Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja Dev » 10.09.2012 10:35

Niclas Lucenius palaa Tapparaan

10.09.2012 10:13
23-vuotias hyökkääjä Niclas Lucenius palaa Tapparan SM-liigamiehistöön yhden kauden tauon jälkeen. Viime kaudella Lucenius pelasi KHL:ssä Riian Dynamossa, jossa teki tehot 0+15=15 runkosarjassa ja 1+2=3 pudotuspeleissä. SM-liigassa hän parhaalla kaudellaan kaksi kautta sitten teki enmnätyksekseen komeasti 17+29=46 tehopistettä. Tänään joukkueeseen liittyneen Luceniuksen sopimus on 1+1 -vuotinen.

Niclas Lucenius palaa Tapparaan


Tällaista tällä kertaa. Vähän ehdin jo toivoa, että olisi päätynyt Helsinkiin, mutta meillä on laiturin paikat täynnä, joten eipä voi mitään. Onnea vaan Tapparalle hankinnasta ja voidaan todeta, että siellä on todellakin kovat piipussa. Tapparahan alkaa olemaan pikkuhiljaa materiaaliltaan jo ihan selvää TOP4 kastia.

Mitä helvettiä se Rautakorpi meinaa tehdä tuon hyökkäyksen kanssa? Nieminen, Lucenius, Koskiranta, Barkov, Connolly, Erkinjuntti, Männikkö, Venäläinen, Haapala, Makkonen, Ahtola, Kaksonen... Eihän tuolla riitä millään kaikille paikkoja?
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja Jyri » 10.09.2012 10:56

Lucenius tuo monipuolisuutta Tapparan hyökkäykseen. KHL-kausi meni vähän heikommin, mutta kyseessä on nuori pelaaja, joka on tasonsa kotoisessa liigassa osoittanut aiemmin. Voi pelata niin sentterinä kuin laidalla. Nyt olisikin mukava kuulla Tapparasta tietäviltä, että missä ketjussa näette hyökkääjän paikan? Uskon Luceniuksen pelaavan vahvan kauden, koska ainakin pelikaverit ovat laatutasoa, kun tuota hyökkäystä katsoo.

Onnittelut jokatapauksessa Tapparalle. :Thumb up:

Avatar
Viestit: 641
Liittynyt: 18.07.2012 19:20
Paikkakunta: Jyväskylä
Suosikkijoukkue: FBK, Liiga, NHL

Re: Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja Plair » 10.09.2012 13:21

Kova paluumuuttaja Tapparalle. Alkaa löytyä teidän hyökkäyksestä kyllä pelottavan paljon syvyyttä, sillä esim. nimillä Männikkö & Venäläinen tekee tiukkaa mahtua edes pelaavaan kokoonpanoon. Kelpuuttaisin kyllä jommankumman (tai miksei vaikka molemmat) JYPin riveihin. Tapparasta tuli Luceniuksen paluun myötä kyllä todella mielenkiintoinen seurattava joukkue tulevalle kaudelle!

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja NiksuP » 10.09.2012 14:16

Parhaat pelaa. Nyt on todellinen kilpailu hyökkääjissä, sekä puolustajissa. Ei tarvinne loukkaantumisia ainakaan liialti pelätä, koska korvaajia löytyy. Voisi kyllä myös ajatella, että kun kerran herroja tulee sisään, niin joku myös lähtee ulos..? Itselleni mieluiten Männikkö, koska Venu on kuitenkin sellainen perustapparalainen, jolle vielä vuosia ja mahdollisuuden kirvespaidassa soisi.

Luceniuksen otan kyllä mielelläni joukkueeseen, koska vaikka pelaajatyypiltä onkin vähän flegu, niin KHL:ssä pelasi onnistuneesti rikkovaakin roolia ja Rautakorven joukkueessa lentää äkkiä poppariosastolle, mikäli työnteko ei maistu. Tuossa porukassa voisin pitää Luceniusta lähes varmana 40:n pisteen miehenä, mutta mahdollisuuksia on myös jopa ihan joukkueen parhaaksi pistemieheksi. [50]

Tapparan runko alkaa olemaan senverran vahva, että en oikeasti muista koska olisi ollut näin hyvä joukkue kesken -tai ennen kautta. Kuten yllä on mainittu, niin Venäläisen ja Männikön on vaikeaa mahtua kokoonpanoon ja vaikeaa on myös esim. Henrik Haapalan lunastaa paikkansa liigakokoonpanossa, vaikka onkin säväyttänyt harjoituspeleissä.

Connolly - Koskiranta - Erkinjuntti
Nieminen/Ahtola - Barkov - Lucenius
Nieminen/Ahtola - Makkonen - Peltola/Kaksonen
Venäläinen - Malinen/Järvinen - Peltola/Kaksonen
Männikkö/Haapala/Palola

Itse rakentaisin ketjut tuolla tavalla. Joku kova nimi jää jokatapauksessa pois, koska esim. sekä Jukka Peltolalle että Elmeri Kaksoselle soisi paikan hyökkäävässä kentässä.. Auts.
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Viestit: 3832
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja Ink » 10.09.2012 14:43

Kova paluumuuttaja Tapparaan ja nyt Tapparan kokoonpano alkaa näyttämään jo todella hyvältä. Niin kuin aiemmat ovat jo spekuloineet, jotain pelaajia pitää jo ruveta poistamaan kokoonpanoista, kun alkaa olemaan sen verran tungosta. Tappara on varmasti kova joukkue tulevalla kaudella.

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 10.09.2012 14:57

Itse en olisi ennakkoon lähtokohtaisesti ajatellut, että Luceniuksen kaltaista pelaajaa enää Tappara-kokoonpanoon sopisi, mutta Rautakorpi ajatteli toisin ja luotetaan sitten siihen mieheen tässä asiassa.

Puun takaa tämä tuli, vaikka huhua on leijunut ilmassa.
Viime kausi Lucelta meni penkin alle pisteiden valossa ja tällä kaudella ei Rautakalliolta herunut pelipaikka pitkälti joukkueen Latvialaistamis-projektin takia.
Ja siis viime kaudellahan Luce pelasi puolustavampaa ja rikkovampaa roolia ja sellaista peliä häneltä haluaisin nähdä. En sellaista taiteluia ja fleguilua kuin edelliskaudella. Vaan sellaista mitä esimerkiksi nähtiin silloin, kun pelasi Lehterän ja Enlundin kaverina. Hyvää kahdensuunnan duunia ja ajoittaisia nerokkaita hyökkäyspään ratkaisuja.
Jos tuohon pystyy, niin sovittelisin Lucelle ykkösketjun paikkaa, mutta lähtökohtaisesti menee kakkoseen...
Rautakorven joukkueessa ei fleguja katsella, joten eiköhän Lucenius ole tullut Tampereelle hommia paiskimaan, luotetaan tähän oletusarvoon.
Tapparan osake markkinoilla nousi jälleen hitusen ja nyt aletaan tosian olla jo lähellä kärkeä, joukkueessa on ehkä eniten syvyyttä ja leveyttä koko liigassa. Terävin kärki ei ole sitä liigan terävintä kärkeä, mutta en vaadi uusia jakoja, kyllä me näillä pärjätään

Ja kun nyt on laitureita jonoksi asti, niin olen samaa mieltä Niksun kanssa, jos joku lähtee, se on Männikkö.

NiksuP kirjoitti:Itse rakentaisin ketjut tuolla tavalla. Joku kova nimi jää jokatapauksessa pois, koska esim. sekä Jukka Peltolalle että Elmeri Kaksoselle soisi paikan hyökkäävässä kentässä.. Auts.


Kyllä todella pahasti jää harmittamaan, näyttää siltä, että pudottaminen kokoonpanosta osuu juurikin kaksikkoon Peltola-Kaksonen. Kummallakin on tosin sitä ongelmaa, että taso ei kokonaisvaltaisessa pelaamisessa riitä kahteen ekaan ketjuun ja elempiin kenttiin on soviteltu eri äijiä. On se hyvä, että on reserviä. Noh, tulos tai ulos. Tää on kilpaurheilua. Ei ketään roikoteta vaan sen takia mukana, että on potentiaalia. Meidän pitää hioo se timantti.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja InFlames » 10.09.2012 15:48

Jartsa kirjoitti:Ja siis viime kaudellahan Luce pelasi puolustavampaa ja rikkovampaa roolia ja sellaista peliä häneltä haluaisin nähdä.

Lucenius taisi vaihdella myös laiturin ja sentterin tontilla Riian alemmissa ketjuissa. Tellen viesteistä sai sen kuvan, että Lucenius pelasi varsin hyvin Riiassa, jos koko kauden huomioi. Itellä ei ole kuin joitakin nähtyjä Riian pelejä viime kaudelta, joten en sen enempää tuohon ota kiinni.

Tapparalla alkaa kyllä olemaan todella värikäs ja laadukas joukkue kasassa.

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 11.09.2012 17:28

http://tappara.fi/liiga/uutiset/237/7305.html

Siinä vähän lyhyitä kommentteja Lucelta paluuseen liittyen.
En tiedä, tulkitsenko miehen elekiletä väärin, mutta äijä vaikuttaisi vähän nöyremmältä nyt, kuin lähtiessään ruplajäille. Toki siellä on se pilke, kuten kuuluukin, mutta asenne tuntuisi olevan kohdillaan noinkin lyhyen haastattelun perusteella. Luceniushan tunnettiin joukkueen sisällä ja Tampereen yöelämässä varsinaisena raikulipoikana. Mies itsekin puhui siitä, että Latvian-keikka opetti ja toivotaan, että se on totta.

Mitä enemmän Luceniuksen hankintaa joukkueeseen miettii, sitä paremmalta se tuntuu. Kyllä meillä tässä kilpailukykyinen joukkue on kasassa. Pitkästä aikaa. :Thumb up:
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Niclas Lucenius palaa Tappara-paitaan

ViestiKirjoittaja Beezer » 25.09.2012 22:54

Ja Lempäälään vie Luceniuksen tie.. Onko sitä sitten menty kesä kovaa pitkin Latviaa...

Iltalehti

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa