Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

Kuva
Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Jartsa » 13.07.2014 12:45

Patrik Laine

Kuva

191 cm/91 kg/R
s. 19.4.1998
sopimus: 16/17


Juu eli aattelin tällatten ketjun perustaa, kun kaveri alkaa jo valtakunnallistakin huomiota saavuttaa. Tapparaa seuraavat instassithan on jo pari vuotta supisseet tästä kaverista.

Mutta tosiaan, "Pate" on ikäisekseen todella isokokoinen, oikealta laukova, tyylipuhdas snaipperi ja maalintekijä jumalan armosta. Mainitsee suosikkipelaajakseen Ovechkinin ja pelityyli mukailee paljolti sitä. Laukoo paikasta kuin paikasta ja tykkää fyysisestä pelistä.
Mies itse mainitseekin kehitystä vaadittavan kiekottomassa pelissä ja puolustuspelaamisessa. Lisäksi itse olen sitä mieltä, että miehelle pitää saada nopeasti miesten pelejä alle, jotta mies saa kovempaa fyysistä vastusta, iso kaveri kun pyyhkii muilla suomen sählynpelaajajunnuilla lattiaa...

Laine on iskenyt itseään vanhemmissa ikäluokissa todella vakuuttavia määriä maaleja ja päässyt kansainväliselläkin tasolla esittelemään maalivainuaan. Vakuuttavien esitysten ansiosta miestä onkin jo vähän povailtu 2016 draftin kärkinimiin.

Laine solmi juuri Tapparan kanssa kolmen vuoden sopparin. Todennäköisesti hän pääsee tulevalla kaudella kokeilemaan miesten pelejä ja onkin mielenkiintoista nähdä, jääkö se kokeiluksi vai onnistuuko ottamaan oman paikkansa Tapparan laituriosastolla. Mutoin kausi kuluu mestiksessä ja A-junnuissa.

Jokatapauksessa tästä jampasta kuullaan viellä. Tuleeko tässä suomen jääkiekkohistorian kovin maalintekijä vai jääkö ikuiseksi lupauksesksi. Sen näemme seuraavassa jaksossa...
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Snoga » 14.08.2014 11:16

Pikkuleijonien tähtipelaaja sekosi - näytti päävalmentajalle keskisormea!

Uutisessa ei mainita nimeä, mutta kovasti kaikki tunnusmerkit viittaavat Patrik Laineeseen. Onhan se nyt itsestäänselvyys, että tuollainen käytös ei kuulu ollenkaan normaalin ihmisen käyttäytymiseen, saati sitten kun puhutaan joukkueurheilijasta. Pitkään on jo tiedetty, että Laine jos saa päänsä kuntoon niin puhutaan todella vaarallisesta pelaajasta, mutta ei tällaiset näytöt tue sitä asiaa lainkaan.

Pitäisiköhän kaveri tutustuttaa jo jonkinlaisen henkisen valmennuksen pariin? Toivon, että Tappara seurana ottaa Laineeseen kontaktia, jos kyseisen uutisen pelaaja todella on Patrik Laine.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Multi » 14.08.2014 11:47

Snoga kirjoitti:...

Samat fiilikset itselläkin, kyllähän tuohon nyt jotenkin pitäisi puuttua jos Laine paljastuu odotetusti keissin päähenkilöksi. Henkinen valmennus on yksi asia, mutta jotenkin pitäisi saada klopille päähän perinteinen joukkuepelin menestysideologia yhteispeli. Luultavasti asialle jotain tehdään, sillä eikait siellä Laineen taustajoukoissa aivan toopeja olla. Ikä ja vanhentuminen yleensä myös lievittää näitä temppuja, mutta jos asiaan ei puututa on kyllä vaaran merkit ilmassa. Suomikiekko ei kaipaa taitavia, mutta kusipäisiä itsekeskeisiä kavereita, vaan yhteen hiileen puhaltavia joukkuepelaajia, joilla on hyvä taitotaso.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Viestit: 489
Liittynyt: 22.10.2009 10:55
Suosikkijoukkue: tps

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja apa » 14.08.2014 15:07

Vaikea luonne on pojalla, ollut jo monta vuotta. Toivottavasti kypsyy henkisesti. Tällä hetkellä edes turha verrata Barkoviin, niinkuin jossain on tehty.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Nestori » 14.08.2014 17:12

Laine passitettiin kotimatkalle kesken turnauksen.

Harmittaa suomalaisen jääkiekon puolesta aina välillä, että joillakin näistä suurlupauksista nousee nesteet päähän ja kuvitellaan, että kaikki kumartavat ja ovat olemassa juuri heitä varten. Siinä saattaa kausi tai kaksi mennä ihan vituilleen pelaajan oman ylimielisyyden takia.

Laineen uran kannalta parasta on se, että poika tiputettiin maanpinnalle jo nyt. Tai, no ainakin vähän sormille näppästiin. Ehkä poika tarvitsi juuri tällaisen näpäytyksen, että muistaa taas kovan työnteon merkityksen ja sen, ettei sitä pelkillä lahjoilla palkintosijoille nousta.

Uskon, että Laine ottaa hatun päästään nöyränä poikana ja palaa kaukaloihin taas hitusen viisaampana.
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 14.08.2014 20:38

Otsikon voisi muuttaa muotoon: Patrik Laine - Anssi Salmelaakin spedempi? :facepalm:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Dev » 14.08.2014 20:44

Jokunen kuukausi takaperin, kun ekaa kertaa kulin tästä kyseisestä kaiffarista, niin tuli vähän kalastettua hänestä tietoa. Esim. Tapparan omalla foorumilla joku oli maininnut, että kaverilla on erittäin vaikea luonne ja suoraan sanoen hän on "täysin kusipää". Kohautin olkapääni, koska nämä on aina näitä juttuja, mutta ilmeisesti taitaa olla jopa perää näissä jutuissa?
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Jyri » 14.08.2014 21:01

Niin, Laine esimerkiksi heitettiin pihalle Huippu-Pohjolasta (parhaat 98 syntyneet) nuuskan käytön takia. Lisäksi turhautuu näkemieni matsien perusteella turhan helposti, kun asiat ei mene niin kuin itse toivoisi. Huipputaitava ja -lahjakas kaveri, joka toivottavasti muuttaa asennettaan paremmaksi, sillä lahjoja on vaikka muille jakaa. Loistavat taidot, mutta ei pelkästään niillä kuitenkaan lopulta liian pitkälle pötkitä. Toivottavasti saa myös apua näihin ongelmiinsa, sillä Suomi-kiekolla ei ole varaa "hukata" tämän tason lupausta. En sano, että näin käy, mutta toivon siis ilman muuta, että kunnioitus ja asenne paranee.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Dev » 14.08.2014 21:06

Niin kyllähän toi kuulostaa aika pahalle, jos noi jutut pitää paikkaansa, että kaveri on törttöillyt aikaisemminkin ihan saatanasti ja asioita on katsottu aika pitkälti sormien läpi seurajoukkueessakin. Raumalla pelaisi muuten yksi mies, joka olisi saattanut olla aika hyvä mentori tälle kaverille. :roll:
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Jartsa » 20.08.2014 15:15

Ensinnäkin, sorry, että palailen myöhässä tähän asiaan. On ollut pientä nettikatkoo.

DrMultihunter kirjoitti:Suomikiekko ei kaipaa taitavia, mutta kusipäisiä itsekeskeisiä kavereita, vaan yhteen hiileen puhaltavia joukkuepelaajia, joilla on hyvä taitotaso.


Suomi nimenomaan kaipaa jonkun kusipäämulkun maajoukkueeseen. Ei kaikki voi eikä tarvitse olla Koivuja, Granlundeja tai Barkoveja. Tarvii olla joku joka rakastaa voittamista ja karmeksuu häviämistä. Ei kaikkien tarvi olla "teemme parhaamme" MikkiHiiriä. Tuolla asenteella me meinattiin pilata koko suomikiekko 00-luvulla.

Oon vähän muutenkin naureskellut tätä Lainetta koskevaa keskustelua. Vuosi sitten kaverista ei kukaan ollut kuullut mitään, mutta yhtäkkiä kun tulee joku IL-lööppi, niin joka suunnalta kuuluu, että "juu kuullu juttuu että äijä on täys mulkku"... Noh, se on se asenne suomalaisissa, että jos joku on hyvä ja tuo sen itse esiin, niin se ei käy päinsä...


Absoluuttisen totuuden tuosta männäviikon konfliktista tietää tietysti vain joukkueen sisällä olevat instassit, mutta jos nyt keskarin näyttäminen ja tappouhkaus (ei päin naamaa kuitenkaan) pitävät paikkansa, niin Laineen on kyllä katsottava peiliin ja mietiskeltävä ulosantiaan.
Laine on ikäluokkansa parhaita pelaajia ja hän tietää sen ja on ihan oikein päässään miettiä, että ottelun ratkaisuhetket on meneillään ja itse istuu aitiossa, miksi? Eriasia, miten asian sitten tuo julki. Taisi sitten ottaa vaan niin paljon päähän tuo, että kontrolli meni.

Noh, kyseessä on kuitenkin vasta 16 v poika. Että eiköhän sitä hermokontrollia tule, kun alkaa karvatkin kasvamaan. Toivotaan ainakin. Ja jos jotain maailmanomistajan asennetta on, niin eikohän sekin tule taklattua pois. Miesten peleihin Laine on kuitenkin lähtenyt ihan silleen hyvällä asenteella.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 20.08.2014 23:52

Jartsa kirjoitti:Suomi nimenomaan kaipaa jonkun kusipäämulkun maajoukkueeseen. Ei kaikki voi eikä tarvitse olla Koivuja, Granlundeja tai Barkoveja. Tarvii olla joku joka rakastaa voittamista ja karmeksuu häviämistä.


Niin esim. Koivun veljeksethän oikein rakastaa häviämistä vai?
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Legenda » 21.08.2014 09:49

MustaSurma76 kirjoitti:Niin esim. Koivun veljeksethän oikein rakastaa häviämistä vai?

Vai oltaisiinkohan tässä nyt kuitenkin tarkoitettu sitä, että Mikko tai Saku eivät kuitenkaan välttämättä suoranaisesti edusta samaa pelaajatyyppiä kuin mitä 16-vuotias Laine näyttäisi (huom! kuten Jartsa jo sanoi, kyseessä on jumalauta junnu!) edustavan. Tottakai Koivut nousevat esille johtajan ominaisuuksillaan ja ovat varmasti äänessä pukukopissa, mutta en kyllä näe Koivuja, Barkovia tai Granlundia pelaajana, joka välttämättä asettuisi vastarintaan sitten vaikka valmentajan mielipiteen kanssa mikäli se ei tuo voittoja. Laine puolestaan vaikuttaa pelaajatyypiltä joka varmasti antaa joukkuekaverinsakin kuulla mikäli homma kentällä ei ole vaaditulla tasolla ja voitosta pelaaminen ei kiinnosta.

Yhdyn täysin Jartsan mielipiteeseen. Suomi tarvitsee tälläisiä pelaajia ja juuri näiden pelaajien puuttuminen Suomen kiekkoskenestä (joo onhan siellä Salmela ja muutama muu) nostattaa ihmisten hiukset pystyyn tälläisten tapausten sattuessa. Jossain P-Amerikassa tämänkaltaisia pelaajia on kymmenen tusinassa ja näistäkin hyvin huomattava osa kasvaa ammattilaiskiekkoilijaksi.

Jääkiekko on joukkuelaji, sitä en kiellä, mutta ne joukkueet koostuvat yksilöistä ja kaikenmaailman Nuori Suomi-kiekkoilut voisi jo mielestäni heittää romukoppaan ja ottaa hieman mallia vaikka tuolta naapurimaan kiekkopiireistä.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Jartsa » 21.08.2014 14:03

MustaSurma76 kirjoitti:Niin esim. Koivun veljeksethän oikein rakastaa häviämistä vai?


Niin sulla on stringit vai?

Joo. Tarkoitin jutun todellakin kuten Legenda tuossa ylempänä kirjoitteli. Jokainen ei ole luontainen johtaja ja tsemppari. Joku on räiskyvämpi persoona.
Ei allekirjoituksia

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja telamiina » 09.10.2014 19:35

Tossa peliä katsellessa tuli mieleen Patrikin visiitti Lekiin. Patrick ei nähtävästi itse tiennyt, että kahdessa Lekin ottelussa oli scoutteja jopa 2 häntä tarkkailemassa.
Tuli aika rajusti kuulemma miinusta paperiin, poika oli surffannut aika pahasti ja nenä pystyssä. Kivasti siellä pamahti -5 tehosaldoonkin.

Eli nähtävästi pojalla on kustapäässä edelleen ihan kiitetävästi.

Se vaan on niin kun varataan jotta tuo psyyke on aika helvetin tärkeä juttu. Taitavalla ukolla ei tee hittojakaan jos hän rikkoo joukkueen yhteishengen.
Tätähän scoutit miettivät. Miten P. Laine toimii kun tulee ongelmia, alkaako surffaamaan vai tajuaako tehdä töitä? Vai alkaako vittuilemaan muille? Onko Laineen ratkaisu malli hakea syitä muista ja purkaa ongelmat muihin?Saa nähdä miten käy.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Patrik Laine - Selännettäkin parempi?

ViestiKirjoittaja Nestori » 09.10.2014 20:09

telamiina kirjoitti:Saa nähdä miten käy.

Lainehan pelasi ihan hyvän pelin tänään. Asenne oli kohdallaan. Poika taklasi, raastoi ja kikkaili --> Lainetta parhaimmillaan. Liigauran avauspistekin tuli pojan taisteltua hieman onnellakin kiekon itselleen jättäen sen hetimiten Mäkiselle, joka pamautti komean Liigauran ensimmäisen maalinsa. Eikä Laine säästellyt kutiaankaan. Neljä laukausta ja peliaikaa 11 minuuttia. Siinä on tekemistä monella tuplapeliajallakin pelaavalle pelaajalle.

Ja hei! Pitää muistaa, että kaveri on vasta 16-vuotias. :Thumb up:

Nestori kirjoitti:Uskon, että Laine ottaa hatun päästään nöyränä poikana ja palaa kaukaloihin taas hitusen viisaampana.

Näin on mielestäni käynytkin --> psykologit, katumus, anteeksipyynnöt, asenne
Oulun Kärpät

Seuraava

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa