Antti Erkinjuntti - Matkalla tähtiin vai sylkykupiksi?

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Antti Erkinjuntti - Matkalla tähtiin vai sylkykupiksi?

ViestiKirjoittaja Legenda » 12.11.2009 12:27

Antti Erkinjuntti, 23 v, tuli kaudeksi 2007-2008 Turkuun kovalla hypetyksellä. Kyseessä piti olla lahjakkain Rovaniemeltä lähtenyt kiekkoilija ikinä ja siltähän se kieltämättä näyttikin aluksi. Erkinjuntti ilahdutti katsojia neppauksillaan, jalkakikoillaan ja milloin milläkin taitonäytteellään ja sai paikan fanien sydämissä.

Ensimmäisellä kaudella Erkinjuntti pelasikin erinomaisesti ja oli kauden päättyessä joukkueen sisäisen pistepörssin kuudennella sijalla tehden 25 (9+16) tehopistettä ja pelaten muutenkin varsinkin keväällä vakuuttavasti. Hyvien otteiden ja vastuun myötä odotukset kasvoivat seuraavaksi kaudeksi, mutta näitä odotuksia E-Type ei pystynyt lunastamaan. Erkinjuntti sai paikoittain vastuuta aina ykkösketjussa asti, mutta tulos oli liian epätasaista ja taasen tuloksena oli 25 (7+18) tehopisteen kausi. Playoffeissa Erkinjuntti tosin nousi TPS:n viittasankareiden joukkoon ollen sijalla 2. joukkueen sisäisessä pistepörssissä.

Vaan kevät oli kevät ja nyt on nyt. Tällä kaudella Erkinjuntti on esittänyt erinomaista alkua lukuunottamatta melkoista flegmaattista shittiä. Hänellä on erittäin pätevät pelikaverit ja varsinkin Vahalahden kanssa peli on ennenkin kulkenut, mutta niinpä vain on Erkinjuntti ajautunut sivuraiteille. Herran syöttöpeli on nykyään olematonta joka taasen vaikuttaa koko ykkösketjun yhteispeliin. Hyökkäyspäässä pelatessa Erkinjuntti ajaa itsensä kulmaan eikä kovin helposti kiekosta luovu vaan heittää sen mielummin vaikka suoraan vastustajan lapaan. Tämän on todennut myös päävalmentaja Kai Suikkanen, mutta muutosta ei näytä tapahtuvan.

Onko "meidän oman" tähtemme aika ajanut ohitse? Selvästikkään herraa ei ole paljoa viime aikoina paria väläytystä lukuunottamatta TPS tai jääkiekko kiinnostanut sillä tavalla millä tuolla peliajalla pitäisi kiinnostaa. Onko meidän aika luovuttaa Erkinjuntti vaikkapa Kärppiin vaihdossa pariin erkkarullaan ja rahanippuun vai annammeko hänen vieläkin vain yrittää? Ikuisesti näitä näytönpaikkoja ei ole varaa antaa, se on varma.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa