Tapparan harjoitusottelut 2014

Kuva
Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Tapparan harjoitusottelut 2014

ViestiKirjoittaja Snoga » 05.08.2014 21:43

Here. We. Go. Operaatio "Tuplahopean kirkastus", ottaa huomenna ensimmäiset askeleensa, kun harjoituskausi avataan ensimmäisellä harjoitusottelulla perinteiseen tapaan Ilvestä vastaan. Tämä on samalla uuden päävalmentajan Tapolan ensimmäinen peli porkkanapöksyjen puikoissa ja sisäpiirissä olevat kaverit kertoilevat, että Tapola tykkää Rautakorven pelityyliin verrattuna hyökätä enemmän, joka kuulostaa aina kannattajien korvissa hyvältä. Kuitenkaan huomisesta pelistä tuskin saa vielä mitään irti, koska Hakametsän jää on vielä sen verran heikossa kunnossa, että omaa peliä on jokaisen joukkueen vaikea toteuttaa. J-M Järvinen ennakoi aikaisemmin haastattelussa, että peli tulee olemaan todennäköisesti melko pelkistettyä, mutta pelitavan tekninen toteutus pyritään korvaamaan tunteella.

Kokoonpanoista sen verran, että tänään treeneissä oli kokeiltu varsin mielenkiintoisia koostumuksia ja selkeästi kirkkaimpana havaintona esiin kohoaa superlupaus Patrik Laine, jota ollaan huomisessa pelissä laittamaan ykkösketjun vasemmalle laidalle Jarkko Malisen ja Kristian Kuuselan vierelle. Todella toivon, että asia on näin! Koko maailman mittapuulla yksi ikäluokkansa parhaimmista pelaajista tulee saamaan hienon näytönpaikan perinteikästä Ilvestä vastaan. Muut hyökkäysketjut ovat vielä avoinna, joten huomiseen asti saadaan vielä odotella missä ketjuissa jätkät pelaavat. Pakistossa pakkiparit ovat jo melkeinpä selvillä, kun Mäntylä-Aalto muodostaa yhden parin, toisen Kankaanperä-Saravo ja kolmannen Kolomatis-Saravo. Tiedä sitten annetaanko nuorille jätkille ekassa pelissä vastuuta, esimerkiksi Atte Mäkiselle, mutta näillä pakkipareilla Tappara on jäällä nähty.

Pistetään näin kivasti loppuun vielä Tapparan kaikki pelit ennen 10.9 olevaa kauden avausta Kärppiä vastaan:

Harjoitusottelut:

Ke 6.8. Tappara–Ilves 18.30
Pe 8.8. JYP–Tappara 18.30
To 14.8. Blues–Tappara 18.30
Pe 15.8. Tappara–JYP 18.30


CHL:

To 21.8 Tappara-Stavanger Oilers
La 26.4 Tappara-SC Bern
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Tapparan harjoitusottelut 2014

ViestiKirjoittaja Jyri » 05.08.2014 21:59

Snoga kirjoitti:Pakistossa pakkiparit ovat jo melkeinpä selvillä, kun Mäntylä-Aalto muodostaa yhden parin, toisen Kankaanperä-Saravo ja kolmannen Kolomatis-Saravo. Tiedä sitten annetaanko nuorille jätkille ekassa pelissä vastuuta, esimerkiksi Atte Mäkiselle, mutta näillä pakkipareilla Tappara on jäällä nähty.


Mäkinen on Lake Placidissa U20 maajoukkueen mukana, joten ainakaan hänen ei kannata odottaa pelaavan. Hyvää pohdintaa toki! Mielelläni lukisin, jos voisit kertoa Ilves-pelin jälkeen miten Kolomatis sekä Laine pelasivat.

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tapparan harjoitusottelut 2014

ViestiKirjoittaja Snoga » 07.08.2014 11:11

Jyri kirjoitti:Mielelläni lukisin, jos voisit kertoa Ilves-pelin jälkeen miten Kolomatis sekä Laine pelasivat.

Kyseisistä kavereista Kolomatis esiintyi ehdottomasti paremmin edukseen kentällä. Mitä noita raportteja lueskelin, niin Kolomatis oli ollut varma ilmestys jäällä ja ottanut hyökkäyspään siniviivan haltuun. Tarkkoja syöttöjä sekä ampui paljon, mutta vedot eivät kuitenkaan ollut mitään bailenimaisia tykkejä. Positiivinen ensiesitys häneltä siis.

Laineen peli taas olisi voinut mennä paremmin. Kiekollisena ollut ihan ok ja nopeat kädet kaverilla on, mutta kyllä kaverin pelistä oli nähnyt, että kyseessä oli ensimmäinen peli polvikuntoutuksen jälkeen. Varmasti kaveria oli vähän jännittänytkin vielä kaiken kukkuraksi, kun ensimmäistä kertaa pääsi Tapparan liigajoukkueen kanssa pelaamaan kunnon yleisön edessä. Fysiikka, liike ja kiekoton pelaaminen tuottivat suurimpia ongelmia.

Muista pelaajista parhaimman vaikutuksen jättivät Kaksonen, tuore kasvo Karjalainen, Peltola sekä tämä junnupakki Rouhiainen. Hieman keskivertoa heikommin haitakseen esiintyivät puolustuskaluston vanhempi osa (Puistola, Saravo, Aalto) sekä vaikka maalivahti Peltola oli esittänyt melko hyviä otteita, niin kuitenkin taisi jokainen Ilveksen maali tulla Peltolan riparista? Seuraavassa pelissä voisi laittaa tämän Hjellen maaliin ja katsoa miten hän pärjää.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa