Jeff Ulmer Tappara-paitaan!

Kuva
Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Jeff Ulmer Tappara-paitaan!

ViestiKirjoittaja Snoga » 13.01.2013 20:24

Tappara hankki kanadalaishyökkääjän

Tappara on tehnyt sopimuksen 35-vuotiaan kanadalaishyökkääjän Jeff Ulmerin kanssa. Ulmer ei ole tällä kaudella pelannut missään. Viime kaudella hän pelasi Saksan DEL-liigassa Düsseldorfin joukkueessa tehden tehot 12+20=32 pelaamissaan 52 ottelussa. Kaudella 2009-10 hän voitti DEL-liigan pistepörssin.

– Ulmer tuo hyökkäykseen lisää kokemusta ja hän on valmennukselle jo tuttu pelaaja. Tiedämme mitä saamme, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen kertoo.

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi valmensi Ulmeria Rauman Lukossa kaudella 2003-04. Ulmer teki silloin SM-liigassa 34 ottelussa tehot 13+8=21. SM-liigan ja DEL-liigan lisäksi Ulmer on pelannut KHL:ssä, Ruotsin Elitserienissä ja Sveitsin liigassa. Hänellä on vyöllään myös 21 NHL ottelua ja kolme tehty maalia New York Rangersin paidassa.

Ulmer liittyy Tapparan joukkueeseen maanantaina. Hänen sopimuksensa kattaa kuluvan kauden, mutta sitä voidaan tarkistaa vielä tammikuun lopussa siirtoajan puitteissa.


Täysin riskitön haku, jossa ei ole mitään hävittävää. Suora sopimus loppukautta koskien olisi ollut aivan liian hätiköity veto, kun otetaan huomioon miehen ikä ja 9 kuukauden pelaamattomuus, mutta kun tätä sopimusta voidaan tarkistaa vielä tammikuun lopussa siirtoajan puutteissa, niin tänne vaan minun puolestani. Lähtökohtaisesti Ulmer taidetaan asettaa kakkosen laidalle Barkovin ja Niemisen kanssa samaan ketjuun ja potenttiaalia onnistumiseen Ulmerilla on. Varmasti samalla ei mikään kallis hankinta, kun tiedot on mitä on, joten eipä tässä mitään hävittävää ole. Vain voitettavaa.

Tervetuloa Jeff ja toivottavasti häikäiset meidät taidoillasi. :Thumb up:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Jeff Ulmer Tappara-paitaan!

ViestiKirjoittaja NiksuP » 13.01.2013 20:53

En kyllä ymmärrä täysin tätä hakua. Meillä on Connolly, EJ, Koskiranta, Barkov, Nemo ja Luce top-6 hyökkääjät ja sitten löytyy Makkosta, Kaksosta, Haapalaa, Ahtolaa, Malista, Palolaa, Venäläistä, Peltolaa, Järvistä.. Meillä oli jo ennen tätä hankintaa kaksi täyttä kentällistä reservimiehistöä ja ei tämä Ulmer vaikuta mitenkään kovin erikoiselta. Toki jos Rautakorpi tuntee kaverin ja uskoo saavansa hänestä tärkeän pelimiehen tosipeleihin keväällä, niin en valita. Parasta tässä sopparissa on kuitenkin se, että se voidaan vielä katkaista tammikuun loppuun mennessä.

Hyökkääjiä meillä kuitenkin on, olisin toivonut vahvistusta puolustukseen. Jos joku kolmikosta Kanki, Aalto, Mäntylä loukkaantuu, niin joukkue on aika kusessa. Kankaanperä on yksi liigan parhaimpia stay-at-home -puolustajia ja on kokonaisvaltaistunut täällä. On ehkäpä Metsolan ohella koko kauden tärkein yksittäinen pelaaja. Aallon kiekollinen peli on joukkueen pakeista parasta, vaikka se onkin surullista myöntää. Aallon ollessa pois huomaa varmasti eron viivapelaamisessa, jos Leimun, Saravon ja kumppaneiden peliminuutit ja vastuu ovat suurempia kuin pitäisi olla. Mäntyläkin on pelannut suhteellisen vaisun tai suoraansanoen huonon kauden tähän mennessä, mutta poissaolo näkyy silti selkeästi. Jos joku näistä kavereista tipahtaa pudotuspeleissä pois, varsinkin Kankaanperä, se tulee näkymään negatiivisella tavalla tulostaululla. Yhtä kovaa puolustajahankintaa pakisto kaipaisi, koska tosipeleissä Leimu menee juuri ja juuri, Jyrkkiö on vielä liian lapanen ja Halmesta en viitsi sanoa sanaakaan.
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jeff Ulmer Tappara-paitaan!

ViestiKirjoittaja Jartsa » 13.01.2013 22:30

Ilmeisesti Rautakorpi haluaa paikata Hansenin jättämän aukon Ulmerilla. Kahteen ekaan ketjuun on hyvä olla heittää rightin äijää. Lisäksi, kun muistaa, että Luceniuksen kunto on vielläkin hieman arvoitus, niin on hyvä, että meillä on äijä siihen tilalle. Ihan OK-haku tähän kohtaan.

Eri asia sitten on, että riittääkö Ulmerin taso kahteen ekaan ketjuun. Jos ei riitä, niin sitten mies vaan pihalle. Kolmos-nelosketjuihin on kuitenkin Venäläiset ja Palolat sun muut. Liike lienee Ulmerilla se suurin mietinnän paikka. Ikä painaa jo varmasti ja pitkä pelaamattomuus alla. Toinen asia on pelitempo, kun mies noita keskieuroopan liigoja on käynyt kurkkaamassa.

Katotaan miehet peliotteet ja tuomitaan vasta sitten...

Pakkiahan me oltas tarttettu, mutta katotaan nyt josko sekin osasto vahvistuisi...
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jeff Ulmer Tappara-paitaan!

ViestiKirjoittaja Jartsa » 20.01.2013 15:15

Ulmer on kyllä heti ottanut paikkansa Niemisen ja Barkovin kentällisestä. Nää jampat on aina kentällä ollessaan todella vaarallisia ja aina syntyy tilanteita. Varsinkin toisessa Jokeri-matsissa alkoi kuitenkin näkyä pelaamattomuus. Liike oli paikoitellen varsin kankeaa, mutta pysyi siitä huolimatta hyvin mukana, eikä aiheuttanut ketjulleen hallaa. Nieminen hoitaa kyllä siellä ne polkukoneen hommat.
Mies pyrkii laukomaan todella ahkerasti ja hyvä niin. Miehellä on aivan hirmuinen rannelaukaus. Rightilta on hyvä paukuttaa Barkovin tarjoiluista. Viellä ei ole kunnolla ruvennut napsahtelemaan, mutta hyviä hakuja on ollut, mutta maalivahti on ne pysäyttänyt tai menneet ylänurkasta vähän ohitse.

Katsotaan nyt, miten miehen tason käy, kun kausi vanhenee. Saadaanko liike kuntoon, vai tekeekö pelitahti sille vain hallaa. Ainakin mies on selkeä vahvistus joka tapauksessa.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Jeff Ulmer Tappara-paitaan!

ViestiKirjoittaja Beezer » 28.01.2013 10:54

Ulmer kiitteli Twitterissä Tapparaa kaikesta ja aika Tampereella oli hienoa.. Eli mies ei jatka Tapparassa.. Nyt sitten odotellaan ja ihmetellään mitä tapahtuu..

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jeff Ulmer Tappara-paitaan!

ViestiKirjoittaja Jartsa » 28.01.2013 15:48

Njoo, mies päästettiin nyt sitten menemään.
Luulisin, että syynä tähän oli lopulta se polvi joka huhupuheitten mukaan prakasi sen verran, että ihan täysillä ei voinut mukana olla. Miehen peliaikahan jäi lopulta matseissa aika vähäiseksi, kun yleensä mies penkitettiin kolmannen erän puolivälistä. En tiedä, oliko tähän syynä kunnon riittämättömyys, vai tosiaankin se polvi, joka haittasi liikettä.
Peli kuitenkin toimi Niemisen ja Barkovin kanssa oikeinkin hyvin, vaikka Ulmer välillä hiihtelikin vähän ulkopuolisena. Mutta, kun maalipaikka tuli, mies astui pimennosta. Ehkä on kuitenkin meidän pelipaletin kannalta, että tuolla paikalla pelaa joku kokonaisvaltaisempi jamppa. Nyt ei natsannut, sääli. Katsotaan, natsaako Umicevicillä...
Kuitenkin Ulmer iski parit tärkeät maalit ja oli vahvistus Tapparalle ja kiitos siitä ja toivottavasti löytää ennen siirtorajaa uuden työnantajan.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Jeff Ulmer Tappara-paitaan!

ViestiKirjoittaja Beezer » 29.01.2013 17:39

Lisätään nyt vielä vaikka tänne, että aamulla miehen suuntana oli Sveitsi.. Sveitsi ei sitten ollutkaan mikään välietappi vaan uusi seura on HC Lausanne..

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa