Kokenut kehäraakki Josh Green Tapparaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Kokenut kehäraakki Josh Green Tapparaan

ViestiKirjoittaja Legenda » 10.10.2013 18:23

Tapparalle kokenut kanukkijyrä

Keskushyökkääjävajausta potenut Tappara vahvistaa rivejään kokeneella Josh Greenilla.

35-vuotias hyökkääjä Josh Green liittyy kirvesrintoihin. Miehellä on kokemusta NHL:sta 341 runkosarjaottelun verran peräti kahdeksan eri seuran väreissä. Kaudella 2012-13 mies kiekkoili AHL:ssa Oklahoma City Baronsissa ja vielä kaudella 2011-12 edusti Edmonton Oilersia yhteensä seitsemässä ottelussa.

Green on 191-senttinen ja yli satakiloinen järkäle, joka ei ole urallaan kunnostautunut varsinaisesti pistelinkona, vaan monipuolisena hyökkääjänä. Aiemmin urallaan hyökkääjä on pelannut niin laidassa kuin keskelläkin.

Kanadalaispelaajalla on myös kosketusta eurooppalaiseen jääkiekkoon, sillä hän on pelannut kauden 2007-08 Salzburgin joukkueessa Itävallassa ja kaudella 2009-10 MODO:n paidassa Ruotsin pääsarjassa.

Hyökkääjän ja erityisesti keskushyökkääjän hankinta tuli Tapparalle ajankohtaiseksi, kun kesän hankinta Philip McRae ei vastannut joukkueen odotuksia. McRae sai lähteä joukkueesta toissapäivänä, saldonaan alkukaudelta vain yksi syöttöpiste.

Green on itse vahvistanut omalla Twitter-tilillään siirtyvänsä Tapparaan.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Kokenut kehäraakki Josh Green Tapparaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 10.10.2013 21:29

Nonniin, sieltähän ui kunnon järkäle Tapparan haaviin! Juuri sitä, mitä kaivattiinkin. Kokoa ja kokemusta.

Niin siis ilmiselväähän on, että tässä on McRaen korvaaja. McRaen, joka jää historiaan yhtenä surkeimmista Tappara-vahvistuksista. En tiä, mikä silläkin miehellä oli. Hyviä otteita menneillä kausilla ja hyvä treenikausi, mutta liigan alkaessa pihalla kuin lumiukko. Rautakorven kommentti asiaan oli, että "Ei ollut aikaa odottaa, että mies sopeutuu". Tämähän on sanahelinää, kun miestä yritetään myydä pois. Oliko pää jumissa vai kroppa jumissa. Tiedä häntä.

Mutta hei, Josh Green. NHL-matseja vyöllä jonkin verran samoin kuin AHL-matseja. Ja käväissyt todistamassa, että peli kulkee myös isossa kaukalossa. Hyvät fiilikset tulee heti tästä miehestä, mutta mutta. Eipä ole ennenkään todellakaan olleet kovinkaan onnistuneita näiden Pohjois-Amerikan kehäkettujen hypyt suomeen. Riittääkö liike? Jäähyherkkä? Raportteja kun lukee, niin kahden suunnan fyysinen sentteri ja kuvaillaan koostansa huolimatta hyväksi luistelijaksi. Asenteesta ei ainakaan luulisi olevan kiinni, mies on ollut sentään kapteenismiehiä.

Kaikenkaikkiaan hyvää reagointia toimistolta. Toivotaan, että tästä saadaan nyt se ykkössentteri, niin saadaan peli lopultakin kunnolla uomiinsa. Saas nähä, miten äijän käy...

edit. Näyttää mieheltä hanskaaminenkin onnistuvan. 18 tappelua vyöllä ja juutuubistakin löytyy pari mukavannäköistä myllyä.
Ei allekirjoituksia

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa