Dale Clarke Tapparaan

Kuva
Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Dale Clarke Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 16.01.2013 13:25

Dale Clarke kolmannen kerran Tapparaan

"Kanadalaispuolustaja Dale Clarke palaa Tapparan takalinjoille. 34-vuotias pakki on pelannut kirvesrinnoissa aiemmin kausilla 2003-04 ja 2006-07. Lisäksi Clarke on pelannut SM-liigaa Bluesissa ja HIFK:ssa yhteensä kuuden kauden ja pudotuspeleineen yli 300 ottelun ja 125 tehopisteen verran.

Viime kaudella Clarke edusti Bluesia runkosarjassa 36 ottelussa tehoin 3+8=11 ja pudotuspeleissä 14 ottelussa tehoin 1+1. Kuluvalla kaudella hän ei ole edustanut mitään joukkuetta.

Clarke liittyy Tapparan joukkueeseen loppuviikosta ja on mahdollisesti mukana jo viikonlopun otteluissa Jokereita vastaan"


Joo-o. Sieltä haettiin sitten toinenkin pelaamatta ollut jamppa. En nyt tiedä, mitä tässä sanoisi. Viime kaudella mies oli Bluesissa veltto ja hidas ja oli pakkasella 16 maalia. Ja tämä kausi siis pelaamatta. Ilmeisesti halutaan nyt hankkia tuttuja miehiä ja toivottavasti Clarke on halpa mies. Ja toivottavasti sopparissa on samankaltainen purkupykälä, kuin Ulmerilla.
Parhaimmillaan äijä on ollut oikeinkin hyvä hyökkäävä pakki ja rightin äijää tuo puolustus kaipasi. Kokemusta tietysti löytyy ja sitä rataa. Mutta kaksi viime kautta on menneet enempi vähempi pipariksi, eikä kukaan ole tällä kaudella huolinut.
Katsotaan nyt sitten taas näytöt matseissa, ennen kuin teilataan kokonaan. Olisin kuitenkin toivonut selkeämpää vahvistusta...
Ei allekirjoituksia

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Dale Clarke Tapparaan

ViestiKirjoittaja Dev » 16.01.2013 14:39

Ei ne markkinat näin tyhjät voi olla, että Clarkekin kelpaa vielä johonkin, vai onko muka? Monessa paikassa uutisoidaan Tapparan vahvistaneen peräpäätään, kyllä se pitäisi pikemminkin muotoilla "heikentäneen peräpäätään". Clarken viime kausi oli aivan paska Bluesissa ja siellä kiljuttiin riemusta, kun päästiin eroon. Sama homma oli meillä aikoinaan. Kaverin miinuslukemat pärähteli siellä 20 tuntumassa ja nosti itsensä kyllä aika varmasti TOP10:n oksettavimmat pelaajat HIFK-paidassa kategoriaan. Jopa itse edari Hankki Pikkarainen näyttää taistelevalta soturilta tämän herran vieressä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Dale Clarke Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 17.01.2013 13:00

Reagointi tähän Clarken hankintaan ehti kyllä eilisiltaan mennessä mennä jo naurettavaksi. Iltapaskakin repäisi (kiitos taas sinne paskalehdille, että uutisoidaan tollasta paskaa, mutta joukkueen hyvistä otteista ja loistavasti onnistuneista pelaajista ei sanaakaan) otsikon jostain Jatkoajan kommenteista otsikolla "Mihin saa oksentaa?"

Tää reaktiohan liittyy siihen, kuinka 2007 POffeissa herrat Öhman ja Clarke pelasivat huonosti Bluesia vastaan (koko joukkue floppasi silloin) ja kun pelit loppui, kävi ilmi, että molemmilla oli soppari Bluesin kanssa tulevasta kaudesta. No tottahan toki näistä herroista tehtiin kaikkien aikojen sylkykupit.
Mielestäni on naurettava väite, että ammattilaiskiekkoilija pelaisi tahallaan päin persettä, koska vastassa sattuu olemaan tuleva työnantaja. Miettikää nyt, millaisen kuvan siinä itsestään antaisi! Tarvittaessa olet valmis kääntämään takkisi ja pilaamaan omien pelin!
Myönnetään, että sellaisessa tilanteessa ajatukset eivät ole ihan kirkkaat ja keskittyminen varmasti horjuu, mutta tää on kiekkoo. Sulamisia tapahtuu ja sinä keväänä koko joukkue suli. Piste.

Harmittaa, että jollekkin pelaajalle tarjotaan tällaista paskaa tervetuliaislahjaksi. Tässä kuitenkin valmennus ja joukkue tekee töitä sen eteen, että tässä pelattaisiin keväälläkin pelejä ja tappiin asti. Itselläni ainakin on täysi luotto Rautakorpeen.
Clarke ei nyt ehkä pariin vuoteen ole loistanut, mutta itse en ainakaan tuomitse ennen kuin olen nähnyt kentällä. Varmaa on, että Jukka ei katsele löysäilyä, vaan äijä lähtee kiertoon, jos ei maistu.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Dale Clarke Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 20.01.2013 15:10

Jos Clarke olisi yhtä kypsä, kuin monet Tappara-fanit niin miehen pärstän pitäisi komeilla iltapaskan sivuilla. Keskari pystyssä ja otsikolla: Siinä teille kukon mallia.

Carke oli tammikuun tasauksessa Tappara-pakiston parhaimmistoa. Eka pelissä oli aika näkymätön, mutta siis hyvällä tavalla. Avaussyötöt napsahtelivat varmiten lapaan. Pelasi hyvää viivapeliä ja pari kertaa teki hienoja nousuja. Jalka ainakin kulkee. Mitä enemmän sai peliaikaa, sitä paremmin pelasi. Ylivoimalla pelattaessa teki parhaimmat ratkaisut kiekon kanssa, kun pakkeja arvioidaan.
Näyttäisi siltä, että Rautakorpi ottaa tästä hankinnasta sulan hattuunsa.
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa