Tapparan tiedotostilaisuuden anti, 2.5!

Kuva
Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Tapparan tiedotostilaisuuden anti, 2.5!

ViestiKirjoittaja Jartsa » 02.05.2012 14:11

Striimi oli surkea, mistä tiedoitustilaisuus näytettiin ja kotisivut on kaatuneet, mutta eri tietolähteistä kursin nämä kasaan:

UUDET PELAAJAT:


Teemu Aalto, 2+1 vuotta

Markus Kankaanperä, 2+1 vuotta

Jesse Jyrkkiö, 3 vuotta

Jarno Koskiranta, 2 vuotta

Elmeri Kaksonen, 3 vuotta

Ville Nieminen, 2 vuotta


Jarkko Malinen, 1+2 vuotta

Chris Connolly, 1 vuosi

Pekka Tuokkola, 1 vuosi


Jatkosopimukset:


Otto Räty

Mikael Edelmann

Olli Palola (try-out)

Nestori Lähde (try-out)


Ja lisätään tähän viellä, että lähtökohtaisesti Tuukka Mäntylä on tulevalla kaudella Tapparan riveissä!

Lähtevät pelaajat:


Jani Nieminen
Viktor Ekbom
Tomi Pekkala


Valmennusryhmä:

Jukka Rautakorpi
Jussi Tapola
Marko Ojanen
Alexander Barkov sr.
Petri Tuononen
Jari Kekäläinen (scout)

_________________________________________________________________________

Täytyy sanoa, että hieno Tappara-päivä. Vaikea on minkään joukkueen lähteä lyömään tuota katrasta laudalta, kun julkaistaan syksyn joukkueita. Kaikki sopparit oli jo pitkään tiedossa, ainoa yllätys ja samalla pettymys on Chris Connolly. Tarjolla olisi kuulemma ollut laadukkaampaakin ulkkaripelaajaa.

Palaan viellä illemmalla asiaan tarkemmalla analyyttisellä otteella...
Viimeksi muokannut Jartsa päivämäärä 02.05.2012 15:51, muokattu yhteensä 1 kerran
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Tapparan tiedotostilaisuuden anti, 2.5!

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 02.05.2012 14:51

Jartsa kirjoitti:Teemu Aalto, 2+1 vuotta

Onnea hyvästä hankinnasta. Aalto on ihan helvetin kallis pelaaja siihen nähden, että pistemäärät ovat sen verran alhaiset. Viime kaudella Lukossa tehoja kertyi mukavasti, mutta maalimäärä oli todellakin liian vähän, mita häneltä voi odottaa. Aallolla on luultavasti liigan kovin laukaus, mutta tarkkuus puuttuu kokonaan. Loppukaudesta Teemu sai enemmän onnistumisia, mutta edelleen kudit paukkuivat liian kovalla prosentilla päätyseinille. Kova mutta epätarkka laukaus ja heikkoduet nimen omaan omassa päädyssä. Joten Aaltoa ei missään nimessä kannata lyödä minkään toisen hyökkäävän puolustajan kanssa samaan pariin tai omiin tulee ropisemaan.
Here comes the yellow and blue.

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 11.07.2008 18:31
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: Edmonton Oilers

Re: Tapparan tiedotostilaisuuden anti, 2.5!

ViestiKirjoittaja kesäesa » 02.05.2012 14:59

Ei kannata vielä lytätä Chris Connollyn hankintaa. Ei kaveri ole turhaan ollut Bostonin yliopiston kapteeni. Donnelly teki tällä kaudella 38 otteluun 40 tehopistettä, voitti parhaan puolustavan hyökkääjän palkinnon, oli 2nd All-Star joukkueessa ja voitti Len Ceglarski -palkinnon, joka myönnetään hyvää urheiluhenkeä osoittaneelle pelaajalle.

Tim Stapleton NCAA:ssa: 162gp, 63+89=152, 0.94
Chris Connolly NCAA:ssa: 153gp, 39+90=129, 0.84

Parhaimmillaan siis uusi Stapleton kyseessä. :Thumb up:
"- Mulla on sen verran kielitaitoa ja kontaktipintaa, että voisin koutsata jossain päin maailmaa jo huomenna. Ja ihmiset tulisivat sivistyneesti sanomaan, että herra Tamminen, great to fucking see you."

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan tiedotostilaisuuden anti, 2.5!

ViestiKirjoittaja Snoga » 02.05.2012 15:09

Kyllä tässä on jo pidemmän aikaa tullut mauskuteltua näiden huhujen kanssa ja nyt kun kaikki on vihdoinkin selvää, niin ai perkele kun tuntuu hyvältä! Seura sai heti aivan uuden ilmeen, kun sekä kentällä että kabineteissa vanhat kaverit väistyvät pikku hiljaa syrjemmälle ja rakennus kohti kirkkaampaa tulevaisuutta aloitetaan. Jokaiseen sopimukseen olen tyytyväinen sekä varsinaisista pelaajista kuin valmennuksessa ja nyt tässä alkaa piinaava odotus kohti ensimmäisiä harjoituspelejä. Toki vielä täytyy jännittää esimerkiksi Mäntylän tilanteen kehittymistä, mutta lähtökohtaisesti hän on nyt Tapparan mies.

Connollysta sen verran, että kaveria ei tänne todellakaan hankittu miksikään uudeksi pistesepoksi tai "ryanlaschiksi", kuten jotkut ovat jo tituleeranneet. Kesäesa jo mainitsi nuo hänen saavutuksensa, joita luen hymysuin. Lisätään vielä, että kaveri pystyy pelaamaan sekä keskellä kuin laidassa, joten mielenkiintoista nähdä minne kaveri sijoitetaan. Ainakin itselleni tuli välittömästi mieleen ketju Ahtola-Barkov-Connolly, joka kuulostaisi melko mehukkaalta yhdistelmältä. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja kopsataanpa tännekin pari kommenttia hänestä ympäri nettiä. Kommentit on kopsattu törkeästi suoraan jälkipeleistä:

Spoiler:
"“He’s been a terrific leader for us,” said BU coach Jack Parker of Connolly. “He’s going to get recognized at the banquet this week for a couple of things, which are well deserved. He’s a real character guy. He’s a good student. He’s a good example of what you want in the classroom, socially and certainly on the ice, both at practice and in games.”"

"Boston University men’s hockey senior captain Chris Connolly is not a big guy. He is only 5-foot-9, and he weighs just 170 pounds. But packed inside one of BU’s smallest players is the leadership, character and attitude that made him one of the Terriers’ most important players over his four-year career."

"“We thought he was going to be a captain of the team as a senior when we recruited him,” said BU coach Jack Parker. “He knows how to do the right thing. He knows how to be a good teammate and a good captain, which is sometimes not being a good teammate. He is one of the best captains we have ever had. . . . We’re very, very proud that he wore our uniform.”"

"Once Connolly moved to center he excelled at his new role, scoring all nine of his goals and recording 18 assists. He was up for the new defensive responsibility too, as he had a plus-11 plus-minus rating since the beginning of 2012."

"This year, Hockey East honored Connolly as the Gladiator Best Defensive Forward, as well as giving him the Len Ceglarski Award for individual sportsmanship. The two awards represent his ability in the defensive end while staying out of the penalty box. The Duluth, Minn., native was a plus-19 in his senior season and only took five penalties."


Pistetään myöhemmin lisää tekstiä jokaisesta pelaajasta ja eikö jokaiselle pelaajalle pitäisi tässä ketjua laittaa pystyyn?
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Tapparan tiedotostilaisuuden anti, 2.5!

ViestiKirjoittaja AriGold » 02.05.2012 15:33

Onnea Tapparalle Koskirannasta ja Kaksosesta, vaikka aika pitkään ollutkin selvillä heidän siirtymisensä Tapparaan.

Koskiranta on aika ideaali kakkossentteri liigaan, mutta ilmeisesti tulee Tapparassa pelaamaan ykkösen keskellä. Se ei ole kuitenkaan mikään ongelma, koska Barkov voi ihan hyvin syrjäyttää Jarnon kakkossenaksi. Koskiranta on todella taitava kiekon kanssa ja osaa myös tehdä hyvin maaleja, mutta ei itseä harmita edes Jarnon lähtö. Lähtö on kuitenkin tiedetty jo pitkään, eikä Koskiranta noussut missään vaiheessa suosikkipelaajieni joukkoon. Heikkouksia on kuitenkin, että esimerkiksi Yv:llä tykkää liikaa kiekosta ja jos peli ei kulje, niin se menee Jarnon osalta kiekon kuskaamiseksi. Myöskin pelisilmässä olisi, ehkä hiukan kehitettävää, koska laukoo välillä hölmöistä paikoista, vaikka kaveri olisi vieressä paremmalla paikalla. Onnea kuitenkin Tappara, hyvän sentterin saitte.

Sitten Kaksonen. Voin luvata, että tästä kaverista tulee heti fanien suosikkipelaaja. Pehmeä kätinen ja hyvän asenteen omaava pelaaja, joka on kyllä oma suosikkini ja tuntuukin jopa oksettavalta ajatella Emeä jossain Tapparan porkkanapöksyissä. :yuck: Ehdoton heikkous Emellä on kuitenkin ollut laukaus, jossa on kuitenkin näkynyt jo vähän parannusta ja jos saa laukausta edelleen treenattua, niin 20 maalia SM-liigassakaan ei olisi mikään mahdottomuus. Onnea Emelle Tapparaan, toivottavasti vielä joskus palaat SaiPaan.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Tapparan tiedotostilaisuuden anti, 2.5!

ViestiKirjoittaja Jartsa » 02.05.2012 19:02

Nyt vois jotain heittää näistä päivän uutisista:

Teemu Aalto

Mielestäni vähän turhaan haukuttu pelaaja. Varsinkin Lukossa. Mies on ollut viimeisellä viidellä pelaamallaan sm-liigakaudella puolustajien pistepörssin top-10:ssä. Ja viime Tappara-visiitiltähän plakkarissa on pakkien pistepörssivoitto. Toki Aalto on saanutkin välillä aiheestakin kritiikkiä. Laukaukset paukkuvat välillä reippaastikin ohi, mutta niin sitä tapahtuu monella muullakin viivapyssyllä. Ehkä Aallolla on ollut vähän leipiintymistäkin havaittavissa. Lukossa tilipussi oli iso, mutta joukkue ei pärjännyt ja se vei terää suorituksesta.
Uskon, että Aalto on Tappara-sopparissa pudottanut hintapyyntiä ja näin ollen siis tullut tosimielessä pelaamaan. Katsokaa tuota uutta pelaajanippua ja miettikää sille hintaa!

Joten Aaltoa ei missään nimessä kannata lyödä minkään toisen hyökkäävän puolustajan kanssa samaan pariin tai omiin tulee ropisemaan.

Muistuuko mitään mieleen Aalto-Benoit pakkiparista?

Markus Kankaanperä
Sanotaanko näin notta viime kauden Tappara suorastaan huusi Kankaanperän tyyppistä pelaaja. Rankka alapään duunari, joka heittää vastustajat huitsinvittuun mokkerin päältä ja pelaa hyvää alivoimaa. Pistesaldo Hifkistä vaikuttaa heikolta verrattuna miehen piste-ennätykseen (20 pistettä), mutta Tapparan pakistossa ne pisteet tekee täysin eri miehet.

Jesse Jyrkkiö
Jyrkkiö lähtee hakemaan pitkällä sopparilla nostetta uralleen Tapparasta. Jyrkkiötähän pidettiin joku kolmisen vuotta sitten Ässä-puolustuksen uutena helmenä ja parina kautena paukutteli puolustajalle mukavat tehotkin. Menneellä kaudella jäi sitten Karri Kiven koirankoppiin. Projektipelaaja, josta uskon Rautakorven muokkaavan tasokkaan viivapelotteen.

Jarno Koskiranta

Pitkään tiedossa ollut sainaus, joka omien sanojensa halusi lähteä mukaan joukkueeseen, joka tavoittelee nousua menestyksen tielle. Raamikas äijä, joka on SaiPassa tehnyt hyvät pistesaldot ottaen huomioon ympärillä häärivien jamppojen tason. Koskiranta ei ehkä aivan ihanteellinen ykkössentterityyppi, sillä miehellä on parannettavaa YV-pyörittäjänä. Koskiranta onkin ehkä vähän sellainen siirtymäajan ykkössena. Odotetaan Barkovin lopullista kukkaan puhkeamista.

Ville Nieminen
Olenko jollain tapaa perverssi, jos nautin tästä:
Kuva
Nemolle iso tervetuliashali ja kori saunakaljaa. Ehdoton suosikkini lähihistorian Tapparasta. Tiedän, että viime kausi oli Villeltä huono, mutta sitä edellinen taas oli loistava. Nieminenhän on näitä pelaajia, jotka alkaa keskittyä väärään asioihin, kun asiat eivät ole kunnossa ja ongelmiahan Neftekhimikissä ja Dinamossa oli.
Nyt rajulla asenteella sysäämään Tappara uuteen nousuun ja mielellään "C" rinnassa, kiitos. Niemisessä Tappara saa liiderin pukukoppiin ja samalla tietyllä tapaa kasvot joukkueelle ja median suuntaan sitä kuuluisaa mediaseksikkyyttä.


Elmeri Kaksonen
Paljoakaan en tästä miehestä tiedä. Mutta jonkinnäköinen polkukone siis olisi kai kyseessä. Ja loppuun asti taisteleva, mitä näitä nyt on. Vähän lisää terävyyttä hyökkäyspäähän ja Tappara saa tästä miehestä hyvän liigatason pelurin, pitkä soppari tälläkin miehellä.

Jarkko Malinen
Reserviä sentteriosastolle. Malinen ei onnistunut saamaan vakipaikkaa liigasta KalPa-vuosina, enkä usko sen onnistuvan nytkään. Puolet kaudesta pelannee LeKissä.

Chris Connolly
Pettymys sinänsä tämän miehen hankinta, koska odotin huhujen perusteella kovempaa tekijää, sillä sieltä kuulemma tosissaan koetettiin kaivaa jotain kunnon vahvistusta kahteen ekaan ketjuun. Connolly tulee sitten pörrääjäksi. Toivotaan tosiaan, ettei mies ole uusi Cepis. Riittää, kun olisi edes Savianon tasoa. Jutut kertovat miehen ainakin olevan tekijämiehiä.

Pekka Tuokkola
Vaikka Tuokkolaa vahvasti kritisoinkin, kun tämä huhu puplahti esille, niin onhan hän silti vapaiden markkinoiden parhaita suomalaivahteja. Viime kausi meni vihkoon, kun odotukset olivat ehkä turhan kovat aj kausi päättyi sitten sopparin purkuun syistä, joita ei medialle paljastettu. Tässä piileekin pieni riski. Miten ja missä äijä vietti loppukauden, kun oli ilman joukkuetta.
Sm-liigasta Tuokkolalla taas on hyvät näytöt, kun katsoo Jyp-vuosia. Katsotaan taso ensin ja tuomitaan sitten.

________________________________________________________________________________________________________________

Nämä jatkosopparit peruskauraa. Edelmannista yritetään koulia pikkuhiljaa liigavahtia, sama juttu Rädyllä puolustusosastolla.
Palolalle ja Lähteelle todella hyvä tehdä try-out koska miehet eivät välttämättä mahdu joukkueeseen.
Todella hyvä juttu olisi, jos Mäntylä tosiaan saataisiin pidettyä Tampereella.
________________________________________________________________________________________________________________

Valmennuspuolellekkin saatiin kovia nimiä. Tapola tulee junnumaajoukkueista, msitä hän on tuttu nimi Rautakorvelle.
Erittäin paljon mieltä lämmittää Barkov seniorin paluu. Mies teki menestyksekkään pikavisiitin KHL:ään toimiessaan Magnitogorskissa ensin apu- ja sittemmin päävalmentajana ja ihan hyvällä menestyksellä jopa.
Ja vihdoinkin saadaan pitkään kaivattua apua pelaajatarkkailuun Kekäläisen muodossa.
________________________________________________________________________________________________________________

Kaikenkaikkiaan siis hieno päivä. Tappara meni organisaationa kertaheitolla askeleen eteenpäin ja varmasti pisti siinä sivussa rahaakin palamaan. Tiedoitustilaisuudesta jäi tosi hyvä mieli. Joku voisi sanoa, että suuria sanoja ja sanahelinää. Mutta itse uskon parempaan tulevaisuuteen. PJ Peltonen puhui siitä, kuinka Tapparasta yritetään tehdä yhteisöä. Ja sitten tätä, kuinka panostetaan tulevaisuuteen valmennuksellisesti ja tietysti rahallisesti ja siinä sitten sivumennen puhuttiin halliprojektistakin.
Rautakorpi puhui paljon asiaa, lähinnä pelaajien kehittämisestä yksilötasolla, eli paljon sitä, mitä oppi liiton hommissa. Kaikesta puheesta paistoi vahvasti hyvä asenne ja luottamus.
Pelaajien suusta kuului paljon sen tyyppistä, että haluttiin lähteä hyvään valmennukseen rakentamaan menestystä. Aalto ja Kankaanperä varsinkin painottivat tarttuneens tarjoukseen nimenomaan Rautakorven takia.
NiemisVille sitten taas tulee lopettelemaan uraansa porkkanahousuissa ja kuulemma vaihtaa pelinumeroksensa 17, joka hänellä oli lähtiessään maailmalle.

Palataan astiaan harkkapelien merkeissä. Tappara nousee!!
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa