin todella paljon tällaisesta ykkösparista.

Kalle Kaijomaa - Jesse Jyrkkiö

Tässä parissa roolitus menisi samalla tavalla kuin ylemmässä parissa Jyrkkiön hoitaessa hyökkäyspään velvoitteet Kaijomaa huolehtii omasta päästä. Jyrkkiön nimi on viime aikoina noussut potentiaaliseksi uudeksi hankinnaksi huhuissa ja itse ottaisin Jyrkkiön ainakin tänne eräänlaisena projektina kehittymään. Jyrkkiö tunnetaan hyvistä kiekollisista taidoista ja varsinkin ylivoimalla tämä kaveri on saanut paljon kehuja puolelleen. Rightin kätisyydestä aina pientä plussaa. Ainoa huoli mikä Jyrkkiötä kohtaan kohdistuu on hänen työmoraalinsa, josta on tullut aiemmin kritiikkiä. Rautakorven joukkueessa vätyksiä ei ole tunnetusti paljon luistellut ja Jyrkkiön näkisin hyvin Rautakorven kaltaisena projektina: nuori ja edelleen lupaava kiekollinen pakki, jolla on mahdollisuuksia nousta SM-liigassa hyväksi pakiksi. Kaijomaa täydentäisi tämän parin, mutta hänenkin paikallaan voisi kokeilla monia muita pelaajia, kuten Liimatainen tai Saravo. Peruspakki, joka hoitaa hommansa moitteettomasti.

Juha Leimu - Pekka Saravo

Nimien perusteella tämä pari menisi vaikka ykkösestä, mutta kauden otteet eivät siihen oikeuta. Molemmat ovat pelanneet tällä kaudella alakanttiin ja erityisesti Leimu on ollut suuri pettymys. Luotettavien lähteiden mukaan Rautakorpi ei olisi potkimassa Leimua ulos kokoonpanosta tämän kauden näyttöjen perusteella, vaan hänelle ollaan antamassa uutta mahdollisuutta uuden valmentajan kanssa. Itse olen todellakin tämän päätöksen kannalla, varsinkin kun tiedetään hänen suuri potentiaalinsa ja kyllähän se ketuttaisi nähdä Leimu jossain muussa SM-liiga joukkuessa iskemässä pinnoja taululle samalla tavalla kuin hän parhaimmillaan pystyy. Saravo menee melkolailla samaan kategoriaan ja hänetkin tullaan todennäköisesti näkemään seuraavalla kaudella kirvesrinnoissa, ellei Peksi käytä sitä ulkomaanoptiotaan, mutta vaikea kuvitella yhtään seuraa, joka haluaisi ylipalkatun puolustajan oman riveihinsä. Palatakseni tähän kauteen Saravo on esittänyt parhaita otteitaan yhdessä ruotsalaisen Viktor Ekbomin kanssa ja jostain syystä hän on ollut melko ulapalla muiden parien kanssa. Ekbomia ollaan kuitenkin viemässä pois Tampereelta ja joku hänen pariksi pitää lykätä. Monet varmasti voivat kritisoida tätä paria, mutta itse lähtisin ainakin kokeilemaan.

Maalivahdit:

Mika Noronen
Juha Metsola

Jumalauta kun olisin tyytyväinen tähän kaksikkoon! Noronen on todistanut jo useamman kauden ajan kuuluvansa sarjan maalivahtien eliittiin ja sitä hän on ollut tälläkin kaudella pitäen Lukkoa pystyssä, kun heillä on ollut hieman vaikeampaa. Vuosien tuomaa kokemusta ei pidä aliarvioida ja sitä tasaisuutta mikä tällä kaverilla on. Pieni tulihenkisyys on vain hyvästä, mutta välillä voivat toki tunteet kiehahtaa, mutta mikäs siinä jos peli vain kulkee. Metsola ei tule tosiaankaan katsomaan sivusta Norosen paikkaa ykkösenä, vaan tulee ehdottomasti haastamaan hänet ykkösmoken paikasta. Tällä kaudella Metsola on kuulunut otteillaan liigan kymmenen parhaan maalivahdin pariin, mutta hänen menestys mediassa on jäänyt muuten heikosti pelaavan joukkueen taakse. Parin vuoden kuluttua Metsola on aivan riittävä maalivahti selväksi ykkösmokeksi ja Noronen pystyy varmaan antamaan tälle nuorelle lupaukselle ohjeita. Potentiaalisesti yksi parhaimmista maalivahtitandemeista koko kaudella.

Kyllä tuollaisella joukolla pystyisi parhaimmassa tapauksessa taistelemaan jopa suorasta playoff-paikasta, mutta vähintään säälit olisi minimitavoite tällaiselle ryhmälle. :Thumb up:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Snoga » 10.02.2012 07:15

Nyt kun seurasin jälkikäteen tuon Suomen ja Venäjän välisen ulkoilmaottelun, niin täytyy sanoa, että jos Koskiranta tänne Tampereelle laskeutuu, on meidän huolemme ykkössentterin puutteesta ohi. Väkevää pelaamista Koskirannalta läpi pelin ja voinee sanoa, että yhdessä maalivahti Ahosen kanssa Suomen joukkueen paras pelaaja. Toivottavasti Mikki on hyvissä neuvottelusuhteissa tällä hetkellä SaiPan ja Koskirannan kanssa, sillä jos kaveri jatkaa koko turnauksen loppuun tuollaista pelaamista, niin varmasti SM-liigan kärkijoukkueet ja miksi ei myöskään KHL:n joukkueet osoittaisi kiinnostusta Koskirantaa kohtaan. Tarjouskisassa Tappara jää ehdottomasti jalkoihin isompien seurojen vyöryessä yli, mutta jos kerran vahvat huhut kertovat Koskirannan siirrosta Tapparaan, niin uskoa vielä löytyy.

Koskiranta olisi ehdottomasti Leinosen paras hankinta muuan Jori Lehterän jälkeen, joten sormet ristiin siis.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Snoga » 04.04.2012 07:11

Tapparan ensi kauden pakistosta on jo pidempään aikaa pyörinyt huhuja uusista pelaajista ja ajattelin, että nyt olisi hyvä aika ottaa päivitetty kokoonpano uusimpien huhujen perusteella. Pakiston tilanne on todella mielenkiintoinen, kun ensi kaudeksi tänne ollaan tuomassa kaikkia Puistolasta Benoitiin, joka ei tietenkään ole mahdollista tällä uudella budjetilla, joka on suurempi kuin tällä kaudella.
Leinonen on jossain haastattelussa kertonut, että tämän kauden joukkueesta "suuri osa" jättää joukkueen jälkeensä ja ei tarvitse olla ydinfysiikko huomatakseen, että jo valmiit sopimukset + huhuissa pyörineet nimet eivät millään mahdu kaikki kokoonpanoon saati sitten budjettiin, puolustuksen näkökulmasta siis. Jo sopimuksen omaavista puolustajista lähdössä on todennäköisesti Elorinne, Ekbom, Kovanen ja Jaatisen sopimus loppuu tähän kauteen, joten muutoksia on tulossa.

Tuoreimpien huhujen mukaan Tappara ja IFK ovat jälleen vaihtamassa pelaajia, kun IFK:n kovaluista puolustajaa Markus Kankaanperää huhutaan Tapparaan. Itse ottaisin Kankin avoimin sylin vastaan, sillä Kankaanperä on juuri sen tyylinen pelaaja, jota Tappara on tarvinnut puolustukseensa useat vuodet; omiaan suojeleva röyhkeä pakki, jonka käsittelystä ei tulla selviämään ilman mustelmia. Suurimmat kysymysmerkit Kankaanperän ympärillä pyörivät ensinnäkin hänen melko suuren palkkapyyntönsä kohdalla, joka ei aina vastaa otteita kentällä, ja usein tulevien melko turhien jäähyjen myötä. Kankaanperä olisi kuitenkin melko täydellinen palanen Rautakorven palapeliin ja todella toivon tämän huhun toteutuvan.

Muita puolustajia on hieman vaikeampi lähteä arvioimaan, kun todellakin huhuissa pyörii niin monen kaverin nimet. Pasi Puistola, Tuukka Mäntylä, Andre Benoit, Anssi Salmela, Mikko Luoma, Teemu Aalto ja Jesse Jyrkkiö. Itse henkilökohtaisesti uskon viimeiseksi mainitun kaksikon tulemiseen, eli Aalto ja Jyrkkiö + edellä mainittu Kankaanperä, mutta kun huhuissa on pyörinyt tiiviisti huhu, jonka mukaan "pakistoa selkeästi vahvistava" -pakki olisi liittymässä, niin mitään ei voi sanoa varmaksi. Fakta nyt on kuitenkin se, että ei tarvitse olla kovinkaan heppoinen pelaaja, jotta tuota tämän kauden pakistoa pystyi parantamaan. Esimerkiksi Jan Platil hankittiin Itävallan liigasta puolikuntoisena ja hän oli selvästi Mäntylän jälkeen paras puolustaja koko kaudella. Tuohon "pakistoa selkeästi vahvistava" kohtaan Kankaanperä sopii erinomaisesti, joten itse uumoilen, että hän on juurikin tuo kaveri. Vielä kun huhuissa ollaan kerrottu, että tämä kyseinen pelaaja ei ole viihtynyt huhuissa, joten tämä vain vahvistaa Kankaanperän mahdollista liittymistä joukkueeseen. Toki joku heitti ilmoille vielä sellaisen huhun sponsorilta kuultuna, että vielä peliään jatkava, entuudestaan pakki olisi liittymässä joukkueeseen, joten siinä tapauksessa merkit Kankaanperään eivät osu kohdilleen.

Heitetään nyt kuitenkin se ensi kauden ketjulotto pakiston ja maalivahdin kohdalta, kun tuota Tuokkolaa ollaan tänne tuomassa. Pakistossa ollaan pyritty ottamaan mukaan todennäköisimmimmät huhut, joten kaverit kuten Mäntylä ja Salmela eivät tässä lotossa näy:

Teemu Aalto - Kalle Kaijomaa
Markus Kankaanperä - Juha Leimu
Pekka Saravo - Joonas Liimatainen
(Jesse Jyrkkiö, Otto Räty, Atte Mäkinen, Jussi Halme etc.)

Pekka Tuokkola
Juha Metsola


Jotain tuollaista itse kuvittelen, mutta en laita pahakseni jos joku kovan luokan pelaaja tuonne pakistoon vielä eksyy. No, kuukauden päästä ollaan viisaampia...
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Viestit: 52
Liittynyt: 14.04.2012 18:51
Suosikkijoukkue: Tappara, Leijonat,

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja allustars » 30.04.2012 23:14

Kokoonpano voisi olla tällainen jos huhut pitävät paikkansa, Ville Viitaluoma, Derek Whitmore...

Erkinjuntti - Koskiranta - Whitmore
Nieminen - Viitaluoma - Makkonen
Ahtola - Barkov - Peltola
Palola - Järvinen/Venu - Kaksonen

Jos joku sentteri laitetaan laituriksi niin se on Makkonen, voisi saada jopa uransakin nousemaan. Sentterinä ei niin hyvä mutta voisi olla laiturina jopa EHT tasoa.
Venäläinen vaikka järvisen paikalle.
Männikkö ulos, survotaan vaikka Ilvekseen.
Varana Malinen ja Lähde.

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja NiksuP » 01.05.2012 19:04

Ekbomilla ei ole edes haluja jatkaa, eikä seuran puolesta olla oltu yhteydessä.

Ykköskenttään heittäisin selkeästi mahdollisen Viitaluoman laidoille Antti Erkinjuntin ja Jussi Makkosen, jos pystyy pelaamaan laidassa. Jos Barkov ajetaan lopullisesti sisään laiturina, niin sitten Jussi kolmoskentän keskelle. Männikön taso ei riitä enää millään kahteen ensimmäiseen ketjuun, vierelle tarvitsisi jonkun Malkinin ja Crosbyn, että lähtisi kulkimaan. Kaksonen ja Koskiranta lyödään samaan kenttään SaiPa-taustan vuoksi ja Jukka Peltola hakemaan viimeinen kunnollinen läpimurto uralleen. Joku voi ihmetellä, että miksi Peltola kakkosessa ja Ahtola kolmosessa, mutta Ahtola löysi jo yhteiset sävelet Barkovin kanssa, joten tässä on uusi Lehterä-Enlund kaksikko, jos vain tajutaan pitää yhdessä. Toiselle laidalle kaiken nähnyt ja kokenut Ville Nieminen, joka varmasti kesäharjoittelun myötä on eteenkin alkukaudella hyvässä vireessä ja pleijareista Villen kohdalla ei tarvitse puhua. Mies on varmasti kunnossa oikeaan aikaan. Neloskenttä koostuu sitten Männiköstä ja Venäläisestä, jotka floppasivat tällä kaudella ja isompaa roolia on vaikea antaa. Järvinen kokeilemaan josko osaisi puolustaa.

Antti Erkinjuntti - Ville Viitaluoma - Jussi Makkonen
Elmeri Kaksonen - Jarno Koskiranta - Jukka Peltola
Ville Nieminen - Aleksander Barkov jr - Jerry Ahtola
Miikka Männikkö - JM-Järvinen - Sami Venäläinen

Puolustukseen ottaisin mielelläni Tuukat ja Anssit, mutta todennäköisesti näillä mennään. Kaijomaa pelasi hyvän kauden surkeassa joukkueessa ja Aalto siihen vierelle ja toivotaan, että vaikka tämä pari ei olisi paras omassa päässä, niin se tekisi edes jotain hyökkäyspäässä. Aallon 10-15 maalin kaudet ovat se, miksi hänet tänne hankittiin. Kakkospariin lyödään Juha Leimu, jolle haetaan uutta nousua parrasvaloihin ja kukapa muukaan vierelle kuin Markus Kankaanperä, jonka ansiosta Leimulla on vapaudet nousta hyökkäyksiin mukaan, kun tietää, että takana on Kankaanperän tapainen kaveri. Kolmoseen Peksi Saravo ja toivottavasti parempi ja ehjempi kausi kuin edellinen yhdessä Joonas Liimataisen kanssa, joka on todellinen helmi parin vuoden päästä. En tiiä mihin tungetaan Jyrkkiön Jesset ja kumppanit tuohon vielä.

Teemu Aalto - Kalle Kaijomaa
Markus Kankaanperä - Juha Leimu
Pekka Saravo - Joonas Liimatainen
Räty, Halme, Mäkinen, Jyrkkiö..

Pekka Tuokkola
Juha Metsola
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Snoga » 01.05.2012 19:13

Niksulta kaiken kaikkiaan hyvä ketjulotto, mutta hyökkäykseen taitaa olla vielä tulossa yksi ulkomaalainen, jos olen oikein ymmärtänyt? Aikaisemmin Ilvekseen yhdistetty Whitmore on noussut eilispäivän aikana yhdeksi ehdokkaaksi, joten mielenkiintoista seurata miten lopulta käy. Tapparan asioista melko hyvin perillä oleva nimimerkki SiniOranssi on kirjoitellut tuonne Jatkoaikaan, että huomenna tiedotustilaisuudessa ilmoitetaan tuosta ulkomaalaisesta, joka ei hänen tietojensa perusteella ole huhuissa paljon pyörinyt. Odotan hänen olevan nimenomaan vahvistus ylempiin kenttiin eikä mikään täytepelaaja tyyliin Cepis, joka vie turhaan omilta junnuilta peliaikaa.

Huomenna ollaan tosiaan sitten jo viisaampia.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Dev » 02.05.2012 17:02

ElManazer89 kirjoitti:4.Kenttä
Ville Nieminen


Ville Nieminen, joukkueen kirkkain tähti, ei ikäpäivänä pelaa nelosessa jonkun jämämalisen kanssa. Nieminen saa pommin varmasti rinnalleen Tapparan parhaat sentterit, eli Koskirannan tai sitten Barkovin.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Jartsa » 02.05.2012 21:37

Täss meikäläisen ajatus joukkueen rakenteesta:


1. Ketju:

Erkinjuntti - Koskiranta - Peltola
Siinä oli peruspaketti. Pelintekijäsentteri, maalintekijä ja kahden suunnan pelaaja. Ei vaikuta tällä hetkellä paperilla päätähuimaavalta, mutta potentiaalia on jokaisella olla omassa sarjassaan sm-liigan top10 kamaa. EJ:lle kokonainen ja onnistunut kausi, niin siinä on 20+ maalin mies. Peltolan jokainen tuntee. Siinä kynnyksellä nousemassa lopullisesti huippupelaajaksi liigatasolla. Koskirannasta lienee juteltu tarpeeksi? Vaihtoehtoisesti Peltolan paikalle Kaksonen.

2. Ketju
Ahtola - Barkov - Nieminen
Sama kaava jatkuu. Maalintekijä, tulevaisuuden tähtisentteri ja Nieminen tekemään siihen sitten mitä tekee parhaiten, eli hämmentää, taklaa, taistelee, irvistää. Ahtola ja Barkov "löysivät toisensa" hyvin viime kaudella ja turha hyvää kaksikkoa on rikkoa.

3. Ketju
Kaksonen - Makkonen - Connelly
Makkonen tarvitsee rinnalleen nopeat jalat ja ne Kaksoselta löytyy. Connellyä lähtisin kokeiluttamaan kolmanteen ketjuun, mutta saattaa olla, että joutuu tyytymään neloskenttään tai tuppea pureksimaan, jos putki ei lähde kulkemaan. Silloin kuvaan astuisi Venäläinen, joka ajoittain pelasi hyvin yhteen Makkosen kanssa.

4. Ketju

Männikkö - Malinen - Venäläinen
Eli lyödään neloseen meidän viime kauden huippuhankinnat Männikkö ja Venu. Tie ylös tietysti auki, jos pelaaminen paranee. Malista lähtisin kokeilemaan neloseen ennemmin kuin Järvistä. Reservissä sitten Lähde ja Palola.

Ja puolustus:
Aalto - Kankaanperä
Mäntylä - Kaijomaa
Saravo - Leimu
Liimatainen - Jyrkkiö


Noista saa tehtyä sitten aivan minälaista variaatiota vain. Mutta Mäntylän ja Kaijomaan pitäisin ehdottomasti yhdessä, tekivät viime kauden alussa kovaa jälkeä.

Maalivahtiosastolla Tuokkola tietenkin selkeä ykkönen. Metsolalle voisin ennustaa korkeintaan 20 ottelua tolppien välissä.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Jartsa » 14.01.2013 20:21

Ulmerin tulon myötä noita ketjuja vähän rupesin miettimään...

Erkinjuntti - Koskiranta - Connolly

Nieminen - Barkov - Ulmer

Lucenius - Makkonen - Palola

Venäläinen/Kaksonen - Malinen - Peltola

Kankaanperä - Aalto
XXX - Mäntylä
Saravo - Leimu

Ykkösketjua on tähänkin asti pidetty yhdessä, niin tuskin sitä muutetaan. Perjantaina se tuntui toimivan oikein hyvin. Ulmerin heittäisin heti tulikokeeseen kakkosen laidalle.
Kolmosketju voisi toimia tuollaisenaan. Lucenius toimittaisi pelintekijän roolia, Makkonen pelaa entiseen malliin. Palola taasen mielestäni ansaitsisi ehdottomasti enemmän peliaikaa ja Lucen ja Makkosen kanssa yhteispeli voisi toimiakin. Perjantaina Bluesia vastaan Palola oli joukkueen pirtein ilmestys Connollyn ohella. Oli selvästi ottanut mallia Niemiseltä. Oli röyhkeä kiekon kanssa, voitti kaksinkamppailuja, luisteli energisesti ja pari kertaa pääsi taasen väläyttämään mahtavaa rannariaan. Maalin olisi ansainnut, mutta kun ei niin ei.
Nelosessa taasen tulee kova kilpailu pelipaikoista.

Pakisto huutaa edelleen vahvistusta!!!! Toivottavasti huhut pitävät paikkansa ja lisätietoja saadaan viellä tällä viikolla.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 478
Liittynyt: 25.07.2012 09:17
Suosikkijoukkue: Pelicans, Nashville Predators

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja r0bert » 16.01.2013 13:13

Jartsa kirjoitti:Ulmerin tulon myötä noita ketjuja vähän rupesin miettimään...

Erkinjuntti - Koskiranta - Connolly

Nieminen - Barkov - Ulmer

Lucenius - Makkonen - Palola

Venäläinen/Kaksonen - Malinen - Peltola

Kankaanperä - Aalto
XXX - Mäntylä
Saravo - Leimu

Ykkösketjua on tähänkin asti pidetty yhdessä, niin tuskin sitä muutetaan. Perjantaina se tuntui toimivan oikein hyvin. Ulmerin heittäisin heti tulikokeeseen kakkosen laidalle.
Kolmosketju voisi toimia tuollaisenaan. Lucenius toimittaisi pelintekijän roolia, Makkonen pelaa entiseen malliin. Palola taasen mielestäni ansaitsisi ehdottomasti enemmän peliaikaa ja Lucen ja Makkosen kanssa yhteispeli voisi toimiakin. Perjantaina Bluesia vastaan Palola oli joukkueen pirtein ilmestys Connollyn ohella. Oli selvästi ottanut mallia Niemiseltä. Oli röyhkeä kiekon kanssa, voitti kaksinkamppailuja, luisteli energisesti ja pari kertaa pääsi taasen väläyttämään mahtavaa rannariaan. Maalin olisi ansainnut, mutta kun ei niin ei.
Nelosessa taasen tulee kova kilpailu pelipaikoista.

Pakisto huutaa edelleen vahvistusta!!!! Toivottavasti huhut pitävät paikkansa ja lisätietoja saadaan viellä tällä viikolla.


Otitte sitten uuden hitaan pakin, Dale Clarken muodossa. Ei se ainakaan teitä vahvista, ikävä kyllä. Hidas pakisto vähän muutenkin.. Noh, toivottavasti onnistuu.
Lahen Pelicans.

Ei mulla muuta.

Avatar
Viestit: 478
Liittynyt: 25.07.2012 09:17
Suosikkijoukkue: Pelicans, Nashville Predators

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja r0bert » 16.01.2013 13:13

Jartsa kirjoitti:Ulmerin tulon myötä noita ketjuja vähän rupesin miettimään...

Erkinjuntti - Koskiranta - Connolly

Nieminen - Barkov - Ulmer

Lucenius - Makkonen - Palola

Venäläinen/Kaksonen - Malinen - Peltola

Kankaanperä - Aalto
XXX - Mäntylä
Saravo - Leimu

Ykkösketjua on tähänkin asti pidetty yhdessä, niin tuskin sitä muutetaan. Perjantaina se tuntui toimivan oikein hyvin. Ulmerin heittäisin heti tulikokeeseen kakkosen laidalle.
Kolmosketju voisi toimia tuollaisenaan. Lucenius toimittaisi pelintekijän roolia, Makkonen pelaa entiseen malliin. Palola taasen mielestäni ansaitsisi ehdottomasti enemmän peliaikaa ja Lucen ja Makkosen kanssa yhteispeli voisi toimiakin. Perjantaina Bluesia vastaan Palola oli joukkueen pirtein ilmestys Connollyn ohella. Oli selvästi ottanut mallia Niemiseltä. Oli röyhkeä kiekon kanssa, voitti kaksinkamppailuja, luisteli energisesti ja pari kertaa pääsi taasen väläyttämään mahtavaa rannariaan. Maalin olisi ansainnut, mutta kun ei niin ei.
Nelosessa taasen tulee kova kilpailu pelipaikoista.

Pakisto huutaa edelleen vahvistusta!!!! Toivottavasti huhut pitävät paikkansa ja lisätietoja saadaan viellä tällä viikolla.


Otitte sitten uuden hitaan pakin, Dale Clarken muodossa. Ei se ainakaan teitä vahvista, ikävä kyllä. Hidas pakisto vähän muutenkin.. Noh, toivottavasti onnistuu.
Lahen Pelicans.

Ei mulla muuta.

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Jartsa » 16.01.2013 13:54

r0bert kirjoitti:
Jartsa kirjoitti:Kankaanperä - Aalto
XXX - Mäntylä
Saravo - Leimu

Pakisto huutaa edelleen vahvistusta!!!! Toivottavasti huhut pitävät paikkansa ja lisätietoja saadaan viellä tällä viikolla.


Otitte sitten uuden hitaan pakin, Dale Clarken muodossa. Ei se ainakaan teitä vahvista, ikävä kyllä. Hidas pakisto vähän muutenkin.. Noh, toivottavasti onnistuu.


Joo-o. Hidas äijähän se Clarke on ja heitetään suoraan tuohon Mäntylän viereen varmaankin. Pelasihan siinä mallikkaasti iso ja kankea Foster, joka nyt jäähyili vaan aikas paljon, kun ei ollut tottunut täkäläiseen tuomarityöskentelyyn. Mäntylä liukkaana luistelijana paikkaa Clarken virheitä ja antaa Clarken keskittyä olennaiseen. YV:lle miehen luulisi olevan ihan tervetullut. Siellä on nyt ollut viivassa Kankaanperää ja Saravoa ajoittain, jotka eivät ihan sovellu sinne...
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan ketjulotot

ViestiKirjoittaja Snoga » 30.07.2013 20:27

En nyt tiedä mikä ketju olisi sopivin tälle viestille, joten pistetäänpä se tänne. Elikkäs, tänään on porukka lähempänä Tamperetta käynyt katsomassa Tapparan treenejä ja raporttien mukaan seuraavanlaisilla ketjuilla oltiin harjoiteltu:

Connolly - McRae - Erkinjuntti
Nieminen - Malinen - Kuusela
Palola - Ilomäki - Peltola
"Junnu" - Plihal - Jormakka


Aalto - Puistola
Kankaanperä - Bailen
Tabacek - Saravo


Suurimmat kehut oli kerännyt Nick Bailen ja innokkaimmat kertoivat jo, että "liian hyvä pelaaja saatiin, KHL vie jouluun mennessä", mutta taitaa olla vielä hieman aikaista tällaisille yhteenvedoille? :) Lisäksi McRaen rannaria oli kehuttu eritoten erittäin kovaksi, joten katotaan miten kehkeytyy.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa