Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Dev » 26.07.2010 11:07

Kivenmäki ja Valery-Trabucco TPS:ään

TPS:n hyökkäys vahvistui

TPS:n hyökkäys sai lisää leveyttä, sillä tulevalla kaudella hallitsevan mestarin riveissä pelaavat junioriuransa TPS:ssä kiekkoillut Marko Kivenmäki sekä yliopistosarjassa hurjat tehot takonut kanadalainen Mario Valery-Trabucco.

SM-liigassa miltei 500 ottelua pelannut Marko Kivenmäki, 35, oli viime kaudella Porin Ässien tehokkain ja SM-liigan kuudenneksi tehokkain pelaaja runkosarjassa. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on iloinen taitavan hyökkääjän paluusta Turkuun.

- Kivenmäellä on kova halu pelata SM-liigassa kotikaupungissaan ja TPS:ssä sekä näyttää, että hän kuuluu SM-liigan eliittipelaajiin. Odotan innolla Markon pelaamista meidän isossa kaukalossa, jolloin hänen kykynsä hyvänä luistelijana, taitavana mailankäsittelijänä sekä loistavana ylivoimapelaajana korostuvat.

Mario Valery-Trabucco valittiin viime kaudella NCAA:n yliopistosarjan toiseen tähdistöviisikkoon. 23-vuotias keskushyökkääjä teki viime kaudella pisteitä 38 ottelussa 1,2 pisteen keskiarvolla (23+22). Vuoren mukaan luisteleva nuori rightin hyökkääjä soveltuu hyvin TPS:n nuorehkoon joukkueeseen.

- Hänellä on hyvä yliopistoura takana ja huima potentiaali kehittyä kauden aikana niin kuin pelaajamme tekivät viime kaudellakin. Hänellä on myös taitoa pelata NHL:ssä vielä jonain päivänä ja useista AHL-tarjouksista huolimatta hän katsoi meidät parhaaksi kehittymispaikaksi.

- Näiden kahden pelaajan jälkeen joukkueemme on koossa ja kilpailukykyinen puolustamaan mestaruutta. Laaja ja laadukas materiaali sekä nuoret omat pelaajat antavat hyvän mahdollisuuden menestyä myös ensi kaudella, kommentoi Vuori luottavaisena.


Onnea Turkuun! Erinomaiset hankinnat. Kirjottelen kohta vähän pidemmät stoorit, mutta tämä kanukki vaikuttaa todella mielenkiintoiselta kaverilta.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Lehväs » 26.07.2010 11:15

Kyllä TPS hankki kovat nimet. Ensimmäinen nyt varsinkin, mutta yllätyksetön nimi. Näillä hankinnoilla TPS heittää lusikkansa soppaan, jossa uivat muut kuuden joukkoon hamuavat. Alkaa olemaan tiukkaa siellä.

Onnea Aurajoen rannoille näistä. :peukkuylös:
...

Avatar
Viestit: 1837
Liittynyt: 07.02.2009 17:31
Suosikkijoukkue: ...

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja TheMuumio » 26.07.2010 11:17

Tepsi sai Oman nimihirviön :peukkuylös:. Erikoisuutena mainittakoon että kyseessä on Venezuelassa syntynyt Italialais-ranskalaisen nimen omaava Kanukki joka opiskeli Jenkeissä.

Joo mutta, mutta. Kelpaa varsin hyvin. Hyvät tehot Valery-Trabuccolla ollut sarjassaan.

Sitten vain suunnataan kauteen tyytyväisin mielin. Ei tässä muuta sanottavaa oikein ole.
"What kind of man kills because of ideology?
What kind of god justifies violence?"

Stratovarius - Elements

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Unknown » 26.07.2010 11:34

Ihan ensi alkuun sovitaan sitten kaikki vaihtislaiset, että tuollaisen nimihirviön myötä kutsumanimeksi tulee helpommin muistettava Super Mario. Garrett Raboin oli minulle jo aika vaikea muistaa ensi alkuun, mutta mikä vittu sieltä vielä tulikaan? ;)

Kivenmäestä ollaan puhuttu ja aika paljon ja sieltähän sitä syöttötaitoa sitten saadaan aimo annos. Super Mario on taas nuori hyvin maalinälkäiseltä vaikuttava sentteri ja nuoren senan kanssa Mave pelasi viime kaudellakin, joten eiköhän mies sopisi hyvin tarjoilemaan myös Super Mariolle mukavia tekopaikkoja. Hyvältä vaikuttava hankinta, koska kysyntää on ilmeisesti ollut ja nuori nälkäinen kaveri, joka tähtää NHL:ään, kuulostaa hyvältä. Vuori on onnistunut melko hyvin tällaisissa scouttauksissa, joten ihan luottavainen on mieli tähän hankintaan, nyt on sentteriosasto aika makoisan näköinen.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 588
Liittynyt: 15.05.2010 12:35
Suosikkijoukkue: TPS, Leijonat (TuTo, Mikael Granlund #64)

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja MustavalkoinenSydän » 26.07.2010 11:45

Hyvillä mielin ollaan täälläkin! Koko aamun olen käynyt koneella katsomassa että jokos jotain uutista jostain tulisi.

Kivenmäkihän tässä tosiaan tiedettiinkin melko vahvasti tepsin pelaajaksi ensi kaudelle, joten ei siitä sen enmpää. Toivottavasti on iskussa ja tekee mojovat pisteet :peukkuylös: Ja asenteen toivotan myös olevan kunnossa.

Tämä nimihirviö, sanotaan nyt sitten siksi Super Marioksi. Todella mielenkiintoisen kuuloinen pelaaja, tehnyt paljon pisteitä. Mihin sarjaan muuten tuon NCAA sarjan voi rinnastaa? Varmasti on myös miehellä nälkää olla ratkaisijana, jos kerta NHL unelmana on.

(Saipahan muuten nyt Huchkowski vertaisensa nimihirviön! Osaan jo kuvitella ensi kauden pelaajaesittelyn... :laugh: )
"Taivas varjele, mitä sieltä tulee! Sieltä tulee maali!"
- Antero Mertaranta

TPS 1956 1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010
SUOMI 1995 2011

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 26.07.2010 11:52

Valery-Trabucco on hyvin tepsimäinen hankinta. Varmasti halpa ja potentiaalia hyviin pisteisiin löytyy, jos onnistuu niin taas voidaan päivitellä miten TPS:ssä osataan asiat. Jos ei kuitenkaan natsaa, niin ukko voidaan laittaa vaivattomasti lihatehtaalle ja uusi kokelas sisään.
Four passes break any defence

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Legenda » 26.07.2010 12:22

Kyllähän sitä joitain nimiä tuli pyöritettyä pienessä päässä, mutta kyllähän ne kaikki menivät myöskin ihan umpimetsään. Kuten kunkkukin totesi niin Valery-Trabucco on melkoinen low risk - high reward tapaus joten hyvillä mielin ollaan. Kehuista ja lukemasta päätellen taitoa löytyy ja potentiaalia on kehittyä pitkällekkin. Kokoa ei kuitenkaan liiaksi asti ole (180 cm / 82 kg) joten toivotaan nyt kuitenkin, että Super-Mario ei olisi kaukalossa ihan höyhen vaan omaisi sellaisen Plihalmaisen asenteen pelaamiseen.

Kivenmäki taas on käyty jo läpi. Perkeleesti lämmittää Markon paluu Palloseuraan ja innolla odotan herran keukeroita kaukalossa. Toivotaan nyt kuitenkin, että ne vanhat kiukuttelut ovat nyt kiukuteltu ja Marko lähtee ihan uudella asenteella uuteen seuraan ja tiedostaa itsekkin, että ei ole enää valovoimainen tähti jolle etuuksia annetaan mielinmäärin.

Vahalahti - Plihal - Kivenmäki
Birner - Valery-Tabucco - Suominen
Hattunen - Virtala - Erkinjuntti
Bergman - Hauhtonen - Venäläinen
(Tapio, Kolu, Laine, Huhtala etc. junnut)

Järvinen - Nordlund
Huczkowski - Vittasmäki
Berg - Raboin
Skålberg
(Aaltonen, Palmroth, Viitaniemi)

Engren (Ortio)


Kilpailutus kunnossa? :D
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Dev » 26.07.2010 12:33

MustavalkoinenSydän kirjoitti:Kivenmäkihän tässä tosiaan tiedettiinkin melko vahvasti tepsin pelaajaksi ensi kaudelle, joten ei siitä sen enmpää. Toivottavasti on iskussa ja tekee mojovat pisteet :peukkuylös: Ja asenteen toivotan myös olevan kunnossa.


Toivottavasti lopettaa myös ne naurettavat itkemiset ja jäässä makoilut taklauksien jälkeen. Nordiksella sai ainakin viime kaudella pariin kertaan sellaista kyytiä, että itkuhan Mavella meinasi tulla. Järventiet ja Melartit hiillosti ja ajeli vähän väliä laidassa pystyyn, niin jäätiin makoilemaan maahan ja sitten kun ei tullutkaan boxia, niin mennään tuomarille sönköttämään ja inisemään. Mukavat vihellyskonsertit sai aikaan. Noh, ainakin niissä peleissä nähtiin mikä saa Mavelta peli-ilon pois. Taklauksia vaan sinne suuntaan, niin kaveri on aivan pimmenossa.
Mutta joo, kyllähän Kivenmäki pelillisesti korvaa Filppulan, vaikka nyt aivan samaa tasoa ei ole, mutta ei myöskään paljoa häviä. Veikkaisin, että voi tehdä ihan tuhoisaa jälkeä esimerkiksi juuri Vahalahden kanssa. Loppujen lopuksi ihan ok hankinta. Turkulaisten puolesta toivon, että käyttäytyy pukukopissa kunnolla.

Mario Valery-Trabucco tribute

Ihan pelimieheltä se näyttää ainakin tuon videon perusteella. Uskon että tulee tekemään ihan kohtuu hyvää jälkeä SM-Liigassa. Ari Vuoren osumisprosentti on kuitenkin aika kovaa luokkaa näissä ulkkarihauissa ja jostain syystä nämä NCAA:ta vetäneet kaverit onnistuu yleensä aina huomattavasti paremmin meidän liigassa kuin esimerkiksi ECHL:ää tahkoneet pelaajat. Tiedä sitten onko siellä tempo vähän kovempi kuin ECHL:ssä?
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Kauppila » 26.07.2010 12:37

Kyllä näiden kahden hankinnan myötä TPS nousee taistelemaan suorasta playoff-paikasta kovasti. Kivenmäki on saanut kuraa niskaansa porilaisilta paljon, mutta Porissa nyt onkin tuollaista porukkaa, jotka vaativat välillä ihmetekoja pelaajiltaan, kun näillä alkaa kulkea peli. Porissa ollaan kaadettu kuraa niskaan jos jollekkin pelaajalle, joten Kivenmäen dissausta ei kannata ottaa ihan hirveän vakavasti. Toki Mave osaa olla melkoinen neiti ja tästä tuo dissaus kumpuaakin varmasti hiukan. Voisi siis sanoa, että ehkä voitte hyvinkin saada mainettaan paremman pelaajan. Kiinnostavaa on kyllä nähdä, että miten kädet käy Kivenmäellä Turussa ja millaisia ajatuksia saa kauden aikaan mittaan TPS-faneissa.

Valery-Trabucco taas on todella kiintoisan tuntuinen haku. Mies on pommittanut kyllä todella hyvän määrän tehoja yliopistosarjassa ja ei tuo hintakaan mikään suurehko voi olla, kuten muut ovatkin jo maininneet. TPS:lle siis todellinen voittotilanne tämä hankinta ja itse tälle nimihirviölle Turku on todella hyvä kehittymisen ja näyttöjen antamisen paikka.

Kyllä on todella kilpailukykyisen näköinen joukkue TPS:llä. Onnea vielä hienoista hankinnoista! :peukkuylös:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Tonttu » 26.07.2010 15:02

Mielenkiintoisia hankintoja Tepsille.

Kivenmäen nyt kaikki, tuntee. Mikäli peli maistuu tulee olemaan nappihankinta ja iskee sen 40-50 pinnaa, varsinkin ylivoimalle loistava kaappaus. Jos nyt vielä jotain plussaa löytyy niin tuo ainakin kokemusta joukkueeseen, sillä mies on neljäs(4) yli 30v jamppa Tepsukalle.
Mutta jos neiteily ja haluton surffailu jatkuu, löytää itsensä aika nopeasti akselilta 4.ketju-katsomo, sen 1.kentän sijaan.
Lähtökohtaisesti kumminkin hyvä haku(vaikkakin Lahtelaisnäkökulmasta sanonkin, että luojankiitos ei turkoosinuttuun päätynyt)

Super-Mario
taasen edustaa sitä hankintapolitiikkaa mitä Turussa on muutama kausi harrastettu eli nuori prospect sisään, ja toivotaan että puhkeaa kukkaan. Ainakin Salakin, Leggion ja Sweatt'n kohdalla on tullut bingo.

Minkäännäköistä tarkempaa tietoa itsellä ei pelaajasta ole. Mutta aika fifty-fifty hankinnaksi tämän näen...

Jos lähdetään vetämään esimerkkejä pelaajista jotka ovat takoneet NCAAssa hyviä tehoja, eivät kuitenkaan ole SM-liigassa pärjänneet.

-Evan Schwabe taannoin pelasi Pelicansissa, iski parempia tehoja NCAAssa kuin Valery-Trabucco, mutta ei noussut keskivertopelaajaa paremmaksi Suomessa.
- Dan Iliakis, pakki iski suhthyviä tehoja Ameriikassa, muttei tuntunut välillä edes mahtuvan kokoonpanoon täällä.

Tässä oli vain kaksi pelaajaa jotka vastikään pelannut liigassa, ja mitään tekemistä näiden onnistumisella ei ole siihen etteikö Valery-Trabucco voisi onnistua, mutta ajankin tällä ainoastaan takaa sitä, että hyppäys saattaa olla suuri NCAAsta, SM-liigaan
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja InFlames » 26.07.2010 15:16

Täällä tepsin kannattajat hyppii onnesta, mutta onko siihen aihetta?

Kivenmäkihän sieltä odotetusti tuli. Mielialapelaaja pahimmasta päästä, joka on kuitenkin erittäin hyvä mailankäsittelijä ja luova pelaaja. Kivenmäki on myös hyvä pelaaja 1 vs 1 tilanteissa. Se jalkakynä toimii ja saa vastustajan puolustajan näyttämään todella hölmöltä. Kivenmäelle voi tuo maisemanvaihdos tehdä hyvääkin. Viime kausi oli Ässissäkin ihan hyvä, näkisin silti, että Tepsissä Mave voi pystyä vielä parempaan. Aika neitikiekkoilijahan Mave on. Silti taitotaso on liigaan erinomaista luokkaa ja, jos tasaisuutta löytyy, niin Kivenmäki voi olla siellä pistepörssin kärkisijoilla myös Tepsissä.

Mikä Super Mario??? Mario X se on vielä ennen kuin kyvyt on nähty. Nimi ei sano kyllä mitään, sillä en seuraa tuota yliopistosarjaa juuri ollenkaan. Ihan lupaavan oloinen hyökkääjä Mario X on, mutta tämäntasoisia hyökkääjiä siirtyy DELin ja EBHL:n tapaisiin pienempiinkin liigoihin ja sielläkin moni näistä floppaa. Saa nähä mikä on tämän kaverin kohdalla tilanne. Kallis ei varmaan ole, mutta tuskin mikään sateentekijäkään. Tekisi mieli sanoa, että Mario X on floppi, jätän sen kuitenkin sanomatta, kun Adam Anderssonin kohdalla kävi juuri päinvastoin viime kaudella. Kiinnostusta on ollut AHL:stäkin pelaajaa kohtaan, mutta Mario X valitsi Tepsin. Vaikea sanoa sen enempää, mutta ei nää NCAA kaverit kovin usein Euroopan huippusarjoissa onnistu. Kaveria ei ole näköjään NHL:n koskaan varattu...

Hyvät hankinnat Tepsiltä, silti pitää kuitenkin pistää jäitä housuihin tämän Mario X:n kohdalla, josta kenelläkään ei varmaan ole sen suurempaa tietoa. Super Mario statuksen voi jättää välittömästi pois :)
Kivenmäki on mielialapelaaja, mutta todella taitava sellainen. Hyvä hankinta. Päivän hankinnat nostavat Tepsin taistelemaan kuuden joukkoon pääsystä. Suurin kysymysmerkki on kuitenkin valmentaja Leime. Millainen virtuoosi hän on? Ei varmaankaan pysty samanlaisiin urotekoihin mitä Suikkanen viime kaudella.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 26.07.2010 15:41

NCAA-pelaajista ja heidän tehopisteistä on erittäin vaikea tehdä mitään tarkempia johtopäätöksiä. NCAA on sarjan nimenäkin niin valtava käsite, ensinnäkin jääkiekko on jaettu koko maassa kahteen eri tasoiseen divisioonaan, jotka on jaettu konfrensseihin. Ensimmäisessä divisioonassa on kuusi eri tasoista konfrenssia, ja jos en ihan väärässä ole, niin tämä jossa Valery-Trabucco pelasi viime kaudella on rankattu tasoltaan toiseksi tai kolmanneksi korkeimmaksi. Nämä ensimmäisen divisioonan pelaajat pyrikivät lähes kaikki ammattilaisiksi ja toisessa divisioonassa pelataan sitten vähemmän tosissaan, siellä taso on vähän sitä ja tätä riippuen koulusta.

Esimerkkejähän onnistuneista ja epäonnistuneista pelaajista Suomessa / Euroopassa olisi vaikka muille jakaa. Jokainen pelaaja on erilainen tapaus, eikä vertaaminen johonkin aikaisempaan tapaukseen anna oikeastaan mitään kuvaa pelaajan tasosta. Tässä vaiheessa luottaminen on siis ainoastaan heidän puheisiin ja kirjoituksiin, jotka ovat tämän pelaajan nähneet "livenä" kaukalossa. Ulkomaalaisen tullessa ensimmäisen kerran vieraaseen maahan täytyy ottaa myös huomioon sen parin ensimmäisen viikon aikana tuleva kulttuurishokki ja muut härdellit, jotka saattavat vaikuttaa pelaajaan mentalisella puolella.

Ps. Super Mario, ainoa ja oikea.
Four passes break any defence

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Legenda » 26.07.2010 15:58

InFlames kirjoitti:Vaikea sanoa sen enempää, mutta ei nää NCAA kaverit kovin usein Euroopan huippusarjoissa onnistu. Kaveria ei ole näköjään NHL:n koskaan varattu...

No enpä nyt noinkaan sanoisi. Tottakai näiden mukaan mahtuu näitä Dan Charlestoneja, mutta onhan liigassa aikojen saatossa pelannut montakin NCAA-taustaista peluria jotka ovat onnistuneet ponnahtamaan varsin korkeallekkin. Kuitenkin ehkäpä sen tärkeimmän ponnistuksen urallensa SM-liigasta ovat saaneet muunmuassa Brian Rafalski, Lee Sweatt, Cory Murphy, Tim Thomas, Tim Stapleton sekä Ben Eaves jotka ovat kaikki olleet kiistatta tähtipelaajia liigassa.
Eivätkä nimet kuten Jason Guerriero, David Leggio, Derek Damon, David Schneider, Matt Nickerson tai vaikkapa J.D. Forrest'kaan ole kovin pahasti flopanneet liigassamme.

Tämä kaikki riippuu siitä miltä kantilta asiaa haluaa katsoa. Itse näen ainakin yliopiston antaneen SM-liigalle monia hyviä pelureita ja vaikka floppeja löytyykin varmasti enemmän kuin onnistuneita niin silti jaksan uskoa Valery-Trabuccoonkin sen verran, että hän onnistuu varmasti hintaansa nähden erinomaisesti. Myöhemmin nähtänee kannattiko luotto häntä kohtaan.

Ps. Noh kunkku tiivisti tämän(kin) asian aika mallikkaasti pakettiin.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja Unknown » 26.07.2010 17:33

InFlamesille mun "onnesta hyppimiselle" sanoisin, että jos käsitit jotenkin, että odotan hänestä parempaa kuin Plihal ja jotain +40 pistettä, niin sitten olet ymmärtänyt väärin. Lempinimi nyt tuli väännettyä ihan luonnollisesti siitä syystä, että sitä on käytetty myös rapakon takana, kuten esim. selostaja yhdessä videossa häntä kutsui, ei siis mitään vertailua Lemieuxiin. Itse pidän tätä hankintaa hyvänä seuraavista syistä:

- Nousujohteisesti sujunut ura yliopisto-sarjassa, mm. tähdistöön nousu ja AHL:ssä pari peliä kertovat siitä + että oli paras pistemies joukkueessaan viime kaudella.
- Ottajia olisi löytynyt AHL:stä eri lähteiden mukaan melko useistakin seuroista.
- Koska kyseessä on nuori kaveri NCAA:sta, niin varmasti nälkää riittää ja kehityskäyrän pitäisi osottaa ylöspäin.
- NCAA vaikuttaisi olevan paras näistä yliopistosarjoista, liigaan on tullut hyviä pelaajia sieltä, kuten edellä mainittiin. Esimerkiksi ECHL vaikuttaa heikommalta ja hitaammalta liigalta kuin nopea NCAA.
- Todellinen pieni riski, suuri palkkio -värväys näin suomeksi käännettynä. Tuskin maksoi paljoa ja jos floppaa, niin se tuskin tuntuu kovinkaan paljoa budjetissa ja voidaan heivata ennen siirtorajaa pihalle, mikäli tarve vaatii.
- Sopivalta vaikuttavat ominaisuudet isoon kaukaloon ja suht hyvätempoiseen kotoiseen liigaamme. Ennakkoon kehuttu melko nopeaksi ja hyvän laukauksen omaavaksi, suoraviivainen luulisi siis jätkän olevan.
- +/- näytti ainakin viime kaudella 23 verran plussaa ja kunnostautui erityisesti ylivoimamaaleissa.

Tässä asioita, jotka epäilyttävät liittyen hankintaan:

- Peruskysymys: Miten sopeutuu Eurooppaan?
- Jonkun jutun mukaan olisi ehkä tehokkaampi oikeana laiturina, jossa sai hetken ilmeisesti viime kaudella pelata, sentterin taidot siis hienoisia kysymysmerkkejä.
♥ TPS ♥

Viestit: 124
Liittynyt: 16.04.2008 09:01

Re: Marko Kivenmäki ja Mario Valery-Trabucco TPS:ään

ViestiKirjoittaja lavos » 27.07.2010 18:32

Honkanen kirjoitti:
Vahalahti - Plihal - Kivenmäki
Birner - Valery-Tabucco - Suominen
Hattunen - Virtala - Erkinjuntti
Bergman - Hauhtonen - Venäläinen
(Tapio, Kolu, Laine, Huhtala etc. junnut)

Järvinen - Nordlund
Huczkowski - Vittasmäki
Berg - Raboin
Skålberg
(Aaltonen, Palmroth, Viitaniemi)

Engren (Ortio)


Kilpailutus kunnossa? :D


Jotenkin itsellä ei vain tunnu, että nuori kaveri ensimmäistä kertaa ulkomailla pärjäisi alusta asti sentterinä. Varsinkin, kun ottaa huomioon puheet siirrosta laitaan ja pelin vapautumisesta. Kaavailemasi kokoonpanot vaikuttavat hyviltä, sillä olettamuksella, että Mario pärjää sentterinä. Heittäisinkin tässä plan B, jossa Marion otteet eivät herätä luottamusta sentterinä:

Vahalahti - Hauhtonen - Kivenmäki (Plihal pitää vapauttaa, jotta kaikki munat eivät ole samassa korissa)
Birner - Plihal - Venäläinen (rightin Venäläinen oikealle ja Tsekit yhteen)
Suominen - EJ - Mario (EJ pelasi kevään pleijareissa Virtalan paikalla loput ottelut mielestäni sentterinä ja hyvin pelasikin)
Hattunen - Virtala - Tapio (käsittääkseni vanha Hokki-ketju, kemian pitäisi toimia)

Raboin - Huzu
Järvinen - Vittasmäki
Skålberg - Nordlund
Berg (Bergin kunto suuri kysymysmerkki, Skålberg ehdottomasti kentälle)

Nordic Trophy (vai mikä nimi nykyään onkaan) näyttää jo suuntaa Marion otteista. Toivon vain, että kaverista ei väkisin tehdä sentteriä, jos näyttää että käy Radjat. Mieluummin sitten vaikka EJ sentteriksi ja mietintämyssyä päähän tarvitaanko siirtorajan korvilla vahvistusta.

Kivenmäen suhteen aika näyttää miten käy. Mahdollisuudet vaikka millaiseen tuhkimotarinaan, mutta toinenkin versio tiedetään. Toivotaan, että paluu kotiin kasvattaa luonnetta. Vaikka mies taitava onkin, niin kyllä Plihal tulee räjäyttämään pankin ensi kaudella. Täällä on kaikki sormet ja varpaat ristissä, että mies on leikkauksen jäljiltä elämänsä kunnossa. 37p yhdellä jalalla, entä kahdella?

Seuraava

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa