Juhani Jasu loppukaudeksi Tapparaan.

Kuva
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Juhani Jasu loppukaudeksi Tapparaan.

ViestiKirjoittaja Multi » 13.02.2016 13:23

Jasu loppukaudeksi Tapparan riveihin

Juhani Jasu vahvistaa loppukauden ajan Tapparan sentteriosastoa. 28-vuotias Jasu on kuluvalla kaudella iskenyt uransa maaliennätyksen, kun 51 ottelussa on syntynyt tehot 11+9. Hyökkääjä on sarjan aloitustilastossa ykkössijalla aloitusprosentilla 61,2.
− Tappara osoitti kiinnostuksensa Jasua kohtaan, joten emme halunneet olla pelaajan esteenä pelata pudotuspeleissä. Jasu on tehnyt kahden HPK-kautensa aikana erittäin tärkeää työtä. Hän on esimerkillinen urheilija, joka pelaa joukkueelle joka ikinen ilta, kertoi HPK:n vt. toimitusjohtaja Timo Virtanen.
Eurajoelta lähtöisin oleva Jasu on pelannut urallaan Liigassa HPK:n lisäksi kasvattajaseurassaan Lukossa. Hän on pelannut 479 ottelua ja kerännyt niissä tehot 41+51.


Tappara kuulemma jo pitkään etsinyt alaketjuihin miestä, että junnut yms saadaan Lekiin ja muualle mestaruudesta kamppailevassa miehistöstä. Jasu on mielestäni ihan hyvä hankinta alaketjuihin, lienee juuri sitä mitä Tappara hakenutkin. Kyseessä on todella hyvä aloittaja ja näemmä johtaa liigan aloitustilastoa. Pudotuspeleissä aloitusten ja kenttä-kenttää vastaan peluutuksen merkitys tunnetusti korostuu, hieman kuitenkin epäilen onko Jasu jopa liian puolustava pelaaja. Tapparalla ennen Jasun hankkimista kolmosen/nelosen keskellä taisi pelata yleensä joku laituri, nyt Tappara tällä siirrolla saa esim. Järvisen laidalle.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu Tappara

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa