Tomi Karhunen - Paljon vartijana

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Tomi Karhunen - Paljon vartijana

ViestiKirjoittaja Legenda » 19.05.2015 13:21

Tappara kaappasi Karhusen maalinsuulleen
Tappara julkisti tiistaina kovan luokan maalivahtihankinnan, kun joukkue kaappasi riveihinsä Tomi Karhusen.

Tomi Karhunen pelasi viime kaudella Kärpissä yhteensä 48 ottelua torjuntaprosentilla 91,98. Mies oli mukana kaatamassa Tapparaa finaalisarjassa. Karhusen sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Tapparalla on edelleen sopimus myös Juha Metsolan kanssa, mutta maalivahti neuvottelee parhaillaan KHL-siirrosta. Kolmas sopimusmaalivahti on nuori tšekki Dominik Hrachovina.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Salming

Re: Tomi Karhunen - Paljon vartijana

ViestiKirjoittaja Salming » 19.05.2015 14:01

Kiitoksia Tomille kausista Kärpissä ja etenkin kahdesta Suomen mestaruudesta, joihin herra oli vahvasti vaikuttamassa. On saanut karsittua ylipelaamisen pois otteistaan ja on nykyään äärettömän rauhallinen maalivahti, jonka sijoittuminen on eliittiä Liigassa. Kaikkea hyvää Tomille ja toivottavasti mies onnistuu Tampereella sen verran hyvin, että halutessaan pääsee jatkamaan uraansa vielä kovemmissa sarjoissa, jos halua on. Liigan TOP3-vahti kahtena viime kautena.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Tomi Karhunen - Paljon vartijana

ViestiKirjoittaja Dev » 01.10.2015 10:53

Aikamoinen lynkkaus taas menossa Tappara kannattajien keskuudessa. Ensin se oli Metsola johon ei oltu tyytyväisiä ja nyt Karhunen on aivan paska. Ei ole hääppösesti alkanut miehellä kausi, mutta Tapparan onneksi Nortti Noronen on ollut hyvä maalilla ja antaa taustatukea. Itseasiassa rupee näyttämään aika vahvasti siltä, että mies haastaa tosissaan Karhusen ykkösmolarin paikasta.
- Olen aina IFK

Salming

Re: Tomi Karhunen - Paljon vartijana

ViestiKirjoittaja Salming » 01.10.2015 11:33

Dev kirjoitti:Aikamoinen lynkkaus taas menossa Tappara kannattajien keskuudessa. Ensin se oli Metsola johon ei oltu tyytyväisiä ja nyt Karhunen on aivan paska. Ei ole hääppösesti alkanut miehellä kausi, mutta Tapparan onneksi Nortti Noronen on ollut hyvä maalilla ja antaa taustatukea. Itseasiassa rupee näyttämään aika vahvasti siltä, että mies haastaa tosissaan Karhusen ykkösmolarin paikasta.
Noronen on ollut vakuuttava, kuten osasin ounastella ennen kauden alkua, koska mies pääsi vetämään ehjän kesän liigajoukkueen matkassa ja on ammattilainen sanan todellisessa merkityksessä. Mitä tulee sitten Karhuseen, en olisi vielä huolissani. Viime syksynäkin mestaruuden jälkeen oli hieman tahmea, mutta kauden edetessä sitten Karhunenkin paransi otteitaan ja torjui Kärpät mestariksi, vaikka Tarkki nyt olikin sen seiskapelin maalissa. Päästettyjen maalien keskiarvo on toistaiseksi 1,93 ja Karhunen on hävinnyt vain kertaalleen varsinaisella peliajalla, joten en ymmärrä tuollaista lynkkausmielialaa, mikäli sellaista on esiintynyt Tapparan kannattajien keskuudessa. Karhunen on kuitenkin TOP3-maalivahti Liigassa ja petraa varmasti entisestään.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Tomi Karhunen - Paljon vartijana

ViestiKirjoittaja Multi » 01.10.2015 15:23

Salming kirjoitti: TOP3-maalivahti Liigassa ja petraa varmasti entisestään.

Samoilla linjoilla tekstisi kanssa muuten, mutta henkilökohtaisesti en itse saa Karhusta mitenkään TOP3- maalivahteihin liigassa. En tiedä sitten onko se näin, että sukulaistaan ei vaan arvosta niin paljoa, mutta ei ei ja ei. Kyllä omissa papereissa edelle menevät I.Tarkki, Zapolski, T.Tarkki, Toivonen ja jopa Nortti Noronen tällä hetkellä.

Karhunen varmasti parantaa kun kausi etenee, mutta pienikokoisena maalivahtina hänet on vaan helpompi pelata ulos jne. Karhunen myös hyötyi todella paljon Kärppien viisikkopuolustuksesta, Tapparalla on hyvä joukkue, mutta ei samanlaista kurinalaisuutta pelaamisessaan. Vähän mielestäni tullaan siihen, että mitä Tuokkola oli JYPissä ja mitä sen jälkeen Tapparassa tai KalPassa. Eli hyvä maalivahti yhä, mutta edellisessä joukkueessa tiiviin puolustuksen avulla sai turhankin kovan arvostuksen.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa