Andy Chiodo Tappara-maalille

Kuva
Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Andy Chiodo Tappara-maalille

ViestiKirjoittaja Jartsa » 16.11.2013 16:20

MAALIVAHTI ANDY CHIODO LIITTYY JOUKKUEESEEN

Eilen paikallispelissä Ilveksen 2-1 voittanut Tappara on tehnyt loppukauden sopimuksen maalivahti Andy Chiodon kanssa. 30-vuotias kanadalainen on tuttu Liiga-kentiltä Jokerien, HPK:n ja Kärppien paidasta kausilla 2006-08.

Tällä kaudella Chiodo on torjunut kolme ottelua ECHL-joukkue Bakersfield Condorsissa. Miehen aiempaan peliuraan kuuluu 55 Liiga-ottelun ja vuoden 2008 Suomen mestaruuden lisäksi 8 NHL-ottelua kaudella 2003-04 ja kausi 2008-09 KHL:ssä. Tätä kautta edeltäneet kolme kautta Chiodo torjui Itävallassa Klagenfurtin joukkueessa, jossa voitti mestaruuden viime keväänä.

Tapparan maalissa Juha Metsola on torjunut tällä kaudella kaikissa Liiga-peleissä. Toisena maalivahtina ilman peliaikaa jääneelle unkarilaiselle Zoltan Hetenyille etsitään uutta seuraa.


Puuntakaa tuli tämä sainaus. Mutta samankaltainen hankinta, kuin Noronen viime kaudella. Tasokkaampi kirittäjä Metsolalle, vaikka eipä tää jamppa missään taskokkaissa joukkueissa ole viime vuosiaan pelaillut. Itävaltaa ja ECHL:ää. Mutta aijemmat näytöt sm-liigasta on kovat. Toivotaan nyt vaan, ettei mies availe luukkua koko loppukautta.
En tiedä, miksi Rautakorpi ei ole ollut tyytyväinen Hetenyin otteisiin. Mies ei saanut kauden aikana pelata otteluakaan Tapparassa. LeKissä mies veti kai ihan hyvin. Onko sitten syyt pois potkimiseen kaukalon ulkopuoliset, mene ja tiedä.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Andy Chiodo Tappara-maalille

ViestiKirjoittaja Snoga » 16.11.2013 19:13

Jartsa kirjoitti:Mies ei saanut kauden aikana pelata otteluakaan Tapparassa. LeKissä mies veti kai ihan hyvin. Onko sitten syyt pois potkimiseen kaukalon ulkopuoliset, mene ja tiedä.

Eipä tuo peli LeKissäkään ihan yhtä ruusuilla tanssimista ollut, mutta näyttöpaikat liigassa jäi sitten olemattomiin. Toisessa liigaseurassa Hetenyi olisi varmasti päässyt edes kokeilemaan taitojaan, mutta ei Rautakorven alaisuudessa. Paha mennä sanomaan oliko tämä hieman liian hätäinen päätös, mutta tehty mikä tehty.

Itse Chiodosta ei tiedä sitten mitä pitäisi odottaa. Luulisi, että joku on käynyt puhumassa Rautakorvelle järkeä koskien maalivahtipeluutusta, että sinne maaliin voi heittää myös muitakin Metsolan lisäksi. Mitä nyt lopulta Chiodosta saatiin? Kokeneempi päivitys verrattuna Unkarin ihmeeseen ja useamman kauden verran kokemusta liigasta siihen kaupan päälle. Parhaimmillaan Chiodo on pasikuivalainen 02-03 tyylinen hankinta, joka kirittää Metsolaa onnistuneesti ja kauden päätteeksi juhlitaan mestaruutta tai sitten saadaan portinvartija, joka hyvällä lykyllä pääsee edes treeneissä maaliin. Lähtökohtaisesti Chiodo on kakkosmolari, sen pitäisi olla selvää, ja melkeinpä tärkein rooli Chiodolla on antaa Metsolalle lepoaikaa.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Andy Chiodo Tappara-maalille

ViestiKirjoittaja Beezer » 19.11.2013 16:30

Onhan tämä Rautakorven malli nähty jo monta vuotta ja voidaan todellakin puhua selkeästä ykkösveskarista.. Aikanaan HPK:ssa muistaakseni Lassilalta loppui paukutkin sitten kun koko kausi oli alla.. Ja silloinhan penkillä istui juurikin Juha Metsola.. Viime kaudella Tuokkola ei saanut mitään kiinni niin oli pakko kokeilla ja siitähän se ralli sitten lähti.. Ite en usko, että Chiodo tulee saamaan yhtään enempää peliaikaa mitä Hetenyi sai.. Ja vähän jopa luulen, että Hetenyi halusi itse lähteä, kun peluutussysteemi hänelle kunnolla selvisi..

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa